Hur ska du rösta i valet?

Se till att de du INTE vill skall komma till makten, inte gör det - det är en filosofi som duger som alternativ om du inte är säker på vem du VILL skall regera Sverige -Svorskan

xoxo
Sanzetth

God damn ugly

Bara jag som tycker att denna jackan som kom i senaste nyhetsmailet från Bubbleroom är riktigt god damn ugly?!


Desigual, 3999kr - galet!

xoxo
Sanzetth

Kolla vid pilen. Låter det inte himla gott...

dsc00661 (MMS)

Kolla vid pilen. Låter det inte himla gott med välkryddad biffkrydda?^^


Heltid fr.o.m imorgon!

Full rulle på jobbet. Nu sitter jag på telefon, äntligen! Är kul när man vet vad man gör och kunderna talar tydligt. Mitt första samtal var en skåning som pratade riktigt jävla grötigt. Tycker skånska är skitsvårt att förstå, don't blame me.

Fr.o.m imorgon ska jag jobba heltid några veckor framöver. Börjar 6.45 och slutar 15.45, yeey... Eller. Kanske. Inte. Men jag behöver pengarna! Dock är det ju skitkasst betalt sålänge min anställning ligger hos Manpower. De tar ju några tusen i månaden från varje anställd, de små trollen. Men om ett halvår hoppas jag med att kunna bli anställd av företaget jag jobbar för. Hade vart nice med löneförhöjning och lite "safety".

Åkte till pizzerian med C & Älskling efter jobbet. Köpte mig en kycklingsallad, åt halva och är proppmätt. Kalasbra, för då slipper jag laga mat att ta med till jobbet imorgon. Yes, sånt är läget. Over and out!

xoxo
Sanzetth

Skobegär

Har ett sånt sug efter dessa, ett sånt skobegär. Vill ha!


Kawasaki (499kr, Junkyard.se)


Friis&Company (1529kr, Nelly.com)


Wish I had the money.

xoxo
Sanzetth

Skillet - Comatose

Bäst musik just nuuu (Rix Fm, ehhm fuck no) är Skillet - Comatose:


Öronorgasm nästa!

xoxo
Sanzetth

Party och poker

Eftersom jag lovade min älskade Mandi att uppdatera får jag göra detta, men because I'm drunk tänker jag inte skriva så mycket. Jobbveckan har gått skitbra, tapetseringen hemma är klar (awesome blev det, jag har så jävla bra smak)! Jag och min underbara pojkvän kom just hem från J&J där vi partat och spelat poker tills nu, och ska snart sussa. M&V var där med, mycket trevliga båda 2 (aldrig träffat dem innan) måste jag säga. Natti!

xoxo
Sanzetth

Jobb, tvätt och tapetsering

I'm so sorry. Inte bloggat sedan i torsdags. Varför? Jag har helt enkelt inte orkat. Heltidsjobb tar på krafterna, speciellt nu när allt är nytt och hur mycket information somhelst ska in i huvudet varje dag. Kommande vecka ser iaf ut såhär:

Måndag: Jobba 8.00-16.45. En målare kommer och river ut tapeterna i hallen, köket och mitt sovrum. Ställer även in en stor fläkt i köket för att det ska vara helt torrt.
Tisdag: Jobba 8.00-16.45. Idag kommer tapetseringen av mitt rum samt hallen vara klart! Bära in mina möbler i mitt rum igen och hallmöblerna till hallen. Bära ut Maddes möbler ur hennes rum och ut med vardagsrumsmöblerna då tapeterna i de rum ska rivas ned. (Vart vi ska ställa allt är fortfarande ett problem). Ska även hinna med att tvätta (2 veckors tvätt, usch!) 17.00-21.00.
Onsdag: Jobba 8.00-16.45. Köket färdigtapetserat och målat, så köksmöblerna ska tillbaka.
Torsdag: Jobba 8.00-16.45 (slutprov på kursen idag med). Alla rum bör äntligen vara färdigtapetserade, weeihoow! Alla möbler ska tillbaka till sina rum och vi kan förhoppningsvis börja leva normalt och sova i våra (nytapetserade) rum igen.
Fredag: Jobba 8.00-16.45. Åka hem till Älskling och sussa där, supermysigt.
Lördag: Sooova! Återstående planer för lördagkvällen brukar dyka upp spontant.
Söndag: Återhämta mig för kommande arbetsvecka.

