> Nya jackor

Var mys hos mormor och morfar idag och som jag skrev tidigare så uppskattade han presenten supermycket, fast allra mest att jag gjort den själv. På tianlotten han fick vann han en ny lott. Får hoppas det blir högvinst på nästa!

Fick även en nya jackor. Skitnajs, en vit regnjacka från "One Zero" av Mami som hon köpte till mig idag. Och så fick jag lillasyrrans vinterjackor hon hade förra året. En röd  by "Didriksson" och en svart (sån jag ville ha!) från "ONLY". Thank you very much, ladies! Så nu behöver jag ju inte köpa en ny vinterjacka. Great! (Om jag får till någon bra bild på dem så lägger jag upp de senare).

Känner mig trött och pigg samtidigt. Gav nyss efter för chokladsuget och proppade i mig en KitKat. Not good, för nu vill jag ha meeer. Damn. Borde sova för jag ska upp vråltidigt imorrn och tvätta. Inte fått gjort mycket alls nu på kvällskvisten. Ska nog faktiskt ta och beställa en ny mobil innan jag går och lägger mig...

Ush, det är kallt! Jag fryser. Har tänt 4 värmeljus, men så hemskt mycket värme ger de minsann inte ifrån sig. Hade suttit fint att hoppa in i en varm dusch, men då fryser man ju nästan ännu mer när man kommer ut sen.

xoxo
Sanzetth


> Morfars födelsedag

Idag är det som sagt morfars födelsedag. Detta fick bli hans 67-årspresent ifrån mig (och givetvis är det gjort av mig också):


Har inte koll på priserna denna gången, tyvärr. Men jag har iaf använt mig av:
*Korg
*Dekorationsstenar (påminner om akvariestenar)
*3 stycken vanliga vita värmeljus
*Jordgubbsljus
*7 gröna glaskulor
*3 röda rökelser med doft av jordgubbar
*Cellofanplast
*Snyggt band runt knutet i rosett
*Kort och tianlott med kuvert

Det blev väl nice? Även om inredning inte är morfars största intresse så är ju han och mormor hemma mycket och det kan väl vara skoj med någonting nytt ;P Han lär ju uppskatta mest att jag faktiskt pysslat ihop den själv. Men nu måste jag gå till bilen och åka till jobbet! Ha en bra dag.

xoxo
Sanzetth

> Klyftpotatis

Nu har jag lagat lunch. Blev klyftpotatis med köttbullar, isbergssallad och bearnaisesås. Flötigt värre, men hemskt gott! Till det dricker jag Loka Päron.


Vad äter ni idag? (Jag ska förresten försöka hinna med att lägga upp bild på morfars födelsedagspresent innan jag åker till jobbet med).

xoxo
Sanzetth

> H&M

Inte en anda update igår heller =O Nooot good! Igår jobbade jag iaf 8.30-14.15 ungefär. Efter jobbet åkte jag och plockade upp Älskling, Big Brother, Joseph och Olle. Vi åkte in till stan och åt på Granada. Mumma! Efter det kikade vi in lite snabbt på Game och efter det gick vi till H&M. Jag spontanköpte faktiskt en tröja för första ggn på riktigt länge! Underbart vill jag lova. Ända sedan jag såg reklamen med den tröjan har jag tänkt att jag måste inskaffa mig en sådan. När vi kom in på H&M hade jag inte en tanke på det förrän jag såg den hänga där så fint. Gick in och provade och tvekade inte en sekund innan jag gick och betalade. It's mineee. Gorgeous. Denna var det:


(bild lånad från www.hm.com)


Olle gick hem till sig och vi andra åkte hem till Älskling och Big Brother. Var där till kvällen, men sen åkte jag och Joseph hem till stan. Väl hemma fick jag inte så mycket gjort faktiskt. Fixade iordning morfars present (han fyller år idag), vilket fick bli en kreation by me. Sen slocknade jag innan klockan 1 utan både sömnisar och sällskap. Snacka om att vara trött!

Ställde alarmet på mobilen och gick upp vid halv 9. Duschade och åt frukost. Frukosten fick bli vaniljyoghurt med Kellogg's Special K red Berries samt frysta (halvt upptinade) blåbär. Gott och nyttigt! Och till det en kopp cappuccino.

Nu tänkte jag gå ner till kiosken och köpa en lott som the final touch på morfars födelsedagspresent. Idag är det förresten mitt och Älsklings datum ;P 1 år och en månad. Som jag sagt tidigare; Tiden går fort när man har roligt.

xoxo
Sanzetth

> Vidaresökt YouTube

När jag satt och kikade på YouTube igår så kunde jag ju inte låta bli att klicka mig vidare givetvis. Vidaresökte på fler kul bröllopsdanser och hittade denna:


Den jag visade igår var faktiskt bättre, men denna var najs med. Kul med liten surprise för gästerna^^

xoxo
Sanzetth




> Godmorgon

Godmorgon! Vitaminerna och morgonkaffet är avklarade. Så även fix av håret samt sminkning. Nu är jag bara så gryyymt kissnödig, så måste på toa. Sen ska jag borsta tänderna, sen ska vi åka. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Bröllopsdans

Kan inte låta bli att lägga upp den här videon, trots att den redan finns i arkivet. Kan liksom inte tröttna på den. Så sanslöst klockren bröllopsdans. Enjoy!


Det är ärligt talat en bit av mitt drömbröllop. Lätt! Erkänn att de är grymt coola?^^

xoxo
Sanzetth

> Fashionshop

Suttit här och kikat på skor på nätet. Hittade tre favoriter från Fashionshop. Gorgeous! Vart egentligen ute efter ett par svarta stövlar med kilklack. Har ju redan ett par sådana, men de är sönder och var dessutom ett par av mina favoriter. Katastrofalt! Så trots att jag har hela hallen plus tre garderober fullproppade med skor så måste jag faktiskt köpa mig ett par nya. (Ska försöka att bara köpa ett par iaf). Här är de finfina skorna jag hittade på Fashionshop:


Vad tycker ni? De vart väl snygga? Men, the big question, vilka är snyggast? Jag tror faktiskt att de höga stövlarna i fake-läder är favvisen (paret i mitten). Jamena benvärmare (som det ser ut som på ett av paren) har jag redan. Är ju bara att dra på dem på det andra paret för en annan look.

xoxo
Sanzetth


> Golden Elephant

Blev himlans dålig update igår. Inte en enda för att vara exakt. Katastrofalt =P Men nu så, I'm back on track! Jobbade igår och efter jobbet åkte jag hem till Älskling och Big Brother. Äldsta bonus-sonen var även här. Myspys. Blev att äta god mat och sedan åka in till stan när lillgrabben åkt hem till sin mamma. Åt och drack lite på Golden Elephant. Dock ingen alkohol för min del, eftersom jag körde. Men de andra gottade sig med bärs, whiskey, smirnoff ice och saké. J och J åt mat och jag, Big Brother och Älskling åt dessert. Blev glass- och fruktbuffé för mig och de andra åt friterad banan med glass.

Sen körde vi hem J och J, åkte till Ica där vi köpte pistagenötter (muuums), fullkornsthékakor, cigg och Coca Cola. Gott gott. Jag och min Babyboy skulle se på "GSI Johan Falk". Jag somnade efter halva filmen, men han såg klart den och tyckte den var skitbra! Blir till att se klart den sen för mig så jag inte missar den filmen.

Idag har vi inte gjort mycket. Lugn dag. Gott, finns ändå inte mycket att göra på söndagar. Vad hittar ni på idag?

xoxo
Sanzetth

> Twilight

Är med Minisyster. Vi har precis kikat färdigt på Twilight.


Sorry för dålig uppdatering idag, men tar förmodligen igen det i helgen. Nu tjatar hon om chips, får väl kika igenom skafferiet. Sov gott sen, snuttisar!

xoxo
Sanzetth

> Ketchup och lingon

Det här åt jag innan:

Och ja, det är "jätte-äckligt" med ketchup OCH lingonsylt, right? Redan hört den en miljon gånger känns det som. Men jag tycker faktiskt att det funkar! Så det så.

