Fornarina och Brasseriet

Godkväll! Hur har er dag varit? Min startade ganska tidigt imorse med en dusch och en kopp kaffe. Efter det begav jag mig till jobbet och hade utbildning i 4 timmar, sedan jobbades det som vanligt. Testade denna smultronsoda med, som var superdupergod måste jag säga, mumma:


Efter jobbet mötte jag upp Mami i stan där hon inhandlade läppstift, ett par dösnygga röda klackskor (som jag tyvärr glömde fota) samt att jag fick prova ut ett par skor till Minisyster (vi har nämligen samma storlek). Det blev ett par kalasbekväma dojjor i vitt, silver och rosa av märket Fornarina:


Så nu behöver du inte sno mina rosa/svarta Reebok i samma modell, Elvira^^ Skorna skulle egentligen kostat 1099kr, men vi hade tur och det vart minsann lite rabatt. Sweet! Well, efter det gick vi till Brasseriet för middag. Vi körde på "planka" som det kallades. Jag åt lax och Mami åt fläskfilé:


Mycket gott, men vi blev mätta som as. Tog en kopp kaffe och begav oss till resecentrum där Mami tog tåget hem till sig. Jag åkte hem till mig där Älskling, svärmor och svärfar befann sig. Mycket trevligt! Det blev en kopp thé för min del och en hel del skoj och prat. De åkte hem och sedan dess har jag suttit här. Nu: Sängen!

xoxo
Sanzetth

3 år idag ♥

Idag firar jag och Älskling 3 år av...


...tillsammans. Det, ni!

xoxo
Sanzetth

Stekpanna FAIL

Svärmor köpte en ny stekpanna och i den fanns detta papper med skötselråd:


Haha, FAIL!

xoxo
Sanzetth

Ta ner mig på jorden

Fan, jag har lite svårt att hålla mig till verkligheten just nu känner jag. Jag svävar till- och från in i min egna lilla fantasibubbla. Vad är det för betéende och varför gör jag så? Kan inte komma på att jag gjort så innan. Drömmer mig bort och undrar hur det hade varit om jag var någon helt annanstans...

Skumt, konstigt och härligt på en och samma gång. Vad vill jag göra? Vart vill jag komma? Vad är nästa steg? Känns som om jag står på en och samma punkt i livet och stampar just nu. Jag vill... Eller vafan, jag vet ju för helsike inte vad jag vill.

Jag är 22 år och just precis denna sekund känns det som om jag inte kommit någonstans. Jämför jag förmycket med alla andra? Fast alla andra har ju inte heller det, förvisso. Kollar lite förmycket stora bloggar och har allmänt lite för bra koll på alla stjärnor? Nu får jag ju lägga av.

Jag är sugen på att skaffa mig en bostadsrätt, det hade ju i alla fall varit någonting. Men när jag har den då? Vad ska jag göra då? Nej, så långt fram ska jag inte tänka. Problemet är ju att en bostadsrätt kostar närmre miljonen. Fastnat för 2 här i närheten och den ena är 695.000:- i utgångspris och den andra är 790.000:-, expensive...

Nästa år blir det en ny bil i alla fall om allt går som det ska. Och den gör det, jag bestämmer faktiskt själv om mitt liv och vad jag vill göra, ingen annan. Men detta är ju bara "saker" man kan köpa. Jag då? Jag är så galet avundsjuk på folk som vet precis vad de vill göra med sina liv, vilka yrken de vill ha. En del hoppade på universitet eller högskola direkt efter gymnasiet och en del gör det nu.

What to do? Fan... Inspirera mig? Vad är jag bra på liksom? En del finns det ju, men det är inget jag vet jag vill göra. Hade det inte krockat så med jobbet hade jag hoppat in i en dansgrupp igen så man får något annat att tänka på ett par timmar i veckan, eller något. Ta ner mig på jorden. Jävlar så långt detta inlägget blev. Orkade ni läsa?

xoxo
Sanzetth

Natasha Bedingfield

Jag är kääär i den här låten! Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine:



Hennes skor är to die for, dessutom. I just love it.

xoxo
Sanzetth

Dennis Camitz

Tumme upp för Dennis Camitz - It's gonna be alright:



Om det hade suttit en Facebook-tumme här hade jag tryckt på gilla. Hade du?

xoxo
Sanzetth

Solchips

Har ni inte testat Estrellas solchips? Do it! Jag köpte de i smaken gräddfil&svartpeppar häromdagen:



Hur goda somhelst! Nu: Mooot jobbet. Ha en fin dag.

xoxo
Sanzetth

Mini-tangentbord

Beställde detta mini-tangentbord samt ett USB-minne för någon vecka sedan:


Visst är det galet litet? Nästan så att det blir gulligt ju. Har det till HTPC'n under TVn. Beställt från Inet.se (tangenbord & USB-minne).

xoxo
Sanzetth

B00red?

Uttåkad? Behöver ett tidsfördriv? Ett roligt tidsfördriv, kanske?


Kolla b00red.com , hur bra somhelst (bilder lånade därifrån)!

xoxo
Sanzetth

Spindelskrämmare

Hur smart är inte denna uppfinning då? En spindelskrämmare:

"Spindelfritt: Här är lösningen för alla som är rädda för spindlar.
Elektronisk avskräckare som håller fritt från spindlar. Täcker en öppen yta upp till ca 50 m2. Avskräckaren sänder ut ett ultrafekvent ljud som påverkar spindlar och andra krypande insekter. Spindlar unviker att vistas i utrymme där ljuden finns. Ofarlig för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. 230 V, CE-märkt."

