> Tvätt imorgon

Har nyss plockat ner all min tvätt jag hade hos Älskling. Nu bär det strax av till jobbet. Imorgon bitti ska det tvättas för hela slanten. Booring, men hemskt gott när det är klart. Oj, klockan är mycket! Ha en fin dag everyone.

xoxo
Sanzetth

> Nu somnar jag

Vi tittade just på en jätteskum film med Johnny Depp och Heath Ledger bl.a. Fattade nada, nu somnar jag vilken sekund somhelst känns det som. Godnatt!

xoxo
Sanzetth

Jobbat, gymmat, shoppat lite och l

0-449ed773f630aa7ef46b18964a87841f.png

Jobbat, gymmat, shoppat lite och lagat mat idag. Blev pastagratäng, mums! Första gången jag lagar det alldeles själv. Med en kock till pojkvän lagar man mindre mat själv^^ Hur har er måndag artat sig? Puss!


> Audi eller kombi?

Godmorgon. Här sitter jag och dricker morgonkaffet, supergott! Ska snart bege mig ut i spöregnet och åka till jobbet. Måste bara berätta om en kul konversation jag och lillastsyster hade i bilen i lördags. Vi pratade bilar.

Jag: Men jag har hjärnsläpp, vad heter det när en bil ha såntdär stort bagageutrymme?
Hon: Heter det inte Audi?

Haha! Kom på sen (med Mandis hjälp) att det ju faktiskt heter kombi - smart!

xoxo
Sanzetth

> Födelsedagspresenter

Jag är helt slut! Herregud vilken vecka. Fullt upp 24/7 känns det som. Nu får jag äntligen relaxa i några timmar tills jag ska gå och lägga mig för att sedan gå upp tidigt och jobba imorgon. Efter jobbet blir det träning och efter träningen lär jag och Madde ligga avdeckade i soffan, haha!

Igår jobbade jag, efter jobbet åkte jag hem till Mami och åt lunch. Sen bar det av mot stan, med mig hade jag småsyrrorna. Vi hämtade Mandi, åkte till Elgiganten en sväng (där jag för övrigt köpte fel grej, så får lämna tillbaka den/byta den i veckan).

Det bar av till mig, vi bakade 2 kladdkakor som vi bjöd på idag. Vi lagade kyckling med ris med currysås till middag. Så spelade vi Buzz. Minisyster vann över storasyrrorna! Hur fasen kan hon vara mer allmänbildad än mig, som faktiskt föddes redan på 80-talet? Vi fick svar på det sen, dock: Hon kunde nästan alla svaren utantill eftersom hon spelat det så mkt. Yes, så låg det till^^

Idag kom familj och släkt och firade mig. Var mycket trevligt och i födelsedagspresenter fick jag: en DVD, ett strykjärn, en kaffeburk, iittala-tallrikar, en blomma och ett set med thé och rökelser.

Av älskling och svärmor+svärfar fick jag blommor, massa lotter och jättefin (och himla god) lyxchoklad. Av närmaste familjen fick jag hembakade chokladmuffins, doftljus, träningskläder och en dubbelsäng. Underbart, kanske får jag lite bukt med ryggproblemen nu när jag fått min medium-säng utbytt mot en modell mjuk. Dessutom underbart att slippa trycka ihop sig i en liten enkelsäng (speciellt med tanke på hur mycket plats jag tar när jag sover).

Jo, just det ja, fick en såhär söt mugg av minisyster med:

Tack allihopa, firandet av min 21-årsdag blev kalasbra och ni är så fina allihop♥

xoxo
Sanzetth

Blir amerikanska pannkakor till fr

0-534bc2e7675361c8bc8d83e011b01626.png

Blir amerikanska pannkakor till frukost idag!


Åt våfflor till middag idag. Nu si

0-2774e8c50faadffd8a940f35d934530d.png

Åt våfflor till middag idag. Nu sitter jag och Mami och kalasar på varsitt glas vin och ser på Let's Dance. Himla gott!


Hör och häpna! Idag är det ännu va

-106eb5709837ae36d2640834c9fd9e2.png

Hör och häpna! Idag är det ännu varmare än igår. Jag är påväg till jobbet nu för övrigt. Puss!


