> Sov gott!

Nu blir det sängen för mig, ska upp tidigt imorgon och jobba. Efter jobbet blir det gymmet, as usual. Besöksrekordet är än en gång slaget. Tack mina fina läsare för att ni är så sötnosiga♥ Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> Hiss eller diss?

Funderar på att köpa dessa. Vad tycker ni, hiss eller diss?

xoxo
Sanzetth

> 30 Februari

Jag påpekade för någon vecka sen att "Älskling, den 30 Februari har vi varit tillsammans i ett och ett halvt år!"

Vad jag inte tänkte på då var att det inte existerar något "30 Februari". Alltså ett stort FAIL från min sida ännu en gång.

Jag visade honom denna chokladkaka på dataskärmen alldeles nyss (jag vet, döcharmigt^^)...
Jag: Älskling titta, denna får du av mig!
Han: Åh, tack, men jag vill inte äta massa choklad, då blir man tjock ju...
Jag: Men då jag äta upp den åt dig!
Han: Haha, det tror jag säkert att du kan!

Han är förjäkla söt, min Älskling. En riktig underbaring♥

xoxo
Sanzetth

> Sweclockers forum

Mannen min är en sucker för nya teknikprylar och en jäkel på datorer. Därav följer han Sweclockers forum. Jag har lärt mig en hel del om datorer och vet numera vad bl.a. moderkort, ljudkort, grafikkort, processor, nätaggregat och chassi är och vart det mesta sitter. Han visade mig för ett tag sedan denna tråd på forumet. Fann denna kommentar roande:

Sen kan jag vara otroligt lättroad ibland, men ändå!

xoxo
Sanzetth

> 24 rum på 32kvm


Haha, Kalle Ankas husvagn, släng dig i väggen! 

xoxo
Sanzetth

> Tweety

Nu är vi hemma igen. Ska byta tillbaka till mjukisbyxorna och så ska vi laga lite mat. Spaghetti och köttfärssås - mums!


Titta förresten vilken liten (stor) sötnos som satt på en kälke i trapphuset - Tweety!

xoxo
Sanzetth

> Strutta runt

Nu tänkte vi åka in till stan en stund. Ska bara ta på mig ett par jeans då det känns lite sunkigt att strutta runt med mjukisbyxor inne i stan. Hörs sen!

xoxo
Sanzetth

> Ekologiskt


Att en av våra just nu största trender är ekologiska varor är väl inte direkt någon nyhet. Tänkte därför ta och tipsa om en sida som säljer ekologiska T-shirts. Nätetst schysstaste t-shirt shop. Alltid fri frakt.




Massa coola T-shirts finns det, både basic och med tuffa tryck. Varför inte köpa ett presentkort till någon du tycker om? Smidigt och enkelt, så får personen välja helt själv! (Köp dina ekologiska t-shirts här.)

xoxo
Sanzetth


> Gröset är gränare

Det är fler än jag som inte riktigt vaknat än, haha. Sigge (katten) sitter och äter på Siris (andra katten) mat. Älskling sätter honom vid sin matskål istället, och säger "Jomen gröset är ju alltid gränare på andra sidan"^^

xoxo
Sanzetth

> Inte vaknat ordentligt

Godmorgon! Ja, inte för att jag vaknat ordentligt än, men ändå. Var lika skönt att sova som alltid. Nu ska jag göra mig iordning lite smått och göra lite kaffe.

xoxo
Sanzetth

> Grattis moster

Nu är det dags för sängen strax. Idag har det varit precis en såndär lugn och skön dag utan krav som jag behövde. Har faktiskt inte ens gått utanför dörren idag. Istället så tvättade - och bytte vi sängkläder, hade Älsklings storebror (och hans barn) här på en fika, låg framför TVn och kollade på Scrubs, tog en lång varm dusch och lagade god mat.

Mysdag helt enkelt. Och så har jag ju passat på att blogga ganska ordentligt nu när jag varit ledig. Vill även passa på att gratta min kära moster på födelsedagen. Godnatt och sov gott♥

xoxo
Sanzetth

> Amir:

Hur schysst det var kan väl diskuteras, men jag fann det förbannat roande!

xoxo
Sanzetth

> Päls i vintertider

En annan händelse igår på jobbet var en man i 40-årsåldern som kom fram till kassan och skulle betala.

Han: " Jag funderade på att köpa raklödder, men jag skjuter nog upp det lite till. Det är ju inte sommar än."
Jag: "Nä?..." (fattar inte vad han menar med det där om sommaren).
Han: " Jag menar man får ju spara den päls man har nu i vintertider, haha!".

Ookej?!...

xoxo
Sanzetth

> Samtalsämnet nr 1

En man som kallas "Turbo-Lars" kom in i butiken igår (ja, det blir många konverationer en vanlig jobbdag).

Han: "Jaadu, vad ska folk prata om nu när snön håller på att försvinna?"
Jag funderar lite och kommer på att han har helt rätt, snön har väl varit svenska folkets samtalsämne nummer ett de senaste månaderna.
Jag: "Hm, förmodligen vattnet som blir efter snön, det lär ju ställa till med kaos med tanke på vilka mängder det blir."
Han: "Ja, förmodligen. Och vägar som går sönder på grund av det."

Nu i efterhand slog det mig att vi i Sverige diskuterar och reflekterar så otroligt mycket över vädret. Varför gör vi det?

xoxo
Sanzetth

> Vild eller tam?

Tvålen luktar himla gott...



...Men "Mjölk & Vildhonung", betyder det att det finns tamhonung också?

xoxo
Sanzetth

> Har ni munkar här?

Igår på jobbet kom det fram en äldre kvinna och frågade mig:

"Har ni munkar här?"
Jag: "Ja, de ligger vid brödet vi bakar i butiken."
Hon går till avdelningen med det levererade brödet, alltså inte det jag sa. Jag går efter, och visar: "Här ligger de."
Hon: "Nejmen sådana här menar jag", säger hon och håller upp en förpackning med delikatessbollar.
Jag: " Frågade du inte efter munkar?"
Hon: "Jo, vad kallar de de här då?"
"INTE FAN KALLAR JAG DE MUNKAR I ALLA FALL" ville jag säga, men tänkte det instället... (Tänkte även "RETARD?! HAHA!" men det förtäljer inte historien).

Hon gick därifrån utan sina s.k. "munkar", kanske blev hon grinig över att ha så fel? Who knows.

xoxo
Sanzetth


> Tuggummikulorna

Jo... Jag funderade på en grej. Hur fräscha är egentligen de där tuggummikulorna i automaterna utanför mataffärerna/i köpcentrum? Det kan väl inte vara många gånger om året de byts ut?...

xoxo
Sanzetth

> David Batra





Fick en present av Mami (aka bokmal) idag, supergulligt av henne! Men att hon skulle pricka så förbaskat rätt trodde jag inte. "DEN SOM INTE TAR BORT LUDDET SKA DÖ!" av David Batra (Stå-upp komikern ni vet). Den var så kul att jag redan läst ut den. Unbelievable, jag vet (jag brukar inte läsa böcker). Om ni inte redan läst den - do it!

Kul att David Batra även var en av de komiker jag såg live på "Big Comedy" förra året. Likaså Johan Glans, Petra Mede och en hel del andra... (Ej sponsrat) Tips! Boken säljs för endast 55 kr på bokrean hos Adlibris.

xoxo
Sanzetth


> Tar på krafterna

Godkväll. Nu är jag hemma hos gubben min. Hade nyss två kompisar här på en liten fika, äntligen är det heeelg för mig! Imorrn ska jag sova ut riktigt ordentligt ordentligt, ta det lugnt och ladda batterierna.

Det tar på krafterna att pendla varje dag och jobba 5-6 dagar i veckan. Att träna 2 dagar i veckan och komma hem till lägenheten som fortfarande är utan vatten. Att diska är ett rent helvete. Hatar att diska, men utan rinnande vatten och vatten som man måste värma på spisen är det totally fucked up. Ser fram emot då de är klara med badrummet och vattnet körs igång igen. "Bara" en månad kvar -.- jag kommer bli galen innan dess. Crazy!

xoxo
Sanzetth

> Njut åt mig

Om man skulle ta och bege sig mot jobbet, kanske. Känns som att det är dags. Hade hellre varit hemma denna fredag med tanke på värdet, faktiskt. PLUSgrader, wihoow. Våren äntligen påväg? Hoppas bör man annars dör man (eller nåt). Ha en superfin dag i solskenet allihopa. Och ni som är ute och bara njuter, gör det åt mig med!

xoxo
Sanzetth


> Meterologerna

När jag var liten trodde jag att meterologerna på TV bestämde vilket väder det skulle bli. Verkade så osannolikt att de kunde se det på molnen. Om ni undrade alltså.

xoxo
Sanzetth

> Konstig gravid-dröm

Godmorgon! Jag hade en så konstig dröm. Jag var gravid, men det syntes inte. Jag hade inte heller märkt av det förrän "nu", vilket var många månader gånget. Verkarna började och jag bagav mig mot sjukhuset. Allt gick vrålsnabbt och inte ens pojkvännen hann få reda på att jag var gravid, så han närvarade inte. Well, en förlossning som var över på några sekunder och jag fick tvillingar, pojkar. (Hur fick de plats i magen som bara såg ut som en lätt viktuppgång?) Haha!

