Sovit sjukt gott

Jag somnade och har sovit sjukt gott i säkert 1,5 timme. Nu kommer strax Jennifer med lite tilltugg till vinet. Mums! Vad hittar ni på ikväll?

xoxo
Sanzetth

Det går bra nu

Jobbat idag, svängde förbi Mami en sväng på hennes jobb med Jennifer. Sedan kikade vi lite i stan och åt lunchbuffé på China Town. Mumma!


Jag åt faktiskt nästan allt. (Eh, och ja, jag känner mig som en uppsvälld kossa nu, okej?!). Well, sedan svängde vi in en sväng på systemet. Det ska nämligen firas lite idag...


...Sweet! Inte min födelsedag som ska firas, utan något helt annat. Kompis, det går bra nu! Berättar imorgon vad som är värt att fira!

Nu ska jag ta mig en powernap om jag lyckas somna för jag är helt slut. Har sovit skitdåligt denna veckan. Hörs ikväll!

xoxo
Sanzetth

Fika till jobbet

Godmorgon! Jag har inte ens gjort iordning mig än, men här sitter jag... Idag är det min tur att ta med fika till min grupp på jobbet. Fick bli detta:


Ja, och så en Pepsi & en Zingo med. Nu måste jag göra iordning mig. Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

3 par nya skor

Efter jobbet idag åkte jag in till stan och lunchade med Mami. Blev kyckling på Jensens:


Mycket gott! Sedan vart jag inne en snabbis på Guldfynd och kikade lite. Efter det skulle jag faktiskt egentligen bara titta inne på Din Sko. Råkade dock få med mig 3 par nya skor hem...


Visst är de galet snygga?
Pumps med spänne, 399kr
Sandalett i äkta läder (galet sköna!) och tuff klack, 599kr
Somrig sandal, 99kr på rea (ordinare pris 399kr)

Erkänn ha-begäret smyger sig på lite nu?^^ Men jag "behövde" verkligen nya skor. Ja, alltså... Man kan ju knappast ha för många, right?

xoxo
Sanzetth

Tittar ni med?

All alone (utöver tissarna) hemma hela dagen sedan jag kom hem från jobbet. Bra kväll anyway! Desperate Housewives 21.00 och nu Big Brother. Älskar humor-temat! Tittar ni med?^^

xoxo
Sanzetth

Jobb & some shopping

Jobbat idag. Efter jobbet åkte jag in till knalleland for some shopping. Fick med mig detta hem:


Hårfärgen jag använder (bäst att fylla på lagret), blev 3 förpackningar
Litet sopset i tuff design
3 förpackningar sminkborttagning, går ju alltid åt
Mascaran Maxfactor Masterpiece Max
Concealer
Stylingborste
Tavla till köket

Nu: Träna!

xoxo
Sanzetth


22-års presenterna

Nu har jag fotat 22-års presenterna och tänkte visa dem. Börjar med de från Madde som jag fick med frukost frukosten på sängen:

Rosa skinnjacka, parfymen Curious by Britney Spears och en dvd med Tokio Hotel TV. Den kvinnan känner minsann mig utan och innan må jag säga, allt mitt i prick!


Av minisyster fick jag en hemmabakad tårta. Huuur god somhelst, jag lovar! Så...ska du bli konditor när du blir stor, honey? Jag åt just en bit av det lilla som blev över.


Mormor&Morfar aka Mumin gav mig ölglas från Boda Nova. Jättefina var de, men tillhörande underlägg. Morfar ville ge min whiskeyglas egentligen sa han, men mormor insisterade på ölglas^^


Bästis (som även hon känner mig inside out) gav mig en bodylotion som doftar jordgubbar från The Body Shop och en ask chokladhjärtan. Jag som älskar både jordgubbar och choklad!


Lillasyster hade köpt en superfin tröja, en fest-top och en galet snygg jacka. Den jackan lär bli välanvänd kan jag ju säga. Hur kan man inte älska den, liksom?


Av moster, hennes man och deras grabbar fick jag balkongmöbler. Precis vad jag behöver, lagom till våren med (om det nu inte tänker snöa mer, vill säga?). Snygga, svarta!



