Tiden går...

Det känns som en lång väntan... Vad väntar jag på? Det vet jag. När ska det ske? Kommer det någonsin göra det? Jag borde lägga ner väntandet och leva nu istället, men det är svårt. Jag har aldrig tänkt framåt i tiden så mycket som nu. Hur kommer detta sig? Om jag ändå visste.
Tiden går...

xoxo
Sanzetth

Mors dag

Det är den 30 Maj 2010 och därmed också Mors Dag, så jag vill hälsa grattis till alla mammor därute! Har ni gett något fint till era kära mammsisar? Eller fått något kul själva om ni är mammor? Hoppas det♥
Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

Kattbebisarna 12 veckor

Idag (29 Maj) fyller kattbebisarna 12 veckor, och nummer ett har flugit ur boet. Minstingen i kullen, Nova flyttade till Göteborg idag. Hoppas allt går bra, De nya ägarna till henne är störtmysiga så det lär gå utmärkt!


Nova


Imorgon flyttar även andra lilla damen, Amber som vi kallat henne. Solvig är hennes nya namn som de nya ägarna bestämt. Hon ska bli "08", stockholmare alltså. Får verkligen hoppas den långa resan går bra. Men det ska nog inte vara några problem. Min älskade lilla ärta Snöboll är ju född i Malmö och har med andra ord också åkt långt.

I övrigt blev det lagat en god middag idag. Kyckling och ris med sötsur sås. Efter maten blev den en timme lång promenad med J&J. Gick snabbt då J försöker sätta igång förlossningen eftersom hon gått en dag över tiden. Så snart (väldigt snart!) är det dags. Spännande. Hur har er lördag varit?

xoxo
Sanzetth

Spontanshopping blev det idag. Skulle köpa...

dsc00505 (MMS)

Spontanshopping blev det idag. Skulle köpa kattmat, men fick även med en stol och en Esprit-väska med hem^^


Matte B-tentan idag

Har pluggat like crazy, därför har bloggen varit stillastående några dagar. Nu har jag i alla fall plöjt igenom hela boken och idag är det dags för Matte B-tentan. Fast att det inte gick så bra att plugga är en annan femma. Att plugga upp en hel kurs på ynka 2 veckor är ju galet, det säger ju sig självt.

Får hoppas jag hittar till skolan där provet hålls med, har aldrig varit där. Och rätt sal med, hoppas det finns någon att fråga. Det bör det göra, det är ju en skola. Fick ta ledigt från jobbet idag iom att jag skriver 13.00 och då hade både förmiddags- och eftermiddagspasset blivit klämt. Well, nu ska jag äta lite "frunch" så jag har något i magen. Wish me luck!

xoxo
Sanzetth

23 Maj ca 21:00

Igår jobbade jag till 14.30. Efter det kom jag hem och fick dammsuga köket (se tidigare inlägg), byta om och stressa iväg till Tranemo för att träffa Bästis. Hängde i parken, pratade och år glass. På tal om glass är nya Solero Pineapple himla god! 

Well, sen drog jag till Ica och inhandlade mat för kvälls-grillningen. A&J joinade oss, vi åt massa gott och sedan spelade vi poker långt in på natten. Himla trevligt!

Idag blev det sovmorgon för hela slanten. Sedan åkte vi till Älsklings storasyster med familj och fick god mat. Fikade även i solen, pratade och hade supermys.

Sedan vi kommit hem till Älskling igen kom hans storebror över på en fika. Vi åt lite glass o såg på Srubs. Sedan har jag pluggat matte tills nu. Strax bär det av hemåt för att senare hämta Madde vid stationen då hon spenderat helgen i Göteborg. Var tänkt vi skulle ta en långpromenad hem därifrån, men nu började det precis regna här, så får nog bli att ta bilen istället. Hur har er helg varit? Min var superhärligt rakt igenom. Klart det var jobbigt att plugga matte och jobba, men det roliga övervägde.