Sen skulle jag på något kalas med vännerna (som jag inte berättade något för, varför vet jag inte). Så lämnade tvillingpojkarna på sjukhuset och åkte på kalas. Hade det trevligt, men fick sedan ett samtal ifrån Mami som bokstavligt talat fräste fram vad hon ville ha sagt. Hon var fly förbannad över hela situationen. Lät ungefär såhär: "HALLÅ? Ska inte du tillbaka till sjukhuset snart? Du har ju faktiskt två BARN att ta hand om?" Jag svarade att jag var påväg tillbaka. Mami: "JAHA, men har du berättat för barnens PAPPA än då?" Jag svarade att jag ringer honom från sjukhuset.

Väl på sjukhuset skulle jag hämta mina barn (eh, sen när är sjukhuset ett jäkla dagis?). Jag fick istället för mina små spädbarnspojkar med mig en överviktig tjej på ungefär sex år. Åkte hem, men när jag kom innanför dörren var det något som inte stämde. Jag ringde barnens pappa och han kom. Blev förvirrad, arg för att jag inte sagt något (men jag visste ju inte om graviditeten själv heller) och jävligt glad. När jag berättade om att jag fått med fel unge hem var det han som ringde tillbaka till sjukhuset och vi fick komma och byta (haha, så sjukt opassande).

Vi begav oss mot sjukhuset. Hade helt plötsligt värsta familjebilen (fattar inte vad den kom ifrån?). Lämnade tillbaka flickan och hämtade våra små tvilingar. De sken upp och var helt plötsligt någon månad äldre på bara en dag. En av dem tittade på min pojkvän när han lyfte upp honom och sa "Pappa". Vi alla skrattade, men HUR normalt är det att en så liten bebis kan prata? Haha!

Med det kom alla mina bekymmer med kläder, blöjor och vagn. Jag vart ju totalt oförberedd. Så otroligt sjukt man kan drömma, alltså. Jag är förbluffad själv^^ Haha! Nu: dags att ringa barnmorskan för ny tid så jag kan fixa recept på minipiller då jag bara har två kartor kvar!

xoxo
Sanzetth

> Per automatik

Hemma! Var olycka på vägen till jobbet idag igen. Jag är helt slut, fattar inte vad det är med mig. Har vart världens hängigaste hela dagen och gått som i dimma. Knappt vetat vad jag gjort, utan snarare gått per automatik. Sanslöst trött, ska nog göra mig en kopp kaffe. Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

> Extra-mobilen

Nu är jag redo att åka, så det tänkte jag göra. Ska även ta med min extra-mobil (budgetvariant som jag köpte när vi skulle till Bulgarien med tanke på mycket stölder där) och låna ut till syrran. Hennes ska nämligen in på lagning. Well, åka var det, ja. Jobba idag. Fy fasen för snön. Nu snöar det vrålmycket igen. Känns som det aldrig tar slut. Vilket kaos det lär bli när all snön smälter sen, sjuka mängder vatten.

Ni får ha en bra dag! Det ska jag försöka ha under omständigheterna (snön och levrans på jobbet, vilket betyder stress stress stress).

xoxo
Sanzetth

> Marabou NonStop

Köpte en såndär 100g Marabou Nonstop-chokladkaka igår. Väldigt god, MEN satt och pillade ut NonStopsen så fattar faktiskt egentligen inte varför jag inte bara köpte en påse NonStops istället?

Well, som vanligt skulle jag först bara ta en bit, sen en rad och så slutade det med att hela kakan tog slut. Förstår inte vart den tog vägen. Tror faktiskt att den fick ben och sprang iväg (jag lever inte i förnekelse).

xoxo
Sanzetth

> Skönt att sova

Godmorgon! Nu är jag vaken och tänkte ta och göra iordning mig lite smått. Var underbart skönt att sova. Så skönt att jag tror minsann jag ska gå och lägga mig tidigare ikväll (inatt) så jag får fler härliga timmars sömn. Har ni sovit gott?

xoxo
Sanzetth

> Tråkig tidning

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng, tänkte jag. Tröttheten har tagit över och förhoppningsvis somnar jag om jag går och lägger mig nu (man kan ju alltid hoppas). Tidningen som jag köpte vart förresten kass. Fick bläddra jättemånga sidor för att komma till mode, produkter och vimmel. Innan det vart det nästan bara massa skriverier om kungafamiljen. 

Well, möttes av en otrevlig syn redan efter att jag läst första sidan. Längst ner stod det "PS. För dig som undrar: Ja, det är tidningen Queen som vi förvandlat till S!". Ni som läst bloggen vet ju att kungafamiljen inte intresserar mig åt det positiva hållet (för er nya läsare finner ni faktan ang det här).

Jag skummade igenom det som intresserade mig (knappt något alls), sen fick jag nog. Kanske lillasyrran vill ha den? Vi brukar byta tidningar. Skitsmart och lite miljövänligare än att vi skulle köpa varsitt exemplar av alla tidningar vi läser.

Ni får sussa så gott. Natti.

xoxo
Sanzetth


> Nummer 8


Ännu en "veckans blogg". Här har jag nummer 8. Rösta gärna!

xoxo
Sanzetth

> Veckans blogg


Har förresten glömt att berätta att jag kommit med bland finalisterna i "Veckans Blogg" hos http://ibelieveinyou.blogg.se! Så skynda er in och rösta på mig, jag har nummer 10.

xoxo
Sanzetth

> Ny tidning


Köpt en ny tidning idag. "S" heter den tydligen och första exemplaren kom ut i butik idag. Tänkte ta och kika lite nu, inte ens öppnat den än. Var gott med pizza och en varm dusch när jag kom hem. Så nu är jag mätt, ren och belåten!

xoxo
Sanzetth

Orkar inte laga mat idag, så midda

0-475333e0149005ec5b34dbf9b9960358.png

Orkar inte laga mat idag, så middagen får bli pizza!


> Ha en fin dag!

Nu har jag ätit lunch, ringt ett av de två samtalen och borstat tänderna. Ringer det andra imorgon förmiddag istället, behöver vara lite mer förberedd. Nu ska jag bege mig mot jobbet. Mobilbloggar jag inget under dagen så hörs vi ikväll. Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

> Lejongap

Jag: Aj, jag är torr och mina mungipor spricker. Det gör jätteont...
Älskling: Ajdå, du kanske börjar få en större mun?
Jag: Eh, nä...

Jovisst, min mun växer och snart har jag ett stort lejongap, right? Hm...

xoxo
Sanzetth

> Sovmorgon

Godmorgon! Sovmorgon för mig idag, skönt. Drack just upp kaffet och börjar piggna till lite. Nu ska jag göra iordning mig för att sedan ringa några viktiga samtal. Vid 13-tiden bär det av mot jobbet för att jobba tills ikväll. När jag kommer hem så blir det dusch och middag, tänkte jag. Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Sanzetth

> Mailen hackad

Jag blir så förbannad. Älskling har fått sin mail hackad. Gaah, hade det varit jag hade jag vart fly förbannad! Tur som fan att han är en nivå lugnare än mig. Någon som har en aning om hur man kommer in på hotmail utan lösen? Den "hemliga frågan" minns han tyvärr inte svaret på. Skulle minsann gärna vilja kolla vems IP som senast var inloggat på hans mail så man vet vem som ska strypas...

xoxo
Sanzetth

> Kakel/klinker


Mitt nya badrum börjar sakta men säkert arta sig hemma. Nytt kakel (klinker kanske det heter? eller är det samma sak som kakel?) är på plats. Looking good!

xoxo
Sanzetth

> Läge att äta nu?

Fullspäckad dag avklarad - puh! Åkte som jag skrev i tidigare inlägg och jobbade. Efter det blev det god lunch hos mormor och morfar, sen bar det av hemmåt en sväng för att efter det åka och gymma! När det var avklarat körde jag Mami till resecentrum och puttrade senare iväg hem till Big Brother.

