> Suttit i telefon

Suttit i telefon ett bra tag nu. Pratat med fastighetsägaren till den olovligt uthyrda lägenheten, anmält mina stulna tillhörigheter till polisen, tagit bort min telefon och mitt bredband från gamla adressen och lagt abonnemangen på "viloläge" till den 1 Januari, försökt få tag i min juridiska kontaktperson utan resultat. Gick inte att nå honom förrän den 3 december, vilket jag tyckte var dåligt. Men så jag har iaf fått gjort en hel del denna måndagseftermiddag efter jag slutade jobba för dagen.

Nu ska jag snart åka en sväng. Hämta storebror och tanka bilen. Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth


> Ringas massa

Dags att åka. När jag kommer hem igen ska det ringas en massa. Får försöka hinna ringa alla ställen innan de stänger teletiderna. VS, banken, Mami, polisen för att nämna några...

xoxo
Sanzetth

> Ett glas vatten

Klockan har blivit väldigt mycket nu, tycker jag. Ska ju faktiskt stiga upp ur sängen om max 5 timmar. Kanske dags att sova nu? Tror faktiskt det. Måste bara ta ett glas vatten först. Natti.

xoxo
Sanzetth

> Jag i blåsväder

Tråkig blogg på sista tiden här, jag vet. Men jag har ju hamnat i blåsväder som ni kanske läst. Idag har jag skrivit flera A4-papper med saker som är stulna. I veckan ska jag till polisstationen igen med alla papper samt bilder och annan information. Märker om jag får återse mina tillhörigheter av högt värde (mest för mig) i framtiden...

Detta har tagit jävligt hårt på mig, men de ska då fan inte lyckas knäcka mig. No way. Nya krafter att ta mig igenom det här ska samlas. De ska åka dit för det här, jag ger mig absolut inte.

xoxo
Sanzetth

> Koffein, socker, sömn

Sköljde precis ner sömntablutten med Coca Cola. Koffein i all ära, men hur smart det var av mig kan väl diskuteras. Sitter dessutom och äter lite godis till det. Socker var det här, ja. Energi till sömntabluttisen är säkert vrååålsmart, hah!

xoxo
Sanzetth


> Modemiss?

Kikade in på Aftonbladet (Klick) och läste lite skvaller, tittade lite bilder (och lånade dess bilder därifrån):


Modemiss? Är den en synvilla eller har Beyonce hål därbak?


Hur har Miss Lady GaGa tänkt äta den fina middagen med Marc Jacobs med den på huvudet?


Vad är det med kändisar och klackar på bowlingbanan? Och hur kastar Heidi Montag klotet?

xoxo
Sanzetth

> Inga skor kvar

Jag har inga sommarskor för alla mina par skor (förutom de tre stackars paren vinterstövlar som jag hade hos älskling) har Susanna Josefsson och hennes pojkvän Micke som jag tyvärr inte vet vad han heter egentligen stulit ifrån mig. De har som sagt även stulit min "arkivlåda" som innehöll pärmar med jobb-papper skolbetyg (original), fotoalbum med bilder ifrån min barndom, dagböcker från tidiga tonåren, mitt högtalarsystem till datorn, min externa hårddisk på 300GB innehållande alla mina personliga bilder ända sedan jag fick min första digitalkamera, bilder på mig som tonåring, från när mina kissemissar var bebisar, bilder från första lägenheten osv osv. Fy fan, gråten bränner i ögonen hela tiden. En hel flyttlåda med grejer, 2 ikea-kassar med DVD-filmer, alla julprydnader och en JÄVLA massa annat.

Fy FAN för sådana äckliga människor. Fy fan fan fan. Polisen är nu med i bilden och jag pallar inte längre trycket. Vad in i själva helvete ska jag göra? De har även mina två andra bilnycklar. Verkstadsnyckeln samt en kopia. Jävla as.

xoxo
Sanzetth


> DVD-filmer

(Läs föregående inlägg för att hänga med i vad som händer). Nu är jag redo och vi (jag och älskling) ska åka till lägenheten och se om det finns någonting kvar. Kom förresten på senare på kvällen att det var 2 stora IKEA-påsar proppfyllda till bristningsgränsen med DVD-filmer och samlarboxar som de hade tagit ifrån mig också. Det som var värt så in i helvetes massa pengar. Fy fan. Hatar. Hatar. Hatar dem.

xoxo
Sanzetth

> I'm a mess

Inte haft någon lust alls att blogga ikväll. Ingen ork. I'm a mess. Hon som jag hyr av i andra hand och hennes pojkvän har varit i min lägenhet och stulit mina tillhörigheter. Var där en snabbis innan och hämtade viktiga papper, biosystemet till TV:n, en del viktiga papper samt mitt smyckeskrin.

Då hade de j*vlarna tagit tre lådor. En av de stora flyttlådorna som var fullproppad med tavlor, snygga design-prydnader och diverse annat. En med alla mina pärmar, viktiga papper, skolbetyg osv. Samt en med mitt högtalarsystem till datorn, HDMI-sladd och en hel del andra kablar till datorn.

Fy fan vad detta är skit. Jag hatar dem. Har ringt polisen 2 gånger, så de är underrättade om ärendet. Ska dit imorgon och hämta mina saker är det tänkt, men vi får väl se om de lämnat någonting av mina saker kvar till mig. Har (hade?) alla flyttlådor kvar där samt sängen, sängbordet, datorbordet, TV-bänken, 2 små stolar (i form av hjärtan, en vit och en lila), byrå, vit hylla, taklampa, julklapparna jag köpt, allt mitt smink och mina cp-dyra parfymer. Vill inte ens tänka på hur många tusen alla de kostar tillsammans. Fy fan. Detta är utan tvekan det absolut jobbigaste jag varit med om på jävligt länge. Vill bara gråta.

Att hon skickar sin pojkvän och inte står för det själv är så förbannat fegt. Och att han hotar att han ska ta min bil, pressa mig på pengar med alla metoder han kommer på, ska ge sig på min familj osv är sinnessjukt.

Ska jag behöva starta om från "ruta noll"? Jag som jobbat som en idiot för att ha råd med alla mina möbler ='( Tack mamma, älskling, svärmor, "svärfar" och storebror för ert stöd.

xoxo
Sanzetth


> Parfymer

Min Miss Sixty Rock Muse parfym är slut! Buhu, jag som gillade den så mycket. Och i flera dagar har jag letat efter min Vera Wang "Look"-parfym. Jag inte resultat förrän nu, då jag äntligen hittade den. Yeyy! Nu ska jag ta en cigg, sen åka och handla och därefter jobba. Efter jobbet blir det förmodligen att kika in i pappsens och A's nya lya. Ska bli skoj. Hörs ikväll!

xoxo
Sanzetth

> Tar bort badkaret

Godmorgon. Eller kanske förmiddag... Jag gick som planerat upp vid 8 och ringde min nya hyresvärd. Bestämdes att jag skulle komma förbi kontoret någon dag och prata tapetsering. Skulle även helst gå på mötet den 10 Dec kl. 17:30, tyckte hon. Det blir svårt... Jag besiktigar bilden 13.10 och börjar jobba 14 och jobbar till 19. Hm, vet inte hur det ska läsas än. Det är tydligen så att de ska göra om alla badrum i början av 2010. Tack för att man får reda på sånt av AB Bostäder. Hm, jag hade ju ingen aning om detta.

Förmodligen blir det så att de tar bort alla badkar och alla ska istället bara få ha dusch. Jag som sett fram emot att kunna ta mig ett varmt bad då och då. That sucks. Hursomhelst måste jag på något sätt försöka ta mig till mötet så jag har en chans att säga vad jag tycker och tänker om saken.


(Coolt badkar från alltomprylar.se)

Jag somnade iaf om sen och vaknade vid 11. Drack nyss en kopp kaffe och tänkte försöka få i mig lite brunch (frunch) strax. Vad har ni för planer för dagen? Själv ska jag jobba. Förvånande? Hm, nej.

xoxo
Sanzetth


> Ringa hyresvärden

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. Gå upp klockan 8 och ringa min nya hyresvärd och sedan gå och lägga mig igen var planen. Sen går jag väl upp igen vid 11 misstänker jag. Ska ju hinna göra mig redo för jobbet med. Weii, det är fredag! Natti.

xoxo
Sanzetth

> Bubbleroom

Lönen anlände på mitt konto för en timme sedan och räkningarna är betalda. Gott att ha det fixat. Nu ska bara alla julklappar inhandlas med. Gott att bara kunna klicka hem dem, tycker jag. Enkelt och bekvämt. Tittat på massor av hemsidor nu. Surfar runt som en galning. Har just nu Bubbleroom.se uppe. Tips på julklappar? Behöver fortfarande alla tips jag kan få.

xoxo
Sanzetth

> Subway

Morsning korsning. Jobbat idag (som vanligt), efter det åkte jag in till stan. Stannade hemma och kollade om julklapparna jag beställt hade anlänt, men de hade de tyvärr inte. Får hoppas de kommer nästa vecka dådå. Hämtade storebror som hade vart och shoppat, åt på Subway och åkte hem där Älskling väntade.



