Min vän Frank

Här har ni min vän Frank:


Har snott min datorstol


Spelar Xbox


Klättrar i rumsavdelaren


Testar missarnas klösträd


Snodde även mina tofflor


Dricker cider


Porrar sig i sängen


Speglar sig

Haha, Frank är fan cool. Tycker ni inte?

xoxo
Sanzetth

Brakfrukost

Var hemma vid 1 inatt ungefär. Gick in och kollade snabbt om jag vann något på Harry Boy, men icke. Gick och la oss, sov och imorses vaknade jag vid halv 8, gaah. Sov underbart på den nya bäddmadrassen iaf! Var vaken 2 timmar, gick upp och så men gick sedan och la mig igen. Sov i ca 1,5 timme till för att sedan gå upp och sätta i mig en brakfrukost:


Kaffe, smörgås med potatissallad, kalkon och gurka samt en liten skål med Kellogg's Frosties (hej sockerbomb), russin och mjölk. Var gott, men blev så mätt så jag lär knappt bli hungrig på resten av dagen. Blondinbellas kompis Elaine hade blivit intervjuvad i tidningen (Göteborgs Posten) med förresten:





Har inte läst någon av hennes böcker än, men det sägs ju att de är himla bra så kanske borde göra det. Har ni läst "Du och din generation" eller "Härskarteknik" av henne? Vad tyckte ni om dem?

xoxo
Sanzetth

Sultan Tafjord

Idag blev det en liten road trip för mig och Jenta Mi, först åkte vi in till stan och gick ett varv runt höstmarknaden. Det vart det vanliga utbudet som marknader bruka ha, så jag köpte ingenting. Jennifer däremot köpte ett armband, en tisha och en donut. Efter det åkte vi några mil för att köpa tyg till Jennifer. Hittade jättefina tyger som hon ska sy ett eget sängöverkast av. Och så skulle hon sy gardiner med. Kommer bli kalasbra tror jag! Sedan kikade vi lite på skor, men hittade inget som skapade för-mycket-ha-begär-för-att-kunna-stå-emot, alltså köpte vi ingenting där.



Sedan åkte vi ytterligare några mil och jag införskaffade mig den bäddmadrass jag så länge velat ha och behövt, Sultan Tafjord by IKEA. I rätt storlek! Min gamla vart en Sultan Tårsta 180x200, och min säng är ju en 160x200 - alltså vart den gamla för stor!



Well, nu känner jag mig nöjd och glad iaf. Efter det åkte vi mot Statoil för att tanka, Ica Maxi för att handla lite, Postombudet för att hämta ett paket som väntade på mig...




...innehållande en elgrill, sweet! Vad har ni hittat på idag, so far?

xoxo
Sanzetth

J.Cash självbiografin

Minns ni att jag skrev att jag höll på att läsa en bok? Det var Johnny Cash självbiografin som jag läste:


Bra bok om man gillar honom och är intresserad av hans liv. Var faktiskt inte helt lättläst för en som läser så lite böcker som jag gör (även om jag börjat läsa mer och mer). Den var intressant och välskriven, men något kapitel blev det lite väl tjatigt om kristendomen tyckte jag. Förmodligen för att den inte intresserar mig alls. Men är du ett fan av allas vår älskade Johnny Cash, så läs den!

xoxo
Sanzetth

Hello Kitty-läsk

Köpte varsinn Hello Kitty-läsk till mig och Minisyster på Ö&B. Udda burkar^^


Hur de smakade? Som hallonsoda, gott!

xoxo
Sanzetth

Thé och Choca Mocha

Fick gå hem ifrån jobbet igår. Lyckades stå ut i 5 timmar, men sedan gick det inte längre. Startade morgonen med en Choca Mocha-cappuccino och alvedon. Jag är en periodare vad det gäller cappucciono och är nog påväg in i en nu med. Så himla gott!


Sitter nu här med feber, huvudvärk, hosta och världens förkyldning (känns som om någon tryckt upp bomull i hela huvudet). Dricker en kopp thé och känner min allmänt ofräsch.

Nyss pratat i telefon med bästa Mami i en halvtimme. Rösten fungerar lite nu i alla fall, imorse vart den ingen höjdare alls. Nä, om man skulle ta och läsa tidningen och sedan mysa ner i sängen och se någon nice TV-serie, kanske? Får kolla alla DVD-boxar jag har och välja sen... Lutar dock åt Gilmore Girls.