Update:
Klickade aldrig på uppdatera innan (ca 21:00) eftersom åskan gick och jag var tvungen att stänga av. Nu ikväll blev det iaf en powerwalk i 70 minuter, vilket var great. Jag lär ha träningsvärk imorgon. Hämtade Madde vid stationen och gick tillsammans hem. När vi kom hem ca 23:40 så gjorde vi mackor med stekt ägg.

Nu ska jag ta en cigg, fila gaddarna och hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon. Sov gott!

xoxo
Sanzetth


Jobbat klart för dagen och kommit hem. Kän...

dsc00496 (MMS)

Jobbat klart för dagen och kommit hem. Känns ju inte så kul att komma hem till det här, dock.


10-timmars jobbdag

Det känns som om jag bara gick o la mig efter jobbet igår för att nu gå upp och åka och jobba igen. 10-timmars jobbdag. Suck... Men ni får ha en fin fredag, allihopa.

xoxo
Sanzetth

Quick-pass


Sitter här med TVn på och nyss gick reklamen på Lisebergs nyhet Quick-Pass. De säger: "Quick-pass - så slipper du köa". Min tanke då är: Om alla skulle köpa ett quick-pass, skulle det inte bli några köer då, eller? Jo, just det.

xoxo
Sanzetth

Spontanpromenad

Det blev en paus i mattepluggandet och en spontanpromenad med Madde till Ica Maxi för att köpa lite choklad (vi i ett nötskal?)...

På vägen dit gick vi förbi en byggnad som jag inte lagt märket till tidigare.
Jag: Madde, vad är det för en byggnad?
Madde: Immigrant-ins... Invandrarnas hus (läste hon på rutan).
Haha! Bildbevis:


De hade även utställningar med invandrare:


Madde köpte lösgodis...


...Och jag gick direkt mot chokladen. Kolla, vilket jäkla klipp! Jag som bara skulle köpa en råkade köpa två (kan inte förstå varför)^^


När vi kom hem åkte vi upp till 8:e våningen för att se om det fanns något soltak eller liknande som vi missat. Gjorde det tyvärr inte.



Har ni sett döden? Om inte, här har vi den:


Mycket härligt (och varmt) ute, var gott med en promenix. Det är ju faktiskt nyttigt att vara ute och gå! (sen hur nyttig chokladen är kan ju diskuteras). Riktigt lyckad kväll måste jag säga. Behöver jag nämna att jag satt i mig en chokladkaka under loppet av en halvtimme? Inte det? Nähe, okej.

xoxo
Sanzetth


Frukost idag blev rågfras med äpple, russi...

dsc00479 (MMS)

Frukost idag blev rågfras med äpple, russin och mjölk. Till det? Kaffe såklart! Tvättar nu för övrigt. Booring...


Mors dag

Ni har väl inte missat att det är Mors dag den 30:e? Jag har hittat en sida som säljer massa supersöta morsdag-presenter. Den hetermyHeart.se. Värt att titta, tro mig!

xoxo
Sanzetth

23 plusgrader

Villket härligt väder vi har idag! Satt ute och njöt av morgonkaffet vid 10-tiden, riktigt härligt. Hela 23 plusgrader ute, sommar♥

Jag ska jobba hela eftermiddagen ända fram till kvällen. Det lockar ju inte det minsta kan jag ju tala om. Hade mer än gärna legat hemma och glassat i solen hela dagen istället. But hey, I need the money. På tal om money är nästan hela förra månadens lön slut. Jag kan inte fatta vart allt tog vägen. Nu blir det till att snåla tills nya lönen rullar in. Måste tanka minst 1 gång till också.

