Katy Perry - E.T. (Screamo)

Ingen kan väl ha undgått Katy Perry - E.T. ?! Mycket bra låt tycker jag:MEN, om ni inte hört denna Screamo-versionen så måste ni lyssna på den:Gaah, jag dör så bra den är. Föll mig i smaken perfekt.

xoxo
Sanzetth

Skitfula möbler

Haha, hur bra är inte denna annonsen då?HÄR klickar ni för att komma till annonsen.

xoxo
Sanzetth

Nyklippt och SoA

Klippte mig i fredags:


Mycket nöjd måste jag säga. Fick håret lockat med! Lockarna höll i sig bra till lördagen då det vankades 30-årsfest. Därefter begav vi oss mot Poolhouse, var sedan vid Wiser's, Edge och Tonic.


Bra kväll som avslutades vid 3-tiden då jag satte på Sons of Anarchy och somnade. För övrigt en galet bra serie... Ser ni den? Om inte, gör det!

xoxo
Sanzetth

Her Bright Skies & DBA

Konser igår kväll/natt, var sjukt kul! Banden som spelade var Renegade Five, Marissa Burns Trey, Her Bright Skies och Dead By April.  HBS var sjukt bra, tumme upp! Favoritlåten blev denna:Her Bright Skies - Sold Our Souls (To Rock & Roll).

xoxo
Sanzetth

NLY dear boot

Såg just dessa godingar i Nelly-reklamen på TV:


Hur snygga?! Vill ha! De heter Dear Boot och finns HÄR.

xoxo
Sanzetth

Månadens medarbetare

Har varit bra dagar på jobbet måste jag bara berätta! Igår vart jag kanooontrött då jag hade sovit dåligt på natten, åkte till jobbet och möttes av glada kollegor som gratulerade mig. Jag fattade först inte varför, men det visade sig sedan att jag fått en nominering till månadens medarbetare! Jag vann en komptimme, vilket ju är himla nice.

Vi har börjat med månadsbonusar, så jag kör stenhårt nu - all in! Hade en annan tävling där jag också vann en komptimme. Har en sedan innan, så nu har jag 3 att ta ut.

Jobbade kväll, så var hemma sent. Direkt efter jobbet bar det av mot ICA Maxi för storhandling. Fick med en hel del hem:


Sussade bättre inatt och kom pigg och glad till jobbet. Vad jag möttes av? Ännu en vinst som jag vunnit igår! Ett presentkort på en timmes massage. Ibland älskar jag faktiskt mitt jobb ;) Well, kör som sagt stenhårt nu och ligger bättre till än någonsin förr. Hoppas på kalasbra lön nästa månad!


Nu sitter jag med en ansiktsmask i fejjan som det nog är dags att skölja ur. Over and out!

xoxo
Sanzetth

Senaste på shoppingfronten

Inte uppdaterat på shoppingfronten på länge nu, men här är det senaste:Rosa bikini - Style by Tyra (DENNA modellen)


T-Shirt - H&M Fashion against AIDS designed by Tokio Hotel


Nyckelring - Toyota. Bara för att, liksom...


Sons of anarchy, säsong 1 - Hemmakväll


2 par örhängen med fjädrar - De lila från Cubus och de silvriga från Gina Tricot


Mycket nöjd med mina inköp måste jag säga.

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0