Love Bites

Plöjt igenom New Girl, Hart of Dixie, och nu har jag även sett klart Love Bites. Bra serie!


Men vad ska jag kolla på nu? Rekommendera gärna!

xoxo
Sanzetth

Italiensk söndagsmiddag

Vad har vi fått uträttat idag då? Det är ju söndag, så jag har tvättat i vanlig ordning (båda maskinerna fungerar igen, yeey!). Har även hunnit med att veckohandla, och Boyfriend blev just klar med middagen. Det blir italienskt på menyn idag, och om en stund kommer Victor och Tina hit ochså och äter med oss.

Trevligt, trevligt. I övrigt har jag väl inte gjort överdrivet mycket, bytt sängkläder och rensat ut alla lakan för enkelsängar. Finns ju ingen anledning att spara dem då vi ju endast har dubbelsäng.

Igår blev det lugn kväll hemma, trots att det var lördag. Drack ett par öl, men blev inte party. Honey hade lite ont i magen och vännorna verkade inte så taggade, så vart väl lika bra så. Där sparade man ju in lite money med, alltid bra! Men nu får jag nog ge mig för nu dyker de upp närsomhelst, ha det fint!

xoxo
Sanzetth

Nyklippt

Igår festade vi till det lite med kära vänner, blev även en sväng på stan. Dock inte hela natten, för trötta som vi var begav vi oss hemåt vid halv 1. Men hade riktigt trevligt!

Denna dagen startade med en dusch, för att sedan bege oss mot Hårverkstan (som salongen heter) där klippning fixades. Jag och Bofriend blev både klippta och stylade i frillen. Jag är galet nöjd, och min frisör (som för övrigt nästan bara pratar engelska) är grym på att göra snygga lockar med plattången!


Det blev väl okej, eller vad säger ni? Boyfriend blev också jättefin i håret, men han ville dock inte vara med på bild.

Vad denna kvällen har att bjuda på vet vi inte än, ingenting planerat ännu. Ser fram emot nästa lördag dock, för då blir det kräftskiva igen! Men nu försöker jag ju hålla mig i moneysaving-mode. Går ganska bra, faktiskt. Igår sålde jag min Canada Goose-jacka för 700kr då den ändå aldrig användes eftersom den vart förstor. Ka-tjing!


Borde göra ett rens i garderoben egentligen, men orkar verkligen inte. Överväger dock att ge mig på badrumsskåpet. Står massa grejer där som ändå inte används, typ oöppnade förpackningar med hårfärg som jag ändå inte kommer använda kan jag ju likagärna sälja billigt till någon som behöver. Win-win-situation blir det ju då.

För övrigt såg jag just ett avsnitt av Love Bites, bra serie må jag säga. Hamnar inte på topp 3, men helt klart sevärd! Vad ska ni hitta på denna lördag?

xoxo
Sanzetth

Hackad mail

Jahopp, då har min mail blivit hackad. Jävligt skoj...NOT. Vafan, bara o byta bort hotmail mot gmail en gång för alla då, kanske (eller Yahoo, är den bra?) Tycker inte om att behöva ändra o krångla så, bara. Jobbigt!

Onödigt med sådana förändringar när man är van vid det "vanliga". Fjompigt, måhända? Jag tyckte det var jobbigt när Facebook uppdaterade till timeline med, och när blogg.se uppdaterade (även om det blev bra), och idag uppdaterades mailen på jobbet också. Jamena, varför ändra på något som redan är bra?...

Kanske dags för surpuppan (haha, jävligt roligt ord!) att bädda ner sig i sängen nu, istället? Hittade min gamla blogg som jag klottrade i 2009 idag med, btw. Den privata som ingen har tillgång till. Kul läsning, typ. Eller kanske inte. Var väl inte överdrivet "lycklig_tjej_89" på den tiden. I år däremot är det förbannat bra. Sinnessjukt nästan. 2012 är nog ett av de bästa åren hittills (tumme upp)!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0