Dags att borsta tänderna, byta om och snart bege mig mot jobbet. Ha en fin dag, allihop - och ni som är ute och njuter av solen, njut lite åt mig också!

xoxo
Sanzetth

Algedåligt


Blev en del pluggande idag, men "Algebra" är inte min vän. Det borde heta "Algedåligt" istället. Jag blev lite nollställd skulle man väl kunna säga. Det känns som om det kapitlet går ut på att krångla till det, vilket ju är oerhört onödigt. Men inte gör det väl något om man hoppar över ett kapitel? I don't get it. Nu är jag trött som en freakin' gnuuu. Natti!

xoxo
Sanzetth

Inte lika bra matte

Det gick inte lika bra med matten idag som senast. Attan också, får ta igen det imorrn. Nu tänkte jag snart hoppa i säng. Har tagit ut dreadsen idag, förresten. Jag hade i dem en hel vecka - well, de kliade så hemskt =P Madde sitter här och fiser så jag är iaf road, haha! Sov gott.

xoxo
Sanzetth

Tenta av Matte B

Har jobbat idag. Vaknade kvart över 6 imorse så nu är jag kalastrött. Fick matteboken igår, så idag började jag plugga matte med. Läsa upp Matte B på komvux ska jag göra, eller rättare sagt tenta av. Får verkligen hoppas det går vägen för det kostade 500kr och jag har bara 12 dagar på mig. Behöver jag nämna att det är över 100 sidor i boken? Närmare bestämt 179. Gaah, fattar inte hur, men jag ska lyckas!

Idag har jag (med lite fusk) tagit mig igenom kapitel 1, "Sannolikhetslära och statistiska undersökningar". Har tänkt repetera lite på det imorgon för att sedan gå på kapitel 2, "Algebra". Jobbigt som attan, men gott när det är överstökat om 12 dagar^^

Gjorde förresten nyss en ny kategori "Plugg/Jobb" där ni får följa med mig i min lilla resa. Måste peppa mig själv lite!

Älskling och Mackan sitter och spelar "Borderlands". Ett skitkul spel som jag mer än gärna varit med och spelat, men det går ju inte på min lilla netbook. Jag är som sagt väldigt väldigt trött, så jag ska nog gå och tvätta bort sminket ifall jag skulle somna. Visst låter det som en otroligt rolig och händelserik lördag? Blir ni inte lite avis? Haha, hoppas ni har en lite roligare lördagkväll än mig♥

xoxo
Sanzetth

Haha, en av mammas blommor ser ut att må b...

dsc00472 (MMS)

Haha, en av mammas blommor ser ut att må bra^^


Svårt att skala banan? Eh, ja. Omogna bana...

dsc00470 (MMS)

Svårt att skala banan? Eh, ja. Omogna bananjävel...


Marabourecension

Som ni vet har jag testat Marabous nyheter i "limited edition-sortimentet" Daim Summerbreeze och Marabou kokos. För att göra en kort recension av dem kan jag skriva att de var goda båda två. Dock smakade daimen bara mint och inte alls päron. Och det kändes som om kokos-rullen var spetsad med ännu mer socker.

Goda, men jag skulle nog inte köpa dem igen, faktiskt. Har ni testat dem? Vad tycker ni?

xoxo
Sanzetth

Dansuppvisning

Vart en ganska så fullspäckad "ledig" dag. Började med sovmorgon, jag sov längst och vaknade halv 11. Åkte till Älsklings storasyster och var där från 13 till ca 15.30. Mycket trevligt måste jag säga. Får vi göra om snart igen!

Körde hem Mackan o Älskling för att sedan bege mig mot "Folkets hus" där minisyster♥ hade dansuppvisning. Hon var sanslöst duktig. Kusinen var också med och dansade. Stolt över dem båda.

Sen åkte jag och syrran med Mamis ICA-kort i högsta hugg till affären för att handla "ingredienser" till salladen som vi skulle göra. Blev väl lite choklad som åkte i påsen med... Blev iaf pastasallad till middag vilket var himla gott.