Yes, så ser det ut! Ska försöka ta mig tiden att ge före- och efterbilder på rummen och visa er. Om jag orkar då, vill säga. Nu ska jag strax sova!

xoxo
Sanzetth

Fairytale commercial

Bara jag som tycker den här reklamen är sjukt fin? Britney Spears - Fantasy (commercial):


Det ser ut som en söt liten saga.

xoxo
Sanzetth

Sveriges sexiga geografi

Intresseklubben - Haha, kul sida med konstiga (och roliga) namn på ställen som finns i Sverige.


Några exempel från sidan:

Kåtalandet, naturobjekt, Kalix kommun
Gretas hål, fornlämning, Smedjebacken kommun
Rumpsjön, naturobjekt, Orsa kommun
Runkstenen, naturobjekt, Malung kommun
Rövhålet, naturobjekt, Älvdalen kommun
Stjärten, naturobjekt, Falun kommun
Kullslida, bebyggelse, Hudiksvall kommun
Bögholmen, bebyggelse, Laholm kommun
Snorres väg, gata, Frösön
Flata, bebyggelse, Gislaved kommun
Arslet, naturobjekt, Tingsryd kommun
Pöket, naturobjekt, Tingsryd kommun
Porrlandet, naturobjekt, Piteå kommun
Kulorna, bebyggelse, Kävlinge kommun
Snorregatan, gata, Perstorp
Tutten, bebyggelse, Södertälje kommun
Jungfrupattarna, naturobjekt, Nyköping kommun
Skrev, bebyggelse, Östhammar kommun
Balleberget, naturobjekt, Arvika kommun
Mensberget, naturobjekt, Skellefteå
Snålkuk, berg, Jokkmokk kommun
Fikusvägen, gata, Essvik
Horsås, bebyggelse, Skövde kommun


Lite kul, tycker jag. Ollonbacken (gata, Borås) känner vi ju till sedan tidigare^^

xoxo
Sanzetth


15% rabatt hos Cocoo

Så jädra snygga klockor som kommit in på på Cocoo.se! Hade jag inte redan köpt en så hade jag nog beställt en härifrån!


Förresten, supererbjudande till er söta läsare! Från och med NU fram till den 1 September 2010 får ni shoppa loss med 15% rabatt när ni handlar på Cocoo.se, ange bara rabattkoden: bloggspecial ...Great, eller hur?

xoxo
Sanzetth


På ICA Maxi i förrgår

På ICA Maxi i förrgår:

"Liten kille i spindelmannen-dräkt har tappat bort sin mamma och väntar vid kundtjänst! En liten kille i spindelmannen-dräkt väntar på sin mamma vid kundtjänst!"

Bara jag som tyckte det lät komiskt?^^

xoxo
Sanzetth

Ikvällsplanerna

Jobbdagen gick superbra idag också. Dock känner jag inte direkt för att sätta mig vid datorn och spendera massa tid här när jag redan suttit vid datorn på jobbet så gott som hela dagen. Hoppas ni har lite övrséende med det. Har fått i mig lite mat, ringt och pratat med Mami och Älskling samt läst lite bloggar sedan jag kommit hem.

Ikväll ska jag:
Lägga upp annonserna på min Tradera-sida (varken orkade eller hann med det igår)
Gå en långpromenad - Blev hela 50 minuter!
Rensa kattlådan (kul!..not)
Laga mat tills imorgon - En hamburgare fick det bli.
Duscha
Ta fram kläder tills imorgon
Sova!

Har ni haft en bra dag?

xoxo
Sanzetth

Sno stilen

Jag gillar verkligen hur Teri Hatcher klär sig. That's hot!


Jag hade mer än gärna bytt garderob med henne. Dags att sno stilen!