> Skriva några rader

Stress stress, hinner inte mer än skriva några rader nu. Ska hem och äta lunch, sen kommer Madde och hämtar sin nyckel eftersom hon börjar flytta in idag. Jag åker och jobbar och ikväll sussar jag hos Mami o company. Imorgon står jobb på schemat. Uppdaterar ikväll! ...Eller kanske mobilbloggar sen, förresten. Ha en fin fredag!

xoxo
Sanzetth

> Pucko!

Monkey uppmanade mig att smaka nya Pucko ljus choklad. So I did. Jag tyckte den smakade i princip som den vanliga Puckon, men god var den. Om ni testat, tycker ni det är skillnad på vanliga och "ljus choklad"?


På tal om Pucko. Vet ni vad man får på en restaurang i Marks Kommun om man beställer en "noll-åtta"? Haha, just det - En Pucko!^^

xoxo
Sanzetth

Hela 13 plusgrader! Det är ju näst

0-4bb96afca7d2765fd86a7b50491afef9.png

Hela 13 plusgrader! Det är ju nästan varmt ute, härligt.


> Ledig med betalt

Tack för alla grattis-önskningar! Söta ni är♥

Tog en dusch när vi gick upp (jag sussade hos Älskling inatt, ville ju inte spendera födelsedagen ensam). Drack en kopp kaffe och nu ska jag snart bege mig mot jobbet. I duschen innan:

Jag: Alltså, man borde få vara ledig från jobbet på sin födelsedag. Man fyller ju faktiskt bara år en gång om året.
Han: Men ledig utan betalt är väl ingen hit?
Jag: Nejmen alltså, med betalt.
Han: Typ 200%, haha!
Jag: Ja! Eller kanske man ska få betämma sin lön själv den dagen?
Han: Men då är det ju bara att dra till med typ 50 miljoner så har man ju pengar sen.
Jag: Ja, eller nej, det hade ju varit konstigt. Man kunde ju typ ha en gräns.
Han: Jomen då skulle ju alla ta högsta möjliga beloppet.
Jag: Ja, just det ja...

Ja, jobbet var det, ja. Dags att dra strax. Efter jobbet ska jag hem till Mami o company och förhoppningsvis trycka i mig lite våfflor. Våffeldagen till ära äter jag ju det varje år. Beror väl mest på att jag fyller år, men ändå. Ha det fint!

xoxo
Sanzetth



> Jag 21 år!


Nu har det slagit över till den 25 Mars 2010 och jag är officiellt 21 år. Grattis till mig =D

xoxo
Sanzetth

> Matöppet FAIL

Satt och kikade igenom reklamen. Nästa veckas erbjudandeblad från Matöppet innehåller det här:


Haha, tryckfel FAIL. Snyggt? Tottfoder är det nya heta^^ Torrfoder är ute.

xoxo
Sanzetth

Läste just Metro och fann detta. H

0-19ac47efcb93a67e3654444b931bb826.png

Läste just Metro och fann detta. Haha, är det på riktigt? Sjukt coolt om så är fallet!


> Fyller imorgon

Fick roligaste sms:et innan. Thilda bad så otroligt mycket om ursäkt för att hon glömde skicka igår och hälsade grattis i efterskott. Haha, det roliga är att jag fyller år imorgon! (Såg nyss att hon skrivit att jag fyllde år igår i bloggen med)^^

Nu ska jag bege mig mot jobbet. Ha det fint!

xoxo
Sanzetth

> Gårdagen var händelserik

Inte en enda update igår! Kasst av mig, men det vart en väldigt händelserik dag. Ska förklara så kanske ni förstår varför jag inte hann blogga.

Jag går upp klockan 7 och gör iordning mig för jobbet. Jobbar och är hemma ca 14.45. Slänger snabbt i mig en Billy's och rensar kattlådan (oglamouröst värre). Madde och Manda kommer och tittar på min lägenhet and they like it very much. Madde ska flytta in, wihoow, ska bli så himla kul! Vi ska alltså bo tillsammans.

När de åkt tar jag en dusch och beger mig mot Älskling. Här är även Storebror, Anki, Svärmor och "Svärfar". Vi fikar och pratar. Myspys. När de åkt lagar jag och Älskling mat och äter. Blir så mätta att vi får ont i magen. Sen så åker vi med Svärmor till en kompis och blir kvar där en aning längre än vi planerat. Åker nog hem halv 12-kvart i 12 på natten.

När vi kommer hem tar jag bort sminket och borstar tänderna, sen lägger vi oss och tittar på House M.D. Tar inte lång tid innan vi sover... Ja, så gårdagen vart minst sagt fullspäckad.