Har läst hur många bloggar som helst känns det som och tänkte nu ta och unna mig lite choklad. Dålig vana det här med chokladen på kvällarna. Men åt faktiskt ingen igång (weii, haha)! Men först ska jag byta om till myskläder.

Måste passa på och tacka för alla söta kommentarer också. Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth


> Frunch

Nu har jag ätit tidig lunch. Typ brunch, eller som Thilda sa, varför inte frunch? Breakfast+lunch=brunch, så försvenskat borde det ju faktiskt vara frukost+lunch=frunch. Korrekt? Så nu kan jag jobba med gott samvete och inte oroa mig över att ramla ihop i en liten hög av näringsbrist. Inte för att det hänt någon gång förr, men man vill ju inte ta risken.

Nu tänkte jag ta och fila gaddarna och göra mig redo att åka. Vad har ni för planer denna torsdag?

xoxo
Sanzetth


> Sigge bökar

Godmorgon. Jag vaknade precis. Ska göra iordning mig nu. Börjar jobba en timme tidigare idag. Moneeey. Kissemissbebbarna är galna. Helt crazy... Sigge ligger och bökar i min svank nu. Tror han att han är en gris?

xoxo
Sanzetth

> Vad ska ni ge?

Borde verkligen gå och lägga mig. Lyssnar på musik och funderar över julklappar nu och kan inte riktigt slita mig. Kan inte komma på vad jag ska ge Mami i juklapp. Och vad ska jag ge storebror? Hjälp, någon? Vad ska ni ge till era nära och kära? Jag behöver så mycket tips jag kan få...

Ska nog ta och borsta tänderna nu. Har trots allt beställt ena hälften av lillasysters julklapp idag. Dessutom är minisysters båda delar är beställda, varav en av dem har redan anlänt. Svärmors är klara och Älsklings ena hälft av julklappen är ordnad. Godnatt!

xoxo
Sanzetth

> Förstår faktiskt

Citerar ännu en kul person från favorit-kolumnen "Dagens SMS" ifrån tidningen Metro:

"Förstår faktiskt varför Ikea
marknadsför sig som ett
ännu grönare Ikea. Ett
besök räcker, sedan åker
man aldrig tillbaka dit igen,
miljövänligt eller hur?"



Lite knapphändigt är det, men lät lite skoj när jag läste det. Men alla kan ju inte tycka om IKEA. Jag tycker om att shoppa där, fynda billiga möbler, men att bygga ihop dem är en annan femma. Då präglas bygget av sura miner, skruvar och andra delar över hela golvet, en bildbeskrivning som tillslut hamnar ihopknycklad i ett hörn, svordomar, "aldrig mer, alddrig mer, aldrig mer"-tänkande osv. Vad anser ni om IKEA?

xoxo
Sanzetth

> Kycklingsallad

På jobbet hände det väl inte så mycket utöver det vanliga. Var ganska lugnt där idag, faktiskt. Betydligt mycket mindre stress än vanligt, vilket var skönt.

Efter jobbet satte jag mig lugnt och fridfullt min lilla pärla (bilen) och påbörjade min färd mot Honeyboy och Big Brother. Då jag sitter där och sjunger för full hals så ringer telefonen. Drar ner volymen på stereon fort som attan och svarar. Storebror tycker vi ska käka pizza, så jag plockar upp grabbarna och vi drar till pizzerian. Jag åt en kycklingsallad. Dömycket var det och jättegott var det. Dock åt jag så mycket att jag fick ont i magen, ajaj.

Efter maten hoppade jag och Darlo in i duschen. Sen hamnade jag tillslut (i vanlig ordning) här. Nu är jag röksugen som apa (haha, som om apor blir röksugna?!) och tänkte ta en cigg. Vad har ni gjort idag?


(Bild lånad från uppretad.se)


xoxo
Sanzetth


> Vidrig hamburgare

Efter att jag besiktigat bilen så åkte jag mot jobbet, fast stannade på OKQ8 för att tanka och köpa något snabbt att proppa i mig till lunch. Blev en hamburgare. USCH! Jag är helt ärlig om jag säger att det utan tvekan var en av de äckligast hamburgare jag någonsin ätit. Vidrig utav bara faan var den.

Jag var kissnödig som en jävla gnu och tänkte att drickan som ingick i målet kommer jag ju aldrig kunna dricka upp, då kissar jag ner mig. Men, believe it or not, jag drack upp halva drickan. Varför riskera att kissa ner sig? Jo, för jag var helt enkelt tvungen att skölja ner den med någonting. Så katastrofalt äcklig var den, fattar ante att jag fick i mig den alls... Men jag blev iaf mätt!

xoxo
Sanzetth

> Förbesiktning

Hallu. Äntligen har jag anlänt på den delen av dagen (kvällen) som jag bara ska ta det lugnt på! Först förbesiktigade jag bilen och den gick igenom utan problem. När jag satt där och väntade läste jag lokaltidningen, såg på TV, skickade SMS och pratade i telefon.

Fy fasen för TV4 en förmiddag, usch! Först någon töntig engelsk serie med världens kassaste B-skådisar, sen "Hem till gården" och sen V75. Haha, så kassa program att man såg fram emot reklampauserna (inte okej!). I ett av SMS:en jag skickade till Älskling skrev jag "Nu fick de mina nycklar. Hjälp! Haha, nu har de min bil och jag sitter mitt ute i ingenstans med enbart en cappuccino och TV och lär få spendera en timme såhär." What to say? Det är inte lätt när det är svårt. Och iom att jag inte trodde jag skulle hitta dit (fick ringa pappsen för vägbeskrivning) så åkte jag såpass tidigt att jag var där en halvtimme innan min bil skulle in. Tragiskt^^

xoxo
Sanzetth


> Mot Toyota

Nu bär det av mot Toyota, sen jobbet. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> En kvart sen?

Älskling: "Alltså, jag har gått och nynnat på den där låten med Johnny Cash och June Carter hela dagen, sen jag vaknade."
Jag: "Ehh, du vaknade för en kvart sen?"

xoxo
Sanzetth

> Tissemiss-dröm

Godmorgon. Idag har jag fått sova! Weii, lucky me ;P Drömde om två små tissemissar som jag skulle skydda från allt och alla. En hade neråtböjda öron och var jättestor och helt mörkgrå trots att det var en kissekattbebis. Den andra var typ Sigge. Konstigt man kan drömma ibland... 

Nu har jag druckit morgonkaffet och tänkte ta och borsta tänderna. Sen så ska jag åka till någon liten håla in the middle of nowhere och förbesiktiga (stavas?) min bil. Får väl hoppas jag hittar dit och hittar tillbaka sen igen. Ibland önskar minsann att man hade en GPS.

När jag är klar med bilen ska jag till jobbet. Därefter ska jag hit och försöka koppla av innan det är dags för sängen och upp och jobba igen. usch, just nu känns det som att alla dagar är likadana (sova-jobba-sova-jobba...). That sucks, men till jul blir det väl iaf lite ledighet, hoppas jag. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Systemunderhåll

Detta får väl bli sista inlägget för idag då, eftersom att blogg.se har systemunderhåll inatt 24.00 - 06.00 =/ It sucks, men då har har jag ju inget val, utan måste slita mig från bloggen. Har man då tur så kanske man är duktig och faktiskt hoppar i säng i tid? Fast "i tid" är väl typ nu?... Jag är inte trött. Tablutten är tagen, men än känner jag mig pigg. Gör ont i armet efter vaccinet med, återstår att se om jag lyckas ta på mig tröjan själv imorgon bitti. I annat fall har jag Baybe som ställer upp (like he have a choice?)^^ Natti natti!

xoxo
Sanzetth

> Suget vann


Chokladsugen vann
över mig och nu är kexchokladen slut. Fan, man borde sluta köpa hem godis istället så kan man ju faktisk inte proppa i sig när suget kommer krypande. Fast då kanske man skulle klättra på väggarna alternativt pallra sig iväg till 7eleven istället? Kanske skulle man ta och testa och se vad som händer? Fast då måste jag ju såklart äta upp godiset jag redan har först! Haha... Bra anledning? ;P

xoxo
Sanzetth

> Chokladsug

Varför detta chokladsug såhär på kvällskvisten? Var av med "skiten" länge, men nu de senaste 3-4 dagarna har det varit samma visa varje kväll. Kanske ska jag "unna mig" en choklad ikväll med? Lider ni av samma problem? haha, vadå dagens I-landsproblem?

Want it, need it...

xoxo
Sanzetth

> Siri plutt

Nu sitter Siri plutt-kissemissbebis och gör ett gott försök att stirra sönder skärmen. Oops, kammar mitt hår med klorna var kul det med. Och att attackera muspekaren verkar vara favoriten. Ca 15 ggr på raken. Att hon inte tröttnar?^^

xoxo
Sanzetth


> Telefonkö

Morsning korsning! Jobbat idag. Efter jobbet bar det av till vårdcentralen. Tog vanliga influensa-vaccinet (inte grisinfluensan, för den tog jag för en månad sen). Kollade posten en snabbis hemma och en av två av de julklappar jag beställde hade kommit.