Av mami och hennes sambo (och minisyster på ett litet hörn med) fick jag en så jädra snygg halsring med tuffa örhängen till. I looove! Från Guldfynd om ni undrar. Vart även två rosa bandet-lotter, en putsdukför silver och en reflex.


Fick lotter också, vann hela 105kr. De ska minsann bytas in till nya så ska jag skrapa fram miljonen ;) Ja, låt mig i alla fall fantisera, haha!


Pappsen och Annika gav mig ett bidrag till kommande tatuering. Åh så jag längtar! Jag vill nuuu... Ja, det blev alltså en hel del från önskelistan ♥ Tack allihopa!

xoxo
Sanzetth

Uttråkad på jobbet?

Någon som varit rejält uttråkad på jobbet?


Fann denna banan med diverse plastskedar och sockerbitar uppe på kaffeautomaten. Snyggt?^^

xoxo
Sanzetth

Heeelt slut

Oh my, jag är heeelt slut! Det har varit en lång, men bra, dag. Nu är jag all alone och ska hoppa i säng. Galet trött. Imorrn efter jobbet visar jag vad jag fick i födelsedagspresent av släkten som vart här och firade mig idag. Natti!

xoxo
Sanzetth

Annikas present

Annika fyller år idag och av mig och lillasyster fick hon detta:




2 svarta ramar
2 bilder från Boråskonstnären Katrin Skoglund (webshop HÄR).

xoxo
Sanzetth

Halsring med strass

Fick denna fina halsring med strass av Jennifer i födelsedagspresent:


Sugen på en likadan? Finns på Glitter. För övrigt har jag på mig min nu. Ska snart hemåt o börja fixa för födelsedagskalaset med släkten.

xoxo
Sanzetth

10% rabatt på allt hos saray.se


Perfekt födelsedag

Igår vart det verkligen en perfekt födelsedag. Fick som sagt först frukost på sängen av min fina Madde♥:


Presentöppning. Visar imorgon vad det låg i då jag inte är hemma och kan fota nu.


Vi gjorde iordning oss och drog ner på stan. Jag, Madde, Jennifer och Madden. Köpte en klänning och två "skärp" på H&M. Visar dem en annan dag när jag fotat. Bokade platser till "I am number four" för visningen kl. 21:00. Köpte lite dricka och godis och så fick jag en fin halsring i strass i födelsedagspresent av Jennifer♥ Vi åt även thaibuffé på Golden Elephant:


Mumma! Sen åkte jag & Jenta och jobbade i 4 timmar. Efter jobbet blev det en supersnabbis hem för klädbyte och hämta Madde. Klantisen Jennifer glömde sin biobiljett hemma så vi fick vända tillbaka igen och hämtade den, haha! Blev några minuter sena till bion, men det vart en bra film. Smusslade även in lite cider till bion som vi drack där. Fy oss! Drack en cider innan bion med. När filmen vart slut gick jag & Jenta till Lilla Bränneriet o tog en cider.


Uppdrucken! Då blev det Harrys. Mera drinkar, öl och shottar (fan lär jag mig aldrig för?). Dansade, träffade Isza, Marion och Cissianen. Full som ett halvt ägg drog vi och köpte chawarma (stavas?) o sen hemåt. Tog inte många minuter att somna. Bakis utav bara faaan vart jag halva dagen. Vid 15-tiden masade jag mig in i duschen, sedan gjorde jag iordning mig, körde förbi ett gatukök och köpte lite mat för att sedan åka till Älskling.

Nu är jag här och lite senare kommer A&J för lite poker. Nykteristkväll för mig idag känner jag. Får väl se om jag lärt mig att inte dricka shottar tills jag fyller 23 ;) Tack för en toppen födelsedag, tjejer!

xoxo
Sanzetth

Bästa födelsedagsmorgonen

Weihoow, jag känner mig så förbannat GLAD! Madde fixade bästa födelsedagsmorgonen till mig♥ Fick frukost på sängen och superfina presenter! Visar sen om jag hinner, nu ska vi in till stan o spendera lite av lönen, äta lunch o sen ska jag jobba.