Nu har jag precis fått i mig en kopp kaffe och tänkte ta och göra iordning mig. Jobbdag idag. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Såg just klart på Guldfeber. Först

0c2afc7f731e65956e84751baf7e8b79.png

Såg just klart på Guldfeber. Första gången jag sett det programmet, and I freakin' like it! Har ni sett det? Om så är fallet, vad tycker ni om det? (Bilden tog jag på TVn, därför så dålig kvalité). Puss!


> Himla mysigt

Har varit hos A&J en sväng. Druckit kaffe, sett på TV och pratat. Himla mysigt. Såg nyss nya avsnittet av Spartacus och nu ska jag bege mig hemåt, ringa Bästis och försöka komma i säng i tid. Jobba imorgon, och efter jobbet vet jag faktiskt inte vad som sker. Jag ska nämligen inte träna. Mami kunde inte, och det är inte skoj att gymma ensam.

xoxo
Sanzetth

> Bugatti vs. Peugeot

Läste just på Aftonbladet att Bugatti inom en snar framtid ska släppa en ny bil på marknaden. Bugatti 16C Galibier heter den visst. Kollade även bilder. Så "arg" den ser ut! På riktigt alltså. Se här:


VS.


Jämför med Peugeot 99G som har ett fjantigt smile därfram^^ Haha. (Ja, jag utvecklade "ansiktsdragen" lite).

xoxo
Sanzetth

> Jobbigt läge

Godmorgon? Ja, jag är vaken sedan en haltimme tillbaka. Hade visserligen mer än gärna sovit ett par timmar till, men det är inte lätt när man har en minisyster som plötsligt bestämt sig för att ringa och sabba mina sovmorgonar vecka efter vecka (förutom igår). Dags att stänga av mobilen när det är sovmorgon dagen efter? Hur ska folk då får tag i mig om ngt viktigt hänt? Jobbigt läge. Tro mig, jag har försökt säga till henne, men det hjälper uppenbarligen inte...

xoxo
Sanzetth

> Percy Jackson...

Jag känner mig som lite av en uppsvälld padda. Ätit som en häst idag! Snacka om frossardag?! Åt ingen frukost eftersom jag gick upp så sent. Blev väl typ brunch istället. Pastagratäng från gårdagen. När vi var i stan köpte vi lösgodis (vrålmycket, ett halvt kilo)! Har dock inte ätit allt, för då hade väl vi båda legat och vridit oss av smärtan i magen, haha! Kanske vi båda proppat i oss hälften tillsammans.


A&J var här en sväng och vi drack kaffe. Strax innan det åt vi en skål med popcorn och såg "Percy Jackson and the Olympians" (med bl.a. Uma Thurman och Brandon T. Jackson). Helt okej film, faktiskt. Tyckte den verkade lite "Disney Channel-tramsig" till en början, men det gav med sig. Helt klart sevärd!

xoxo
Sanzetth

> Hemlisar

Nu ska vi bege oss mot stan. Köra hem Mackan och hälsa på mina "surprises" hemma. Fortfarande inte berättat vad det är, jag vet. Ska göra det. Men det kan vänta lite till... Right? Ska be Älskling ta med sin systemkamera också.

Kanske köper vi lite godis också. Är himla sugen på lösgodis och läsk ("Ha-begär"). Varit hälsosam och avstått massa onyttigheter i flera dagar nu. Okej, chokladbollar och bullar bakade jag ju i veckan, men åt bara 4 bullar och 4 bollar.


Tränar av det på måndag! Dock avstår jag träningen på tisdag eftersom det sker bostads-händelser då. Mer hemlisar. Men att dra ut på det gör det ju bara lite mer spännande. Berättar som sagt när jag vet mer ang. tisdag.

xoxo
Sanzetth

> Ergo Proxy

Godmorgon! Idag har jag sovit ut ordentligt - underbart! Somnade med headsetet på mig och vaknade strax efter klockan 6 imorse, låg och tittade en stund på Ergo Proxy (som var på TVn och i lurarna = sjukt bra anime-serie), gick sedan på toa. Tredje natten i rad som kissnödighet stör min sömn). Well, jag somnade om (utan headset) och sov till 11.