Efter det bar det av hemmåt där jag tajmade Madde kalasbra som kom hem samtdigt som jag. Nu har vi suttit bänkade framför TVn med varsin dator i några timmar och jag ska snart hoppa i säng. Jobb imorgon. Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth


Nu ska de nya smakerna testas! Fortsättnin...

dsc00468 (MMS)

Nu ska de nya smakerna testas! Fortsättning följer...


Datanörden Amber

Jag kom på lilla Amber med att ha bänkat sig vid datorn...




...Ja, det börjar datanördas i tidig ålder numera. Förresten, det är Dexter som tittar in i kameran på första bilden. Om ni undrade alltså.

xoxo
Sanzetth

Paniiik!

Imorse blev jag väckt av en "bygg-gubbe" som kom in och stängde av vattnet i lägenheten. Paniiik! Efter en del om och men gick vi ner i tvättstugan för att gå på toa. Men man blir ju lagom handikappad utan vatten. Så nu ska jag snart tin till stan och äta lunch ute med Mami. Have a nice day!

xoxo
Sanzetth

Polly, Tuttifrutti & kex

Det släpps många "Limited Edition"s på marknaden nu. Och jag kan givetvis inte låta bli att testa. Nu senast vart det dessa 3: Kexchoklad-snacks hallon, Polly summerberries samt Tutti Frutti yoghurtsplash.




De var goda allihopa, men ska jag rangordna dem lyder min ordning såhär:
1. Polly summerberries
2. Tutti Frutti yoghurtsplash (mycket mindre "yoghurt-gegg" än vad bilden visar)
3. Kexcoklad-snacks hallon

Har ni testat någon av dem? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

Dreads i håret nu

Eftersom det inte fungerade att ladda in bilder på Facbook så lägger jag väl in bilderna här: 





Dreads insatta i håret av Madde idag, 9 Maj 2010. Sweet! Dock syns de knappt om jag inte har håret uppsatt (vilket jag ju extremt sällan har) but still - sweet. Update: De är chockrosa och inte röda som de ser ut att vara på bilden.

xoxo
Sanzetth

Jag anar att lilla trötta Asterix drömmer ...

dsc00433 (MMS)

Jag anar att lilla trötta Asterix drömmer att han är stålmannen...


Grön fruktsallad

Min frukost idag:



Grön fruktsallad (bestående av kiwi och äpple). Hur jag förklarar glassen? Det fanns ingen yoghurt^^

xoxo
Sanzetth

Marabou Polka

Jo, jag och Madde hade äntligen hittat den där nya Marabou Polkan i stor chokladkaka (hade tidigare bara hittat i 100g-förpackning). Och så slog det mig att "fan va tufft, alla andra Marabous limited edition är på 180 gram, men denna är på 200g!"



Kollade supernoga på förpackningen och kom fram till att det ju faktiskt inte står "limited edition" någonstans. Den älskade chokladen är med andra ord här för att stanna! Kalasbra.

xoxo
Sanzetth


Ont i pekdynan

Jag till Älskling alldeles nyss:

Jag: "Åh, hur normalt är det att få en blåsa på pekdynan?"
Han: "Pekdynan? Haha"
Jag: "Ja, den där man känner med på fingret..."
Han: "Hahahaha, pekdynan?"
Jag: "Ja, eller du vet... Fingertoppen menar jag, jag har ont i fingertoppen där jag fått en blåsa"

Så rätt men så fel det kan bli^^

xoxo
Sanzetth

Tittat förmycket

"Älskling, jag är trött i mina ögon... Jag tror jag har tittat förmycket idag, tror du inte?"...

xoxo
Sanzetth


Allévo måltidsersättning

Förra veckan efter jobbet hade jag superbråttom en dag och hann inte ens åka hem och värma mig en Billy's. Så jag köptemig en Allévo måltidsersättning. Första gången i hela mitt liv jag trycker i mig en måltidsersättning. Och helt ärligt var det något av det äckligaste jag ätit, fy fan! Jag tog en "Red Berries" eftersom jag är sjukt svag för bär, love it. Bläh, riktig besvikelse var den, fattar inte hur folk kan leva på sånna som den.