Nu pimplar jag i mig en kopp cappuccino. Sen bär det av till jobbet. Efter jobbet ska jag hämta minisyster som ska sussa över hos mig inatt. Blir mys. Film och gottis står nog på menyn anar jag =) Nu måste jag gå. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Ärenden och shopping

Har varit nere på stan nu. Gjort lite ärenden. Bl.a. postat på kameran som jag sålde på nätet. Också var det ju marknad i stan idag med, som sagt. Men jag försökte gå relativt snabbt förbi alla försäljare så jag inte skulle shoppa upp halva lönen. Men tycker inte direkt att jag missade någonting ändå. Var en tavla som jag fastnade för, men får fundera lite till innan jag eventuellt kanske lägger vantarna på den? Märker man...



Men lite shopping blev det, minsann. Dock inte ute på marknaden, utan inne på Kicks. Köpte en mascara (favoriten MaxFactor Masterpiece Max), Gliss shampoo och Gliss balsam. På marknaden fick jag även en gratis reg-bricka till nycklarna. Skitbra! Så om jag tappar bort dem hamnar de (förhoppningsvis) hos mig igen.

Nu lagar jag lite mat. Får bli så simpelt som makaroner med köttbullar till lunch idag, faktiskt. Men det är gott, även om det inte är så fantasktiskt fantasifullt. Tycker iaf jag. Oj, låter som makaronerna kokar över därute i köket...

xoxo
Sanzetth

> Uppe med tuppen

Godmorgon. Blev inga updates igår, åkte hem till Älskling och sussade där. Kände inte för att spendera tiden framför datorn heller, då jag hellre lagade mat, såg på Scrubs och bara myste med min Babyboy.

Idag vart jag verkligen uppe med tuppen! Älskling och Big Brother skulle ta bussen 7.40 ifrån stan, så vi gick upp klockan 6, ungefär. Jag och min Honey iaf. Big Brother sov lite längre. Men så vart ju jag o Älskling bara tvugna o dricka varsinn kopp kaffe innan vi vaknade ordentligt ;)

Sen gick jag hem, ringde Lillasyster och Minisyster. Lillasyster för att säga att vi fått in lönen idag (wihoo!) och Minisyster för att fråga om hon ville sussa över hos mig inatt, vilket hon mer än gärna ville. Nice!

Efter det gick jag till "Jobb 2" och lämnade in mina lönepapper och pratade med Mami en stund. På vägen hem upptäckte jag att det vart marknad här i stan. Lär vara smockfullt med folk, men ibland alla dessa människor kommer nog även jag befinna mig lite senare i förmiddag. Får passa på innan jag åker till "Jobb 1".

Nu ska jag vara duktig och betala in hyran samt alla mina räkningar. Boooring. Men det måste ju göras. Åt nyss frukost. Blev rostat bröd med jordgubbsmarmelad på. Onyttigt med gott. Är himlans törstig så ska nog ta mig ett glas O'boy också tror jag. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth




> Bränner skiva

Nu bränner jag en skiva lite snabbt innan jag ska gå till bilen och åka till jobbet. Kom på det för 10 minuter sen och det tar ju sin lilla tid. Ajajaj, varför ska jag alltid komma på att göra sånthär i sista minuten för? Förstår inte det.

I övrigt är jag redo att dra, ska bara stänga av datorn såfort den behagar vara klar med bränningen. Ca 80% av hela skivan består givetvis av Evans Blue. But what the hell, they are great!

Blir att sussa hos Babyboy idag, han ville så gärna det. Så åker jag hem imorgon bitti, eftersom jag börjar sent även imorrn. Ingen sovmorron imorgon heller, nej^^

Nu verkar skivan vara så gott som klar. Ha det fint!

xoxo
Sanzetth

> Frysen igenfryst

Min frys är igenfryst! Hahaha, det är världens nordpolen där inne. Bara snö och is. Så mycket att man inte får igen lådorna helt. Inte bra, det blir minsann projekt avfrostning där nästa vecka eller någonting. En bra anledning att käka upp glassen! Den måste ju ätas upp för annars smälter den ju faktiskt om man ska frosta av. Så nu gör jag en repris av igår och äter GB's Yoghurtglass med frysta björnbär. Gaah, det är så sjukt gott! Ni anar inte =P



Nu är kameran som jag la ut på annons (auktion) såld. Fick 500 kronor för den. Bra bra, det behövs kan jag ju säga. Får hoppas köparen är snabb på att betala så jag har pengarna innan helgen, helst.

Tvätten hänger på tork. Bör vara torr snart, tycker jag. Ska gå upp och hämta den om 20 minuter eller någonting, tänkte jag. Vad hittar ni på?

Jag gick ner på stan nyss för att kolla frakten på kameran och köpa cigg. Gick även in en snabbis på Lindex, men hittade inget speciellt. Såg även att skyltfönstret till "White" vart helt sönderslaget. Tråkigt. Har inte människor som gör sådant något bättre för sig? Sabotera för andra är ju hemskt onödigt.

xoxo
Sanzetth

> Vitaminer

Idag blev det nästan likadan frukost som jag åt den 16:e (första inlägget under kategorin "Matvrak"!). Alltså Kellogg's Special K Red Berries, en skivad banan, lite russin och mjölk. Till det dricker jag en kopp cappuccino. De första två tvättmaskinerna är igång och klara om en stund.

Var jättejobbigt att gå upp idag. Snoozade i över en timme. Men nu äter jag ju frukost och har hunnit lägga i tvätten och sminka mig, så jag har ju gott om tid ändå.

Nu har höstmörkret börjat tränga sig på kvällstid... Stor skillnad mot för bara någon månad sen! Och vinterdepressions-människa som jag tyvärr är har jag börjat ta mina vitaminer nu i hopp om att bli lite piggare.


Vad har ni ätit/ska ni äta till frukost?

xoxo
Sanzetth

> Tidningar i all ära

Tidningar i all ära... Men nu är nya Cosmopolitan och nya VeckoRevyn i princip utlästa. Cosmo damp ner i brevinkastet och VeckoRevyn gick jag o köpte. Det är kul både och, men brukar ha en tendens att jag inte läser de jag faktiskt prenumererar på. Föredrar att gå och köpa den jag känner för. Har även införskaffat mig nya Amelia samt Amelia kropp&hälsa som jag bläddrat ut.

I Cosmo fick man en bilaga från Kicks denna månaden, vilken innehöll 20% rabatt på mascaror. As-nice, den ska förmodligen utnyttjas. Ska köpa favvis-mascaran MaxFactor Masterpiece Max. Fick även en annan bilaga från "Deichmann". Jättefina skor, och givetvis blev jag kär i ett par som jag inte kan köpa. Gick in på deras hemsida direkt och upptäcker till min fasa att de inte har någon butik här i närheten. Närmsta är i Angered och dit har jag änsålänge inga planer på att åka inom de närmsta månaderna. It sucks!


Sömntabluttisen och nattciggisen är avklarade. Så även sminkborttagningen. Så nu ska jag borsta gaddarna och försöka sussa. Ska upp tidigt imorrn och tvätta.

Har varit duktig ikväll faktiskt också. Diskhögen i köket är fixad och tidningshögen på bordet är rensad. Har även lagt upp ännu en auktion på Tradera och pratat med min Snuttis i telefonen i typ 45 minuter. Han ville att jag skulle sova hos honom imorgon. Får se hur det blir med den saken. Men nu ska jag iaf göra mig iordning och försöka sova. Vilka är era favorit-tidningar förresten? Några kul tips, kanske?

xoxo
Sanzetth


> Cup-a-soup med ris

Till middag gjorde jag Cup-a-soup kyckling (typ Varma Koppen) med ris. Super-enkelt och går jättesnabbt. Blir dessutom himlans gott! Först kokar jag upp vatten och häller i "varma koppen". Häller dessutom i Maizena ljus redning för att det ska bli tjockare och mer krämigt. Till det: Kokt ris! Hur enkelt somhelst.