Nu är jag hos Älskling. Har fortfarande inte hunnit äta något sen efter jobbet, så kanske är läge att göra det nu? Det känns så, säger magen.

xoxo
Sanzetth

> Gräva fram bilen

God morgon! Nu dricker jag (för ovanlighetens skull) mitt morgonkaffe. Surprising, huh? Gott som attan. Ska snart borsta tänderna och gå ut och gräva fram min bil ur den där enorma snöbollen. Denna tisdagen ser ungefär ut som igår. Jag ska jobba, sen äta lunch hos mormor och morfar och efter det ska jag träna.

Huvudvärken är tyvärr kvar. Dock är det ingen vanlig huvudvärk, för denna gör ont bakom ögonen. Normalt? o.O Hoppas det, för jag har aldrig drabbats av det tidigare. Vad ska ni hitta på för skoj idag?

xoxo
Sanzetth

> Telefonförsäljare

Ringde en änna konstig telefonförsäljare till mig tidigare ikväll. Han påpekade flera gången hur coolt mitt efternamn var, försökte sälja på mig Glocalnet abonnemang och skit. Samtalet spårade ur och han frågade vilket lag jag höll på i hockey, jag sa att han skule gå och lägga sig eftersom han ständigt gäspade. Han berättade att han gick och la sig klockan 6 imorse osv osv. Jag köpte dock ingenting, så bidrog minsann inte till hans (förmodligen) provisionsbaserade lön.

Hur länge jobbar telefonförsäljare egentligen? Ett par kompisar hade en snubbe som ringde och skulle sälja på dem ngt (minns inte vad det var) klockan 21 på julafton. Inget liv? Eh.

xoxo
Sanzetth

> Marabou Marzipan

Nu sitter jag och smaskar på Marabous nya premium-choklad. "Marabou Premium Marzipan". Jättegod, tycker jag som älskar marsipan! La dock märke till en sak... Det finns inga rutor! Det måste ju betyda att hela chokladkakan (på 150g) är en enda stor bit! Det tror jag, och det känns ju löjligt att bara äta en halv chokladbit. Därför trycker jag minsann i mig hela. Där var den träningen...







Jag är ett sånt BIG FAIL på att fota, alltså. Haha! Vet inte hur många bilder jag tog här. Ville visa att det inte var några rutor. Tog bort blixten, hade på blixten, bytte ljus osv. osv.

Så började jag gnugga på displayen (var smuts på) och Älskling var jäkligt snabb att påpeka detta: "Haha, tror du bilden blir sämre baraför att din display är smutsig?". Svar på det är NEJ, det tror jag inte (men hoppas kan man?).

Oops, nu spårade det ut från choklad-ämnet lite... Förresten, har ni smakat denna chokladen? Om ni har det, vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

> Mår bättre nu

I'm home! Mår mycket bättre nu än imorse, lite huvudvärk bara. Ska ta lite Alvedon och Voltaren snart och hoppas att det går över. Har jobbat, tränat och duschat. Feels good^^ Har ni haft en bra dag?

xoxo
Sanzetth

> Hur mår ni?

Godmorgon. Eller om den är så god vet jag inte. När jag vaknade frös jag och nu mår jag lite illa. Usch, får hoppas det släpper snart. Dricker morgonkaffet nu och ska snart borsta tänderna och åka till jobbet. Efter jobbet bär det av mot gymmet. Hur mår ni? Bra, hoppas jag! Ha en fin dag.

xoxo
Sanzetth


> Hörs imorgon

Imorgon ska jag jobba och träna minsann. Nu blir det sängen för mig, dags för skönhetssömnen! Ska borsta tänderna och dra igång Scrubs och försöka sova. Hörs imorgon, sötnosar♥ Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> Svaren

Här kommer svaren ifrån frågestunden!

Berätta lite om dig själv, tex var du bor, ålder, sysselsättning, framtidsplaners osv.
Jag är 20 år gammal (21 år ung om en månad^^), bor i Borås och jobbar asset av mig för tillfället. Hoppas på att komma in på en utbildning som jag sökt nu till våren. Om jag lyckas siktar jag på en framtid som Business Trainee!

Vilka 3 bloggar gillar du mest?
Oj, bra fråga. Jag läser ju en hel del bloggar. Får nog trots allt säga Katrin Zytomierskas, Egoinas och Spiderchicks. En salig blandning, men var svårt att bara välja 3.

Vad görs idag?
Idag har vi bara tagit det lugnt, jag och pojkvännen. Sett på Spartacus Blood&Sand, jag har bloggat, vi tog en promenad. Storebror har varit här en sväng och så.

Vilken är det längsta relationen du har haft, och med vem?
Menar du kärleksrelation? Isådana fall är det min första pojkvän. Vi var tillsammans i 4 år. Från när vi var 13 tills vi blev 17 år. Längsta vänskapsrelationen däremot är kusin och bästa vän Amanda, vi har varit bästa vänner sedan vaggan!

Läser du Katrins blogg?
Yes, det gör jag.

Vad jobbar du med?
I en butik för tillfället, men som jag skrev i fråga 1 hoppas jag på en utbildning som Business Trainee.

Vad kom först, hönan eller ägget?

Vad jag tror? Definitivt ägget! Dinosaurier fick ju ägg, men inte fick de hönor inte^^

Vad lyssnar du på för slags musik?

Oj, en salig blandning. Kolla kategorin musik i bloggen för några exempel!

Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Sport är inte riktigt min grej, men eftersom jag är uppväxt i en liten håla utanför Göteborg får jag väl ändå säga att IFK ligger mig lite varmare om hjärtat än andra lag.

xoxo
Sanzetth

> Slutspurten

Nu blir det slutspurten i frågestunden. Skynda er att fråga de sista frågorna innan den avslutas! Inlägget finner ni här. Avslutad!

xoxo
Sanzetth

> Frysa fast i marken

Jag och Älskling åt lite kvällsmat nyss. Blev rostat bröd, vilket var gott. När vi ätit upp frågande han om vi skulle gå ut och gå en sväng.

Jag: Ja, det kan vi väl göra.
Han: Men du får ta på dig varma kläder.
Jag: Jaja, får väl göra det.
Han: Ja, alltså riktigt varma kläder.
Jag: Ja, jag fattar, får väl ta dubbla byxor eller nåt.
Han: Gissa hur kallt det är ute?
Jag: Minus tio, kanske? Senast jag kollade var det ju minus nio.
Han: Haha, nej, det är minus sjutton!
Jag: Yeah right, du skojar!
Han: Nej, kolla själv.
Jag: Ojdå, vi kommer ju frysa fast i marken...

Jag trodde han drev om att han ville ut och gå när jag såg termometern. Det gjorde han inte, så vi gick en sväng. Sjukt kallt, men frös fast i marken gjorde vi inte^^

xoxo
Sanzetth

> Ang. veckans blogg

Jo, förresten. Angående det här med veckans blogg som jag skrev i föregående inlägg. Tack vare er (världens sötaste läsare!) så vann jag förra gången jag tävlade.


Glömde nog att tacka er för det, så jag gör det nu. Tack♥

xoxo
Sanzetth

> Veckans blogg

Jag har fått den stora äran att vara med och tävla om att bli veckans blogg här. Gå jättegärna in och lägg en röst på mig, nummer 8.


xoxo
Sanzetth

> The Subways

Sjukt skön låt som jag lyssnat på sen jag började se på The O.C. Fick en skiva med soundtrack till serien, och där fanns även denna låt. The Subways - Rock & Roll Queen:


Like it? (Förresten, glöm inte frågestunden som fortfarande är igång. Ask what the hell you want^^).

xoxo
Sanzetth

> Kungahuset


Whaaat? Vad händer? Det är alltså, helt seriöst, så många som är för kungahuset. Jag tycker det är otroligt löjligt att de ska ha sitt bröllop på flera miljoner betalt av svenska folkets skattepengar. Jag skulle betydligt mycket hellre lägga mina skattepengar på äldrevården. Tänk alla stackars gamla människor som sitter där på sin sängkant på ålderdomshemmen och äter maten direkt ur tråget ensamma. Det är ju sorgligt. Kungen kan gott punga ut med bröllopskostnaderna, det har han råd med. Någon fortkörningsböter ska de inte heller ha minsann. Både kungen och prinsessan Madeleine har kört för fort. Är de mer värda än övriga svenska folket? Inte enligt mitt tycke.

En annan sak som jag, med mina skattepengar, tvingas betala är Fredrik Reinfeldts bastu på miljonbelopp. Han kan väl bygga sin egen jävla bastu för alla pengar han tjänar. Överbetalda människa. Jag skiter väl fullständigt i om han har bastu eller ej, men betala för den vill jag definitivt inte göra.