Efter jobbet blir det bio men min fina Madde. "I am number four" ska vi se, sen blir det förmodligen ett glas efter det och kanske utgång. Have a nice day! I will.

xoxo
Sanzetth


Jag fyller år idag!

Jag fyller år idaaag! Klockan är 01:00 så jag har typ varit "Nicole, 22" i en timme nu. Najs bajs^^

Har just betalat in alla räkningar då lönen ju kikat in på kontot. Den typ kikade in, sa hej och drog igen. Jag har so far fått ett "grattis i förskott" av tandläkaren (hon vart först!), sen ett av Madde IRL och nyss av andra Madde på FB och av Henna på FB med, I liiike. Tack sötnosar!

Nu ska jag ta en cigg, fila gaddarna och hoppa i säng. Imorrn har jag sovmorgon, sen ska jag ducha o göra mig riktigt fin för att åka på en shoppingrunda (spendeeera) med Jennifer. Sen jobba och sedan får vi se vad kvällen bjuder på. Bio? Party? Inget spikat. Natti people!

xoxo
Sanzetth

McDonald's

Jobbat klart för dagen, middagen fick bli på McDonald's med Jennifer, sweet!


Yes, en Big Mac & Company^^

Nu inväntas Big Brother. Ska byta om till mjukisbrallz, ta en cigg, ge tissemissen sin medicin o sen gosa ner mig i soffan tänkte jag! Vad hittar ni på ikväll?

xoxo
Sanzetth

Randiga fönster

Blev rastlös och försökte mig på att tvätta fönster. Gick ju inge vidare, de blev alldeles randiga så jag gav upp. Tacka vet jag städfirmor^^ Hur fan gör man för att de inte ska bli randiga?

Har just ätit lite mat. Fiskpinnar, potatismos och en riven morot. Nu bär det strax av mot jobbet, people! Hörs ikväll.

xoxo
Sanzetth

Tokio Hotel - Screamin'

Lyssnar på denna, helt sjukt, sköna låt just nu. Tokio Hotel - Screamin':



Finns tyvärr ingen video, så textad version får duga. Like it?

xoxo
Sanzetth

Kind of like it

Det gick bra hos tandläkaren även om jag vart så nervös att jag höll på att skita ner mig när jag gick in där. Jag behövde dessutom inte pröjsa en krona då det vart de som glömt av mig i ett år, sweet! De sa att även om jag fyller 22 imorrn så låtsas de att jag är ett år yngre så jag får gå detta året gratis med.

Just nu gör jag inte mycket, inte ett piss typ. Kind of like it då det aldrig händer annars. Skulle dock inte alltid vilja ha det så, då hade jag blivit sjukt uttråkad. Well, jobbar inte förrän vid 16 idag. Så vad ska man göra nu då?... Imorrn fyller jag ååår! En liten reminder, bara^^ Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

Tandläkarbesök

Godmorgon! Fast vidare god vet jag inte?... Jag ska nämligen strax bege mig till tandläkaren. I'm scared to death, vill inte "/ Återkommer när jag är klar och hemma ingen, om jag överlever vill säga...

xoxo
Sanzetth

Green Street 2

Blev ingen träning idag, men jag har iaf tvättat 3 fulla maskiner, städat mitt sovrum, fixat Annikas födelsedagspresent från mig och lillasyster, duschat och sett Green Street Hooligans 2 med Madde.


Filmen vart rörig och kan inte under några omständigheter mätas med den första. Den första är äckligt bra. Denna vart såpass att man undrade när den skulle ta slut. Tumme ner!

Nu är jag trött som en gnu och imorgon ska jag upp tidigt för att gå till tandläkaren. Vill inteee! Någon som vill byta med mig? Ingen alls? Inte ens lite? Nähä, godnatt då sötisar.

xoxo
Sanzetth

Danmark på tyska?

Fick ett skumt mail på svenska, så klickade på "unscribe me" så jag försvann från deras mail-lista. Fick ett automatiskt mail tillbaka direkt. Det konstiga är att det är från en adress med ".dk" vilket ju är Danmark?