Det är visserligen fortfarande alldeles för varmt för att ätas för min del, men snart ska jag hugga in. Vad har ni käkat/ska ni käka ikväll?

xoxo
Sanzetth

> Vääärldens kö

Godkväll, gott folk! Hur har dagen varit? Min har varit ganska stressig, men fått gjort massor på jobbet, vilket givetvis är jättebra. Kom nyss hem. Gick via Ica på hemvägen för upptäckte imorse att smöret var i princip slut. Köpte det och en Cup-a-soup kyckling. Var vääärldens kö. Fy apa! Längsta kön jag har sett inne på lilla Ica mitt i stan, tror jag.

Fick reda på att lönen förmodligen inte kommer in förrän på måndag, vilket är surt =/ I need my money. Jag får ju vanligtvis min den 27:e och inte den 25:e som resten av sveriges befolkning(?). It sucks! Men men, finns inte mycket jag kan göra åt saken. Får helt enkelt inte spendera någonting i helgen. Har endast kvar money så att det räcker till att tanka och köpa cigg. Nu ska jag nog ta och ringa min Älskling.

Måste bara tillägga att angående portkoden som jag skrev igår att jag hade glömt... Frågade Honeyboy och han kunde den nästan (var bara en siffra som inte stämde). Men utifrån det han mindes så kom jag på den när jag hade fått sova på saken.

xoxo
Sanzetth

> Bara 22 timmar kvar!

Nu är det bara 22 timmar på auktionen som jag lade ut på Tradera förra veckan. Är ni sugna på ny billig kamera, så hurry up. Lade utropspriset på 300 kronor, men högsta budgivarens bud är för tillfället 370 kronor.


Länken till auktionen: http://www.tradera.com/CANON-Digital-IXUS-i-Digitalkamera-med-4-megapixel--auktion_98855286

xoxo
Sanzetth

> GB Yoghurtglass

Kunde inte motstå frestelsen trots att jag ska försöka få i mig ett litet mål mat om ungefär en timme. Så jag unnade mig faktiskt lite GB Yoghurtglass med frysta björnbär. Gosh, det är så gott. Om ni inte testat den glassen så gör det. It's freaking awesome!

Nu ska jag vara duktig och lägga ut två Tradera-auktioner tänkte jag. Ska sälja min extramobil som ändå aldrig blev använd och en min dyra hudcreme som min hy tyvärr inte tålde (känsliga jävel som jag är, haha!). Kan lägga upp länkar till dem sedan om ni är intresserade?

xoxo
Sanzetth


> Anna Anka

Kul citat som jag läste i helgens Metro. Fann det på sida 18, under kolumnen "SMS-tyckare":

"Vem f-n är Anna Anka?
Och vad gör hon i min tv.
Släpp inte in henne i Sve-
rige igen." -MG.

Tyckte det var kul för stunden, faktiskt. Jag personligen pallade ett halvt avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" (där Anna Anka medverkar), som ni kanske redan läst här. Inget för mig. Vad tycker ni om programmet?

xoxo
Sanzetth

> Rostat med ägg

Idag fick frukosten bli denhär:


Använde inte bananen jag köpte igår, var inte sugen på det. Blev istället rostat bröd. 2 med stekt ägg och 2 med inlagd gurka. Mumma! Det där med rostat bröd går periodvis för min del, och just nu är jag inne i en sån period. Men visst är det väl gott? Har dessutom cappuccino till. Jag äter bara frukost då jag börjar jobba sent. Onsdag - fredag. Och det är någonting jag har börjat bli duktig med nu på senare tid. Då jag börjar tidigt prioriterar jag helt enkelt inte frukosten, utan möjligen enbart en kopp kaffe. Och på helgerna blir det konstigt nog inte heller av att jag äter någonting på morgonen. Brukar ni äta frukost?

xoxo
Sanzetth

> Kaffe och duscha

God morgon! Sussat gott? Det har faktiskt jag. Trots att jag susat all alone. Fast å andra sidan tog jag en sömnis med och de har ju effekt, som sagt. Ställde alarmet på mobilen, därför jag är vaken nu. Hade ju egentligen kunnat ha mig en rejäl sovmorgon, men vill ju få lite vettigt gjort innan man åker till jobbet med.

Nu ska jag ladda kaffebryggaren och duscha. Är ju himlans smidigt att bara behöva trycka på bryggaren när man kommer ut ur duschen. Hör och häpna, jag är smaaart! Yeey, ha så skönt i duschen...tänkte jag skriva. Men menade väl iaf att det ska jag ha! (mindre smart^^).

xoxo
Sanzetth

> Sussa sött


Godnatt, mina vänner! Nu är det läggdags för min del. Ni får sussasött.


xoxo
Sanzetth

> Strimlad schnitzel i sötsur

Såhär blev resultatet av dagens (kvällens) matlagning:


Strimlade skinkschnitzeln och stekte i rapsolja. Kryddade med lite curry och vitpeppar. När de var genomstekta hällde jag helt enkelt bara i den sötsura såsen. Kryddade med lite svartpeppar, paprikakrydda och ytterligare lite curry. Till det blev det kokt ris. Klart! Supergott och enkelt att göra. Underlättar ju enormt med boil-in-bag ris och redan färdig sås (och extra gott att den är fylld med grönsaker). Jag gjorde dessutom ganska mycket så att jag ska spara tid genom att bara värma en portion till lunch imorgon innan jag åker till jobbet.

Till det dricker jag O'boy. Stort glas med 12(!) teskedar i. Mumma tycker jag. Vet att många tycker det är äckligt till maten. Att det inte passar. Men I like it. Och ja, som ni ser sitter jag som vanligt vid datorn och käkar. (Tangentbordet har fastnat på bild idag med). Vad tycker ni förresten om alla dessa inlägg jag skriver titt som tätt med mat och sånt? Är det kul med lite inspiration eller är jag bara jobbig?^^ Har ju t.o.m fått en helt egen kategori, "Matvrak".

xoxo
Sanzetth

> Portkoden bortglömd

Nu är jag hemma. När jag skulle gå in därnere så kom jag inte ihåg portkoden. Himlans konstigt måste jag säga. jag har total-hjärnsläpp och minns faktiskt inte. Skrev till Älskling på msn, men ännu har han inte svarat. Får hoppas han kommer ihåg den, haha. Fick helt enkelt gå in med nyckeln.

När jag kom in ställde jag av väskan och startade datorn. Körde sedan bort bilen till stora parkeringen och gick in på Ica och handlade på hemvägen. Handlade lite mat som jag tänkte ta och göra idag. Blev det här:


*Skinkschnitzel. (Vet, det ser jätte-äckligt ut men det är det inte. Det vita mellan snitzlarna är inte fett, utan det där pappret de ligger på. De geggade ihop sig lite när jag gick hem)
*Mjölk
*Uncle Ben's sweet & sour original
*Uncle Ben's boil-in-bag jasminris
*Banan (som inte är meningen jag ska ha i maten, utan imorgon bitti till frukosten).

Packade varorna gjorde jag givetvis i min svart/vit-prickiga påse/väska (som syns i bakgrunden). Brukar använda den när jag kommer ihåg att ta med mig den. Miljövänligare än att hålla på o köpa dessa förbannade plastpåsar (som ändå bara samlas på hög) varenda gång man handlar. Ja, jag är minsann smart. Och miljövänlig. Ibland i alla fall ;)

Nu ska jag göra lite mat hade jag tänkt. Hade tänkt duscha med, men klockan bara springer iväg och jag ska ju ta sömntablutten i tid med och inte försent som jag brukar göra. Och eftersom jag ändå jobbar sent imorrn så kan jag likagärna hoppa in i duschen det första jag gör när jag vaknar imorgon istället. Vad har ni ätit/ska ni äta idag?

xoxo
Sanzetth

> Hemfärd

Idag blir det hemfärd för min del. Hem till min underbariga lägenhet. Hemma ligger dessutom kameran, så ni kan ju räkna med mer bilder i kommande updates! Weei. Roligare att blogga med bilder, tycker jag. Sitter o pimplar i min sista kaffet för ikväll nu. Nu ska laptopen stängas av och kopplas ur. Uppdaterar lite senare när jag är hemma!

xoxo
Sanzetth

> Kaffeservice

Nu är jag hemma hos Honeyboy och Big Brother igen. Gick bra o jobba, var definitivt mer att göra idag än igår, men snabb som jag är hann jag klart hela min del innan systeryster kom och bytte av mig. Satte på kaffe såfort vi kom innanför dörren som borde vara klart nu... Oj, haha, vilker service! Det var definitivt klart för nu kom Big Brother med våra koppar. Niiice, tack! Nu ska jag kika lite andra bloggar. Vad hittar ni på denna regninga tisdags-eftermiddag?

xoxo
Sanzetth

> Jobb på schemat

Godmorgon. Kunde sova inatt och vaknade bara en gång på hela natten. Idag är det jobb på schemat för min del som gäller. Dag 2 av 6. Ska nämligen jobba på lördag med. Work work. Har precis slurpat i mig morgonkaffet, så tänkte ta och borsta mina tänder nu. Vad ska ni göra idag? Update kommer i eftermiddag.

xoxo
Sanzetth

> Orgasmatron

Sömntablutten är tagen (visst låter det väl mycket roligare med tablutt än tablett?), men jag känner mig inte trött. Var ändå 1,5 timme sen jag tog den. Borde ta en till, men då blir jag ju så himlans tröttis på morgonen och det är ju jobbigt. Kvällen har varit lugn. Blir nog att glutta på Scrubs snart I guess.