Tänkte smitit in på H&M med och köpa mig en mascara, men orkade inte gå i regnet, så det får vänta några dagar till. Kom hem till Honey och satte mig direkt och rinde de samtal jag behövde få avklarade. Först telefonkö för att komma till Sveriges Radio&TV-tjänst. "Du har plats 18 i kön", yippee...inte. Efter det var fixat ringde jag Toyota ang "förbesiktningen" imorgon. Gick bra och var ingen telefonkö alls.

Efter det tog jag tag i det jobbigaste samtalen av dem alla - Telia (Felia). "Du har plats nummer 49 i kön" o.0 ...Hade det vart tillåtet och fungerat hade jag nog strypt rösten som sa så. Efter ett jäkla tag kom jag tillslut fram. Sade upp min digital-TV eftersom det finns kabel-TV där.

[,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gbhhhhhhhhh <- Kissemissen Siri ville tydligen också vara med och skriva på tangentbordet]

Yes, men så är läget. Lagade lite mat efter allt telefonpratande. Blev makaroner med köttfärssås. Och så har vi spelat lite Borderlands.

Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth


> Måste ringa

Godmorgon. Idag har jag iaf fått sova. Är visserligen fortfarande trött, men that's life när man får gå upp så tidigt som klockan 7. Idag ska jag jobba, sen ska jag till vårdkliniken, och kika posten hemma. Väntar på två julklappar jag beställt. Efter det ska jag nog till Älskling. Måste ringa Radio&TV-tjänst. Andra gången de skickar en påminnelse utan att först ha skickat räkning. Blir så jäkla trött på dem. 

Måste även ringa Toyota och se hur lång tid en förbesiktning av bilen tar. Tror det blir väldigt tight till jobbet, nämligen. Men nu är kaffet slut och jag ska borsta tänderna och åka. Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Sanzetth

> Han vet inte än

Nu tänkte jag ta och hoppa i säng. Och Älskling ska minsann joina mig (fast han vet inte om det än)... Natti!

xoxo
Sanzetth

> Möbler till mig


Nu har jag, Älskling och Svärmor varit hos Lotta och hälsat på. Sent kvällsbesök och utkik av möbler ;P Hon har nämligen rensat hemma och skänker bort lite. Jag valde ut och fick en grå skinnfåtölj, en TV-bänk (kan vara bra att ha en extra till exempelvis sovrummet), en hallbyrå/hylla (såndär smal modell) och en taklampa. Skitnajs, jag är otroligt tacksam för detta! Jag har ju trots allt en hel 3:a att fylla upp.

Stackars Älskling mår inte så bra. Han vaccinerade sig idag, så kanske är därför? Mycket möjligt. Men han kryar nog på sig snabbt får vi hoppas. Jag tänkte ta en sväng förbi vårdkliniken imorgon och förhoppningsvis få vanliga influensa-vaccinet (inte svininfluensan, för den tog jag för en månad sedan). Kan ju vara bra att ha den avklarad.

Dags för sängen snart, tror jag. Får hoppas jag får mer sömn idag än igår. Vad har ni gjort ikväll?

xoxo
Sanzetth

> Fullspäckad dag


Shohoo. Blev en ganska så fullspäckad dag, precis som jag trodde. Jobbade 8.30-14.15, köpte cigg, gick till mormor och morfar och fick lunch. Jättegod fiskgratäng var det. Lax och potatismos. Efter det åkte jag till Ö&B och köpte mig två stora flyttlådor. Åkte till min lägenhet och packade massa, pratade en snabbis med Mami i telefon och sen åkte jag till Honeyboy. Fick i mig två smörgåsar och hoppade in i duschen. Smörjde in mig i min härliga Body Butter och ansiktscremen från The Body Shop och min favvis till håret Studio Hot Straight.

Nu har jag hunnit läsa lite bloggar, så är relativt uppdaterad på den fronten. Så, vad har kvällen att erbjuda? Ullared går väl på TV, misstänker jag. Men jag har tröttnat och tycker det inte är skoj längre. Den där familjen som är med så mycket känns bara så... dryg? Näe, så jag hoppar alltså det programmet ikväll. Ångrar jag mig finna det ju på webb-TV ändå.

Kanske ska jag joina Älskling och spela lite "Borderlands"? Det är ju faktiskt skoj. Fast när jag skulle installera det så råkade jag skriva "Botherlands", haha, klant^^ Vad gör ni en måndagkväll som denna?

xoxo
Sanzetth

> Knappt sovit

Godmorgon. Usch, jag har knappt sovit alls inatt. Dricker kaffe nu och ska snart till jobbet. Efter jobbet ska jag till Mormor och Morfar och äta lunch. Sen bär det av hemåt, packa lite mer och så. Jobbig dag känns det som att det kommer bli, men vi får väl se. Ni får iaf ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Kängurudräkt

Hahaha, skoj kille i kängurudräkt! Enjoy;


Vilket klipp tycker ni var roligast?^^

xoxo
Sanzetth

> R.I.P Lilla My

Hela 2 dagar sedan jag uppdaterade nu. Inte likt mig, men det har hänt lite saker runtomkring mig och det är alltså därför jag valt att fokusera på det istället för bloggen de senaste 2 dagarna. Men nu är jag tillbaka igen!

För att lite snabbt dra en del av det som hände (så ni slipper fråga), så var det såhär att lilla tissemissan Siri som kom hit fick åka hem igen 3 dagar efter att hon kommit. Anledningen till det var att Lilla My reagerade fruktansvärt illa. Såpass illa att vi ringde veterinären. Visst har Lilla My alltid varit väldigt speciell och annorlunda mot alla andra katter, men att det skulle vara såhär var ingen av oss beredda på. Veterinären sa att någonting var väldigt fel. Hon skulle inte reagera såhär. (Hon reagerade med "dödar-instinkt" genom att försöka slå sönder och samman stackars lilla Siri, lyckades inte).

Sen var Lilla My helt okontaktbar, det gick inte att få ögonkontakt med henne. Vi lät det gå några dagar, funderade över hur vi skulle göra och pratade med andra katt-ägare och ingen tyckte detta betéende lät normalt. Vi fick åka in med henne till veterinären och han konstaterade att det förmodligen var juver-cancer. Hon fick en spruta och lämnade vår jord i färd upp till kissekatt-himlen.


Vi var tunga i hjärtat allihopa och saknade henne något fruktansvärt. Det gör vi fortfarande. Men nu är Siri hämtad igen och även hennes bror Sigge. Så nu har vi två små kissemiss-bebisar här och försöker fokusera fullt på dem istället för att gå och tänka på Lilla My ständigt och må dåligt över det. Miss her so much
...R.I.P Lilla My †

Så ligger det till. Igår var jag i lägenheten och packade. Helt obeboeligt där just nu, kaos! Men är man påväg ut så är man. Ska dit imorgon med tänkte jag. Hur har er helg varit?

xoxo
Sanzetth



> Amanda förlåt

Oops, nästan glömt av tiden! Nu måste jag på toa, sen ska jag åka och jobba. (Amanda, förlåt att jag inte hört av mig, men det blir jäkligt tight ikväll med tanke på att jag jobbar kväll. SMSar dig sen). Puss :-*

xoxo
Sanzetth

> The Voice

Älskling fick jag inte upp förrän halv 12, haha. Nu sitter jag och lyssnar på del 2 The Voice med Katrin Zytomierska. Fan, jag gillar den tjejen^^ Haha. Är jag ensam om det, eller? ;P (Snygg Print Screen jag fick till med, haha).

xoxo
Sanzetth

> Somna om

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Vaknade vid 9 (hade ställt alarmet på mobilen). Har hunnit göra iordning mig och dricka kaffe redan =) Åt en god ostfralla med gurka till frukost med.

Älskling är så trött så trött, jätteproblem att kliva upp idag, tydligen. Hans kaffe kallnar ju, ajaj, Så fort han lägger sig i "position: kliva upp ur sängen" så lyckas han somna om igen. Kan inte vara lätt att vara så trött. Söt är han minsann kan jag lova.

xoxo
Sanzetth


> Snow

Red Hot Chili Peppers skönaste låt stavas Snow och är med i sista utkomna avsnittet av Scrubs (Jag tror avsnittet heter "My Finale"). Eeenjoy:



You like? I like.

xoxo
Sanzetth


> Flygigt regn?