Många av dessa svenska politiker sitter där på sina feta rövar, överbetalda, men att sjukanmäla sig när de är sjuka går inte, för då tjänar de ju inte så mycket pengar. Såg på Insider för några år sedan där de tog upp det. Politikerna det gällde hade inga dokumenterade sjukdagar, men hemma från jobbet hade de varit. Med lön. På sina privata bloggar hade de skrivit att de var hemma. Sjukanmälda? Nej.

Jag blir så trött. Sveriga ska kallas jämställt, men inte fan är det jämställt. Hur ska Sveriges framtid se ut om det fortsätter såhär? Och Sveriges försvar dras det ner på hela tiden. Ska det vara näst intill obefintligt kan det ju likagärna avskaffas helt. Det borde satsas mer pengar på det. Sverige kan inte alltid leva på sin neutralitet hur länge som helst. Hade det inte varit för vårt kära grannland Finland hade vi kanske inte ens varit Sverige idag.

Ett lång debatt-inlägg blev det här minsann, men jag var bara tvungen att skriva vad jag tycker. Jag själv jobbar som ett jäkla djur för minimilön och skulle helst vilja välja själv vart mina skattepengar ska gå. Några moderater ska ju definitivt inte fortsätta styra Sverige efter valet. Jag ska rösta, utan tvekan. "Svenska folket bestämmer" my ass. Vad har vi att säga till om mer än att välja?...

xoxo
Sanzetth


> KGB vinnare


Godmorgon förresten. Vet ni vad?! Jag är ju inne så gott som varje dag och tävlar om en goodiebag på Katrinsgoodiebag.se (KGB), och nu har jag vunnit! Fan va skoj att mötas av det när jag loggade in idag! Ska bli sjukt spännande när den anländer. Can't wait! Katrin made my day^^

xoxo
Sanzetth

> De vilda djurens flykt

HÖJ volymen!


Minns ni denna? De vilda djurens flykt satt jag som klistrad framför TVn för att se 1993-1995. Så sött! Riktigt nostalgiskt.

xoxo
Sanzetth



> Frågestund


Nu tycker jag att min FRÅGESTUND är igång. Bring it! Frågor är till för att ställas!... Eller något i den stilen. Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara så gott jag kan. Avslutad!

xoxo
Sanzetth


> Jobbig sits


Vilken sjukt jobbig sits. Stackars jävel, lär ju skämmas något fruktansvärt. Men en olycka sker ju tyvärr så lätt. Han har mitt medlidande =P

xoxo
Sanzetth


> Johnny Cash

Har ni sett vilken liten pudding han var! Här är han bara 23 år, Johnny Cash. Uppträder på The Tex Ritter Show med låten "I walk the line".


Mums!

xoxo
Sanzetth


> Lillasyster och minisyster

Det är sjukt hur fort småsyskon växer. Lillasyster gick om min längd för flera år sedan och minisyster (som alltid varit en liten 6-åring i mina ögon) är snart tonåring! Det känns som att de ska komma ikapp mig i ålder, haha! Kanske till och med gå om? Det hade ju varit något, när jag är 35 så är lillasyster 40 och minisyster 45! =D


Min lilla minisyster


Minisyster lånar mina skor när hon är hemma hos mig (och när jag är hemma hos henne) och de passar! Helt sanslöst. Häromdagen gick 12-års snuttan runt i Mamis klänning och strumpbyxor^^

Har ni småsyskon, hur stor ålders/storleks-skillnad? Jag fyller 21 om en månad, lillasyster är 19 och minisyster 12 (fyller 13 i sommar).

xoxo
Sanzetth

> Smörgåstårta

Nu har jag jobbat klart och äntligen är det helg även för mig! Har haffat lillasysters dator en liten stund. Nu bjuds det på smörgåstårta strax, mums! Efter att ha umgåtts lite med la familia ska jag bege mig hemåt till tissemissarna som har fått vara ensamma inatt. Vad ska ni hitta på nu i helgen?

xoxo
Sanzetth


> Grattis Millan&Mami

Jag lever! Nu är det strax dags för sängen. Vart jättemysigt hos Millan där vi firade hennes och Cissianens födelsedagar. De bjöd på tårta och vi alla spelade Twister. Måste bara berätta hur grym jag är, det var nämligen så att jag vann över alla jag körde mot! (Okej, råkade putta Märtan så hon ramlade, men utöver det). Visst är jag duktig!

Vill även säga grattis till Millan som fyller 21 och Mami som fyller 44 nu när klockan passerat 12! Skriv gärna ett litet grattis till Millan här. Sov gott snuttisar!

xoxo
Sanzetth

> Dumburken är snäll

Ville bara tala om att det bär av mot jobbet alldeles strax, så ska stänga av dumburken (vadå dumburken? jag tycker min dator är snäll) och bege mig. Mobilbloggar kanske under dagen om jag inte lånar någons dator. Ha en bra fredag!

xoxo
Sanzetth

> Kul med toffifee?

Jag har tänkt på en sak. Den där reklamen som går på TV år ut och år in med Toffifee. "Man har så kul med Toffifee!". Ingen kan väl ha undgått den? (Om någon har det är det bara att gratulera). Vad är det som är så förbaskat kul? Min slutsats är att den som kom på reklamsloganen måste varit sjukt lättroad!

xoxo
Sanzetth


> Fenomenet brunch

Ända sen man var liten har man blivit itutad att "frukost är det viktigaste målet på hela dagen". Det nya heta sedan dess är fenomenet brunch. Man ska strunta i frukosten och sen istället äta mitt emellan frukost- och lunchtiderna. Brunch, alltså (breakfast+lunch=brunch). Är helt plötsligt inte frukost det viktigaste matmålet längre?


Jag ska själv sätta i mig lite brunch innan jobbet, tänkte jag. Är inte hungrig på morgonen precis när jag vaknar, så håller mig istället så jag får i mig lite mer innan jobbet. Åker till jobbet vid 12-tiden idag, så blir att jag äter strax innan. Ska hålla mig på det (och eftermiddagsfikan) tills sent ikväll. Smart och bra på samma gång(?). Vad anser ni om den heta trenden 'brunch'?

xoxo
Sanzetth

> Utvilad

Godmorgon! Jag somnade ganska tidigt igår. Gick upp för snart en timme sedan, så dags att göra iordning mig nu. Utvilad är jag iaf och det är ju himla bra. Idag ska det jobbas, sen blir det en träff med vännerna och efter det ska jag sussa över hos Mami och company. Imorgon ska jag nämligen jobba tidigt, så blir lite sovmorgon om jag sover där.

Nu är det dags att byta om, sminka mig, fixa håret och brygga lite kaffe. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

> Superduperjättesugen

I'm going crazy! Jag är superduperjättesugen på choklad. Har jag någon choklad? Nej. What to do?...

xoxo
Sanzetth

> Tvättid 7-12

Godmorgon, godmiddag, godkväll! Varit fullt upp hela dagen. Körde Mami och minisyster till resecentrum klockan 6 imorse. Åkte hem och la oss igen. Hade tvättid 7-12, men lyckades inte vakna och pallra mig ner dit förrän vid 10-tiden. Tvättade, lagade lite mat, diskade och åkte till jobbet. Jobbade, och nu är jag äntligen hemma! Dricker en kopp kaffe nu. Ska äta lite och ta en dusch snart. Hur mår ni idag?

xoxo
Sanzetth


Nu har jag borstat tänderna och ta

0-64169d48c4d7f8dc88708a8ed61f3314.png

Nu har jag borstat tänderna och tagit bort sminket. Dags att sova! Natti.


> Himla snäll jag är!

Toodiloo! Nu är jag hemma hos Mami och company en stund. Nyss ätit middag, det bjöds på tagliatelle med köttbullar. Mycket gott! Älskling ringde och berättade att han var sjuk, stackarn. "Tyck synd om mig!" lät det väl ungefär.

Nu ska vi strax hem till mig. Jag, Mami och minisyster. Imorrn ska vi upp supertidigt! De ska med tåget klockan 6 (på morgonen, I'm gonna die). Jag ska köra dem till stationen. Himla snäll jag är! Nu funderar lillasyster på att åka med också. Stackarn vill ju inte sussa hemma alldeles själv. Nu funderar hon inte längre, nu har hon bestämt sig för att åka med^^

Nu åker vi. Kanske jag mobilbloggar senare. Om inte får ni sova så gott! Ang. förra inlägget så har majoriteten sagt sitt, så det kommer bli frågestund. Dock inte just nu.

xoxo
Sanzetth

> Frågestunder aktuella?