Då ringde minisyster och frågade om vi kunde gå på Alice i Underlandet, men den har jag redan sett. Då ville hon inte gå med mig, för hon ville gå med "någon som inte redan sett den". Vad har dagen att bjuda på? Det märker vi. Vad ska ni göra idag? (Damn, jag njuter av att vara ledig. Första lördagen på 2 veckor!).

Pratade just med Bästis dessutom. Makes my day even better.

xoxo
Sanzetth


> Edgewater

Blev tipsat av Älskling (han ville att jag skulle nämna det, haha) om bandet Edgewater. What can I say? Jag är fast. Sjukt bra band. Just nu är favoritlåten med dem "Rock is dead". Enjoy:


You like?


xoxo
Sanzetth

> Toppbetyg

Jobbdagen gick bra och pastagratängen stod faktiskt redan på bordet när jag kom hem. Dundermysiga Älskling och Mackan hade lagat den. Toppbetyg, helt klart! Supergod var den.

xoxo
Sanzetth

> Pastagratäng

Nu bär det av mot jobbet hade jag tänkt. Snart är det helg även för mig, bara en jobbeftermiddag/kväll att ta mig igenom först. Ikväll hade älskling tänkt att han vi skulle laga pastagratäng. Han tycker alltså att vi ska laga det, men eftersom jag i många fall gör mer skada än nytta i köket lär han väl göra 98% av jobbet, haha! Mumsigt är det iaf och en perfekt start på helgen.

Ha en härlig fredag så hörs vi ikväll!

xoxo
Sanzetth

> Panik-kissnödig

Jag har nu i 4 dagar i streck varit panik-kissnödig. Hålla sig finns inte, när jag blir nödig måste jag verkligen gå NU. Inte om en timme, inte om 20 minuter, utan nu. Jag går aldrig (och då menar jag verkligen aldrig) på toa mitt i natten. Alltid går jag innan läggdags och så fort jag vaknar. Men nu har jag varit tvungen att gå upp på toa mitt i natten två dagar i rad. Inte bra.

Igår natt gick jag upp vid 4 och inatt vid 5. Och trots det är fortfarande behovet kvar så att det första jag gör på morgonen är att gå på toa. Är detta symptom på någonting? Jag är trött på att ha det såhär. Jag googlade men fann ingenting intressant.

xoxo
Sanzetth

> Chokladbollar

Fullt upp i Nicole Sanzetts värld vill jag lova. Igår kväll fick jag upp lite nya gardiner. Visserligen hade de egentligen behövt ett kok stryk (haha), men strykjärn har jag inget eftersom mitt ex behöll det när vi separerade för två år sedan. Har önskat mig det i födelsedagspresent för övrigt. Jag fyller nämligen år om en vecka!

Igår natt fick jag ryck och ställde mig och bakade chokladbollar klockan 12 på natten. Jag var sugen (och ingen har anklagat mig för att vara normal heller)! Det trots att jag mycket väl visste jag skulle upp vid halv 7. Kom dock inte upp förrän kvart i 8 och då var det duschen som gällde. Sen gick jag ner och slängde i 3 maskiner tvätt och efter det bliv det besiktning av mitt nya badrum.


Trodde en eller kanske två snubbar skulle kolla, men när jag öppnade dörren stod det ju föfan en halv armé utanför dörren! De var säkert 7 stycken. När jag fått i mig en kopp kaffe och tvätten var klar så blev det snabbstädning. Dammsög och moppade halva lägenheten. Hann inte mer innan det var dags att sticka iväg till jobbet.

Efter jobbet hämtade jag Mackan och nu är vi hos Älskling och ska sussa över här inatt. Planer på gång hemma btw. Kommer mer info nästa vecka när jag vet mer. Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth

> Nya gardiner?

NU mina vänner, ska jag bege mig jobbet. Eftermiddagen/kvällen spenderas där. När jag kommer hem ska jag se om jag kan få upp lite nya gardiner. Ska även sortera tvätten för imorgon klockan 7 startar min tvätt-tid. Ha en bra dag, allesammans!

xoxo
Sanzetth

> Efternamn: Anka

Vet ni vad jag tror? Att Anna Ankas framgång startade med Sveriges uppmärksamhet av hennes efternamn. I "Svenska Hollywoodfruar", alltså. Det fattas ju bara att hon skulle bo i Ankeborg. Dessutom kan ju pressen författa sig så finurligt som "trubbel i ankdammen". Smart!