Varför i hela världen står texten då tyska? Skumt!

xoxo
Sanzetth

Fullspäckad eftermiddag

Nu måste jag bege mig hemåt för att tvätta, städa mitt sovrum, slå in Annikas present (visar er när hon fått den, på söndag) och träna med om jag hinner. Fullspäckad eftermiddag.

Ikväll ska jag och Maddelutt se på Green Street Hooligans 2, myyys! Vi hörs senare, sötnosar.

xoxo
Sanzetth


Sommartid utan google?

Hur fan ska man hålla reda på när klockan ska ställas om till sommartid egentligen? Nu googlade jag och såg att det vart redan på söndag, den 27:e Mars. Hur klarade man sig innan google fanns?

"Man ska ställa fram klockan till sommartid vid 02:00 på natten i stället blir 03:00. Detta gör att vi från och med 27 Mars får sol en timme längre och sedan blir det bara ljusare för varje dag fram till midsommarafton."

Jag säger då det, hade vart enklare om man inte behövde hålla reda på sånt trams. Håller ni inte med?

xoxo
Sanzetth

ForHair.se


Nelly och H&M

Daaamn så mycket snygga skor det kommit in på Nelly och H&M. Vill haaa!



Vilka är era favoriter av dessa? Mina är de bruna från H&M och de längst till höger av Nelly's.

xoxo
Sanzetth

Linkin Park tour

Oh my, Linkin Park har ju world tour 2011 och det har jag missat - tills nu! De spelar i Stockholm den 14/6 och jag ska gååå!

Eeh, nejmen what the hell?! Lyssnat på det nya albumet o det vart ju inte mycket att hurra över, tyvärr =/ De KAN ju göra riktig musik. Varför GÖR de inte det då? Technoljuden förstör ju allt. Jag ska nog inte alls gå och se dem. Såhär lät de när jag lyssnade på den dagligen år 2000, In The End från albumet Hybrid Theory:



Fortfarande jättebra 2009, New Divide:



Och låten The Catalyst från nya albumet, A Thousand Suns (2010):



Vad säger ni? Någon som håller med? Hans röst är amazing, men jag gillar inte technodunket tyvärr...

xoxo
Sanzetth


Snygg balklänning

Åååh, så jag önskar jag fick gå på bal igen, så förbannat roligt! Haha, full som fan men jävlar så kul vi hade! Såhär såg jag ut på balen:


Ja, jag vart blond på den tiden. För 3 år sedan, sjukt hur fort tiden går... På tal om bal (det rimmar ju) så hade Madde (haha, rim igen) en as-snygg klänning som hon säljer HÄR nu:


Ja, jag fick stå "modell", haha. Hade förresten ett svart brottar-linne under vilket ju vart lite fail. Ynka 500 spänn, crazy! Passa på att buda, ni som ska på bal (eller annan kul tillställning med dresscode långklänning).

xoxo
Sanzetth


Tomatkvinnan?

Gick in på Aftonbladet och fick se detta:


Tomatkvinnan i egen hög person? Ni ser väl likheten mellan färgen i hennes ansikte och på hans tröja?^^

xoxo
Sanzetth

Det skiner hemma

Vilken dag! (Låter som den är slut, men det är den ju inte). Skulle ju städa ett rum i taget, men i förmiddags kände jag att "Why? Tar allt idag istället". Sagt och gjort (nästan), nu har jag städat köket, badrummet och hallen grundligt. Med andra ord är det bara mitt sovrum, kaoset, kvar. Men det tar jag imorgon.

Det skiner hemma, kan inte bli mycket renare än det är nu. Ska bara försöka hålla det rent till på söndag med så jag slipper städa igen. Då kommer det nämligen folk o firar mig då jag fyller 22 på fredag!

Nu är jag hos Älskling då jag är ledig imorgon. Ska hem imorgon vid 17 och tvätta. På torsdag är det tandläkaren som gäller innan jobbet. Ah ma gaad, I'm gonna die! Vill verkligen inte =/ Scared to death. Almost. Vad hittar ni på denna fina vårdag?

xoxo
Sanzetth

Hej träningsvärk!