Alltså jag är verligen en galet rastlös människa. Jag har inte varit hemma från jobbet pga sjukdom på ett helt år och jag förstår verkligen varför. Jag pressar mig in i det sista, för när jag väl sitter härhemma (som nu) och verkligen vill hitta på något så orkar jag inte (klättrar snart på väggarna pga uttråkan). Febern kör slut på mig och jag orkar ingenting. Känner ni igen er?

xoxo
Sanzetth

Dålig sömn och alvedon

Har sovit något fruktansvärt dåligt inatt. Vaknat massa gånger och känt feberfrossa. Nu har jag nyss tryckt i mig alvedon, så hoppas den ger med sig. Bär strax av mot jobbet. Jag fryyyser, ha en fin dag ♥

xoxo
Sanzetth

Egonaut

Har ni hört Egonaut?


Av det lilla jag hört är det faktiskt tummen upp. Plus i kanten såklart att de är från Borås. Första albumet, "Electric", är nysläppt. Det släpptes den 7/9 2011 för att vara exakt. U like? Besök dem gärna HÄR.

xoxo
Sanzetth

Warmwax VS coldwax

Jag har testat hårborttagningsvax. Har använt varmvax tidigare, men testade nu även snabbvax (kallvax). För att börja någonstans tar vi Veet warm wax:

Riktigt bra, men tar en stund att göra då vaxet först ska värmas till lämpligt gradantal och efter man är klar ska man tvätta av remsorna (som man kan använda flera gånger). Prisvärd då den räcker mycket länge, men som sagt: lite krångligt och tidskrävande. Håret ska ju helst ha växt en bit för att det ska ta, och man är ju inte alltför sugen på att "odla", haha.


Testade ju även Veet cold wax. Lite dyrare då man bara får 12 vaxremsor per paket. Dock riktigt bra och fungerar även helt ok på kort hår. Går snabbt och enkelt att använda och känns väldigt hygieniskt och fräscht. Känns dock av en anledning lite mindre skonsamt mot huden än det varma, någon som vet om det är så?

Slutresultat: Jag föredrar faktiskt kallvaxet. Nu har jag ju köpt på mig en hel burk varmvax, så blir väl att använda klart den innan jag övergår till kallvax helt. Har ni testat? vad tycker ni?

xoxo
Sanzetth

HTC Wildfire S, purple

Då min mobil var sönder, sprucken display, kände jag att det var dagt att inverstera i en ny. Min gamla vart en HTC Wildfire white:



Köpte mig en HTC Wildfire S, purple. Måste säga att jag är galet nöjd. Den är mycket snabbare, lite mindre och kameran är kalasbra om man jämför med den gamla:



Sedan är den ju himla fin också. Lila som är en av mina favoritfärger dessutom!

xoxo
Sanzetth

Marabou Orient

Har ni testat Marabou Orient i limited edition?


Den var ju utan tvekan den godaste Marabou tillverkat hittills... NOT! Gick att äta, men köper den definitivt inte igen. Den är förvisso inte så jädra vidrig som Marabou Vinter (som var helt oätlig), men ingen favorit om man säger så. Om jag åt upp den? Ja, kan ju inte slösa en hel chokladkaka åt skogen =P Den innehåller dadlar (vilket jag ogillar) och pistage (vilket är himlans gott). Har ni testat? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

Senaste inköpen

Tänkte visa mina senaste inköp:


Gottis och leksak till missarna (poppis som attan, tro mig).



Galet fin tröja från H&M.



2 böcker.


Böckerna var "I dina kläder" av Jane Green samt "El Choco" av Markus Lutteman. Jane's böcker är klockrena har jag hört. Har läst en för några år sedan som jag vet att jag gillande. "El Choco" däremot kände jag igen framsidan på, kan det varit du Mandi som tipsat om den måhända?

Jag läser sällan, men nu har jag läst ut två böcker och håller på med en tredje. Vuxenpoäng?! Det är ganska mysigt att läsa några sidor innan man somnar faktiskt. Skriver vilken bok jag håller på att läsa nu när jag läst ut den (wannabe cliffhanger?)^^

xoxo
Sanzetth

Hemlagat VS hämtmat

Idag vart jag och Jennifer duktiga och gjorde hemlagad mat, makaroner med köttfärssås för att vara exakt. Det har blivit lite mycket snabbmat det senaste känns det som...


Max igår.




Sushi häromdagen (Samuraj).



Ingen snabbmat, men gott som attan.



Ugnspizza för någon vecka sedan.