Om jag hetat Anka i efternamn så hade jag lätt döpt min förstfödda son till Kalle. Tänk så kul för ungen när han börjar på i skolan. Hans kompisar hade ju säkert frågat saker som "Har du lånat några pengar av Farbror Joakim på sista tiden?", "Hur är det egentligen att jobba på margarinfabriken?" eller "Är det du eller Alexander Lukas som är kajsas flickvän nuförtiden?". Haha, dumt men kul!

xoxo
Sanzetth

> Tandkrämsdiss

Nu är det läggdags för mig, borstade just tänderna. Gillar inte den där nya tandkrämen jag köpte, alltså. Den skulle ha blekande effekt, men jag märker ingen skillnad alls. Den var utrustad med en såndär flashig säljande vit/silvrig förpackning (som givetvis funkade för att jag skulle köpa den). Dessutom smakar den äckligt och skummar alldeles för lite. Diss!

Vad använder ni för tandkräm just nu?

xoxo
Sanzetth

> En del av mig dog just

Åh nej, en litet del av mig dog just ->  ...Vad ska jag nu med Internet till? Kanske inte riktigt ligger på den nivån, men tråkigt är det!



Hoppas sötnosen Bitterfitta hittar tillbaka till bloggandet snart.

xoxo
Sanzetth

Bakar bullar. Luktar obeskrivligt

0-50b0d3112f1e0f4871fbe8a8e8f5ae3b.png

Bakar bullar. Luktar obeskrivligt gott i lägenheten nu! Jobbat och tränat idag. Blir bättre update imorgon kväll. Puss!


> Alice in wonderland

Idag har ett nytt nätverkskort inhandlats och nätverket fungerar igen! Har spenderat natten till idag hemma hos Älskling och tänkte strax ta och bege mig hemåt. Tidig dag med jobb och träning för mig imorgon.

Idag har vi sett "Alice in wonderland" vilket var en sanslöst bra film. Men jag hade inte förväntat mig annat med tanke på samarbetet mellan Johnny Depp och Tim Burton. Perfect match helt enkelt.


Har ni sett filmen än? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

Såhär ser det ut på älsklings DVD-

0-6b4ebde01d53925d6237ab4987822a06.png

Såhär ser det ut på älsklings DVD-spelare. Varför har de satt ett mellanrum mitt i ordet. Helt plötsligt ser det ju ut som att det står "ANAL 06" istället för "ANALOG" som det egentligen står. Tycker ni inte det? För övrigt funkar fortfarande inte mitt nätverk. Blir att åka och köpa nätverkskort sen I guess...


Har inget nätverk så kan inte blog

6034812329c59e86e061116b865a228e.png

Har inget nätverk så kan inte blogga "/ Blir till att köpa nytt nätverkskort, för det verkar ha lagt av. Återkommer imorgon. Hoppas alla har en riktigt mysig lördagkväll!


> Iih!

Nu är jag hemma hos la familia. Minisyster står här bredvid mig och visar hennes nytagna bilder i kameran hon fick i julklapp, många jättefina bilder. Vi får peppa hanne lite i hennes blogg så hon lägger upp lite fina bilder, tycker jag!

Mami, lillasyster och hennes pojkvän sitter och kikar på "Solsidan". Nu ska jag springa på toaletten innan jag kinkar neeer miiig, iih!

xoxo
Sanzetth

> Mot sherwoodskogen

Nu bär det av mot sherwoodskogen jobbet och ikväll sussar jag över hos Mami och company. Jobb imorgon bitti, och om ingen mobilblogg dyker upp uppdaterar jag förmodligen senare ikväll. Trevlig helg!

xoxo
Sanzetth

> Goodiebagen innehöll...

Förlåt igen får så dålig update. Nu är ni nyfikna på vad goodiebagen innehöll, va? Detta:


Fan va nice! Hårprodukter från REF värda tusenlappen. Tack KGB!

xoxo
Sanzetth

Yes, min goodiebag har äntligen ko

77a6f8ed60b23c6153524216c6138e8c.png

Yes, min goodiebag har äntligen kommit! Men vad kan det vara i, tro?...


> 1 timme tidigare

Nu bär det av mot jobbet. Börjar en timme tidigare än i vanliga fall. Efter jobbet ska jag handla mat och imorgon bitti ska jag tvätta. Usch för att gå upp klockan 7 när man egentligen är berättigad en sovmorgon. Ha en fin dag, allihopa! Kanske jag mobilbloggar senare.

xoxo
Sanzetth

> Plastgrunka?