Nu är jag redo för en hel eftermiddag/kväll med jobb. Med det menas alltså att jag gjort mig iordning, ätit, borstat tänderna och sånt. Får se om jag hinner klottra ner ett inlägg hemma hos Mami, annars kanske jag mobilbloggar under dagen.

Tack för att ni är så söta läsare, jättekul att logga in och läsa alla era fina kommentarer. Hur aktuellt är det med frågestunder numera? Jag har aldrig haft någon, men eftersom besöksantalet har ökat kanske nya läsare är nyfikna på vem jag är? Jag vet inte, men vi kan ju rösta! Vilka vill ha frågestund? Flest "JA" eller "NEJ"? Ni bestämmer!

xoxo
Sanzetth


> Sovmorgon?

Dags för an snabblunch innan det bär av mot jobbet tror jag allt. Efter jobbet ska jag hem till Mami och company. Äta lite sen middag och sen åker Mami och minisyster med mig hem och sover över. De ska nämligen till huvudstaden, och det går snabbare att ta tåget från Borås än orten där de bor. De får lite sovmorgon^^ Om man nu kan kalla det sovmorgon. De tar tåget klockan 6 på morgonen imorgon bitti istället för 05:15 som de hade fått ta annars.

Själv ska jag tvätta imorgon bitti. Himla kul!...Inte. Men det måste ju göras oavsett om jag känner för det eller ej. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

> Godmornin'

Godmornin' gott folk. Nu har jag varit vaken i en hel halvtimme. Kanske skulle man börja göra iordning sig för jobbdagen. Kan väl vara en bra idé, kanske. Vad hittar ni på för skoj?

xoxo
Sanzetth

> Det var en gång...

...en halv chokladkaka. Nu finns den inte mer. Tänkte att ni kanske ville veta så nu kunde sörja med mig. (Heter det förresten sörja? Är inte sörja typ gegga?)...

xoxo
Sanzetth


> Kompenserad träning

Jag skrev tidigare att jag tränat stenhårt på gymmet både igår och idag. Dock har jag kompenserat den nu. Satt i mig en halv 100g Marabou Non Stop-chokladkaka... Oops, lite mer än en halv...

Det är gott, don't blame me. Träningsverk utav bara faan har jag med. I ryggen. Hade totalt glömt bort vad min sjukgymnast sagt till mig. Det slog mig idag mitt i träningspasset. Jag skulle ta det väldigt försiktigt med ryggen i början och sedan öka på träningen sakta. Ajfan, jag har kört stenhårt hela vägen. För att inte tala om ryggen, den har jag nog tränat hårdast. Oopsi!

xoxo
Sanzetth

> Bonnie Tyler

Ännu en av mina favoritlåtar. Släpptes 1978 för er som inte visste. Varsågoda! Bonnie Tyler - It's A Heartache:


xoxo
Sanzetth

> Blogg.se nere

Wihoow, bloggen fungerar igen! Försökte komma in hela kvällen ända till en bit in på natten och sedan imorse. Men inte ville det samarbeta, nej. Well, nu fungerar det iaf, FINALLY! Har jobbat idag, sen tränat. Tränad som en galen tok, haha. Stenhårt även idag. Lär ju ha världens träningsverk imorgon. Men det är ju bra, då har det gett resultat! Hur har er dag varit och hur har ni stått ut med att Blogg.se legat nere?

xoxo
Sanzetth

> Jobb, lunch, träning

Godkväll på er. Nu är jag äntligen ledig för kvällen. Jobbat, varit en sväng hos mormor och morfar och ätit lunch, sen tränat. Tränat stenhårt idag faktiskt (tack på förhand för all beröm^^). Lagade nyss lite potatismos och köttbullar, så nu har man mat i magen igen. Ska besvara lite av era söta kommentarer nu, tänkte jag♥. Update kommer snart igen! Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

Förmiddagsfika (frukost för mig) p

51021ad7627cd60392d8c7c9a1ef2001.png

Förmiddagsfika (frukost för mig) på jobbet.


> Redo för jobbdag

Nu är jag redo för jobbet. Färdigsminkad, kaffet är uppdrucket och jag har borstat tänderna. Efter jobbet blir det en snabbvisit hos mormor och morfar för lite lunch, sen ska jag åka och träna. Vad har er måndag att bjuda på? Lov måhända? (Jag är iiinte avis, nejnej, hur kan ni ens tro något sådant? Haha! Busted?)...

xoxo
Sanzetth

> 6-dagars vecka

Godmorgon! (Fan! Detta är andra gången jag skriver det, men nyss försvann all text). Jag är i alla fall vaken (och att jag är trött som en björn som just blivit väckt ur sitt vinter-ide är en annan historia). Jag har tyvärr inget lov framför mig, som sveriges skolungdomar verkar ha, så jag får helt enkelt nöja mig med en 6-dagars jobbvecka istället...

Nu ska jag göra iordning mig, sen brygga mig en kopp kaffe.

xoxo
Sanzetth

> Sängen väntar

Nu väntar sängen på mig. Ni får sussa så gott. Natti alla fina♥

xoxo
Sanzetth

> Hojbil


"Hojbil", något att införskaffa i framtiden? Haha, kanske inte. Annars vore det himla smidigt. Jag åker (trött på att köra) helst bil och pojkvännen kör helst hoj. Smart och udda idé, men ändå...nae, hur populär lär den bli? Inte så hemskt poppis, right? Nej jag tror knappas att detta blir någon långvarig fluga på marknaden, alltså.

xoxo
Sanzetth

> Alannah Myles

Bjuder på en av mina favoriter ifrån 80-talet. Den släpptes samma år som jag föddes, dvs 1989. Varsågoda; Alannah Myles - Black Velvet:


xoxo
Sanzetth


> Knutar och rutor


Jag och svärmor har bakat knutar och rutor. Minns inte exakt vad de hette, men nu är det iaf dags för provsmakning!


Provsmakat nu och de var jättegoda! Tänk så duktiga vi är♥


xoxo
Sanzetth

> Sno stilen


Cameron Diaz var omslagsmodell på tidningen "Marie Clarie Magazine" nu i Januari 2010. Jag tänkte att vi skulle sno stilen!


Alla smycken kommer ifrån Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer
Vardagligt och jäkligt snyggt med en lite rockig touch. Slutsats: damn, I like it!

xoxo
Sanzetth


> Snygg felparkering


Haha, snygg felparkering i Knalleland, Borås. Ställt sig rätt på en betonggris^^ FAIL!

xoxo
Sanzetth

> Glad alla ♥-dag!

Godmorgon! Jag klev precis upp ur sängen. Sovit gott har jag gjort även denna natt, wihoow! Lucky me. Idag är det kärlekens dag skulle man väl kunna säga. Så Glad alla ♥-dag på er allihopa!

...Speciellt min lilla Cissian som fyller 21 år idag! Grattis gumman. Jag må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva ut i huuundraaade ååår, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i huuundraaade ååår! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA! (Och så kommer en liten mus in på ett hörn och säger "ö..ö..hadenäran").

(Meddelande till Cissianen: Din present ligger här och väntar på dig. Kanske kan ses på fredag efter jobbet, vid 19-tiden? Kanske hela haket vill vara med? Kanske vara hos Millan? Kanske äta någonstans?...)

Nu ska jag iaf sätta på lite kaffe och ta en dusch tror jag allt.

xoxo
Sanzetth

> Slagen av tröttheten

Jag är trött och hungrig. Ska nog ta något att äta, sen se på film och sova. Myslördag. Konstigt att tröttheten har slagit mig så hårt för tredje kvällen i rad idag. Jag har sovit dåligt och haft ordentliga sömnproblem i 1 - 1,5 år nu. Får jag igen all sömn nu? Vore ju underbart! Dock vaknade jag vanlig ordning flera gånger natten till idag. Men när jag väl sov så vart det tungt. Vad hittar ni på för skoj denna lördagsnatt, sötnosar?

xoxo
Sanzetth

> Wanted: Kundvagnar

HAHAHA! Jävlar vilka ninjor, jag är imponerad. Hur fan bär man sig åt för att lite diskret sno 100 kundvagnar i detta snöiga Sverige? Och vad ska man ha dem till? Partywagon-kopior på svarta marknaden? Jag menar Coop's logga står väl tryckt på handtagen?...