Jeans - "Ichi" Bubbleroom.se, 499kr
Jacka - "Classified Club" Bubbleroom.se, 559kr
Halsband - "Double heart" saray.se, 119kr
Skor - "Wildflower by Kenza Marvelous" Nelly.com, 649kr
Linne - Hm.com, 49,50kr
Ring - "Love" VadFanSomHelst.se, 39kr

Tycker ni (precis som jag) att hon klär sig snyggt?

xoxo
Sanzetth

Första dagen

Idag var det ju som sagt första dagen på nya jobbet, och det gick great. Jag hade kul! Är imponerad på hur måna de är om sina anställda. Vi fick kaffe/cappuccino/choklad, helt valfritt och fanns massa alternativ. Det bjuder de på, och så fanns det färsk frukt att tillgå. Vi fick egna vattenflaskor, kaffemuggar, pennor, block och mappar.

Vi fotades för våra passerkort som kommer om 1-2 veckor. Haha, tror ni min bild blev bra, eller? Eh, nej. Gick igenom både dagens och morgondagens "lektioner" i utbildningen, så det gick fort. Knappade på datorerna och gjorde lite tester. Jag är trött som en gnu, och hade tänkt ladda på min Tradera-sida med lite nya prylar. Vettefan om jag orkar det, bara. Får se... Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

Kalasbra jobbdag

Var kalasbra på nya jobbet! Ser faktiskt fram emot morgondagen. Har nyss ätit lite mat och ringt några viktiga samtal, nu måste vi åka och handla för mjölken är helt slut. Uppdaterar när jag kommer hem, har massa att berätta!

xoxo
Sanzetth

Nöjd med sminkningen


Bjuder på en bild på mig. Nöjd med sminkningen här. Fattas bara lite läppglans! Nu drar jag till jobbet, ha en fin dag.

xoxo
Sanzetth

Sömnisar i truten

Stoppade just "sömnisarna" i truten (var bara tvungen att använda det ordet, är det bara jag som tycker "trut" är ett himla roligt ord?), och om en timme går jag och lägger mig. Imorgon ska jag upp tiiidigt! Laddade nyss kaffebryggaren med, så det är att bara klicka igång den imorgon när jag gå upp.

För övrigt sitter jag nu bänkad framör TVn, och här lär jag väl sitta ända till läggdags. Vad hittar ni på ikväll, sötisar?

xoxo
Sanzetth

Mythbusters

Började ju som sagt morgonen med att rensa ur garderoben en del. Gick igenom ena garderoben, och bara byxorna. Tog bort 10-15 par som jag ändå inte kommer använda mer. En del åker upp på Tradera och en del skänker jag bort.


Efter det väckte jag Älskling och vi gjorde kaffe. Såg även Mythbusters via Aftonbladet, fan va kul det är! I detta avsnittet skulle de testa hur starkt silvertejp verkligen är. De slog sönder en bil, tejpade ihop den (enbart) med silvertejp och körde 100km/h. Tejpade även fast en bil vid en stolpe och skulle se om tejpen bröts av i en hastighet av 60km/h. Missat avsnittet? Se det HÄR!

xoxo
Sanzetth

Långpromenad i skogen

I förrgår bestämde vi oss för att gå en långpromenad. Sweet, tänkte jag och ville inviga mina nya skor. Vad jag inte visste var att när vi gått utmed vägen en bra bit, skulle svänga in på en liten skogsstig. Iiih! Såhär såg det ut:





Fick gräs, barr o sand på mina nya skor. Tur att jag inte pillade, utan lät dem stå och torka till dagen efter. Sedan vart det ju bara att borsta av. Nu ser de helt nya ut igen! Bilderna tagna med mobilkameran, därav den dåliga kvalitén.

xoxo
Sanzetth

Trött som en gnu

Godmorgon. Ville bara tala om att jag kom upp vid 8 (som planerat) och jag är trött som en gnu. Så för att inte somna tänkte jag hålla mig sysselsatt och rensa ur garderoben lite. Btw, det är helt grått ute och det har regnat, suck. Hoppas det blir finare väder snart, det är ju trots allt min sista lediga dag.

xoxo
Sanzetth

Uppe alldeles förlänge

Projekt: Vända-tillbaka-dygnet fortsätter. Jag har (som ni märker) varit uppe alldeles förlänge. Har iaf ställt alarmet på 8 imorgon bitti. Får väl se hur det går, om jag kommer upp. Det märker ni... Godnatt!

xoxo
Sanzetth

Charlize Theron 35 år!