Borde försöka sussa snart. Upp o jobba imorrn. Naaw, min Baby Boy är så söt. Nu sitter han o njuter av sin orgasmatron som han fick av mig i alla hjärtans dag-present. Mmm, nu kör kan den på mig med. Så sjukt sönt. Har ni testat dem? Jag köpte den på teknikmagasinet. Skitbra! Om ni inte redan har en sån - spring o köp en! You're gonna thank me for that tip! Nu ska vi se på Scrubs o försöka sussa, Natti.

xoxo
Sanzetth


> Evans Blue - Cold

Gah, var så uttråkad så jag nästan klättrade på väggarna innan. Nu strular Älsklings svindyra headset och han är superduper-irriterad. Inte bra, stackars "liten". Erbjöd honom att låna mitt eftersom jag ändå lyssnar på musik och han spelar o pratar med folk i micen. Jag kan ju ta de små utan mic liksom. Pratar ju ändå inte med någon. Men han är lite för envis för att ge sig så lätt och vill fixa sina egna istället. Just nu lyssnar jag på underbara Evans Blue - Cold (but I'm still here). De är så sanslöst bra! Enjoy:


What do you guys think? That's some serious good shit! Nu har jag gosat ner mig i Älsklings stora fåtölj med ett lite högre soffbord med laptopen. Mysbrallz och filt på. Laddade dessutom upp med nya Cosmopolitan och nya VeckoRevyn ifall jag blir så allvarligt uttråkad som jag var tidigare. Vad gör ni denna måndagkväll?

xoxo
Sanzetth

> Älsklings vattenkylning

Var relativt lugnt på jobbet idag. Mycket att göra de första två timmarna, men sen gick jag mest och drog. Ganska tråkigt att inte ha mycket att göra, men ändå skönt att inte behöva stressa. Finns för- och nackdelar med det mesta.

På vägen till jobbet mötte jag Miss Robin Hood i sin lilla pärlblå Skoda. Kul att se gumman, men tråkigt att liksom vara så nära varandra men samtidigt så långt bort ifrån varandra. Är ni med på vad jag menar? På vägen hem mötte jag Daddy Yankee med. Han jobbade tydligen, för han körde lastbil.

Åkte in till stan efter jobbet o mötte upp Älskling och Big Brother på tatuerings-studion. En vän till dem gaddade sig. Sen lämnade vi honom åt ödet o sa han skulle MMSa bild på gadden. Vi drog och käkade ute. Jag valde potatismos med köttbullar, vilket var jättegott. Älskling käkade pyttipanna med ägg och Big Brother fick i sig en hel kebabtallrik.

Nu anlände nog Älsklings vattenkylning till hans dator, så ska kika på den. (Ja, det gjorde den, han ser ut som ett barn på julafton, haha!)

xoxo
Sanzetth

> Ny säng

God morgon! Sovit gott? Jag sov gott, men vaknade några gånger inatt. Vid 5-tiden var det liksom "pling! jaga, vad ska jag göra nu?", så stängde av TVn och fläkten och försökte somna om igen. Tog sin lilla tid, men somnade tillslut.

Nu dricker jag morgonkaffet (mums!) och kollar min mail. Ska införskaffa mig en ny säng när lönen kommer hade jag tänkt. Då åker min 120-säng ut och in kommer istället en fet dubbelsäng var planen. Spanat in en skitsnygg vit, får hoppas den finns kvar, bara. Ser ur som en riktig prinsess-säng.

Måste göra iordning mig och åka till jobbet nu. Update kommer i eftermiddag. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Såå uttråkad

Jag är såå uttråkad. Läst ungefär hundramiljoner bloggar idag känns det som. (Det har jag alltså inte gjort, det är väldigt överdrivet, men det känns iaf så). Middagen blev god och jag funderar faktiskt starkt på att tvätta bort min make up, fila gaddisarna, röka kvälls-ciggen, ta en sömntablett och försöka sova. Om ingen nöjligtvis har något bättre föslag?

xoxo
Sanzetth


> Dark Pistachio

Efter duschen åkte vi in till stan. Älskling skulle köpa kylpasta till datorn, o så köpte vi mat och jag och Big Brother köpte godis med! För mig blev det en Marabou Premium Dark Pistachio. Jag har ju en enorm förkärlek till väldens godaste snacks - pistagenötter! I love it. Börjar man käka så går det inte sluta. Chokladen var god, men jag tyckte att det var alldeles för lite nötter i. Oväntat? Kanske inte så hemskt =P

Blev inte pastagratäng till middag igår. Istället gjorde vi "smurf-pannkakor". Vanliga pannkakor, fast med blå karamellfärg i. Blev betydligt mycket bättre än förra gången då vi gjorde rosa. Det såg inte så aptitligt ut med rosa, utan såg mest ut som kött. Usch. Men dessa blev bra!

Idag ska vi göra makaroner med köttfärs och lök som ska blandas ihop. Mumma! Bilder på "smurf-pannkakorna" kommer då Älskling lagt in dem han tog med sin proffs-kamera. Nu ska vi laga mat! Vad ska ni käka idag?

xoxo
Sanzetth

> Nivea och L'oréal

Nyduschad och nysminkad är man. Sanslöst skönt var det med en lång varm dusch vill jag lova! Nu sitter jag och smaskar i mig en KitKat. Baraför det är så himlans gott och mitt chokladsug kunde inte hållas. Jag var tvungen. Efter duschen så kammade jag håret och la i Nivea Diamond Gloss spray treatment och L'oréal Studio Hotstraight i mitt blöta hår. Tänkte jag skulle vara snäll och dessdutom låte håret luft-torka idag!


Produkterna kan jag rekommendera för de är jättebra och väldigt prisvärda. Under hundringen/st på H&M!

xoxo
Sanzetth



> Sovmorgon

Fått sovmorgon idag. Älskling gick upp o sen väckte han mig. Jag ville inte gå upp riktigt än, så han la sig bredvid mig. Vad tror ni händer? Jo, han somnar, haha! Nu ska jag sätta på lite kaffe och väcka honom, tänkte jag.

xoxo
Sanzetth

> Sussdags

Nu borstar jag tänderna. Ska ta bort sminket med, sen blir det movietime med Älskling. Ska se Final Destination 4, sen är det sussdags för våran del. Natti!

xoxo
Sanzetth

> Nissan Skyline

Jag är kär... Olyckligt kär... Jag har ett behov... Jag har en dröm... Kärleken/behovet/drömmen stavas Nissan Skyline. Min drömbil som en vacker dag ska bli min. Jag såg för övrigt en sådan hemma i stan för någon vecka sen, och den är precis lika fin i verkligheten som på bilden. Det är minsann kärlek på fyra hjul, tro mig. Nissan Skyline GTR:





Visst ser den väl härligt kaxig ut? Sitter på Google, kikar på bilder och suktar efter den. Gosh, det råkar inte vara någon som har några hundra tusen över till mig? Bill Gates, kanske? Haha, I wish! Det får vara en framtidsdröm i några år till förmodar jag. Min lilla Toyota får duga sålänge. Min bil:


Det är iaf japanska bilar båda två^^ Fast Älskling kallar ju min lilla lilla pärla för en liten japansk riskokare, haha! Har ni någon drömbil? Om så är fallet, vilken?

xoxo
Sanzetth

> Designade kök

 

Suttit på Google och sökt bilder. Fastnade på designade kök. Daaamn så hemskt mycket vrålsnygga designade kök det finns, alltså! Några exempel:

Vilken är er favorit? Jag har svårt att bestämma mig för en favorit, men det gröna andra raden längst till vänster och det rosa tredje raden till vänster var galet najs. Likaså den svarta längst ner till vänster. Den sistnämnda (svarta) får nog bli min favorit. Det hade suttit jäkligt fint att ha. Ja, tack! Älskling favvis var för övrigt det på tredje raden i mitten^^

xoxo
Sanzetth


> Försov mig

Sussade gott inatt kan man ju säga. Så gott att jag försov mig. Det trots att jag hade ställt två alarm. Inte bra, inte bra. Men jag ringde in min lilla skyddsängel (lillasyster) som fick hoppa in för mig första timmen. Tur som bara den att hon finns! Jag stressade som attan för att hinna, men kom ändå inte fram förrän 9.30. Skulle egentligen ha börjat 8.30. Men alla försover vi oss väl någon gång? Min chef sa till mig då jag ringde att jag inte skulle köra för fort^^ Schysst inställning, tycker jag.

Det löste ju sig iaf. Nu är jag hemma hos Baby Boy och Big Brother. Vad vi ska hitta på får tiden utgöra. Det enda jag vet är att vi ska laga god mat. Eventuellt blir det pastagratäng. Skönt med en lugn helg. Imorrn ska jag nog träffa Bästis. Wihoow, hon är minsann saknad så det skriker om det. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

> Sov sött!

Nu har jag varit uppe alldeles för länge, men är trött, så ska sova nu. Är ju en dag imorgon också. Fick faktiskt gjort allt som jag skulle även om det tog sin "lilla" tid. Men sov sött, snuttisar!

xoxo
Sanzetth

> The Funny Box

Nu är det premiär för en ny kategori i bloggen! Den fick namnet "Nicole tipsar". Här kommer jag väl tipsa om det som faller mig in.



Idag blir det The Funny Box! Är du uttråkad eller behöver fördriva lite tid? Kika in på www.thefunnybox.com! Lite smakprov från sidan:






...Så, som sagt, är du uttråkad eller vill ha ett tidsfördiv. Kika in där. Både jag och Amanda rekommenderar den. Tummen upp!

xoxo
Sanzetth

> Mina kreationer

Åh, jag kan inte slita mig härifrån. Har iaf tagit tag i den enorma diskhögen som jag inte hann med imorse (förmiddags). Den stod där ute i köket och hånade mig alldeles för länge. Men nu är den misnann veck. Muah!

Jag känner så innerligt mycket för att göra ännu ett personligt mästerverk. Alltså ett såntdär arrangemang (brukar man väl förresten kalla det när man fifflar med blommor?). Kanske ska kalla det kreation istället? Kan inte någon fylla år snart så man får göra en till? Kanske kan ha det som affärsidé och sälja sånna? Är ju så sjukt kul o göra dem.

Dessa har jag gjort änsålänge:



Det är väl fint?

Övervägde att öppna min Paradis-ask och proppa i mig lite choklad, men känns så tråkigt att äta en sån ensam. Tg en klubba istället för att stilla sötsuget. Nu måste jag verkligen ta tag i det jag inte hann, alltså. Sängkläderna ska på och väskan ska packas och det ska plockas upp här för det ligger saker överallt känns det som...

xoxo
Sanzetth

> Knäckebröds-middag

Jag var faktiskt för lat för mitt eget bästa, så jag orkade inte laga någon middag. Stekte istället upp 6 köttbullar och så fick detta bli middag:


2 med köttbullar och 2 med ost+gurka. En tvätt-äkta knäckebröds-middag. Gott är det ju iaf vill jag lova. Och nyttigt! Knäckebrödet är Wasas "Husman". Originalet? Iaf min favorit!

Och ja, jag sitter i princip alltid och äter mina måltider framför datorn. Ni kanke lagt märke till att mitt tangentbord är med på varenda bild i den här kategorin?^^

Vad har ni käkat till middag idag? Är ju alltid kul med lite inspiration. Kommer ju ofta dagar man går inne i mataffären o inte har en jäkla aning om vad man vill äta. Det trots att i princip varenda hylla innehåller något ätbart. Dagens I-landsproblem, kanske?

xoxo
Sanzetth

> Pitbull

Nu är jag hemma! Kom hem för en halvtimme sen iof, men var ju givetvis tvungen att kika igenom lite bloggar först. Gick bra på jobbet och jag fick gjort jättemycket. Får väl se om det finns ngt kvar att fiffla med imorrn, jag har ju förberett i princip allt infor imorgon. Ja, jag ska alltså jobba imorgon med. Ingen ledig lördag här, inte. Workóholic? Maybe. Sometimes. På söndag ska jag iaf vara ledig och jag ser fram emot att göra inte ett piss! Nice! That's what I'm talking about, baybe.

Älskling skulle ringa vid 20-tiden, men än har jag inte hört något från gubben min. Well, han ringer väl inom sinom tid I guess. På vägen hem från jobbet stannade jag och vid Statoil. Tankade bilen, köpte cigg och köpte givetvis nya Veckorevyn. Bloggnumret. Vilken blogg-nörd jag blivit (igen). Men vafan, det är en hobby och lite terapi att skriva av sig.

För mig blir det en ensam och lugn(?) fredagskväll. Tänkte ta tag i allt som behöver göras, samt göra lite mat innan jag kan relaxa. Men för er som ska parta kan jag rekommendera en riktig keep on dancin'-låt. Även om jag lyssnar på mycket blandat är det minsann väääldigt lite sånthär. Men ganska skön var den faktiskt. Varsågoda; Pitbull - I know you want me:


Vad säger ni, den vart väl partystämning till 100%, eller? Lyssnat på den 3 ggr på rad nu, så nu får jag nog lägga av. Annars blir väl konsekvenserna extremt jätte-festsug ;)

Nu blir det annan musik och lite matlagning. Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth

> Snabblunch

Hann inte med allt som var planerarat, så får göra ett nytt försök ikväll. Nu har jag precis satt i mig en snabblunch (som jag lagade igår med andra ord, och bara värmde idag). Det blev potatismos, sprödbakad torsk och en härlig grönsallad bestående av isbergssallad, röd paprika och italiensk salladskrydda. Det var jättegott och jag är proppmätt!

Nu måste jag gå om jag ska hinna i tid. Uppdaterar ikväll igen. Sköt om er!

xoxo
Sanzetth

> Kokt ägg

Nu är tvätten på tork. Ska bara torka, sen ska sängkläderna på och kläderna vikas och hängas upp. Jag är jättestressad. Frukosten blev rostat bröd med 2 kokta ägg och en kopp cappuccino. Inte det nyttigast här i världen, men ägg är ju iaf nyttigt! Min frukost idag: 


Det jag ska hinna med att göra idag innan absolut senast klockan halv ett är:
*Tvätten <- Halvklart, fixar resten ikväll
*Fixa håret
*Ringa tre samtal
*Fylla i lönelappen till "jobb 2"
*Gå till Röda korset med det jag inte längre behöver (läs här)
*Diska
*Städa undan det värsta härhemma
*Packa väskan <-Fixar jag kväll istället

Herregud, jaja, det är väl bara att sätta igång. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> 2 veckors tvätt

Gomorron! Har sprungit till och från tvättstugan sedan klockan 7 imorse. Har 2 veckors tvätt att ta hand om eftersom jag inte tvättade förra veckan. Har även hunnit duscha, men inte ätit frukost än, så det ska jag göra nu. Vad det blir får vi se.

xoxo
Sanzetth

> Inflyttningspresent

Inflyttningspresenten som jag gav till Prinsessan bestod av ett "arrangemang" made by me. Det var förresten det som jag gjorde häromdagen då jag skrev att jag fick inspiration ifrån mig själv. (Läs inlägget här). Såhär blev resultatet:



Visst var det väl fint? Tur för mig (som inte hade sett lägenheten tidigare) att det passade jättebra med övrig inredning och färgsättning i vardagsrummet.