Skickliga jävlar måste jag säga.

xoxo
Sanzetth

> Nyttigt med choklad


Hell yeah! Det där lästes högt för min pojkvän som ibland påpekar att jag typ överkonsumerar choklad. Mitt argument brukar vara att man lever bara en gång. Lagom i tiden att jag fick denna fakta svart på vitt. Nästa gång han säger något ska jag svara att det faktiskt är nyttigt!

xoxo
Sanzetth

> NetOnNet för netbook

Det bar tidigare av mot NetOnNet. Jag hade bestämt mig för vilken netbook jag ville ha. Går fram till servicedisken med datorn jag vill ha. Vill ha den på avbetalning. Möts av att snubben säger: "Det gick inte igenom..." Jag tänker whaaat?! 
Han: "Ja, vad gör du? Studerar?"
Jag: "Eeh, nej, jag har fast anställning."
Han: "Jaha, men hur länge har du haft det då?"
Jag: "Ja, vad kan det vara. Ett år? Ett och ett halvt?"
Han: "Okej, men man måste ha haft fast anställning i 2 år minst för att få ta på avbetalning hos oss." Vafaaan tänker jag. Jag som suttit hemma och jämfört och övervägt hit och dit och äntligen var säker på min sak. Well, fuck it then. Irriterad som ett bi blev jag. That's life. Sure sucks sometimes!

xoxo
Sanzetth

> Jobb-incident 2

Här bjuder jag på gårdagens jobb-incident 2!

Man i 60-årsåldern köper portionssnus. Efter att ha betalat går han tillbaka till snus-kylen och tittar igen. Frågar sedan mig:
"Är det någon skillnad på lössnus och portionssnuns?"
Jag blir förvånad att en snusare inte vet skillnaden, och svarar:
"Ja, portion är i små påsar och lös är det inte..."
Folk bakom honom i kön börjar skratta
Han: "Jag menar ju i pris! Haha"
Oops... FAIL! Haha, men förbannat skoj var det.

xoxo
Sanzetth

> Jobb-incident 1

Ja, för att skriva om jobbdagen igår som jag lovade kan jag börja med att berätta om jobb-incident 1. Dagen startade med att jag frågade en tjej som ville köpa cigg om legitimation. Hon såg faktiskt väldigt ung ut, skulle gissa på 18-20 ungefär (men bäst att fråga just in case). Hon skrattade lite, men visade gärna sitt leg. Det visade sig att hon var 26 år, haha! Hon sa iaf "Jag är så gammal så jag tar det som en komplimang!". Tur det.

Var ju en helt annan historia när Älskling (som då var 28) skulle gå in på Ica och köpa snus. Han ringde mig arg som ett jävla bi och berättade att...
Älskling: "Kärringjäveln i kassan lät mig inte köpa snus!"
Jag: "Va? Varför inte?"
Älskling: "För att jag inta hade legitimation med mig. Hon trodde jag var under 18 år!"
Jag: "Hahahaha, stackare! Så hon gav sig inte, du är utan snus?"
Älskling: "Din storebror fick köpa åt mig. Trots att han är 5 år yngre än mig. Dessutom var det nära att han inte heller fick köpa trots att han hade leg. Hon trodde han skulle köpa ut."
Jag: "Haha, har du ens rakat dig?"
Älskling: "Nej, var en hel vecka sedan jag rakade mig! Men nu har jag iaf mitt snus..."

Kul för mig, mindre kul för honom. Konstigt att tanten i kassan hade så dålig uppfattning om ålder. Han ser definitivt inte ut som en liten pojkaspoling när han inte rakat sig på en vecka. Visserligen inte annars heller. Många som inte vet hur gammal han är brukar gissa på 25.

xoxo
Sanzetth


> Jag lever!

Jag lever! Skäms på mig som inte langade iväg en enda update efter klockan 13 igår. Well, I'm back on track. Igår jobbade jag som sagt. Efter jobbet var jag hemma och matade tissarna, eftersom de var ensamma hemma natten till idag. Efter att jag varit hemma åkte jag och hämtade ut ett paket, sen bar det av mot Darling's place. Vart helt slut, så orkade inte göra någontong när jag anlände.

Vi gjorde lite mat, åt och la oss och tittade på en film. Jag somnade med kläderna på och vaknade inte förrän vid halv 6. Då bytte jag om, borstade tänderna och tog bort sminket. Sov en stund till, och har nu varit uppe sedan halv 10. Har druckit en kopp kaffe och ätit en ostsmörgås till frukost. Ska borsta tänderna och göra mig iordning nu, tänkte jag.

Uppdaterar snart igen, och då ska jag berätta lite roliga incidenter från gårdagens jobbdag.

xoxo
Sanzetth

> Helg snart

Oj! Är klockan redan så mycket? Tydligen... Jag är iaf klar att åka, ska bara dra på mig jackan och skorna för att sedan sätta mig i bilen och köra till jobbet. Have an awesome day! Helg snart, pepp pepp. Jag hade mer än gärna stannat hemma från jobbet idag, känns lite som en lördag(?), men det går tyvärr inte...

xoxo
Sanzetth

> Sjukt lättroad

Jag är förmodligen sjukt lättroad såhär på morgonen, men detta var himla kul! Jag följer FailBlog och fann detta inlägget: 

epic fail pictures
see more Epic Fails

Synd att inte resten v inlägget kom med, för det var fler bilder. Ni får helt enkelt gå in på FailBlog och titta själva! Ganska roande vart det väl ändå? Eller är det bara jag som sitter här och garvar mobbat framför datorskärmen^^

xoxo
Sanzetth


> Kompis med Hilary

I'm up! Kan inte ens minnas när jag senast fick såhär mycket sömn. Sjukt skönt att sova var det vill jag lova (oj, jag kan rimma, haha). Sov t.o.m så djupt att jag drömde. Drömde att jag var kompis med Hilary Swank! Hon vart väl lite yngre i min dröm om jag tänker efter (hon är 34)... Hör och häpna, jag var så trött att jag inte borstade tänderna igår kväll. Det är inte likt mig! Har ni sovit gott? Drömt någonting skoj?


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen göra mig iordning. Är ju trots allt jobbdag för mig idag/ikväll också. Men snart är det helg, wihoo! Mackan sitter här och spelar gitarr i linne och långkalsonger. Den lilla apan har redan helg. Livet är orättvist^^

xoxo
Sanzetth

> Dööör av trötthet

Jag dööör av trötthet! Fattar inte detta, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Inte likt mig, men skönt att bli trött tidigt. Ska nog ge efter för tröttheten och faktiskt gå och lägga mig. Natti♥

xoxo
Sanzetth

> Who?

Eh, alltså ursäkta mig (som är nyfiken i en strut), men...



...Who? o.O

xoxo
Sanzetth

> VeckoRevyn gratis


...HÄR!

Nice, eller hur? Tack på förhand, VeckoRevyn!

xoxo
Sanzetth

> I'm home!

I'm home! Datorn i högsta hugg på en gång, haha. Nja, jag måste faktiskt få i mig någonting att äta, gå på toa och ta en dusch. Uppdaterar nog snart igen. Har er dag varit bra?

xoxo
Sanzetth

Nu är det läggdags för oss. Ni får

0-23c062b70c88bbe09982f3f419d1abed.png

Nu är det läggdags för oss. Ni får sova så gott! (Visst ser mina duntofflor himla mysiga ut?) Godnatt.


> Veckans blogg

Ska jag bli veckans blogg hos Malin? Det är ni som avgör! Lägg gärna en röst på mig, sötnosar♥


xoxo
Sanzetth

> Sengångare

Godmorgon! Var iofs 1,5 timme sedan jag vaknade och gick upp. Dock är jag ju som en jäkla sengångare på morgonen. Fruktansvärt seeeg. Dessutom hade jag ju sovmorgon idag. Nu dricker jag kaffe, sen ska jag borsta tänderna och använda tandtråd jättenoga, för ett tandläkarbesök väntar. Skitnervös är jag, tandläkare är inte min grej, alltså.


Jag på morgonen?


Efter det sså hinner jag förhoppningsvis med en snabblunch hemma, sen bär det av mot jobbet. Efter jobbet ska en kompis följa med mig hem och sussa över. Mys! Vad hittar ni på för skoj idag?

xoxo
Sanzetth

> Mobilbloggat!

Yeey! Jag lyckades mobilblogga. Finally. Ja, som ni såg stod mitt badkar på högkant. Vattnet är avstängt, vilket är allmänt skitjobbigt, så jag sussar över hos Honeyboy idag. Kanske dags för sängen snart?

Ska nog allt ta och tvätta facet nu. Kinkenödig är jag med. Alldeles för upptagen med att läsa bloggar, så hinner inte gå på toaletten. (Yes I get it, inte ens intressesmurfen bryr sig). Well, vad gör ni för skoj?

xoxo
Sanzetth

Ska vi ta ett bad? Haha, såhär ser

0-1c337bf0057d4420343a4863312144e3.png

Ska vi ta ett bad? Haha, såhär ser mitt badrum ut för tillfället.