Kostar 289kr och finns att köpa HÄR.

xoxo
Sanzetth

Promenix på Kransmossen

Muu (nya inne-ordet?)! Hur mår ni? Jag har jobbat idag, har ni hittat på nåt kul? Efter jobbet lagade jag och Jennifer panpizza med skinka, tomatsås, körsbärstomater, ananas, lök och ost. Degen var såndär färdig, himla gott! När vi åt blev det lite Desperata Hemmafruar och sedan kom svärmor&svärfar över på en kaffe och visade sin nya externa hårddisk (hur liten somhelst, söt!).

Före Ugn:


Efter Ugn:


Jag och J gick en promenix vid Kransmossen idag på typ 2,5km, imorgon blir det nog det längre spåret efter jobbet.

Kransmossen, skogsglänta:


Mina fossingar i Reebok:

Ena sidan av ån:

Andra sidan av ån:

En liten herre som också var på kvällspromenad, tydligen:


På torsdag ska vi till min Madde efter jobbet, och nu ska jag snart sussa var planen.

xoxo
Sanzetth


Bingo Rimér

Som ni kanske ser har jag uppdaterat och bytt namn på kategorin "Film/TV" till: Underhållning. Varför detta nu då, kan man ju fråga sig. Jo, för jag har faktiskt läst ut en bok(!), så tänkte lägga in böcker också. Typ första gången jag läser en bok med sådan inlevelse och verkligen är intresserad. 22 år på nacken, men bättre sent än aldrig, right? Denna läste jag:


En flickfotografs bekännelser av Bingo Rimér. Galet bra bok måste jag säga! Blev betydligt lättare att läsa när det fanns bilder också. Slutet vart så sött med. Om ni inte läst den, så do it! Jag köpte den HÄR för ynka 39kr.

xoxo
Sanzetth

Swedish Meal Time

Haha, jag dör! Regular Ordinary Swedish Meal Time är ju klockrena^^ Bästa i detta klippet är ju utan tvekan när han ska rosta brödet:


De har ju över en miljon visningar, fan på FB, många prenumeranter på YouTube, en egen kanal... MEN! Visste ni att de till och med gjort en liveshow? Kolla här:


Kul tycker jag! Vad säger ni, hiss eller diss?

xoxo
Sanzetth

Bröllop ♥ 13 Aug 2011

Hallu, idag är det den 13 Augusti 2011 och vi har varit på bröllop. Pappa och hans, numera, Fru gifte sig efter 7 år tillsammans ♥ Det vart så fint och vigseln hölls vid ett vattenfall:


I present gav vi det vackra paret en lyxig flaska champagne, en stor röd Lindt-chokladask i plåt (aluminium? vet inte vad det kallas) med "blingbling" på och en likadan mindre svart med mörk choklad. De fick även två biobiljetter och ett kort:


Fin dag som nu börjar gå mot sitt slut. Verkar som om det blir film och godis för min del.

xoxo
Sanzetth

Mat- och fikabilder

Jag inser att det varit dålig update här på senaste tiden. Nu har jag laddat in lite mat- och fikabilder, så jag kan väl lika gärna uppdatera lite om/med dem:


Den 4 Juli blev det en ganska så spontan fika med Bästis och hennes pojkvän. Jag käkade en kanelbulle och drack en galet god smoothie, på Eat X-press i knalleland, mys!


Den 7 Juli åt jag, Jay och Honey på Granada. Fick bli en pasta bolognese, galet god - som alltid!


13 Juli vart jag och Minisyster och såg Harry Potter på bio (galet bra film!), efter det fikade vi på Wayne's Coffee. Mini åt en kladdkaka med grädde och jag åt en chokladboll.


20 Juli stod Jennifer för maten. Det blev potatis, dillsås och sprödbakad fisk. Med sallad såklart!


Hör och häpna - den 22 Juli gjorde jag maten, förvånande eller hur? Det blev en enkel men god rätt, potatismos med köttbullar och gräddsås.


Den 23 Juli åt jag och Älskling på Sexdrega Pizzeria, yummie!

Mycket mat och sånt, men äta bör man annars dör man ju^^

xoxo
Sanzetth

Från Kroatien

Mami och company är nyss hemkomna från Kroatien där de varit en vecka (i en stad vid namn Split). Med sig till mig och lillasyster hade de lite presenter:


Jag fick det svarta halsbandet av minisyster och av Mami o hennes sambo fick jag ett par vrålsnygga (och annorlunda!) örhängen, ett halsband med små gröna "bollar på", Chanel-brillz och en DKNY-parfym. Tack så jättemycket ♥


Parfymen luktar galet gott kan jag lova.

xoxo
Sanzetth

Egen tacogratäng

Hör och häpna, jag har lagat egen tacogratäng. Gick in på tasteline.com för lite inspiration, men gjorde om receptet och tog det vi hade hemma:


Stekte först upp köttfärs och hällde i taco-spicemix. En liten gul lök till det med. När allt var färdigstekt hällde jag i en klick ketchup, matlagningsgrädde och krossade cheese-nachos. Smörade en ugnsform och satte ugnen på 200 grader. I med allt och toppa med hela nachos (samma sort) och riven gratängost.

Till det hade jag lite pasta, lite tacosalsa och sallad bestående av: isbergssallad, röd paprika och gurka. Yummie!

xoxo
Sanzetth

Bridesmaids idag

Idag blir det Bridesmaids för hela slanten - biiio! Så himla sugen på att se den filmen, har bara hört bra om den och folk säger ju att det det är en tjejig version av "The Hangover", jag som älskar den filmen! Här är trailern:


Den enda jag vet är på är Millan, får se om resterande 3 personer hakar på med. Hade vart kul, alla vi har inte setts tillsammans sedan "Harry Potter and the deathly hallows - Part 1". Måste veta snart så man vet hur många biljetter man ska boka!

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0