Jag och Älskling sitter i köket, han ber mig ta fram en smörkniv.

Han: Varför heter det smörkniv egentligen?
Jag: För att det är en smörkniv?
Han: Det är ingen kniv ju.
Jag: Vad är det då?
Han: Det är en...plastgrunka.

Jaha, okej. Så nästa gång jag ber om en smörkniv så ska jag istället be om en plastgrunka? Jag skulle inte bli förvånad om någon räcker mig en spaghettislev eller ett durkslag eller något i den stilen då ju. Och tänk om smörkniven skulle råka vara en modell gjord i trä?

xoxo
Sanzetth


> H&M FAIL

Jo, som jag skrev i förrgår så var jag i stan med C och F. Gick in på H&M och där fann jag detta (som jag givetvis var tvungen att fota). FAIL:


Haha, "bra" rea måste jag säga! Höjning med 50 öre.

xoxo
Sanzetth

Jag blir så in i helvete förbannad

0-71bb145c501b44b8e2a322b90ccd4f63.png

Jag blir så in i helvete förbannad varje gång "Felia's" räkningar dimper ner i brevinkastet så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu skulle jag ringa och försöka rätta till deras fel IGEN, men då går det inte att komma fram alls. Inte ens en kö kom jag till. "Det är många som ringer just nu så vi kan inte ta emot ditt samtal. Var god ring senare". Det EFTER att man tryckt 1 och 2 och allt det nu är för att komma dit man ska. Fuck you, säger jag då. Förbannade värdelösa jävla skit-Telia!


Dagen har utöver jobb spenderats m

0-3567f3a94a9b7daff52bcd365293d4d1.png

Dagen har utöver jobb spenderats med Cissianen och Fleppo. Fikat, gått på stan och varit hemma hos mig. Vi fick varsin orgasmatron av F. Supersnällt! Nu ska jag fortsätta se på Outsiders. Ha en fin kväll!


> Favoritparfym

Club4Beauty.seHar ni någon favoritparfym? Det har jag, utan tvekan. Midnight Fantasy by Britney Spears doftar gudomligt, tro mig.

Vilken är en personliga favorit?

xoxo
Sanzetth


> Badrummet klart

Förlåt igen. Min inspiration ligger tillfälligt på noll och jag kan varken stressa ner ordentligt eller slappna av. Veckan har varit fullt upp, minst sagt! Så blir förmodligen även nästa. Nästa vecka får jag för övrigt svar på om jag kommit in på utbildningen eller ej. Hoppas hoppas hoppas!

Badrummet är äntligen klart hemma. Dock är det redan klagomål ifrån många andra hyresgäster då duscharna är för små. Jag är liten, så det är väl inga större problem så sett. Dock är det en omöjlighet att duscha två tillsammans. och är man mycket överviktig eller höggravid kan man ju drömma om att vända sig där inne, för det är en omöjlighet. Tråkigt, alla som fått nya duschar insatta ska ju kunna nyttja dem med... (Bilder på badrummet ska jag försöka lägga upp i veckan).

Well, jag har sovit hos min Älskling inatt och tänkte bege mig hemåt alldeles strax. Tidig dag imorgon med jobb. Efter jobbet ska jag nog träffa C och F, vilket ska bli skoj. Avbokade träningen, så får bli att köra ett stenhårt pass på tisdag istället. Jag kanske mobilbloggar senare. Ha en mysig kväll alla fina♥

xoxo
Sanzetth


> Insidan som räknas

Häromdagen när jag satt i bilkön vid "rusningstrafiken" i hemma stan så hade jag en ful Opel framför mig. Det komiska med denna Opel var att på bakrutan satt det tryckt "Opel. Det är insidan som räknas." Haha, så sant så sant, med det utséendet förstår vi det.


På min Toyota däremot står det tryckt med silverglittriga bokstäver "My Toyota Is Fantastic." En aning mer självförtroende, kanske?^^

xoxo
Sanzetth

> Planer för dagen?

Godmorgon. Jag har precis avnjutit en lång sovmorgon, vilket var jätteskönt. Nu sitter jag och läser lite bloggar och dricker en kopp kaffe. Planer för dagen? Ta det lugnt och inte göra något speciellt. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

> Fulast i världen?

Våren närmar sig och det blir snart dags att köpa nya skor! Lite inspiration på traven, kanske...