Älskling påpekade imorse att det duggregnade ute. "Ja, fast det är liksom inget äkta duggregn, för det är ju flygigt regn. Som små vattenpartiklar som flyger..." svarade jag. Eh, nej jag är inte blond...längre^^ (Lite knäpp kanske, men vem är inte?).

xoxo
Sanzetth

> Ägg med skruvskal

Shohoo! Jobbat idag, efter jobbet åkte jag hem och hämtade kläder och åkte och tankade. Kom hit (till Honeyboy o Big Brother) och har ätit som en fucking häst! Haha, jag fattar inte^^ Proppade i mig både ett paket kycklingnudlar och en fralla med ett stekt ägg. Mätt som bara den blev jag och har fortfarande ont i magen. Älskling sitter och äter pistagenötter (jag som ääälskar pistagenötter), men jag vågar inte äta. Då får man bara mersmak och trycker i sig ännu mer och då kanske min stackars lilla magsäck skulle gå ett tråkigt öde tillmötes =P

När vi skulle steka ägg så påpekade Älskling att "Man borde faktiskt ta och uppfinna ägg med skruvkork...eller jag menar skruvskal. Skitbra, då slipper man kläcka dem!" Haha, smaaart! Eloge till dig ;P

xoxo
Sanzetth

> Gårdagens Metro

Läste detta under min favvis-spalt "Dagens SMS" i gårdagens Metro:

"Jag blev upprörd över en
insändare som ville för-
bjuda nåt. Förbjud sådana
insändare."
-Upprörd med sunt förnuft

Smart må jag säga! Men nu måste jag dra, faktiskt. Hörs ikväll!

xoxo
Sanzetth

> Zoegas Mezzo

Aaah, jag har pimplat i mig en kopp kaffe nu, gott som attan var det vill jag lova! Blev för övrigt inte Gevalia som jag visade i inlägget innan detta, köpte supergoda Zoegas Mezzo istället. Mumma! Nu ska jag borsta gaddarna och bege mig mot jobbet. Leverans idag, så maaassor att göra! Have a great day!

xoxo
Sanzetth

> Kaffet är slut


Godmorgon. Vaknade för 50 minuter sen och upptäckte att kaffet är slut! Får inte hända. Så just nu är mitt stora Ha-begär kaffe. Så jag är halv-iordningfixad (nytt ord?) och nu ska jag och Big Brother bege oss mot affären och köpa kaffe. MÅSTE. HA. KAFFE.

Märkte igår att mitt nya armband skavt upp ett stort sår på handleden. Glömt av det tills nu då jag tog på mig parfym. Sprutade rätt i såret. AJ! Nu ska vi åka, hörs snart.

xoxo
Sanzetth

> Sov gott!

Nu ska jag sova hade jag tänkt. Vadå borde tänkt det för länge sedan? Hoppsan... Eller nått ;P Well, sov gott! Natti.

xoxo
Sanzetth

> Fotvärmare

Den här roliga saken hoppade jag runt i hemma hos Mami i fredags kväll. Haha, någon form av fotvärmare från IKEA. Det var iaf kul o hoppa med den, fast jobbigt upp för trapporna... Minisyster protesterade för fulla muggar och sa att jag hade för stora fötter och skulle töja ut den. Haha, den gubben gick inte! Vi har ju för tusan samma storlek ;P (Okej, hon kanske har en storlek mindre, men ju inga problem att strutta runt i mina skor).



Nya modet, kanske? Hade vart skoj om atta hoppade runt i sådana istället för att gå, tror ni inte?^^

xoxo
Sanzetth

> Bildekaler

Kikade runt lite på Tradera, blev att jag sökte på "Dekal" då jag funderat på att sätta på ngt skoj på min lilla pärla. Vet fortfarande inte än, man kanske "förstör" den då?... Hittade iaf några roliga exempel på bildekaler:






Vilken tycker ni var bäst? Jag tycker nog den översta, faktiskt.

xoxo
Sanzetth

> Maria Mena

Woow, vilken röst! jag är imponerad. Duktig tjej måste jag säga. Maria Mena - Just hold me:


Håller ni inte med mig?


xoxo
Sanzetth


> Edet Extra

VS. 

Varför köper så många detta toalettpapper? Det är ju inte ens mjukt! Edet Extra säljer för tusan som smör... Why? Jag fattar inte grejen. Tacka vet jag Lambi.

xoxo
Sanzetth

> Köpa parfymer?

Tjingeling! Nu har jag jobbat klart för idag. Kom en knepig gubbe precis innan stängning som tyckte jag skulle köpa parfymer för 30 spänn =S Luktade vedervärdigt, så starkt att man nästan fick huvudvärk. Nejtack till sånt. Usch! Betalar hellre för en dyr parfym som luktar gott!

Efter jobbet var jag hemma en sväng och hämtade lite kläder. Köpte sedan kinamat och åkte hit. Nu har jag, Big Brother och Älskling ätit och är jättemätta! Jag tänkte ta och hoppa in i duschen strax. kanske Älskling hakar på?...

Vad har ni hittat på för skoj idag?

xoxo
Sanzetth


> Billy's


Jag ska nog trycka i mig en Billy's panpizza innan jag åker tror jag. Är inte hungrig nu, men jag kommer ju bli det när jag jobbar. Alltså hinner jag nog inte med någon med update förrän ikväll. Men ha en bra dag, allihopa!

xoxo
Sanzetth

> Hyresgästföreningen

Varit lite duktig och tagit tag i saker och ting nu på förmiddagen. Ringt vårdcentralen och frågat om jag behöver ta en spruta till (vaccin), men det behövde jag inte. Gott! Och så ringde jag Hyresgästföreningen och fick en kontaktperson där. Hon jag hyr av i andra hand strular nämligen. Men det ska nog lösa sig. Jag har iaf hyresgästföreningen på min sida =)

Nu bär det av mot jobbet om 45 minuter.

xoxo
Sanzetth

> Som en stock

Goood morgon! Jag har sovit som en stock! (Haha, vadå stock? Jäkla konstiga uttryck svenskan har ibland, alltså). Dricker morgonkaffet nu. Har huvudvärk, får hoppas den försvinner. Idag ska jag jobba, som vanligt. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Natti sötisar

Godnatt sötisar! Nu ska vi sussa, jag är jättetröttis och kommer nog sova gott.

xoxo
Sanzetth

> Julklappstänk


Försöker mig på lite julklappstänk, men det går inte så bra. Just nu har det tagit stopp i huvudet. Vad ska jag ge till minisyster? Liten blond tjej på 12 år som älskar cupcakes, rosa, Hello Kitty, japanska prylar osv osv... Hjälp! (Redan kollat Fokis blogg, men fann inget jag sökte där känns det som)...

xoxo
Sanzetth

> Betala med kort

I lördags jobbade jag i kassan (i matbutiken) som jag tidigare nämnt. En tant ska betala med sitt kort som jag drar på min sida av kassan...

Jag: " Då får du slå din kod här."
Tant: "6*48!"
Jag: "Nejmen du ska inte säga koden. Du ska slå den här"...

Haha, så det kan gå! Hon lade också till att hon vanligtvis betalar med kontanter och väldigt sällan med kort. Jag märkte det. Jag (och de 3 personerna som stod bakom henne i kön) fick oss iaf ett gott skratt!

xoxo
Sanzetth

> Rose

Ha-begär! De här skorna ser ut som ett par jag förälskade mig i då jag var i Bulgarien. Hittade dessa på Nelly.com. Hade helst velat ha svarta, men de finns bara rosa och lila att välja mellan i denna modellen. Modellen heter Rose och har en klack på 13 cm. Men om jag nu ändå ska köpa dem, vilken färg ska jag välja? Lila är ju lite mer diskret, men jag har ju fler rosa kläder att matcha med än lila... Vilka är snyggast?

xoxo
Sanzetth

> Vad gick snett?

Tycker ni, precis som jag, att något inte riktigt står rätt till här? Någonting stämmer inte riktigt... Läkerol gör tuggummin och Extra gör...läkerol? Vad gick snett? Eller snett och snett, båda sorterna på bilden är jättegoda!

Men... Det ser nästan ut som att det står "Saliv" och inte "Salvi", iaf om man läser snabbt. Tuggummin med salivsmak kanske hade vart nått? Hoho, don't think so^^

xoxo
Sanzetth

> Bitleksak?

Gomorron på er. Nu ska jag borsta tänderna och åka och jobba. Får hoppas jag inte fastnar framför datorn, sitter och tuggar sönder den och bara känner skummet växa i käften. Brukar dessvärre bli så... (Bitleksak, nästa?)

xoxo
Sanzetth


> Changed plans

Changed plans. Det blev film med Honeyboy ändå. Nu ska vi försöka sussa. Natti!

xoxo
Sanzetth

> VR, Seven Eleven

Nejni, om man skulle ta och plocka fram rena kläder tills imorrn, röka en cigg och hoppa i säng, kanske? Köpte nya VeckoRevyn inne på Seven Eleven tidigare idag, så har ju iaf någonting kul att läsa. Vanligtvis brukar ju jag och Honeyboy dra igång en film när det är läggdags, men han verkar inte det minsta trött än. Så han får väl sitta uppe lite till och förhoppningsvis bli lite tröttare.

Vad brukar ni göra när ni ska sova? Se film? TV? Läsa böcker/tidningar?...

xoxo
Sanzetth

> Ren, rådjur, hjort, älg?

Alltså, jag har funderat på en grej... Jag har alltid trott att rådjur och hjort är samma sak. Men min pojkvän lärde mig häromdagen att så ikke är fallet. Nähepp... Men hur fasiken ligger det till egentligen? De ser ju nästan likadana ut, eller? Ren, rådjur, hjort, älg...?