...Ja, ni ser. Men det är farligt bekvämt att köpa hämtmat. Ja, och gott med. Sen är ju faktiskt sushi nyttigt också, är det inte? Well, gott vart det i alla fall. Vad brukar ni käka på veckorna?

xoxo
Sanzetth

Jensen's Bøfhus

Jobb idag, var dock försenad 10 minuter. Första gången sedan jag började för över ett år sedan som jag var sen till jobbet! Efter jobbet blev det lunch på Jensen's Bøfhus med mina tjajor - Maddelutt och Jennifer. Vi körde all in och åt trerätters. Förrätten glömde jag dock att fota, men huvudrätten blev kyckling:



Efterrätten blev apelsinsorbet med chokladmousse, galet gott! Men damn så himla mätta vi blev.



Åkte hem en sväng för att lämna Jennifer. Sedan körde jag och Madde till Knalleland där jag köpte hårfärg (röd!) och hon köpte en ny dvd, usb till bilen och högtalare (jättesöta, blåa).

Har inte fotat håret än, men färgade iaf underhåret. Valde en knallröd färg, men det blev ganska mörkt då håret vart så himla mörkt från början. Färgade även utväxten (mörk)chokladbrun igen. Tur jag har min Madde som hjälpte mig att färga hårbollen på huvudet. Lollo och Maja kom förbo på fika och 19:50 bar det hemåt i full fart för mig för att sedan mötas av...

...Idol Bonde söker fru? What the fuck is this crap?! Jag ville ju se Idol, men det går ju tydligen inte förrän på fredag igen. Varför detta? Gah! Käkade i vart fall lite sen middag och såg på "Svenska Miljonärer". Nu väntar sängen på mig - natti!

xoxo
Sanzetth

George, Mami & Madde

Jobbade idag (as usual), efter jobbet åkte jag in till stan för att luncha med Mami. Fick bli på George's Restaurang, helt ok. Bestämde dock att vi ska äta sushi nästa gång (hmm... Eest, Futo Maki eller Samuraj?). Gången efter det blir det Plaza. Fan, vi har snart testat varenda restaurang i centrum.


Min mat, fisk.




Mamis mat, stek.


Efter lunchen åkte jag till Maddelutt för fika och trevligt sällskap. Blev kvar där några timmar, vilket vart mycket mysigt Hade tvättid vid 17, men hann inte riktigt tills dess då jag stannade och handlade på vägen samt svängde förbi miljöstationen för att slänga några saftdunkar.


Mumsig fika hos Madde.


Tvättade halva kvällen, åt lite kvällsmat och kikade på Idol. Yes, det vart min tisdag. Imorgon står jobb på schemat och efter det blir det lunch i stan, på Jensen's, med Jennifer, Madde, Lilla-J och Isza. Natti!

xoxo
Sanzetth

Blondinbellas Egoboost

Bli inte allför chockade nu men jag har läst ut en ännu en bok! Närmre bestämt Egoboost av Isabella "Blondinbella" Löwengrip:


Köpte den till Minisyster och har nu lånat och läst ut den själv. Den är faktiskt bra, dock kände jag mig en aning för gammal för den då målgruppen är tonåringar, vilket märks tydligt på innehållet. Dock väldigt välskriven, så alla ungdomar runt 15 - läs den! Framförallt ni tjejer.

xoxo
Sanzetth

Rolling in the deep

Gaah, I love her voice! Adele - Rolling in the deep:



Sanslöst bra låt. Här en akustisk cover av en liten 6-åring och hennes pappa:



Hur fint?! Ha en fin kväll!

xoxo
Sanzetth

Det är okej att känna

Ni vet väl... att det är okej att känna? Se denna:


Besök gärna www.ungcancer.se också.

xoxo
Sanzetth

10 saker jag vill göra

Random lista över 10 saker jag vill göra:

x Bli (delvis?) rödhårig (that's hot!)
x Ha år 2012
x Resa utomlands igen (Kroatien nästa år)
x Komma igång med träningen ordentligt
x Vinna på Harry Boy
x Måla de sista möblerna och få iordning hemma
x Shoppa nya skor
x Köpa en bostadsrätt
x Gå på konsert (Helst Trapt eller Tokio Hotel)
x Bli rik

xoxo
Sanzetth

Happy Birthday, T&B Kaulitz

Idag säger vi Happy Birthday till dessa snyggingar:


Bill och Tom Kaulitz, The Tokio Hotel-twins. De fyller minsann 22 år!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0