Idag fyller supersnygga skådisen Charlize Theron 35 år! Grattis grattis får man väl säga. Jag är äckligt svag för henne, alltså. Om jag var flata så...aa, ni fattar, haha! She's hot.

xoxo
Sanzetth
Matrix hårvård upp till 35% billigare

Var massa folk på Nelly, så det enda jag f...

dsc00648 (MMS)

Var massa folk på Nelly, så det enda jag fick med mig hem var ett par skor (boots). Nu blir det mjukglass!


Nelly för 5:e gången


Sweet, någon mer som funderar över att gå och kika vad som finns kvar? Hoppas det finns skor i min storlek! Jag kommer vara där (för 5:e gången den här sommaren)^^ Åker nu!

xoxo
Sanzetth

Paketet från Nelly

Paketet från Nelly var snabbare än snabbast. Den anlände igår eftermiddag. Man fick tydligen en gratis väska när man beställde produkter från Make Up Store med. Såhär såg det som jag beställde ut:


Weeihoow, dags att öppna!



Vrålsnygga skor (med blixt ser de ut som på hemsidan).



Utan blixt syns de hur svarta de faktiskt är. Sköna dessutom, love them!



Peelingcreme, Make Up Store samt söt skopåse "I ♥ my high heels".



Väskan som man skulle få med Make Up Store-produkter såg ut såhär på Nelly's hemsida.



Men såg i själva verket ut såhär. Framsidan...



... Och baksidan. Inte okej, sjukt ful.


Är utan tvekan dundernöjd med skorna, 349kr kostade de. Peelingcremen kostade 125kr.

xoxo
Sanzetth




Vända-tillbaka-dygnet

Bluemonkey.seJag kom upp ur varma goa sängen för 20 minuter sedan. Sitter här och gäspar som en galning nu, man skulle ju nästan kunna tro att det där hålet i huvudet är permanent (...men...det är det ju iofs). Well, det är "projekt vända-tillbaka-dygnet" jag håller på med om ni undrar.

Dag
Natt 1 gick sådär, som ni märker. Gick och la mig vid 2 och vaknade 8.40. Ikväll blir det till att gå och lägga sig tidigt och gå upp vid halv 8 imorgon bitti. På måndag ska jag ju trots allt upp halv 7. Visst låter det plågsamt? (Kan ju trösta mig med att Mandi♥ går upp klockan 5 på morgonen, det är ju förfan nästan natt fortfarande).

När brukar ni gå och lägga er på kvällen, och när brukar ni gå upp på morgonen?

xoxo
Sanzetth


Monkey 22 år!


Innan klockan hinner slå över till ny dag måste jag skriva ännu ett JÄTTEgrattis till Monkey som fyller 22 år idag! Gå gärna in på hennes blogg och skicka ett litet grattis på födelsedagen (här hittar ni hennes blogg).

xoxo
Sanzetth

Klickat hem

Klickade hem dessa från Nelly.com i förrgår. Mycket nöjd får jag allt lov att säga! Behövde ett par höstigare/vinter skor med kilklack. Är väldigt användbart och enkelt att gå i sådan klack, speciellt inne i stan där det är kullersten.



Tycks? För att förtydliga är skorna svarta. De är svartare i verkligheten än på bilden enligt de som skrivit recensioner (älskar att det finns kommentarsystem på Nelly.com). Någon som testat peeling-masken från Make Up Stor och gillar den?

xoxo
Sanzetth

Attans också, ingen vinst!

dsc00642 (MMS)

Attans också, ingen vinst!


Bara för att jag hade sådan tur med jobbet...

dsc00641 (MMS)

Bara för att jag hade sådan tur med jobbet var jag tvungen att köpa mig en trisslott. Kanske är min turdag?...


Jag fick jobbet!