Om man korsar en älg och ett rådjur så borde man väl änna få fram en ren, eller? Hm. Det tycker jag, så nu bestämmer jag det. Hjort + Älg = Ren. Ok?

xoxo
Sanzetth

> Rolighetsteorin

Volkswagen har tagit intiativ och skapat Rolighetsteorin. Skoj idé och kul klipp:

Pianotrappan:



Världens djupaste soptunna:


Tomglasspelet:


Smart och skoj! Håller ni inte med?^^

xoxo
Sanzetth


> Kära moster


(Bild lånad från swedbank.se)


Min kära moster går till banken. En av personalen på banken kollar upp hennes adress i datorn och säger:

"Men detta är ju adressen hit?"
M: "Ja, jag bor i lägenheten precis ovanför... Förresten var har ni bankvalvet?"

Planer på att borra hål i golvet här, eller? Haha! Dessvärre fanns det inget direkt bankvalv då det är en såpass liten bank, sa personalen med ett gott skratt. Men Moster tyckte ju att då kan man väl fiska direkt ur automaten istället? Den ligger ju trots allt precis under balkongen ;P Smart!

xoxo
Sanzetth

> Rest in peace

Vart som sagt på begravning idag. Den var jättevacker och detta blev en dag att minnas för livet. Hon förtjänade ju så mycket mer tid, egentligen. 61 är väl ingen ålder?... Pigg och glad var hon alltid. Ett léende och ett skratt som smittade av sig till alla. Omtänksam och rolig. Hennes begravning var jättevacker. Det förtjänade hon.

Vi alla saknar dig och hoppas du har det bra där du är nu. Det lättar lite att veta att du nu är med så många människor du saknat i så många år. Rest in peace †

xoxo
Sanzetth


> Begravning

Begravning idag, hörs i eftermiddag/kväll.

xoxo
Sanzetth

> Falling Up

Skön låt som spelas varm för mig just nu. Repeat, jatack! Enjoy; Falling Up - Bittersweet:


Like it?

xoxo
Sanzetth


> 79 kvm

Ojdå, så det kan gå. Min bloggis har inte blivit uppdaterad på nästan 2 dagar. Not goood. Men jag åkte till Mami i fredags och sussade där. Jobbade även idag, så inte haft så mycket tid över.

Tänkte att jag skulle avslöja hur stor min nya lya är! Den är på hela 79kvm. Inte dåligt, eller hur? Kan knappt vänta innan jag får flytta in. Ska bli sjukt kul att inreda den. Skitfin är den med, love it!

Så... Eftersom jag inte "umgåtts" med min dator på (för mig) ett bra tag nu. Har jag missat något nämnvärt?^^

xoxo
Sanzetth

> 3 ätbara passioner


Om ni får nämna 3 ätbara passioner ni har här i livet, vilka blir det då?

För mig är det, utan tvekan:
*Choklad
*Jordgubbar
*Pistagenötter

Mumma!

xoxo
Sanzetth

> Åka hem

Nu ska jag åka hem en sväng, sen kanske jag lämnar mina väskor hos Mami innan jag börjar jobba. Maybe baybe. Hava e nice day!

xoxo
Sanzetth

> Fredag 13:e


Gomorron. Fredagen den 13:e idag, känns bra?^^ Jag ska sussa hos Mami o company idag var planen. Kanske stula deras tvättmaskin med eftersom jag ignorerade min tvättid. Orkade inte =P

Börjar jobba en timme tidigare idag med. Money! Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

> Natti natti på er

Natti natti på er, nu ska jag och Älskling lägga oss och se på House. Sov gott! (Glöm ej att gissa).

xoxo
Sanzetth

> Årets julklapp 2009?

Som ni ser tror OnOff stenhårt på att spikmattan blir 'Årets julklapp 2009'. Det tror inte jag! Vad tror ni blir årets julklapp?

xoxo
Sanzetth

> Bloggar bloggar bloggar

Shohoohoo! Förlåååt för så kass update idag. Jobbade, åkte till Honey, hoppade in i duschen, käkade, busade med Siri, gosade med Lilla My och så har jag läs en helsikes massa bloggar! jag borde verkligen inte följa såhär många, man blir ju bestulen på så sanslöst mycket tid ;P Haha!

Mina favoritbloggar bland Sveriges större är: Vimmelmammans, Kenzas, Fokis, Katrin Zytomierskas, HotGossips och Spiderchicks. Men jag kan inte heller låta bli att ständigt gå in på Tjuvtittat.se och Tjuvlyssnat.se. Vilka följer ni av de större bloggarna?

Följ gärna min blogg:
bloglovin

xoxo
Sanzetth

> Åka

Nu måste jag verkligen åka. Have a nice day!

xoxo
Sanzetth

> Siri

Här kommer en bild på lilla Siri. Var i princip ett hopplöst fall att fota henne, alla bilder blev suddiga eftersom jag inte ville blända henne med en stark blixt och hon vägrade vara stilla.


Visst är hon supersötig?

Fast hon förlorade nästen sitt lilla kissekatt-förstånd och uppförde sig inte alls innan. Stängde av belysningen på mitt tangentbord och började välja låter på Winamp. Förstår inte hur hon lyckades, men dum är hon minsann inte ;P

xoxo
Sanzetth

> Kissemissbebis

Godmorgon! Vad händer idag? Jo, jag ska jobba (som vanligt)... Startat dagen med en kopp kaffe och nu tänkte jag ta och äta lite lunch. Nu hoppade lilla Siri upp i mitt knä. Så söt liten kissemissbebis hon är. Synd att jag inte har kameran inom räckhåll. Ska försöka fånga den lilla ninjan på bild sen. Nu ser jag inte tangentbordet för att hon står i vägen... Hörs strax igen!

xoxo
Sanzetth

> Goodnight

Nu säger jag goodnight for tonight. Sängdags. Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> Mission completed

Time for confession of the secret mission! Mina "missions" jag vart på har varit att kolla lägenheter. Nu är det dock completed, och jag har blivit med lägenhet. Wihoow! Finally. Det blev i en av Borås finaste stadsdelar. Lucky me, jag hade en jäkla tur som fick den kan jag ju säga. It's gorgeous. Awesome!

Var och skrev på kontraktet igår och den 1 Januari är den min min min och jag flyttar in. Det är "det höga huset" som det tydligen kallas(?). Jag bor på våning 3. Tror det finns 6 våningar, men är inte säker. Det finns hiss (great) och jag har walk-in-closet och en jättestor balkong. Har två källar-förråd och en helsikes massa garderober. Skitbra!

Gissa hur stor min nya pärla är? Vi kör en tävling på det, tycker jag! Den som gissar närmast länkar jag. Har förresten badkar med, måste bara tillägga det ;P Jag är kär i min nya lägenhet. Gissa på nu!

xoxo
Sanzetth

> Big secret ikväll

Ready for work. Fått i mig lite mat nu med. Tänkte att jag avslöjar 'the big secret' ikväll istället. Mer spännande så ;P hehe. Måste ringa ett viktigt samtal ikväll när jag kommit hem från jobbet med.

Idag flyttar det in en liten bebis här hos Darling. En liten tissemisse vid namn Siri. Får väl se hur Lilla My reagerar på det =P Kommer förmodligen upp bilder på det ikväll med. Have a nice dag! (Oops, menade Have a nice day!).

xoxo
Sanzetth

> Födelsedagspresenter

Jobbade igår. Efter jobbet hämtade jag minisyster i skolan och vi åkte i regnet som under resan blev snö, till stan. Köpte födelsedagspresenter till Kusin och Moster. Sen gick jag och slutförde mina secret missions (nyfikna på vad det är nu?)^^. Jag och minisyster gick hem till mig och åt lite mat, sen bar det av hem till Moster och comany. Drack lite kaffe, åt lite gott och pratade och så. Mysmys. Detta fick de i födelsedagspresent:


Halsbandet och armbandet till vänster fick Moster och halsbandet och armbandet till höger Fick Kusin-vitamin =) De är fina och pluspoäng är att vinsten av försäljningen går till ett barnhem i Kina (tror jag det var iaf?). Och Moster älskar ju hjärtan - perfect!

What to do now?... Avslöja "Secret Mission", kanske?...

xoxo
Sanzetth

> Planen är att somna

Ska hoppa i säng och förhoppningsvis somna. Det är planen iaf. Gör ett nytt försök att ladda upp inlägget inklusive bild imorgon. Avslöjar förmodligen the Secret Mission med. Sov gott, sötnosar, och tack för fina kommentarer!

xoxo
Sanzetth


> Vad är det frågan om?

Vafan är det frågan om här, egentligen? Jag sitter och verkligen engagerar mig i ett inlägg, så går det inte att ladda upp bilder! WTF, har ni samma problem? =/ Buhuu... The "Secret Mission" är iaf completed! Nyfikna?^^

xoxo
Sanzetth

> Godmorgon?