> Nya bloggdesignen

Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Damn, kom precis på att jag glömt göra en PrintScreen på den gamla...

Jag är jättenöjd, bara några få småsaker som ska ändras. Denna söta tjej är det som har sådan talang och hjälpt mig med designen. Tack Helen!

xoxo
Sanzetth

> Jobbat och gymmat

Shohoo! Jag har minsann hållt igång idag. Först jobbat, sen hem en sväng och så gymmat. På jobbet vart det någon översolad snubbe (typ 25) som som fram och frågade hur gammal jag var. Jag trodde jag hörde fel först, jamena hur många kunder ställer det som random-fråga? Jag sa hur gammal jag var och han frågade efter mitt nummer. Gav inte ut det, såklart. Some people...

Hemma vart det ingen ro till att äta, precis. Bygg-gubbar här och där och oväsen så man näst intill fick ont i huvudet. Jag slängde i mig en Billy's och drog till gymmet. Tränat och duschat nu, härligt!

Tänkte jag skulle laga lite mat, behöver få i mig middag. Så dagen har varit helt okej! Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

> Till mailen?!

Godmorgon. Sovit gott? Jag är fortfarande jättetrött och skulle helst vilja sova några timmar till. Mobilbloggen kom tydligen inte fram. Eller jo, det gjorde den. Till mailen?! Fattar inte vad jag gjorde för fel. Fick även ett sms där det stod "Sorry, your keyword was not recognised. Please check your message carefully and try again."

Någon som vet vad jag gjort fel? Nu dricker jag för övrigt kaffe. Gott. Ska snart borsta tänderna, sen bege mig mot jobbet. Vad ska ni hitta på för skoj denna tisdag?

xoxo
Sanzetth

> Möts ständigt av...

Försöker uppdatera, men möts ständigt av denna tråkiga ruta:


Trött på att bloggen ska hålla på att strula så. Mobilbloggade för en stund sedan (eftersom det inte fungerade via datorn), men det verkar inte heller komma upp. Tråkigt.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig hade jag tänkt. Så om mobilbloggen kommer upp senare inatt/tidigt imorgon bitti vet ni att det är nu jag går och lägger mig!

Sov så gott. Imorgon är det jobb och träning som står på schemat. Natti.

xoxo
Sanzetth

> Strulande lådor

Jag kunde inte få in alla lådorna i köket ordentligt. Framförallt de nedersta strulade. Bestämde mig för att dra ut den understa och se om det var någonting i vägen. Här ser ni vad som låg bakom:


Det var konstigt detta, jag förstår inte vad som kan ha legat i vägen? Herregud, de förra hyresgästerna var såpass generösa att de gömde diverse påsar och gamla använda bakplåtspapper till mig. Snällt.

xoxo
Sanzetth

> Spontan dag

Hej allesammans! Damn, vilken spontan dag jag har haft! Vaknade vid 7, gjorde iordning mig, satte på lite kaffe och halv 8 kom det en hel drös med bygg-gubbar som skulle riva ut mitt badrum som ska renoveras. Jag drog mig mot jobbet, jobbade till klockan 14, stressade som attan för att jag skulle åka och träna med Mami. Ringde henne, men blev ingen träning då hon jobbat hemifrån idag och inte kände för att åka in till stan igen (laaat, haha)!

Jag gick hem till mormor och morfar och åt lunch. Messade Millan♥ och frågade vad hon hade för sig. Hon gjorde inte så mycket, så jag kom förbi en sväng. Vi hade massor att prata om, vilket var jättekul. Lite catch up. Åkte till gymnasiet och hämtade kopior på mina betyg eftersom originalen blev stulna när jag hade inbrott.

Tog en fika på cafét och när vi skulle åka tbx till henne såg vi en vän♥ på busshållsplatsen. Hon skulle in till stan, liksom jag. Ringde henne och frågade om hon ville ha skjuts istället för att ta bussen. Det ville hon! Oj, så mycket vi hade att prata om. Catch up, minst sagt. Inte haft direkt kontakt på 1,5 år. Skitkul var det!

Jag åkte sedan hem. Kissnödigast ever satt jag och skrek och gormade åt den sega trafiken och alla trafikanter som bara stannade hela tiden. De stackars minuterna det tog att åka hem till mig kändes som en evighet. Jag lyckades parkera bilen och springa in på toan hemma. Guess what? Lampan funkade inte "OOH NOO, DET HÄR HÄNDER INTE!" skrek jag, men lyckades hitta toan med hjälp av ljuset av mobilen och fick äntligen kissa. Haha!

Nu är jag hos Honey. Precis betalat en räkning till Telia (*host* FELia *host*). Nu ska jag besvara lite av alla era söta kommentarer. Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

> Tack för intresset

Nu blir det relax för mig resten av kvällen, för nu har jag spenderat så många timmar framför datorn idag. Vet ni, förresten? Det blev besöksrekord idag. Tack sötnosar för visat intresse

Ha en fin söndagkväll! Imorrn börjar en ny vecka, dags att samla krafter inför den. Ha det guld!

xoxo
Sanzetth

> Sno stilen

Dax att sno stilen från heta Kate Hudson, tycker jag allt! Håller ni inte med?

Kappa: 799kr, Bubbleroom
Skjorta: 199kr, H&M
Jeans: 399kr, H&M
Stövlar: 3495kr, Bubbleroom
Solglasögon: 399kr*
Halsband: 199kr*
Örhängen: 149kr*
*Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

xoxo
Sanzetth


> Som en filbunke

Som jag skrev tidigare idag är Älsklings yngsta son här idag. Det lilla busfröet sprang nyss runt och sa:

"Pappa och Nicole är kära, pappa och Nicole är kära, pappa och Nicole är kääära, haahaaa!"

Nu är han lugn som en filbunke (vafan, vadå lugn som en filbunke? vad är en filbunke och brukar de ge ljud ifrån sig? svenska uttryck är allt bra konstiga ibland). Han sitter och ritar. Så söt.

xoxo
Sanzetth

> Med i bloggvärlden

Hänger med i bloggvärlden gör jag minsann. Okej, försöker göra det. På min stackars lilla lediga tid så läser jag en hel del bloggar. Katrin Zytomierskas är en favorit. Idag hade hon skrivit om Kissies silikon, och jag var faktiskt inte sen med att gå in på en annan favoritblogg, nämligen Hotgossips.


Jag sände iväg ett mail med länken till Katrins inlägg och en stund senare hade det kommit upp. Kul, tycker jag. Riktigt bra bloggar båda två. Brukar ni läsa de bloggarna?

xoxo
Sanzetth

> Mini-laptops

Jag hade en såndär liten mini-laptop innan, men sålde den till en vän i somras. Kändes som att hon behövde den bättre än jag. Men nu saknar jag att ha en liten laptop. Den väger inte mycket, är lätt att ta med sig och söt att titta på. Funderar på att införskaffa mig en ny liten pärla. Min förra var från Dell, och jovisst vart jag väl nöjd med den.

Men dessa jag tittat på kommer ifrån...

1. Acer (Modell: Acer Aspire One D250-1B, Rosa)


2. Asus (Modell: Asus eee pc 900, Vit)


3. LG (Modell: LG X110, Rosa)


Någon som har någon av dessa eller har god erfarenhet av mini-laptops som kan rekommendera mig någon speciell?

xoxo
Sanzetth

> Kommande vecka

Nu har jag tvättat klart. Nu ska bara kläderna torka också. Satt precis och tittade i min kalender, och kommande vecka ser ut såhär:


Vad har ni för vecko-planer?

xoxo
Sanzetth

> Ny design på G

Vill ni veta något skoj? Jag har ny bloggdesign på G. Jag tycker sådant är jättesvårt (har visserligen gjort den som jag har nu själv), så jag får hjälp av en söt tjej vid namn Helen. Ni märker när den dyker upp. Lite förändring kan väl vara kul?


Min förra design var annorlunda och söt, men man tröttnade på den. Såg ni den? (Det är alltså den ovan här, klicka på den för att komma till sidan) Blommorna ploppade upp när man gick in på den, sen rörde de sig hela tiden. Och så kunde man dra i dem med muspekaren. Den var gjord i flash.

xoxo
Sanzetth

> Härlig respons

God morgon! I'm up ;) Okej, vaknade halv 11 av att telefonen ringde, men anyway. Har hunnit ta en dusch, gjort iordning mig, slängt i två maskiner tvätt och så har pojkvännens yngsta son kommit hit.

