30 Oktober 2012

Förra inlägget handlade alltså om mitt jobb för er som undrade. Det är nämligen så att den avdelningen jag jobbar på ska lägga ned, tyvärr. Detta betyder att vi som jobbar där får backa ett steg i karriären och det har jag ingen större lust med, så det blir väl till att söka nytt nu. Om det blir Göteborg eller att vi stannar i Borås vet vi dock inte ännu.

För att nämna lite vad som hänt sedan senast så var jag och tjejerna ute och red islandshästar förra söndagen. Nu i torsdags hade vi lite after work med jobbet på nya stället i stan vid namn The Factory. Himla mysigt ställe må jag säga. Jag hade vit helg så drack dock ingen alkohol. Boyfriend och Fjanton blev ganska dragna och gick vidare sedan vid 23 när vi andra drog hem.

Jag kunde inte sova så kollade på "My sisters keeper" tills Boyfriend trillade in mitt i natten. Blev väl ca 3,5 timmes sömn för mig så vart inte alls taggad att jobba på fredagen. BF och Fjanton tog en semesterdag så de låg hemma bakis.

Fick iaf sluta lite tidigare, som tur var. I lördags hade vi asmysigt, jag och min babe. Började förmiddagen med en promenad ner till stan för att kolla in matmarknaden där det fick bli spanskt till lunch. Inhandlade även varsin mössa, varsitt par vantar, en liten toaskylt samt en dörrspegel till sovrummet. Sedan gick vi hem och kollade när Arsenal spelade (de vann!), sedan gick vi på bio och såg Taken 2 (första gången vi går på bio tsm), gaaalet bra film - se den! Efter det åt vi middag på den nya franska restaurangen i stan, Cyrano. Väl hemma sedan blev det bara mys.


Söndagen började vi tidigt (ingen sovmorgon här, inte). Tvättade, städade, åkte och slängde skräp, handlade och lagade mat. Inte så glamouröst, men är ju sådant som måste göras. Yepp, det är vad jag sysslat med den senaste tiden. Idag är det den 30 Oktober 2012 och det snöar här i Borås. Hos er med? Boyfriends lillebror fick låna min bil till jobbet då han ska byta till vinterdäck på den. Så himla gulligt av honom att ställa upp och fixa det då jag är hemma sjukskriven och inget kan göra...

xoxo
Sanzetth

Skitdag

Fan, allt som var så bra nu ju... Så blev den här dagen till en jävla skitdag med pissbesked. Så pissed off så vet inte om jag ska gråta en skvätt eller slå sönder något. Höll mig i ett dygn, men nu gick det så långt att jag tog en cigg. Fan, jag skulle ju hålla mig.

Vad som händer nu? Jag vet inte riktigt ännu. Ska fortsätta se fram emot den 29:e och försöka vara positiv. Leta en ny väg i livet på denna fronten och försöka att inte vara för bitter. Och definitivt inte ge upp. Det är tamejfan det sista jag ska göra, nu jävlar alltså. Fan, varför är det alltid sähär? När allt känns så jävla bra så är det något som går så förbannat snett. Jag är i alla fall inte ensam om detta. Splittras från en hel del fina personligheter som jag vill fortsätta hålla kontakten med.

HELVETE.

xoxo
Sanzetth

Vinterjacka beställd

Då vart vinterjackan beställd! Fick bli en Adidas Originals AC Long Plaid Jacket i storlek 34. Hoppas innerligt att den är normal i storleken så att den passar. Fick bli en svart i år då jag hade en grå förra året. Svart kan ju anses tråkigt, men jag tycker det är snyggt och det passar till allt, vilket är himla praktiskt. Såhär ser den ut, btw:
Den vart väl fin? Det tycker i alla fall jag, och det är ju huvudsaken. Om någon undrar inhandlades den på sportamore.se så slipper ni fråga. Pris: 999kr.

Så... Vad händer annars? I torsdags var vi ute och jag höll i musikquizen, vilket var spännande och roligt. Stå där innanför baren med mic i handen gör man ju inte varje dag precis! Fredags innebar jobb och sedan fotboll med grabbarna. På TV alltså (Sverige mot Färöarna och Sverige vann med 2-1). Sedan kom Hanna och rätt som det är trillar änu mer folk in och det blir fest. Inte planerat alls, men blev spontant och kul. Gick till Brännan och satt där tills de stängde, sedan gick jag hem.

Igår blev också himlans spontant. Jag trodde vi skulle ha hemmakväll, men istället begav vi oss mot Poolhouse för mat och öl. Blev även dart, och sedan kom lillasyster med company och joinade oss, vilket var himla roligt!

Idag skulle egentligen jag och tjejerna rida islandshästar, men det vart så himla tråkigt väder så vi skjuter upp det en vecka istället. Så nu är tvättmaskinerna igång (torktumlaren funkar dock fortfarande inte, orka!) och inköpslistan skriven inför veckohandlingen. Vad jag ska hitta på nu återstår att se... Hur har er helg varit?

xoxo
Sanzetth

IKEA utan cigg

Godkväll!

Idag gick vi hem från jobbet vid 12 och begav oss till IKEA i Göteborg (Bäckebol). Fick inhandlat det nödvändiga och lite mer smått och gott, detta för att vara exakt:


Himlans nöjd med mig själv må jag säga. Inte bara för detta, utan dessutom försöker jag sluta röka nu och har idag lyckats klara mig utan en enda cigg (ett nikotintuggummi, dock). Nu ska detta bara hålla i sig också *peppar peppar* ...Ser det som ett rökstopp på obestämd tid så blir det lättare. Hade jag tänkt att jag aldrig får ta en cigg till i hela mitt liv hade det ju aldrig gått, det är en sak som är säker.

Well, så funkar det här just nu. Får hoppas det håller i sig då detta är min första dag som rökfri. Måste dessutom tillägga att även min andra hälft (som vanligtvis t.o.m röker lite mer än mig) inte heller tagit en enda cigg idag. Fan så stolt jag är över honom, det är helt sjukt. Över mig själv också iofs. Men att han gör detta mest för min skull är ju helt fantastiskt. Damn va jag älskar min boyfriend, ni anar inte. Med det sagt så blir det snart sängen för mig. Natti!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0