Godmorgon?
Nja, så got vette tusan om den är, alltså. Är trött som bara den. Precis fått i mig dagens första kopp kaffe och tänkte ta och borsta tänderna och åka mot jobbet nu. Efter jobbet ska jag in till stan. "Secret mission", sen köpa present till kusin-vitamin. Ska nämligen fira henne och hennes mami idag. Så det blir (vad jag vet) jag, mami, minisyster, mormor och morfar som ska dit. Ska bli mysigt. Vad ska ni göra idag?


xoxo
Sanzetth

> Glömt tabluttisen

Glömt att ta min tablutt idag, inte bra... Ska iaf försöka sova nu, trots att jag inte är trött. Borde gått och lagt mig för längesen, ska upp vid 7 imorgon. Men ni får sussa så sött och ursäkta att jag varit så inaktiv idag. Night!

xoxo
Sanzetth

> Somnade ifrån

Åhnej =/ Somnade ifrån det enda TV-programmet på hela veckan som jag faktiskt ville se. Damn... Får se om det går på någon webb-tv ellerngt. Det var alltså "Ullared" jag ville se... Surt läge. Någon som vet om det visas på webb-TV?

xoxo
Sanzetth

> Stora vita faran

Jag tror bestämt att två Zombies och Stora vita faran hasade sig fram i köket innan...

...Oops, måste varit jag, Älskling och Lilla My. Gjorde lite kaffe som jag och Darlo dricker nu. Ska snart bege oss. Vad ska ni göra för skoj idag?

xoxo
Sanzetth

> Hoppa i säng

Nu tänkte jag hoppa i sängen bredvid älskling. Alltså inte hoppa i sängen när han ligger där och försöker sussa, det hade ju inte vart så schysst! Men you get the point, right?^^

Jag tänkte alltså ta och borsta tänderna och gå och lägga mig. Ni får sussa så gott, sötnosar! Natti.

xoxo
Sanzetth

> Lillasysters present

Lillasysters födelsedagspresent blev det ju lite brådis med. Så jag hann inte direkt tänka, utan fick fixa ihop någonting relativt snabbt. Resultatet blev såhär:


Har inte alla priser i huvudet och hittar bara Ica Maxi-kvittot, men detta använde jag mig iaf av:
*Stor glasskål, 50kr Ica Maxi
*Dekorationsstenar (påminner om akvariestenar)
*Naturelle Shampoo Smultron, 17 kr Ica Maxi
*Naturelle Balsam Smultron, 17kr Ica Maxi
*Parfym "Spirit"
*Amour näsdukar "design edition" (för att matcha det rosa/blå temat och för att Lillasyster var vrålförkyld)
*Värmeljushållare, Coop Forum
*Vanilj-värmeljus, Ö&B
*5-pack rökelser, 10kr Magasin1
*Cellofanplast, 22kr/rulle Ica City
*Snyggt rosa band
*Födelsedagskort

Vad tycks? Jag blev iaf ganska nöjd med tanke på hur kort tid jag hade på mig.

xoxo
Sanzetth


> Vaknade nyss

Gomorron! Vaknade nyss, ska hoppa in i duschen snart och göra mig ready för att åka. Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Sanzetth

> Brett Dennen

Jag och Älskling låg i godan ro och såg på House MD (en av våra favoritserier). Denna låten dyker upp i ett avsnitt... Vi behöver bara utbyta en blick som säger att den är GREAT! Söker givetvis upp den. Han har unik röst och sjunger underbart. Brett Dennen - Ain't no reason:


Visst är han skitbra? Men så sa Baybe nyss att det var en kille i Idol 2009 som slöng liknande, så vi var tvugna att hitta honom. Han heter tydligen Felix, och jag rekommenderar er (om ni inte orkar se hela videon) att dra fram en minut ungefär då han sjunger andra låten. Han låter iaf såhär:


Visst vart väl det ändå ganska likt?
Det tycker vi. Och Brett Dennen hissar vi btw!

xoxo
Sanzetth


> Min lägenhet 2

Här kommer andra delen av bilderna ifrån min lägenhet, enjoy!

Sovrum/"vardagsrum":






Lite mycket prylar här och där, I know. Men det är väl ganska fint ändå? Dubbelsängen ska fixas med, måste bara köpa mig ytterligare en 90-säng samt en sängram. Jag är (som ni ser) inte den bästa på att hålla växter vid liv. De två stackars små katussarna börjar vittra bort nu med, illa detta... Och anledningen till att det är kläder överallt är helt enkelt att de inte får plats i garderoberna. De är redan proppfulla!

xoxo
Sanzetth

> Nalle Puh

Lägger faktiskt detta inlägget under kategorin "Humor". Tråkigt som f-n för killen, men kul för oss. Skadeglädje är den sanna glädjen. Komiskt är det faktiskt.

Killen på 15 år hade på sig en tröja som fotografen tyckte var stötande, så fotografen tog sig alltså friheten att redigera killens tröja och byta ut trycket mot Nalle Puh! Skolkatalogen trycktes upp och när de fick sina kataloger såg han hur resultatet blev. Snyggt? Haha!

(Bild: Expressen.se)
Läs hela artikeln här.

xoxo
Sanzetth

> Nick Pitera

Ni måste ju bara hålla med om att den här snubben är grym! Haha, han kan ju verkligen sjunga som en tjej. Det är inte fake. Han gjorde även soundtracket (tror jag, eller så vart den en cover på det) till Aladdin.


Hans namn är för övrigt Nick Pitera. Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

> Maxxat fullspäckad dag

Mossa mossa på er alla människobarn! (Känner ni igen frasen? Från Nicke Lilltroll som man satt och lyssnade på, på kasettband i början av 90-talet^^).

Det har varit en maxxat fullspäckad dag! Har inte ens hunnit blogga =/ Ajajaj. Gick upp vid 7 och åt frukost. Sussade ju hos Mami o company, och halv 8 var min frukost klar. Söta Minisyster hade gjort plättar till frukost som vi åt. Så sött =) Gjorde sen iordning mig och åkte och jobbade. Slutade 14.30, åkte till stan och köpte födelsedagspresent till Lillasyster som fyller 19. Köpte även en farsdags-present. Tror inte att Daddy Yankee läser bloggen, så kan nog skriva vad jag köpte. Bingo Lotto's julkalender och ett par strumpor.

Vad jag köpte till Lillasyster får ni veta imorgon när hon fått det. Vill ju inte att hon ska få veta (om hon läser bloggen). Hämtade även min datorskärm hemma eftersom datorn står hos Älskling och jag är här nu. Sen åkte jag till Baybe och här var A&J med. De stannade ganska länge, vi fikade, pratade kollade lite klipp på YouTube osv.

När de åkte gjorde jag och Älskling-Pälskling mat. Det blev stuvade makaroner och korv. Efter det kopplade jag in datorn och här sitter jag nu! Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth

> Internet fungerar

Shohoo! Är hemma hos Mami o company nu. Internet fungerer, weii! Jobbat och stått i hela eftermiddagen. Jobbigt som f-n, men vad gör man inte för money?^^ 6-dagarsvecka både denna och nästa. Det tar på krafterna kan jag tala om. Så som sagt, jag ska jobba imorgon med. Sen så är det ju fars dag på söndag så då ska jag hit igen. Lillasyster ska firas eftersom hon ska till London och inte hinner firas på födelsedagen och så blir det väl att ge någon Dubbeltriss eller något sånt till Daddy Yankee med. (Det smeknamnet har han haft de senaste 5-6 åren, vet inte riktigt varför)...

Men nu ska jag ringa Älsklingen och fråga vad han har hittat på idag. Passar väl på att säga natti med eftersom vi inte ses förrän imorgon eftermiddag. Vad har ni gjort för skoj idag?

xoxo
Sanzetth

> Sussa hos Mami

Gaah, jag är så stressad. Ska snart åka och jobba, måste äta lite först bara. Och packa väskan. Ska nämligen sussa hos Mami o company inatt. Får se om jag kan uppdatera ikväll när jag kommer hem till dem, för deras Internet strular. Det märker ni. Men nu måste jag bli klar här, ska snart åka. Have a nice day!

xoxo
Sanzetth

> Fortfarande trött

Gomorron! Sovit gott? Det har jag, fast är fortfarande trött och had nog kunnat sova mkt längre. Jag kom inte riktigt i säng då jag skrev det i bloggen ändå. Tror inte jag var i säng förrän 3-tiden. Piggnade till och vart helt enkelt inte så trött, längre sen.