Nu ska jag svara på lite av era härliga kommentarer. Det är sjukt kul att blogga när man får så mycket respons

xoxo
Sanzetth

> Kul annonser

Satt och kikade lite kul annonser på blocket. Hittade bl.a. dessa:



Hyra bakåt i tiden? 2010 till 2004? Haha, mistake!



Ingen kommentar, annonsen talar för sig själv.

xoxo
Sanzetth

> Läsarfråga!

Jag har fått en läsarfråga!


Min lilla Snöboll är en bestämd liten dam på 2,5 år. Alltså är hon ingen bebis längre. Även om hon många gången uppträder som om hon vore det, haha! För övrigt är hon blandras mellan Siames och Ragdoll. Världens goaste. Har ni några husdjur?

xoxo
Sanzetth


> Google-texten?


Vad sjutton är det på Google-texten? Jag tycker det ser ut som om bokstäverna är inlindade i rå bacon...

xoxo
Sanzetth

> Chokladfondue

Shohoo allihopa! Jag kan meddela att det tyvärr inte blev någon simning igår. Badhuset hade ändrat öppettider efter nyår och hade inte längre öppet till 23, utan stängde 19.30. Tråkigt som attan måste jag säga! Jag som t.o.m fått en nya bikini av lillasyster. En vit trekantsbikini med silverglittriga ränder på, skitsnygg!


Well, sussade hos Mami och company igår. Såg på "Let's Dance" och testade minisysters chokladfondue. Doppade vindruvor i den smälta chokladen. Var väl gott, men det hade förmodligen varit betydligt mycket godare med jordgubbar I think.


Idag har jag jobbat. Efter jobbet skulle det bli shopping av strykjärn, men de hade inte kvar den modellen som jag ville ha, så jag avvaktar lite med det. Just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel. Åt nyss en näve pistagenötter, muuums! Love it. Vad hittar ni på?

xoxo
Sanzetth


> Simning ikväll

Nu ska jag äta lite lunch snart. Ska även ge katterna ordentligt med mat och vatten samt städa kattlådan (det sistnämnda vart ju lagom oglamouröst, haha). Ska nämligen sussa hos Mami och company inatt, så katterna får klara sig själva. Men det är inga problem, de har ju varandra.


Min lilla Snöboll sover på min axel.


Jobb idag, och simning efter jobbet. Blev ingen träning i tisdags, så nästa vecka kör vi hårt och tränar både måndag och tisdag! Men jag ska försöka hinna med en update ikväll. Mobilblogga var det, ja. Det måste jag lära mig när jag inte har tillgång till dator hela dagen... Hjälp mig?... Well, ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

> Vanilla&Orchid

Godmorgon! Igår hade jag tvättid på morgonen. Tvättade dock inte, sov istället. Men förra veckan då jag faktiskt tvättade så använde jag mitt nya sköljmedel! Jag har en förkärlek till vanilj, så Softlan Vanilla&Orchid fick det bli. 21 kronor på Ica Maxi.


Smells lovely! Man kände sig som en prinsessa när sängkläderna var tvättade och hela sängen luktade underbart. Den får alltså bli mitt tips för idag!

xoxo
Sanzetth

> Öken i huvudet

Aaah, jag har bloggtorka! Freaking öken i huvudet. Vad ska jag skriva om? Vad vill ni läsa? Hjälp!

xoxo
Sanzetth


> Tokio Hotel

Varsågoda, jag bjuder på en äckligt bra låt med Tokio Hotel. "Break Away" heter den. Enjoy!


Och förlåååt att jag inte bloggat idag förrän nu.

xoxo
Sanzetth

> Råttor och möss

Jag och Joseph har en diskussion om vad man ska kalla en kvinnas kön. Alltså "fitta" har blivit ett skällsord, så det kan säger man ju oftast inte.

Jag: "Alltså att det manliga könet heter snopp är ju självklart, och mus det låter ju bara konstigt. Det är ju ett djur."
Joseph: "Ja, vafan ska man kalla det för mus, då kan man ju kalla snopp för råtta!"

(Och nej, vi har varken som vana att diskutera könsorgan eller förlorat förståndet, haha).

xoxo
Sanzetth

> Med tankekraften

Gomorron. Igår, eller snarare inatt så la bloggen ner. Vart väl bra egentligen för jag hade svårt att slita mig och gå och lägga mig. Nu bär det snart av mot jobbet. Blir förmodligen träning på gymmet idag också. Här ska vi minsann inte ligga på latsidan!

Berättade jag förresten att jag var så trött när jag vaknade igår morse att jag försökte stänga av alarmet med hjälp av tankekraften? (Höjden av trötthet?). Det gick dock mindre bra, haha.

Men ni får allt ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Halens

Fick nyss ett mail från Halens. Gissa vad det innehöll? Ha-begär!

Daaam, heta! Ge mig. Snälla?

xoxo
Sanzetth

> Bara en makaron

Jag lägger upp det förra inlägget och vill ha en bild på en makaron eftersom det passar texten till. Googlar "makaron", men finner inte vad jag vill ha. Vill nämligen ha en bild på bara en makaron.


Jag: "Varför tar ingen kort på en makaron för?"
Älskling: "Haha, kan inte du göra det då?"

Nej, inte orkar väl jag lägga tid på att fota en makaron heller!

xoxo
Sanzetth

> Spaghetti med sked?

Jag och Joseph ska äta lite mat. (Älskling åt tidigare).

Jag: Du vill ha sked, eller?
Joseph: Ja
Älskling: Haha, klart han ska ha sked! Att äta makaroner med gaffel är ju som att äta spaghetti med sked.

Hmm... Jo, en poäng det har han ju faktiskt.

xoxo
Sanzetth

> Halv gnu?

Joseph: Jag var och käkade lunchbuffé på Golden Elephant idag.
Älskling: Fy, jag tänker aldrig äta där igen! De fattar ju inte vad man säger. Om man beställer en stek så kanske de kommer med en halv gnu som ligger och sprattlar på tallriken...
Jag: Hahaha!

xoxo
Sanzetth

> Tränat på gymmet

Nu har jag jobbat och tränat! God damn så duktig jag är minsann. Det var jobbigt att träna, men ganska kul ändå. Hade ju bra sällskap, "personlig tränare" i form av Mami! Man mår bra och känner sig väldigt duktig efteråt vill jag lova. Får väl se hur det blir med träningsvärk imorgon dock ;) Haha!

Vi har även planerat att åka och simma på fredag kväll. Hälsosam fredag är ju alltid bra. Får se om det blir gymmet imorgon också, skulle höras av imorgon. Tränar ni något, isf fall vad?

xoxo
Sanzetth

> Bilen har blivit snöboll

Goodmorning sunshines! Nu sitter jag och dricker kaffe - mums! Ska bara dricka upp det och borsta tänderna, sen ut och ta tag i min snöboll till bil. Muterad Toyota, eller kanske muterad snöboll? Lite stressad är jag allt. Hoppas att vägen till jobbet är plogad och sandad, vore ju tråkigt om jag inte kom fram. Vad har ni för planer denna måndag?

xoxo
Sanzetth

> Träning imorgon

Oj, hjälp! Så mycket klockan hunnit bli. Jag måste verkligen hoppa i säng nu. Synd som attan att jag inte är trött alls. Synd att man inte kan förutspå sådant här. Har ju inte tagit någon sömnis.

Well, jag ska göra mitt bästa att somna. Imorgon ska jag jobba, handla och gymma. Ja, ni hörde rätt! Jag ska börja träna imorgon. Beach 2010 - here I come (okej, inte än, kanske)....

Så det kan hända det blir lite glest med uppdateringar imorgon. Men kanske desto fler kommentarer att svara på sen? vad tyckte ni förresten om "Sno stilen"? Det var min första! Ganska kul att göra var det iaf.

Nej, nu väntar sängen på mig. Sov gott!

xoxo
Sanzetth


> Voodoo-knivställ

Suktat efter det här "voodoo-knivstället" länge nu. Vill ha! Men smakar det så kostar det. Kanske något att önska sig i födelsedagspresent?... Finns iaf att köpa på BlueMonkey.

Bluemonkey.se

Duschdraperiet vart med jäkligt coolt. Priset var betydligt mildare också, dessutom. Vad tycker ni om dessa?

xoxo
Sanzetth

> Fula brillor

Vackra kvinna, varför väljer du att bära dessa otroligt fula brillor? Nicole Richie av alla människor som verkligen brukar klä sig bra.


Vad tycker ni om dessa solbrillor, hiss eller diss?...

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0