...Eller INTE! Haha, vem designar sånthär? Kul, men förbaskat fult. Nästa gång jag går och köper skor ska jag ha dessa:

...Fulaste i världshistorien? Om inte så kan de ju knappast vara långt ifrån. 

xoxo
Sanzetth

> "C" som i C-vitamin?

Jag funderade på en grej igår. C-vitamin är ju något som huvudsakligen finns i citrusfrukter. Kommer C:et ursprungligen ifrån ordet "citrus"?

C-vitamin = Citrusvitamin. Det låter väl ändå ganska logiskt?

xoxo
Sanzetth

> Halkat på isen

Tjohoo! Nu har jag jobbat klart för idag, tankat bilen, halkat på isen och slagit mig, handlat mat och nu tänkte vi ta och laga lite mat. Idag blir det ris, chicken nuggets och currysås. Mums, jag är jättehungrig! Fick otroligt trevlig överraskning när jag kom hem med, så nu är jag glad.

Middagsdags! Vad har ni gjort idag hittills?

xoxo
Sanzetth

> Minisyster hälsar

Godmorgon! Nu ska jag iväg och jobba. Minisyster hälsar^^

xoxo
Sanzetth

> Dödat syrrans laptop

Sitter på lillasyrrans laptop nu. Den har dött flera gånger och jag förstod först inte varför. Startade den om och om igen och on-knappen blinkade grönt sen suckade datorn djupt och dog igen. Tog en stund, men fattade sen att strömsladden inte satt i vägguttaget. Satte i den, men datorn ville inte leva. Började oroa mig för att jag verkligen dödat den på riktigt, men fann sedan att strömsladden inte satt i datorn. Smart! ...Inte så hemskt, kanske.

Skulle kunna sitta uppe här några timmar till och blogga, läsa bloggar och surfa runt. Jag är nämligen inte trött. Men jag känner inte alls för att ta konsekvenserna och vara aptrött imorgon bitti. Visserligen är jag alltid trött på morgonen, men är ju onödigt att göra det värre än vad det redan är.

Därför tänkte jag ta och hoppa i säng nu. Ska ju trots allt upp klockan 7 då det är jobbdag även imorgon. Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> Mina bebisar hälsar

Nu bär det av mot jobbet för mig och sen sover jag hemma hos Mami och company för att gå upp tidigt och jobba imorgon också.



Mina bebisar Maxxi och Snöboll hälsar alla en trevlig helg!

xoxo
Sanzetth

> I min väska

Tänkte vara lite copycat och visa vad som finns i min väska:


1. Väskan, varit med ganska länge nu och helt ärligt så minns jag inte vart jag köpte den
2. Kamera
3. Näsdukar
4. Tamponger
5. Handcreme
6. Handcreme
7. Spegel
8. Trosskydd
9. Miniflaskor med hårspray och hårmousse
10. Halstabletter
11. Kalender
12. Minipiller, Inhalator, Alvedon, VoltarenT, Allergimedicin
13. Plåster (ett måste ifall mann får skoskav)
14. Cigg
15. Plånbok
16. Paraply
17. Bankdosa
18. Tuggummi
19. Nycklar
20. Nagelfil, försvarets läppbalsam och läppglans från Make Up Store

Damn så mycket man bär med sig egentligen. Vad hade man gjort utan väskan? Eller vid tidigare trender med så liten väska som möjligt?...

xoxo
Sanzetth

> Sverigehäftet

Sverigehäftet (som brukar komma med reklamen på posten ibland, ni vet?) hade anlänt hemma hos Älskling. Mackan går fram till köksbordet och börjar bläddra i den, och säger: "Åh, Sverigehäftet. Härligt med ett helt häfte som går ut på att blåsa folk!".

Låter inte lika kul i skrift visserligen, men kommentaren lät förbannat kul när han sa det!

xoxo
Sanzetth

> Förlåt alla fina

Förlåt alla fina för min dåliga uppdatering. Ska till jobbet alldeles strax, men uppdaterar när jag kommer hem igen. Ha en kalasbra dag!

xoxo
Sanzetth

> Loka smakar rosa

Har ni tänkt på en sak? Det har jag, ganska många saker faktiskt.

...

Okej, vart väl inte riktigt det jag ville komma fram till faktiskt. Haha! Jomen det är såhär att Loka har ju lanserat en ny smak.