Det här använde jag:
*Rund, vit tallrik, 39kr ICA City
*Dekorations-sand (guld), 33kr ICA City
*Stjärn-konfetti (guld), 10kr Fyndlagret
*Tre stycken vaniljljuslyktor med lock, 15kr/st Magasin1
*5-pack vaniljrökelser, 10kr Magasin1
*Cellofanplast, 22kr/rulle ICA City

Tallriken ställde jag på lite papper (sådant papper man brukar ha runt blommor) och runtom knöt jag med ett läderband. För att få lite känsla av att ljuslyktorna är "nedgrävda" blandade jag konfettin med dekorations-sanden innan, och hällde på det efter att jag ställt ljuslyktorna på plats.

Som jag sagt tidigare; ett billigare och roligare alternativ till present. Bara man har inspirationen så är det fruktansvärt kul att göra iordning det precis som man vill och känner för. Går att göra precis hur personlig man vill, endast fantasin sätter gränser! Denna gången gick hela paketet på endast 159kr.

Nu får prinsessan stå ut med att jag skrev ut priserna i bloggen^^. Sömntabletten är tagen och jag ska gå och borsta tänderna sen sussa. Natti!

xoxo
Sanzetth

> Ambulanshelikopter

Nu är jag hemma! Var ganska mycket att göra på jobbet idag. Landade en helikopter precis utanför med. Inget som sker varje dag, precis, så samlades massa folk där. Var en ambulanshelikopter, så mycket stress och dramatik. Men trots det så kom folk in och köpte snacks och fika och satte sig med bilarna som biostolar och glodde. Jag säger då det, vissa människor...

Det var enligt rykten en kille som legat hemma två dagar i feber som fick åka in till Göteborg för vård. Febern var tydligen skyhög (förmodligen dödligt hög) och han var helt "borta". Stackars kille. Men ryktena sade även att läget nu var stabilt, så får väl hoppas att det gick bra för stackarn.

 

Efter jobbet hämtade jag "Prinsessan" så åkte vi hem till henne. Jag hade ju inte sett nya lägenheten, så det var jättekul Riktigt fint och stort var det! Hon och hennes pojkvän fick en inflyttningspresent av mig (jag är fantastiskt snäll ibland!), och så tog jag med det jag skrev i förra inlägget med (kan läsas här). Vi drack thé och åt blodgrape och pratade massor.

Sen körde jag hem. Pratade i fonen med Älsklingen hela vägen och var panik-kissnödig. Ingen bra kombination, haha. Jag var så kinkenödig att jag faktiskt fick stanna utanför mitt för att rusa in på toa och sedan köra bort bilen till stora parkeringen. Då är det minsann panik! Haha. Sen tog jag en liten promenix hem och nu tänkte jag ta och göra lite "kvällsmat". Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

> Snabbrens

Gjorde ett supersnabbrens i lägenheten i samband med dammgugningen. Rekord-dundersnabb-städning =P Blev två pappkassar med kläder, en vinhållare, böcker och lite väskor som jag ska gå med till Röda Korset imorgon förmiddag. Hittade dessutom en lampa och ett pennställ som min kompis (vi kallar henne Prinsessan) ska få till ny-inredda bebisrummet:

 


Kul att någon annan kan få användning för sådant man inte har användning för själv tycker jag. Nu har jag precis satt i mig en portion mat. Ska göra mig iordning lite snabbt, sen ska till jobbet.

xoxo
Sanzetth

> Annonsen utlagd

Nu har jag lagt ut en annons på min digitalkamera. Någon som är intresserad så är det bara att höra av sig.


Nu ska jag ta ett tag med dammsugaren, tänkte jag. Duktig! Vad hittar ni på?

xoxo
Sanzetth

> You Me At Six

Måste bara dela med mig av en helt underbar låt. Så underbar att faktiskt får den stora äran att agera ringsignal på min mobil. Inte illa. You Me At Six - You've made your bed (so sleep in it):


Underbar, eller hur? Jag säger ju att jag har världens bästa musiksmak! ^_^

xoxo
Sanzetth

> Rostat bröd

Godmorgon. Tog inga 15 minuter innan sömntabletten fick effekt, men tillslut så fick den faktiskt det. Jag har sovit en hel natt utan att vakna 100 gånger, wihoow! Var riktigt skönt och det behövde jag, minst sagt. Till frukost blev det en kopp cappuccino och rostat bröd med ost och jordgubbsmarmelad:


Ser ju lagom flötigt och äckligt ut på bilden, men det var faktiskt gott. Nu ska jag göra mig iordning.

xoxo
Sanzetth

> Sömntablets-effekt

För att fortsätta på tidigare inlägg så följde Miss Robin Hood med mig till frisören. Jag klippte en ganska lång bit på håret. Blev jättenöjd först, men den när jag kom hem så tyckte jag att jag såg ut som en liten unge. Lite småpanik där, men under dagens lopp har jag vant mig och kommit fram till att det är skitsnyggt sålänge jag inte har det bakom öronen. Har dessvärre en tendens att placera det där hela tiden. Det får jag vänja mig av vid.


Jobbade i vanlig ordning och utöver att några små terrorister terrat godisavdelningen var det väldigt lugnt på jobbet idag. Åkte hem, åt lite mat (värmde en portion spaghetti med köttfärssås som jag gjorde igår), körde bort bilen till den stora parkeringen och tog en liten promenix hem.

Visst låter det som en helt okej dag? Det var det. Till en början. Var riktigt nöjd med mig själv som hunnit med allt jag faktiskt hann med på morgonen. Efter ynka 2,5 timmars sömn (som jag fick inatt) gick jag till vårdcentralen 8.30, klippte mig och träffade Miss Robin Hood klockan 10, åkte till Netonnet, tog en kopp kaffe hos Storebror, och sedan jobbade jag.

Det var sedan allt brast. Jag vill inte ta upp det, men dagens slut har varit tummen ner. Nu har jag tagit en (min allra första) sömntablett och väntar på lite effekt. Får hoppas den fungerar för nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis få sova inatt. Sov gott!

xoxo
Sanzetth


> Vårdcentralens provsvar

Nu har jag varit på vårdcentralen. Träffade en jätteduktig läkare som verkligen visste vad han gjorde. Pratade med mig, förklarade för mig, kollade blodtryck, hjärtrytm osv. Jag fick Atarax utskrivet som jag ska prova i en vecka och fungerar det inte skulle jag ringa igen. Köpte även Salivin mot eventuella biverkningar. Så nu är det bara att börja testa ikväll så får vi se hur det funkar. Hoppas givetvis på bästa resultat!

Vilka läkare det är på den vårdcentralen, alltså! Jag är verkligen jättenöjd. Kom fram en tjej, en doktor, som jag träffade då jag fick åka in i torsdags. Hon kände igen mig på en gång, stannade och hörde hur det var med mig osv. Fick även provsvaren idag och jag har ingen svininfluensa. Jag hade bara en rejält elakartad förkylning som satt sig på lungorna i.o.m astman sa de. Men nu är jag ju betydligt bättre, och har bara en karta med Kåvepenin kvar, sedan är jag förhoppningsvis helt frisk på den fronten! Känns ju däremot lite tråkigt att jag inte valde den vårdcentralen då man fick hem blanketter om vilken man ville tillhöra. Men den nya privatmottagningen som öppnar portarna den 1 Oktober är säkert bra den med, får vi hoppas. Annars är det väl bara att byta tillbaka, kanske?