Den fyllde i alla fall sin funktion för mätt blev jag, och tog många timmar innan jag blev hungrig igen.

På baksidan stod det att det var viktigt att man drack vatten till. De borde ha skrivit "behöver skljas ner med massa vatten" istället, tycker jag. För det behövde man verkligen. Jag drack en hel flaska. Ja... Så med det sagt - har ni inte testat denna måltidsbar så gör för guds skull inte det heller. Usch!

xoxo
Sanzetth

Nya Plaza Kvinna

Var på Ica Maxi tidigare. Tänkte köpa nya Marabou Polka, men den hade fortfarande inte kommit in. Seeegaaa de är! Den är i alla fall supergod för er som inte redan testat den!

Men jag fick i alla fall med mig det här ut ifrån Ica:


Nya Plaza Kvinna. Känner jag mig själv rött kommer jag bara bläddra lite i den. Man fick i alla fall med en DVD-film samt en liten chokladbit (ja, den är redan uppäten, haha).

Och en nagelborste:


Jag tänkte jag skulle rengöra naglarna riktigt noga och måla om dem, men efter att ha dammsugit samt moppat golven i hela lägenheten så orkade jag faktiskt inte. Jag var även duktig och diskade samt bytte all sand i- och tvättade katt-lådan. Duktig jag är. Härligt att det är rent och fint hemma.

Nu ska jag ta bort sminket och försöka sova. Tidig morgon imorgon. Efter jobbet ska jag som sagt till veterinären med katterna. Sen kommer den en och kopplar in min bänkdiskmaskin (äntligen), och senare ska jag nog träffa Hanni. Natti på er!

xoxo
Sanzetth

Blå Stjärnan imorgon

(Skrivet ca 18.00, men glömde trycka på uppdatera).

Hur har er helg varit?
Min har varit bra. Jobbade 10 timmar i fredags, så vart helt slut när jag kom hem till Älskling. Såg lite film och somnade ganska tidigt. Igår (lördag) vart vi på 32-årsfest. Supermysigt med god mat och trevligt folk. Sen vart vi hemma hos mig en stund o på kvällen åkte vi hem till Älskling. Jag somnade ännu tidigare än föregående kväll, och vaknade vid halv 4 inatt. Hade somnat med smink, så tog bort det och gick och la mig igen.

Tog säkert 2 timmar innan jag somnade om, men låg och tittade på House. Idag har A&J varit här på en fika. Nu är Älskling över hos J och hjälper honom att bygga/gräva (?) ny garageuppfart. Solen skiner och hela förmiddagen spenderade vi ute.

Nu väntar jag på att Svärmor ska komma hit så jag ska få låna hennes kattbur. Jag har ju nämligen bara en och imorgon ska kissemissbebisarna köras till Blå Stjärnan och vaccineras.

xoxo
Sanzetth

Nya skor

I torsdags var jag, Mami och minisyster inne i stan för att köpa nya vårskor! Jag hade ju inte ett enda par eftersom de jävlarna som gjorde inbrott i lägenheten snodde alla typ 70 par jag ägde. Nej, förlåt, inte alla. De lämnade ett par och 3 par hade jag hemma hos Älskling. Dock var alla höst/vinterskor.

Så jag laddade upp med 4 nya par. Skulle egentligen bara köpt 3 par, men blev 4 istället. Här ser ni dem:



Närmre titt:


What can I say? G-O-R-G-E-O-U-S!


Bekväma med kilklack lär bli välanvända!


Egentligen inte min stil, känns det som. Men kanske vänjer jag mig? Bekväma vart de i alla fall.


Ja, ballerina och jag passar inte ihop. Döfint när andra bär dem, men inte jag. Dock gick det betydligt bättre med denna lite "sportigare" modell, och remmarna över fötterna gjorde mycket. Jag gillar dem!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0