Nu tänkte jag göra lite kaffe så man vaknar till liv här...

xoxo
Sanzetth

> Skärpning

Förlåt för så dålig update i bloggen idag (eller igår blir det ju?...). Är at my Honey's place nu. Är trött och ska väl ta och sova. Jobbdag imorgon igen. Vi hörs imorgon, ok? I promise! Skärpning på mig nu ;) Natti.

xoxo
Sanzetth

> My boss ringde

Nu måste jag jobba. My boss ringde och sa att jag behövdes tidigare än vad det står på mitt schema både idag och imorgon. Money money. Hörs ikväll!

xoxo
Sanzetth

> Bra hårdag

Jag måste bara berätta en sak! Det var ju såhär att jag inte kom i säng förrän halv 3 inatt någon gång (skrev sista blogg-inlägget innan jag gick och la mig 02:24). Då jag gick och la mig hade jag precis duschat, så jag somnade alltså med blött hår. När jag går upp yrvaken förväntar jag mig världens fågelbo i huvudet och plattångs-behov till maxx, men ikke! Jag såg istället ut som en fakking gudinna i håret. Jag blev minst sagt förvånad, men behovet av att kamma det finns inte ens där nu. Drog några försiktiga drag med en kam, men det var faktiskt allt som behövdes. Det betäcknar jag verkligen som en bra hårdag! Betyder detta att jag har en bra dag framför mig?... Man kan ju alltid hoppas!

xoxo
Sanzetth

> Riskakor med gurka

Dagens frukost ser ut såhär:


Riskakor (smak: sourcream/onion) med skinkost och färsk gurka på. Till det; en kopp kaffe. Vad äter ni för gott till frukost idag?

xoxo
Sanzetth

> Sughål i väggen


Gomorron. Jag är minsann uppe redan, trots att jag gick och la mig så sent. Håller på att tvätta nu, vilket är sååå tråååkigt. Jag tycker att man skulle kunna få ha en liten lucka med sughål i väggen (liknande en centraldammsugares funktion) där man bara slänger in smutstvätten, så kunde den sugas iväg till tvättstugan och så kunde det vara en tvättare där som tvättade allas kläder. Energisparade skulle det ju ändå vara med ständigt fulla maskiner! Sen så kunde det ju gå ett annat rör i väggen med rutchkane-funktion som tvättaren bara stoppade i kläderna i när de var rena och torra. Så kunde de hamna i lägenheten direkt. Smart, eller hur? Kanske en idé jag kan ta patent på i framtiden?^^

Det är nämligen så att vi har tvättstugan på 4:e våning (jag bor på 3:e). Så min smarta IKEA-tvättkorg med hjul drar jag bara med mig in i hissen och åker upp en våning. Anledningen till att jag tar hissen är för att den är så tung att bära, alltså inte lathet. Men nu måste jag tbx till tvättstugn igen.

xoxo
Sanzetth

> Lockande dusch

Ajajaj, jag borde gått och lagt mig för längesen! Men det lockade helt enkelt förmkt att ta en dusch före. Och med duschen så kom ju givetvis allt som hör den till, på köpet. Raka benen, vara duktig och använda inpackning som ska sitta i ett visst antal minuter, kamma håret, kleta in mig i body butter, ansiktscreme osv... Men nu ska jag minsann sova! Natti, vi hörs imorgon bitti.

xoxo
Sanzetth

> Min lägenhet 1

Här kommer de första bilderna ifrån min lägenhet, enjoy!

Kök/"vardagsrum": 







Hallen:



Det där var bara en liiiten liiiten del av alla mina skor, kanske ni förstår. I garderoberna med blommorna på ligger resten. Lägg märke till den fina bilden på kylen med mitt namn felstavat på, den målade Älsklings äldsta son till mig, så sött! Min lilla flashiga silver/vita fondvägg är jag ett stort fan av med, läckert? Hell yeah!

Men visst är det väl himlans fint hemma hos mig? Kommer snart fler bilder på sovrum osv...

xoxo
Sanzetth

> Fotat

Vill börja med att be så hemskt mkt om ursäkt för så otroligt kass update i bloggisen idag. Det har varit en lång dag! Jobbade kväll (som ni kanske visste?), sen åkte jag på Secret Mission (igen, och ja ni kommer få reda på vad det är för secret missions jag åkt på några gånger nu, fast inte riktigt än). Sen handlade jag lite, pratade i telefon, lagade mat, åt mat, diskade, städade upp lite och nu - nu ska ni få höra någonting skoj!...

...Jag lovade ju för några veckor sedan att jag skulle lägga upp bilder på min lägenhet! Köket och hallen har jag fotat nu. Ska bara lägga in bilderna i datorn, sen ska ni få se. Vet att några väntat på det ett tag nu, jag är ju bara så otroligt seg ibland =P

xoxo
Sanzetth

> Nice day

Nu är jag strax redo att åka och jobba. Update kommer ikväll. Have a nice day, everybody!

xoxo
Sanzetth

> Samarbetsvilliga fransar


Nu är jag färdigsminkad. Jag älskar mineralsminket jag köpte för ett tag sedan. Och idag är även en såndär dag som ögonfransarna verkligen samarbetar och lägger sig perfekt! I like! Dags för frukost, kanske?

xoxo
Sanzetth

> Vaknade först 03:30

Godmorgon! Idag fick jag verkligen sova ut, vilket jag behövde. Vaknade vid halv 4 inatt och tassade runt här. Hade en mardröm och vågade inte somna. Men efter någon timme sussade jag igen. Har precis druckit morgonkaffet och tänkte ta och göra iordning mig nu.

xoxo
Sanzetth

> Hoppa i säng

Nu tänkte jag ta en cigg för att sedan hoppa i säng! (Vadå hoppa i säng, varför uttrycker man sig så?)... Så ni får sussa så gott. Natti!

xoxo
Sanzetth

> Vilken film?

Förra gången jag la upp citat så gissade Camilla rätt först (och blir därmed länkad). Rätt svar var "Hook". Vi kör igång med ett nytt citat! Vilken film?

"What, it's not every day that your best friend grows a penis."

Försten som gissar rätt får en länk! Kan ni inte så våga chansa ;P

xoxo
Sanzetth

> Bloggdiner


Är inte dessa dumma provocerande bloggdiner (blogg+blondiner, nytt ord by me) förjäkla roande? Jag kan inte låta bli att kolla in deras bloggar, ärligt talat. Hissar dessutom HotGossips.blogg.se där man får bildbevis på deras tabbar, vilket är hemskt skoj ibland. Men så är det ju ingen som anklagat dem för att vara smarta heller...

xoxo
Sanzetth

> Lady GaGa

Nya radiohiten? Inte alls min typ av musim egentligen, men måste säga att hon verkar vara jäkligt tuff brud. Helt OK låtar med vad jag har hört, änsålänge. Lady GaGa - Bad Romance:


Vad tycker ni om henne?


xoxo
Sanzetth

> Grönt rökmoln


Jag och Älskling (som vakna till slut) står nere i köket och röker under spisfläkten. Älskling flyttar sig lite längre ifrån mig och jag förbereder mig på att han ska avlägga en fis. Han vejade visst bara för min cigg. Det konstiga i denna situationen är att när jag förbereder mig för fisen tittar jag på hans rumpa. Som om det skulle synas någonting, haha! Iofs, skulle det mot all förmodan pysa ut ett stort grönt rökmolm hade man ju blivit änna paff, alltså...

xoxo
Sanzetth

> Apoteket

Alltså, jag har på något vis fått för mig att Apoteket bara säljer bra grejer. Förstår ni vad jag menar? Allt är hälsosamt, nyttigt och slår även sina konkurrenter på hudvård och allt annat. Förstår bara inte varför. Men antar att det är bilden de vill att folk ska ha av dem? Nu senast så köpte jag min sminkborttagning på Apoteket. Tänkte att "so what att de kostar mer, det är ju apoteket, de måste vara bäst." Rätt löjligt egentligen. De nya jag köpte var från Apoliva och i vanliga fall brukar jag köpa H&M's egna, de där billiga sminkborttagnings-servetterna, ni vet?

Jag har superkänslig hy (speciellt på vintern). Har provat Niveas sminkborttagnings-servetter men de svider. Testat flera olika sorter, men fastnat för H&M's. Jag vidhåller att de är bäst. Apolivas var betydligt mycket sämre än H&M's på min hy. Så hädanefter tänker jag inte köpa några andra än H&M's.

Vad har ni för bild av Apoteket och vad använder ni för sminkborttagning?

Nu ska ju även Apoteket inte längre ägas av staten, så loggan är bytt och vanliga receptfria läkemedel ska säljas i vanliga livsmedelsbutiker. Ex: Huvudvärkstabletter, nässpray... Vad tycker ni om det? Jag tycker det är bra, faktiskt.

xoxo
Sanzetth


> Vem är det?

Vem är denna
"Dimitri Cassidy" som envisas med att gång på gång skickar vänskapsförfrågan till mig på Facebook trots att jag avböjer? Någon som också är utsatt?

xoxo
Sanzetth

> Somnade visst

Nejmen hoppsan(!). Jag somnade visst. Efter maten la vi oss framför TV och såg på House. Vi somnade båda två, sov några timmar och jag vaknade precis. Så det kan gå. Älskling sussar fortfarande. Ska nog väcka honom nu så han kan somna sen inatt. Röksugen som bara den är jag med. Vad har ni gjort denna tisdagkväll?

xoxo
Sanzetth

> I'm hooome

Honey, I'm hooome! Åt nyss två små nybakade frallor som jag köpte innan jag åkte och tänker nu byta om till mysbrallz! Vad gör ni för skoj?

xoxo
Sanzetth

> Vakna till liv

Gomorron! Jag är pigg som en lärka! ...Genomskådade ni min lilla lögn? Haha, i själva verket rör jag mig som en zombie mellan rummen just nu. Dags att ta vitaminen och förhoppningsvis vakna till liv innan man ska sätta sig vid ratten och köra till jobbet. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Orkade inte


Nu ska jag gå och lägga mig tror jag allt. Borde egentligen gjort det tidigare, men jag orkade nog inte riktigt innan... Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> På Söndag

myHeart.se

På Söndag är det Fars Dag, vilket ni kanske redan visste? Tänkte att något skoj måste man väl nästan unna pappsen, så surfade runt lite här och lite där för inspiration. Fastnade tillslut för ett par tofflor och en bok inne på myHeart.se. (Under kategorin "Högtider" finner ni Mors/Fars dag). Det vart väl sött?