Blev väckt av telefonen idag igen. Men det är helt okej för mig, jag fick nämligen jobbet! Härligt som fan, måste jag säga. Så nu är det mina sista "semesterdagar" den här helgen, för på måndag börjar jag nämligen jobba! Vad har ni för höstplaner, plugg eller jobb?

xoxo
Sanzetth

Min första blogg

Min första blogg skrev jag på Lunarstorm. Som många kanske vet så lägger Lunarstorm nu ner helt och hållet. När jag var fjortis så vart det ju Lunarstorm som gällde, det var där man hängde på Internet om man hade tillgång till bredband. Vart det inget bredband så fick man koppla upp sig med modem, haha - det var tider!

Well, som sagt stänger sidan ner och jag loggade in en sista gång trots att jag knappt varit inne på flera år. Time to say goodbye. Sparade bilderna jag hade på mitt konto och tog bort resten. Förvånande nog var det några desperata smågrabbar som skrev i gästboken när man loggade in. Det hade man väl aldrig kunnat tro, att det faktiskt fortfarande var folk som var aktiva. Well, mitt första blogg-inlägg skrev jag den 19 Oktober 2003, och det sista (förvånande nog) den 18 Januari 2009.



Vart jag ville komma var till detta:

R.I.P Lunarbloggen
19/10 -2003
18/1 -2009

Ett avslutat kapitel. På tal om bloggar vet de som följt bloggen länge eller tittat igenom min blogg noga att jag under kategorin "Arkiv" har min gamla blogg som jag hade innan denna.

xoxo
Sanzetth


Hissar och dissar

Nicole hissar:

*Blue Keld - Inte smakat på denna gudadryck? Spring och köp!
*Compeed - Skor som skaver? Glöm det med Compeed.
*Shoppingsajter med presentinslagning - Otroligt smidigt!

Lovetool.se

 

 


Nicole dissar
:


*
Västtrafik - Det är fan illa när det är billigare med en taxi hem från stan än att ta bussen.
*Telefonköer - Du har plats 374 i kön...du har nu plats 374 i kön...du har nu plats 373 i kön...
*Bikbok till Borås?! - När ska det ske? VARFÖR är alla andra större städer blessed med denna underbara klädkedja och inte vi Boråsare? Unfair! Gör om, gör rätt.



Kommentarer?

xoxo
Sanzetth


Fyndigt, Aftonbladet!


Detta var faktiskt en riktigt fyndig rubrik Aftonbladet fått till. Tycker ni inte? Lite lagom komisk, sådär. Aningen bättre än de förra jag lagt upp (här, här och här).

xoxo
Sanzetth

Pizza och tvätt

Har precis satt i mig en halv pizza till lunch, vilket var mycket gott. Dock får man ju skylla sig själv när man äter för mkt och för snabbt, så nu mår jag lite illa. Well, dags att ta itu med tvätten! Visst låter det kul?... Not.

xoxo
Sanzetth

Tyra också... Eller?

Tyra för Nelly också?... Eller är det hon? Om inte är hon ju galet lik. Jag följer inte Tyras blogg, så har inte supermycket att gå efter, men ändå.



xoxo
Sanzetth

Kenza på Nelly.com

Sitter och fyller min kundkorg på Nelly.com (jag som bara skulle titta lite). Och vem hittar jag väl här om inte självaste bloggdrottningen Kenza herself? I en likadan klänning som jag köpte förra veckan, dessutom! Jag köpte dock en beige, men hey anyway!



Har jag missat något, eller? Finns det fler kläder som hon visar?...

xoxo
Sanzetth

"Genomgång" och intervju

Varit borta näst intill hela dagen, så därav min dåliga uppdatering, sorry! Vart på ett företag på "genomgång" och intervju. Hoppas som bara den att de ringer på fredag, för isådana fall börjar jag minsann jobba redan på måndag, vilket är sweet!