Päron/Krusbär
. Den var himla god, men den är inte ens i närheten av min favorit - Loka smultron! Det första jag utbrast när jag smakade den första gången var att den smakar rosa. Det står jag fast vid än idag, den gör faktiskt det.

xoxo
Sanzetth

> Nicole svarar

Jag får ofta frågor om vart skorna i min header kommer ifrån. Tänkte därför svara på detta! De kommer ifrån Halens. Hittade tre av de fyra paren på sidan nu.


Klicka på bilderna för att komma till sidan.

xoxo
Sanzetth

> SF besatta?

Klickade mig in på SF.se. Möttes av detta:


Inte bara en reklamblaffa utan SEX STYCKEN! Är de besatta av Alice i underlandet? Är visserligen den filmen jag vill se, men var inte detta lite väl att ta i?

xoxo
Sanzetth

Badrummet hemma tar form. Det går

2a06ff8525c8691ca0f1cad47595e168.png

Badrummet hemma tar form. Det går minsann inte fort, men det går i alla fall framåt!


Sushi till middag idag. Ha en bra

0-7b9a1f095b0e20b101e463e2ca3eb96f.png

Sushi till middag idag. Ha en bra kväll, allihopa!


> Eternal tears of...

Denna låten spelas mest här ikväll. Over and over again, repeat is the shit sometimes. Eternal Tears of Sorrow - The River Flows Frozen:


Vet ni vad det bästa är? (Inte leksaker från BR den här gången), gitarristen är jag släkt med. Sjukt duktig är han minsann. Vad tycker ni?

xoxo
Sanzetth


> Sömnlös i Borås

Godmorgon. Eller god o god vette fan, minns inte ens när jag sov såhär dåligt senast. Bara vaknat hela tiden. USCH för sådana här fruktansvärt jobbiga nätter. "Sömnlös i Borås". Jag längtar tills ikväll så jag får sova, redan nu. Hoppas dagen går riktigt fort! Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

xoxo
Sanzetth

> Google är din vän

Gaah, jag blir galen! (Kom nu inte och säg ngt i stil med "man kan inte bli något som man redan är", haha). Jag har letat och letat men finner inte alls vad jag söker. "Google är din vän" my ass! Tänkte gå och lägga mig nu innan jag börjar slita mitt hår, klättra på väggarna och diverse annat olämpligt.

Jag tror bara att det finns två små personer som kan hjälpa mig ur min otroligt svåra och jobbiga situation just nu. De stavas Millan och Cissianen. Någon av er kan förmodligen vänta er ett samtal ifrån mig imorgon kväll.

Jag borde gått och lagt mig för dölänge sen, men bättre sent än aldrig. Godnatt!

xoxo
Sanzetth

> Rubiks kub

Visste ni...

...Att jag har klarat att lösa en Rubiks kub?

(Och att jag egentligen bara tog bort klisterlapparna med färger på och satte på rätt plats tycker jag inte riktigt hör till saken).

xoxo
Sanzetth

> Listade nyttigheter

Fann denna artikel på Aftonbladet mycket intressant...

Jag var jäkligt snabb på att visa mannen min kan jag ju tala om. Han tycker ju att jag överkonsumerar choklad och dricker kaffe som en svamp. (Och att det står "mörk choklad" på listan är totalt ointressant för min del). Jordgubbar är dessutom en av mina självklara favoriter. En av sommarens stora höjdpunkter!

xoxo
Sanzetth

> Träning och basta

Nu är jag hemma. Har som sagt jobbat och tränat. Efter träningen så bastade vi, vilket var himla skönt. Blev för övrigt ett ganska lugnt träningspass med tanke på att jag börjar bli förkyld. Vill ju inte att det ska bli värre, men att ta en varm dusch, basta och sen bege sig ut i kylan med blött hår är väl inte smartaste idén i världen. Får väl se hur jag känner mig imorgon. Hur har ni haft det idag?

xoxo
Sanzetth

Förmiddagsfika på jobbet i vanlig

0-4b73314e17a2b89c43047f75e5c1d216.png

Förmiddagsfika på jobbet i vanlig ordning. Idag fick det bli kaffe och en kanelbulle.


> Ville bara...

Ville bara hinna klottra in ett litet gomorron i bloggen till er. Nu ska jag nämligen borsta tänderna och bege mig mot jobbet tänkte jag. Ha en bra dag alla fina!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0