Ska ni ge era pappor något på söndag?

xoxo
Sanzetth

> Sephora

Varför finns inte sminkmärket Sephora i Sverige? Det skulle jag hemskt gärna vilja veta, faktiskt...

xoxo
Sanzetth

> Vilken film?


Here we go again! Först ut att gissa rätt på förra citatet var Bea. Det rätta svaret var "The Neverending Story", vilket hon var först ut att gissa. Vi drar vidare. Vilken film?

"Just hold that happy thought, Peter!"

Känd film, as usual. Gissa rätt först - bli länkad. Lätta regler, ellerhur? Är det svårt? Våga chansa =)

xoxo
Sanzetth

> Underhållande Ullared


Kom precis ur duschen, gott! Såg på "Ullared" innan. Trodde det skulle innehålla massa påhittade intriger och sånt, men det var faktiskt ganska underhållande! Kul att känna igen sig så väl med =) Får väl se om jag kommer ihåg att se det nästa vecka med, för det är väl en gång i veckan det går? Annars får ni påminna mig!

Älsklingen sitter och spelar GTA, inne på någon strippklubb nu i spelet, hahaha =D Vad hittar ni på för skoj? jag tänkte strax ta och lägga upp en ny "Vilken film?" där jag (som vanligt) länkar försten som gissar rätt film jag tagit citatet ifrån. Missa inte det!

xoxo
Sanzetth


> Paradis-ask

Woow, du käre tid, vad tar det åt mig? Jag "råkade" haffa åt mig en hel Paradis-ask istället för bara en liten chokladkaka när jag handlade. Gick förbi hyllan och rätt som det var bara låg den där i min kundkorg och pep och gnydde om att få följa med mig hem (jag är oskyldig, haha!) Ja, ni hörde läste rätt! Så den sitter jag minsann och smaskar på nu. En såndär ask som brukar åka fram på självaste julafton (eller möjligen någons födelsedag) och som hela familjen/släkten käkar av...

xoxo
Sanzetth

> Nyttig mat


Idag blev det riktigt nyttig mat till middag! Kyckling-panna, vilket bestod av potatis, kyckling, purjolök, morötter och lök. Till det stekte vi ägg och kokade blomkål. Nyttigt och gott!

Nu sista maskinen tvätt i maskinen och resten torkas. När det är klart blir det dusch som gäller. Jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar att duscha. Så förbaskat härligt! Hade det inte torkat ut huden så fruktansvärt mycket nu i vintertid så hade jag mer än gärna duschat sisådär ett par gånger om dagen. Men försöker hålla mig till kvällsdusch 1 gång/dag och tvättning av håret varannan dag. Jag har ju känslig hy året om, men extra känslig nu. Hur ofta brukar nu duscha/tvätta håret?

xoxo
Sanzetth


> Kanal 5 kl. 20.00

Idag i Kanal 5 visas nya realityserien Ullared klockan 20.00. Kan jag ju bara inte missa, som varit där ca 1 gång om året sedan jag var liten. Skoj att se och känna igen när de filmar runt där. Sen hur "reality" det faktiskt är kan ju diskuteras. Det blir väl som så många andra "realitysåpor" att de  har manus. Ska ni se programmet?

xoxo
Sanzetth

> Blönt


Hej! Hemma från jobbet nu. Handlade mat, tankade bilden och hämtade ut ett paket efter jobbet med. Hunnit dricka en kopp kaffe, och ska snart slänga i en maskin tvätt. Måste bara besvara frågan jag ställde imorse!

Blått + grönt = Blönt! Det kom jag och Älskling fram till. Så screw turquoise färg, numera heter det blönt ;P Smart, va?^^

xoxo
Sanzetth

> I have to

Godmorgon! Hoppas ni sussat gott? Nu är det jobbvecka som gäller. Stress-måndagar är inte skoj, men vad gör man inte? I have to. That's life. Vad ska ni göra idag? Oavsett vad så hoppas jag att ni får en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Blått och grönt?

Nu sitter jag med min vän tandborsten i högsta hugg och planen är att vi ska gå och lägga oss och se på andra "Resident Evil"-filmen och försöka somna.

= ?

Måste bara tillägga en fråga som jag och Älskling diskuterat och jag vill ha er åsikt om. Vad blir det för färg om man blandar blått och grönt? Skulle vara hemskt tacksam om ni svarade på den tills imorgon så återkommer jag även med vad vi kom fram till då! Natti natti :-*

xoxo
Sanzetth

> Spider PC

På Taiwan Broadband Show visar svenska Ericsson upp ett koncept för framtidens dator.

Spider PC
kallas konceptet som integrerar alla komponenter i en spindelformad dator. Företaget visar upp en till viss del fungerande prototyp som bland annat bestyckats med en minimal projektor och ett laserprojicerande tangentbord. Ser ut såhär:





Enligt Ericsson kan Spider PC innehålla allt som kan önskas från en modern dator, inklusive Wifi och andra trådlösa kommunikationsformer. Tack vare inbyggt projektor och lasertangentbord kan den futuristiska konstruktionen dessutom anses vara lika portabel som vilken bärbar dator som helst.

Spider PC kan bli verklighet först år 2020. Den som önskar sig en spindeldator i julklapp får alltså vänta ett tag till!

Källa: Sweclockers/Geekwithlaptop.

xoxo
Sanzetth


> Höjden av smarthet?


Detta som Big Brother sa (utan att tänka sig för, hoppas jag) måste väl ändå vara höjden av smarthet?

"Vad heter Gammelsmurfen?"

Haha, jaadu, det kan inte vara så att han faktiskt heter Gammelsmurfen, eller?^^

xoxo
Sanzetth

> Fond/buljong

Ni hade så rätt angående "kobajset" jag skrev om i tidigare inlägg. Det är någon fond/buljong och inte kobajs på burk (även om det ser ut så). Jag var också i tankebanan som en del andra, att det kunde vara någon chokladpuddong eller någonting. Kor förknippar man ju även med mjölk, liksom.

Nu kikar jag och Älskling på "Resident Evil", första filmen. Jag tog bara en liten blogg-paus^^ Men får väl återgå till filmen innan han blir otålig dådå. Eller kanske ska föreslå att vi ser slutet sen när vi går och lägger oss?...

xoxo
Sanzetth

> Kobajs?

Öppnade kylen då vi laga mat härhemma hos min Älskling och fann dessa små burkar i kylskåpsdörren! Tittade noga för att komma underfund med vad det var förnågonting. Det var kossor på, så min gissning blev kobajs (färgen stämde ju) förpackat i små burkar... Haha! Efter en stunds funderande kom jag på vad det var. Gissa vad?!

xoxo
Sanzetth

> Haha, klaaant!

Jag brukar alltid kopiera mitt namn, så när jag skriver kommentarer i andras bloggar skriver jag i slutet bara "Kram" och trycker Ctrl+V för att klistra in "Nicole". I vanlig ordning gjorde jag nu detta när jag var inne i Englas blogg och kikade. Fick mig dessvärre en liten chock när jag tryckte Ctrl+V, då jag när jag skrev det tidigare inlägget råkat kopiera "köttbullar med mos och gräddsås." av någon anledning.

Så i slutet av min kommentar stod det "Kram köttbullar med mos och gräddsås." Snyggt? Haha, klaaant jag är! Hann dock upptäcka mitt misstag precis när jag skulle trycka "Kommentera"!

xoxo
Sanzetth


> Köttbullar med mos

Innan så lagade jag och Älskling mat. Blev köttbullar med mos och gräddsås.





Jag steker frysta köttbullar!



Älskling fixar moset.



Köttbullarna strax färdiga och såsen på G.



Klart!

Shit, man blir så sjukt mätt av potatismos. Fick väl i mig hälften eller något, men är iaf mätt som bara den! vad har ni ätit idag?

xoxo
Sanzetth



> Omformaterar datorn

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Blev sent inatt, men vaknade iaf tidigare idag än igår. Vad har ni för planer för dagen? Jag har faktiskt inga alls. Skönt. Dricker morgonkaffet nu, så blir väl frukost snart med kanske.

Älskling omformaterar sin dator som strulat de senaste dagarna. Får hoppas hårddiskarna samarbetar nu och inte bråkar med honom. Nu ska jag återgå till mitt blogg-läsande.

xoxo
Sanzetth

> Halloween-natt

Tänkte faktiskt borsta tänderna och gå och lägga mig nu. Hoppas er halloween-natt varit bra? Natti natti, hörs imorgon igen!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0