Efter att jag vart där körde jag hem söta E (som även hon gick på intervju, så hoppas minsann vi får börja jobba tillsammans för det hade vart skitskoj)! Sedan åkte jag och handlade. När det var avklarat åkte jag hem. Nu har jag precis avnjutit en kopp kaffe och tänkte laga lite mat, för hungern börjar krypa sig på. Med andra ord har det varit en helt okej dag. Vad har ni hittat på för skoj idag?

xoxo
Sanzetth
Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Shark Tale

Igår kom Älskling och Jay hit. Vi åt lite mat för att sedan se på "Shark Tale". Det vart så längesedan jag såg den så jag hade glömt hur himla bra den är! Will Smith gör huvudrollsrösten klockrent, och sen är det ju massa superkändisar som har andra röster i filmen. Bara det säger ju en hel del om att filmen är bra, annars hade nog inte superskådisarna ställt upp. Några andra som är med är Robert De Niro, Renée Zellweger, Angelin Jolie och Jack Black. Inte illa!


Om ni inte sett filmen (vilket jag förmodar att de flesta har), se den! Jag själv har aldrig sett den med svenskt tal, så vet inte huruvida den är bra eller ej. Men med engelskt tal är det great!

xoxo
Sanzetth

Google roar mig

Ibland behöver man bara Google för att roa sig.


Hahahaha, wtf?! Vad är folks problem? Haha^^


xoxo
Sanzetth

Promenix i bilder

För några veckor sedan sussade min fina vän Marion över hos mig. På kvällen bestämde vi oss för att ta en promenad. Promenixen i bilder:


Började på med att glida in på en gata vid namn "Ollonbacken". Snyggt namn, haha!



Nice parkering... Eller. Kanske. Inte.



Jamen den här bilden ser ju ut att må bra^^



Hittade en stor älg som Marion föll lite för.



Jag tyckte inte han var bra för henne, så försökte sno hans nötter. (Haha, nötter!)



Värsta zoo här ju! Fann även en "flamingo".



En trappa! Här går vi upp!?


Mycket trevlig promenad där vi verkligen fann tjusningen i den stadsdel jag bor i. Love it! Har aldrig trivts såhär bra som jag gör där jag bor nu. Sweet!

xoxo
Sanzetth

myHeart.se


Samtalet var från...

Samtalet jag skrev om var från Manpower. De ville ha in mig på en intervju för ett företag på en gång. Weiihoow! Vet ni vad det bästa är? Leksaker från BR!... Haha, nej, jag bara skojar. Intervjun gick skitbra! Såpass bra att jag ska på introduktion samt den "riktiga" intervjun redan imorgon, Sweet dude! Hoppas det går vägen nu, alltså. Det vore ju underbart om jag fick börja jobba igen, jag blir ju så otroligt rastlös annars. Om allt går som det ska imorgon får jag börja jobba redan på måndag. 3 veckors "utbildning", sedan är det minsann bara att tuta och köra!


Efter intervjun åkte jag till djuraffären, sedan Ö&B och efter det ICA. Var så fasligt kissnödig när jag handlade i sistnämnda affären att jag sprang mellan hyllorna och hämtade det jag behöve. Efter att jag betalt åkte jag hem och lagade mig lite brunch "frunch", pytt-i-panna med ägg fick det bli. Nu ska jag städa upp härhemma innan Älskling kommer. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

Telefonen väckte mig

Godmorgon! Idag väckte telenfonen mig. Ett mycket viktigt samtal, bråttom bråttom. Hinner inte ta vad det var nu, men uppdaterar när jag kommer hem. Nyfikna?... Nu måste jag åka!

xoxo
Sanzetth

Infinite Mass - Bullet

Sitter just nu och lyssnar på Infinite Mass - Bullet:


Dags för sängen snart känns det som. Det är ju trots allt en dag imorgon också. Godnatt världens gulligaste läsare♥

xoxo
Sanzetth

Facebook-fun

Hahaha, jag är förmodligen lite trött eftersom jag sitter och garvar som attan varje gång jag läser det här. Some Facebook-fun:


Den understa kommentaren är ju bara kung, haha, helt klockren! Är det bara jag som sitter och skrattar åt sånthär?^^

xoxo
Sanzetth

Coraline

Har just sett klart på "Coraline", fjärde gången jag ser den nu och den är fortfarande bra. Påminner jättemycket om Tim Burtons stil, typ "Corpse bride" och "The nightmare before christmas", men är inte han som gjort den. Har ni inte sett den, så gör det!