Sedan jag kom hem har jag faktiskt tagit tag i diskhögen i köket med. Nu tänkte jag ta och se om det kan tänkas finnas någon tvättid till mig inom en snar framtid ;). Min kompis (vi kallar henne Miss Robin Hood) har fortfarande inte ringt. Får väl se om hon slutar snart. Jag måste ju kila iväg till frisören med. Har tid om 20 minuter. Ska bli så skönt att klippa sig! I annat fall får väl Miss Robin Hood komma dit och joina mig där. Hade vart skoj med lite smakråd utöver frisörens.

xoxo
Sanzetth


> Frukosten idag

Frukosten idag består av en kopp kaffe och en tallrik med Special K Red Berries, en skivad banan, lite russin och mjölk. Nyttigt och gott! Vad har ni ätit/ska ni äta till frulle idag?


xoxo
Sanzetth

> Tid klockan 8.30

Gomorron. Igår efter att jag kom hem från ICA pratade jag i telefon med Bästis ett bra tag, fixade iordning det jag skrev i föregående inlägg, lagade spaghetti med köttfärrsås (i mängder, så jag ska kunna ha och bara värma i några dagar och därmed slippa ställa mig och laga mat), duschade och betalade en räkning.

Blev med andra ord medhunnet massor. Fast å andra sidan kom jag inte i säng förrän vid halv 3-tiden. Låg och läste några sidor i en bok som är så dödstråkig att man somnar (det som är poängen). Men somnade väl efter en halvtimme-45 minuter eller någonting. Drömde en massa konstiga saker som jag inte kan sätta fingret på vad det var, men fick en konstig magkänsla.

Satte alarmet på mobilen på klockan 6.45 så jag skulle kunna snooza till 07.00. Det var min plan, men jag vaknade istället 6.30. Som ett ljus. Med ett ryck. Trodde Älskling stor i dörr-öppningen, men så kom jag på att jag är ju hemma hos mig. Ensam. Det känns så himlans konstigt att aldrig kunna sova ordentligt härhemma. Men idag får jag förshoppningsvis svar på varför/hjälp, för klockan 8.30 har jag tid hos sömnspecialisten på vårdcentralen.

Kom dessutom på att jag har klipptid idag med. Helt glömt tills jag kollade mobilens lilla tomma kalender-funktion inatt innan jag somnade. Tur att jag köpte en liten kalender på ICA igår med då, då jag kan skriva in allt sådant så ingenting missas.

Nu ska jag ta på mig, sminka mig, dricka kaffe, ta min medicin, försöka äta lite frukost, borsta tänderna och sedan försöka komma iväg så jag är på mottagningen vid 8.30. Hjälp så stressad jag helt plötsligt blev...

xoxo
Sanzetth


> Kreativ

Fick lite inspiration ifrån mig själv. Jag pysslar ju inte så hemskt mycket kan jag inte påstå. Men ganska kreativ kan jag faktiskt ändå vara när jag sätter den sidan till. I April till exempel, då Bästis fyllde 20. Jag tänkte att det skulle vara skoj att göra någonting själv. Och eftersom hon gillar ljus och sånt, så måste det ju vara med givetvis. Resultatet blev jag jättenöjd med! Blev faktiskt förvånad över att man dessutom kunde komma undan ganska billigt. Såhär blev resultatet:

 

Snyggt, eller hur? Jag köpte:
*Lite djupare tallrik/skål, ICA Maxi stormarknad 79kr
*Blå dekorationsstenar, ICA City 33kr
*8 st vita ljus (ser ut som vit choklad), Fyndlagret 10kr/4-pack
*Center magic mint (matchade det blå), ICA Maxi stormarknad 10kr/3 st
*1 rulle cellofanplast, ICA City 22kr
*Tygband, minns ej vart jag köpte det men finns i vilken tyg/sy-butik som helst och kostade inte många kronor.

Alltså ungefär 170 kronor för alltihop. Inte så farligt dyrt, tycker jag inte. Speciellt inte med tanke på att det var riktigt roligt att fixa och dona för att få ihop allt snyggt.

Jag gjorde såhär:
Knycklade ihop cellofanplast i botten på skålen (billigare än att köpa flera paket med dekorationsstenar). Hällde på dekorationsstenarna. Lade på ljusen som jag ville ha dem. Knöt små rosetter av silversnöre runt center-chokladbitarna. Tryckte försiktigt ner dem bland stenarna så de stack upp litegrann. Satte cellofalplast runt hela skålen och knöt en liten rosett av svart snöre. Enkelt och skoj! Dessutom kul med en personlig present. Tycker ni inte?

Anledningen till att jag skrev detta nu var att jag fick inspiration igen. Resultatet kommer senare i veckan. Det nya som jag pysslat ihop idag är alltså enbart inspererat av "mitt tidigare verk" och alltså inte likadant, bara så ni vet!

xoxo
Sanzetth


> Dior och M&A

Denna ganska så sega tisdagseftermiddag har jag faktiskt fördrivit lite tid genom att "klicka hem" en HydrAction Deep Hydration Sorbet Gel by Christian Dior samt ett Mary-Kate & Ashley Ultra Clear läppglans. Jag har faktiskt knappt unnat mig själv någonting alls de senaste månaderna, så jag förtjänade det. Dessutom har jag jätteont i både huvudet och svanken, så det är faktiskt synd om mig^^. Tog precis lite alvedon, så hoppas det går över (eller iaf dämpas) snart. Ni kanske vill se produkterna med, förresten? Här har ni dem:

Produkten från Dior finner du här. Produkten från Mary-Kate&Ashley finner du här.

Läppglanset kostade bara ynka 25 kronor, så det vart ju ingen big deal, precis. Sen att jag redan har massa läppglans spelar väl ingen roll =) Är ju kul att ha några o välja mellan, right? Det tycker i alla fall jag. Är det förresten någon som provat den här från Dior? För jag har det inte. Men någon gång måste ju vara den första!

xoxo
Sanzetth

> Inga provsvar till mig

Ringde nyss vårdcentralen eftersom de skulle ringt mig igår angående provsvaren. Men det fanns inga provsvar till mig än. Skulle in dit imorgon bitti och förhoppningsvis få svaren då. Sköterskan som jag pratade med skulle prata med labbet. Jobbigt att bara behöva gå och vänta. Tålamod är verkligen inte min starka sida!

xoxo
Sanzetth

> Lastbilschaufförer

Shohoo! Nu är jag hemma hos Älskling igen. Gick bra på jobbet, fanns knappt ngt att göra alls. Har leverans på tisdagar, så brukar vara en väldans massa att göra. Men idag hade lastbilschauffören kört vilse, så varorna blev inte levererade förrän vid 2-tiden, och då slutade jag. Tur för mig, haha.

Efter jobbet gick jag hem till mumintrollen och åt lite pancakes. Sen tog jag min lilla bil hem till Älskling. På vägen höll jag på att krocka med en lastbil. Nöten till lastbilschaffis låg på helt fel sida av vägen. För lite sömn, kanske? Var dessutom heldragen linje precis innan (eller efter, beroende från vilket håll man kommer från) en rondell. Well, nu tänkte jag strax ta o pimpla i mig dagens tredje kopp kaffe. Hur har er tisdag varit, änsålänge?

xoxo
sanzetth

> Morgonkaffe

Sitter o dricker morgonkaffe nu. Mumma! Väckte precis Älskling med. Han mådde inte bra igår, så blir nog att vara hemma idag. Bättre det än att han blir så dålig som jag var. Men usch så tråkigt att åka hela vägen ensam. Betydligt mkt roligare måndagar o tisdagar då han och storebror i vanliga fall börjar samtidigt o slutar ungefär samtidigt som mig så vi kan samåka.

Idag (ikväll) ska jag hem till mig och sussa, för imorrn bitti ska jag till vårdcentralen och så börjar jag jobba sent imorrn med. Nu är kaffet snart slut och jag ska borsta tänderna och åka till jobbet. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> 5 minuter innan alarmet

Gomorron snuttisar! Var svårt att somna igår. Sista gången jag tittade på klockan var den 1. Men somnade tillslut i alla fall. Vaknade dessutom 5 minuter innan alarmet på mobilen gick igång (vilket det ju visserligen inte gjorde för jag stängde av det när jag vaknade). Har ni sovit gott, förresten? Nu ska jag fixa håret och sminka mig!

xoxo
Sanzetth

> Natt natt!