Teri Hatcher spelar rösten till "The other mother" och huvudrollsrösten (Coraline) är Dakota Fanning. Det känns inte riktigt som en barnfilm, utan isådana fall som en familjefilm, den är från 11 år. På IMDb har den fått hela 7,8/10 i betyg av 37.372 röster, inte dåligt!

xoxo
Sanzetth

Bloggiz.se - Ta bloggningen till nästa nivå!


Loka likes Africa

Har ni provat de nya Loka likes Africa?


Jag har testat en av dem. Smaken var Mango&Marula och den var sanslöst god! Om ni inte testat, gör det.

xoxo
Sanzetth

Dietpartner.se


Rolig dag igår

Gooodmorgon! Vaknade visserligen för en halvtimme sedan, men anyway. Igår kom Älsklings yngsta son hit, så vi åt pannkakor, lekte, åkte till Älsklings storasyster med familj och hälsade på. Sedan åkte vi hem till mig en stund och efter det en snabbis till sjön för att ta fina bilder och känna på vattnet! Väl hemma hos Honey igen åt vi pannkakor och lekte lite mer och vid 22.30 somnade lilleman, och efter en timme drog vi på filmen "Dragonfly" och Älskling somnar. Det var med andra ord en rolig dag igår!


Lillkillen byggde med magnetbyggsatsen.


En fin bild på sjön.



Ytterligare en sjöbild.


Nu är det nog dags för morgonkaffet och morgonciggen, annars lär jag fortsätta vara zombie resten av dagen och det är ju ingen höjdare^^

xoxo
Sanzetth

Barnspel & Barnfilmer hos ITförbarn.se


The Kung-Fu Kid?


Den nya rullen "The Karate Kid" med Will Smith's son har nog de flesta hört talas om vid det här laget. Men varför i hela fridens namn heter den "Karate Kid" när de inte alls kör karate, utan Kung-Fu? Är det jag eller den som satt titeln som är korkad?!

xoxo
Sanzetth
DVD filmer till bra priser!

Nelly-shopping

Efter modevisningen så blev det självklart shopping! Detta fick jag med mig hem:






Beige klänning
Svarta killerheels
Mössa "bad hair day"
Pärlhalsband
Armband "bling bling"
Örhängen
2 enorma badlakan

Sjukt nöjd med mina inköp måste jag säga. Har dessutom redan invigt skorna!

xoxo
Sanzetth

Nelly modevisning

I torsdags var jag på Nelly Fashion Show. För er som inte var där såg en del av höstmodet ut såhär:





(Klicka för större bilder). En del snyggt, en del gräsligt. Lite annorlunda, lite roligare. Färgglatt och svart/grått. Stort och smått. I'll die for the purple shoes. Jag vill ha!

xoxo
Sanzetth

Blogglistan, my version

Blogg jag läser först: Spiderchick.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Amir/Gaybloggen.

Kändisblogg jag följer: Elita Löfblad, räknas hon?

Mest kända bloggare jag sett IRL: Helén Lindgren.

Första bloggen jag började följa: Stina-Lee.

Bloggare jag beundrar och varför: Vimmelmamman, för hennes öppenhet och kämparglöd.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Bättre självförtroende, självkänsla, något som håller mig sysselsatt, uppmärksamhet, kontakt med företag, snart min första blogglön...

Då hatar jag att blogga: När jag inte är på humör.

Då älskar jag att blogga: När jag har något kul att bjuda på, nya bilder, när jag läst igenom alla era söta kommentarer, när jag har inspirationen!

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Matilda, Monkey, Ellis, Whothefuckis, Bitterfittan ...Ja, där har vi några!

Låna gärna listan och skriv in era egna svar!

xoxo
Sanzetth


Veckans blogg igen?

Jaaa, jag är med bland finalisterna på "Veckans Blogg" igen! Denna gången hos Sofia, rösta gärna på mig HÄR


Tack på förhand, sötnosisar!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0