Nu borstar jag tändera. Ske se på House o försöka sova. Natt natt!

xoxo
Sanzetth


> Hollywoodfruar

Sitter o kikar på "Svenska Hollywoodfruar". Trodde det skulle vara underhållande men det tyckte jag faktiskt inte. Agnes-Nicole Winter vart det väl egentligen som jag ville se eftersom hon, liksom jag, är Boråsare. Hon verkade väl lite mer jordnära än de andra "Hollywoodfruarna" enligt mitt tycke (änsålänge i programmet), men som sagt intresserade det inte mig direkt. Så jag ger upp det programmet nu. Ett halvt programs chans fick det. Haha. Någon som tycker det är underhållande eller?


xoxo
Sanzetth

> Mobilen stendöd

Nu är middagen käkad med (för några timmar sen). Blev kroketter, köttbullar o gräddsås och var gott. Blev dock proppmätt! Och jag som skulle äta min medicin på fastande mage. Gick visst inte så bra... Men huvudsaken är väl att jag får i mig dem. Konstigt nog tycker jag det är jobbigare o svälja tabletterna nu än tidigare. Borde ju vara härdad nu och tycka det är lättare än tidigare, men ikke. Måste t.o.m dela på Kåvepeninen för att ens kunna få ner... Well well, finns ju större problem här i världen.

Nu sitter jag och dricker kaffe. Förvånande, eller? Haha, kaffomanen nummer ett! men det är ju så förbaskat gott, så kan inte låta bli. Detta blir dock sista koppen för idag. Även om man inte känner sig piggare av kaffet, så tror jag faktiskt att koffeinet kanske kan störa sömnen lite. Och jag som redan sover dåligt. Oj, nu slog det mig precis att jag har ju tid hos sömnspecialisten på vårdcentralen på onsdag morgon... Hade jag inte skrivit detta nu hade jag förmodligen glömt det fullständigt med tanke på att jag inte ens skrivit ner det ngnstans (vilket jag ju visserligen har nu).

För två veckor sen då jag bokade tiden hade jag inte sovit ordentligt på flera dygn. Men nu har jag ju varit sjuk och sovit ut ganska så bra får jag nog allt säga. Men bra, då måste jag ju bara komma ihåg detta på onsdag morgon med. Och tisdag ikväll också, så jag ställer alarmet. Får väl se vad han har att säga.


Gamla ut...                                        ...Nya in

Jag borde verkligen köpa mig en kalender så jag har koll på alla tider man ska passa hit och dit. Allt jag skrivit in i mobilen är ju borta också, för min lilla följeslagare SonyEricsson w880i är ju numera stendöd. Lånar en just nu tills jag skaffat mig en ny. Är redan bestämt att den nya ska vara en SonyEricsson w995. Ngn som har den? Vad tycker ni isf? Min lilla w880i har ju vart med förvånansvärt länge. Haft en sån i två år nu. Fick ju lämna in den efter ett år då den gick sönder, men fick en ny. Vad har ni för mobiltelefoner och är ni nöjda?

xoxo
Sanzetth

> Fralla och banan

Nu har jag jobbat färdigt för dagen. Kändes ju direkt att man precis varit rejält sjuk. Vart hängig och kände av stressen direkt. Presterade inte alls lika bra som en vanlig måndag, men var okej iaf. Kändes ju lite skönt att jobba igen i.o.m att jag blir så rastlös av att bara gå hemma.

Hämtade Älskling på vägen hem, och sitter nu och dricker min tredje kopp kaffe idag. Tänkte ta och göra lite kyckling-nudlar som sen lunch. Tar middagen senare.

Nu är iaf matlusten på G. Fick i mig en liten fralla och en banan till förmiddagsfikan på jobbet. Bra. Jobbigt när lusten är borta och man äter dåligt. Känns i hela kroppen. Vad har ni gjort idag, änsålänge?

xoxo
Sanzetth

> Morgonstund

Gomorron! Morgonstund har guld... Äv, skit samma. Jag är iaf skit-trött, men laddar upp med kaffe nu. Var inte så hemskt svårt att få upp Darlingen idag, faktiskt. T.o.m han som offrade sig och gjorde kaffet. Tack Babe! Nu ska jag bara pimpla i mig kaffet, ta medicinen, borsta tänderna och pallra mig iväg till jobbet. Vad ska ni göra idag? Ni får iaf ha en bra måndag! Updates kommer senare i eftermiddag.

xoxo
Sanzetth

> Läggdags

Nejni, nu har jag suttit jättelänge och kikat runt i bloggvärlden. Så länge att det är dags att ta bort make up-en, fila gaddarna (läs borsta tänderna), ta medicinen, ställa alarmet på mobilen och slutligen försöka sova. Nu är det läggdags helt enkelt! Tur jag har Älskling inatt så jag slipper frysa. Har börjat bli så himlans kallt på nätterna numera, tycker jag. Riktigt höst-kallt. Här har vi dessutom öppet sovrumsfönstrena litegrann så gott som dynet runt. Har ni börjat känna av höstkylan lika mkt som jag, måhända? Natti, sov gott!

xoxo
Sanzetth

> Headern ok

Som ni såg så fick jag ordning på headern efter en hel del om och men. Fick ändra och ta bort en hel del. Tänkte haft med ett par high heels med som jag skrev i ett tidigare inlägg då jag satt och pillade. Men fick iaf med en bild på min Älskling och en söt rosa dator! Det ser väl iaf okej ut änsålänge? Det får i vilket fall duga tills vidare. Förresten jag kör Opera som webläsare. Hur ser det ut i Mozilla Firefox för er som har det?

xoxo
Sanzetth

> Arkiv

Det gamla arkivet -> http://nicolsan.webblogg.se

xoxo
Sanzetth


> Evans Blue

Eftersom jag ändå sitter på YouTube o lyssnar på lite musik nu så kan jag ju passa på o lägga upp ännu en låt. Hejdundrande skönt beat med Evans Blue. Låten heter Possession. Fanns ingen "Official Video" till, men istället för att sitta o se en stillbild, så valde jag en med animeserien "Asu no yoichi!". Lite små-fan av anime är jag ju faktiskt med. Den serien är ny från 2009 och jag har inte sett den, så ingen aning om huruvida bra eller ej den är. Enjoy the song anyway! Evans Blue - Possession:


Galet nice, right? Vad tycker ni om anime då?

xoxo
Sanzetth

> Första kommentaren

Första kommentaren i min nya blogg har anlänt! (Förutom min testkommentar som numera är borttagen).

Först ut att kommentera blev Millan! Jag lånade därför en bild ur hennes bilddagbok (hoppas det var okej?) som jag gjorde om litegrann. "Priset" till dig får bli den stora äran, en bild på dig ;) ...och givetvis en länk till din blogg!

Vad hittar resten av Sverige på denna sega söndagkväll? Jag känner lite smått shoppingsug, faktiskt. Vet inte riktigt varför. Inte känt så alls mkt det senaste, men ett par nya höstiga stövlar och en kappa hade suttit väldigt fint. Hittade en jättesöt kappa på H&M hemma i stan, men minsta storleken som fanns kvar var 38, och det blir ju på tok för stort... Tips på andra ställen de har söta höstiga kappor, kanske?

xoxo
Sanzetth

> Breaking Benjamin

Nu har ett av världens skönaste band släppt en ny singel! Låten heter "I will not bow" och kommer på albumet "Dear Agony" som släpps den 29 September. Lyssna och njut; Breaking Benjamin - I will not bow:


Riktigt skön, eller hur? My type of music! Även om jag lyssnar på en herrans blandning så är det nog ganska så överlägset mest musik i det här stuket.

xoxo
Sanzetth

> Header

Försöker få fix på bloggen med ny header, men går inte alls bra -.- Blir alldeles för kort och för långt åt höger. Inte bra. Tänkte ha en bild med "jag i ett nötskal". En rosa dator, high heels och en älskling. Är ju bara o byta sen, men ha den sålänge iaf hade jag tänkt. Gick dock inte som jag tänkt mig. Får väl se om jag kan tänkas få fix på det. Vad hittar ni på då?

xoxo
Sanzetth


> Trevlig vistelse

Nu lämnar jag min gamla blogg bakom mig. Det går uppebarligen inte att fixa så att man kan kommentera. Så ha en trevlig vistelse här i min nya istället!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0