Godmorgon. Jag har sovit ut ordentligt idag, somnade sent och vaknade för en halvtimme sedan. Hej träningsvärk! Jag kan inte skratta för det gör ont i magmusklerna. Men det hindrar mig inte, nu ska jag träna idag igen tänkte jag. Samma som igår, I think.

Sedan ska det städas och senare bär det av till Älskling och där tänkte jag sussa tills imorgon eftersom jag är ledig från jobbet då. Sweet dude!

xoxo
Sanzetth

Nu, sen och imorgon

Jobbat klart för dagen och var hemma för ca 1,5 timme sedan. Har lagat mat, pytt-i-panna med wokgrönsaker, yummi! Nu: ta bort sminket, sen: Big brother och imorgon: träna och städa. Har ni haft en bra dag?

xoxo
Sanzetth

Jag är duktig!

Har hunnit med så sjukt mycket idag, craaazy! Efter jag tränat städade jag hela vardagsrummet grundligt. Tänkte ta ett rum i taget denna veckan, blir mindre jobbigt då. Well, dammade, dammsög o allt. Fan va jag är duktig! Sedan blev den en dusch, fönade håret, sminkade mig och har just ätit frukost. Nu: Cigg, tandborstning sedan jobb! Ha en fin dag, sötnosisar.

xoxo
Sanzetth

100 situps

Godmorgon! Toppenmogon om jag får säga det själv. Hunnit köra en halvtimme på crosstrainern och gjort 100 situps. Inte illa, right? Nu ska jag ta morgonciggen så humöret fortsätter vara på topp, sedan en lång varm skön dusch!

xoxo
Sanzetth

Green Street Hooligans

Det har varit en bra dag. Lite seg, men det hör väl till "dagen efter", tack och lov ingen bakfylla i alla fall. Har varit hos Älsklings storasyster med familj, sedan drog vi hem till mig. När Älskling åkt hem till sig såg jag och Madde på Green Street Hooligans.


Har sett den innan, men det är verkligen en grymt bra film! Inte sett den? Do it, god damnit! Nu ska jag ta en cigg, sen borsta tänderna o sova. Natti!

xoxo
Sanzetth

Skitsemester?

Bara jag som tycker att det låter som att de flesta säger "skitsemester" när de i själva verket säger "skidsemester". Fast å andra sidan kanske det är för att jag tycker det är samma sak? Jag skulle alrig någonsin få för mig att åka till kylan för att semestra.

Nejtack, värme ska det vara. Jag ogillar verkligen kyla och allt vad det innebär. En riktig sommarmäniska är jag minsann. Vad föredrar ni, skitsemester skidsemester eller solsemester?

xoxo
Sanzetth

22 år den 25:e Mars

Födelsedagen närmar sig, jag blir 22 år den 25:e Mars, alltså på fredag. På min bästaväns begäran gör jag därför en önskelista. Ägna henne en tanke och kanske även ett krya på dig HÄR då hon ligger hemma sjuk, stackarn.



Caféset, 1 bord samt 2 svarta stolar - Rusta



Tokio Hotel TV (Deluxe) DVD, 99kr. Tokio Hotel BOK, 49kr - Ginza.se



Skohylla, 49kr. Vardagsrumsmatta, 195kr - IKEA



Presentkort eller lite money för att tatuera mig - Pistolerotattoo.com



Halsring, 180kr - Itemsbyjohanna.se



Läppbalm Volume Booster, 49kr - Stylebytyra.se



Sängram 160x200cm MALM Björkfanér, 1695kr - IKEA



Bäddmadrass Dreamzone 160x200cm extra mjuk - Jysk




Light ELF Mineral starter kit, 156kr - Eyeslipsface.co.uk



Club4Beauty.se
Parfymen Curious by Britney Spears, 179kr, Club4beauty.se


Shit, nu har jag letat igenom halva Internet känns det som och kommer verkligen inte på något mer. Fast det vart faktiskt ganska mycket jag kom på ändå! Nu: duscha.

xoxo
Sanzetth


Inte det minsta bakis

Gooodmorning! Sussat gott? Det har jag minsann gjort. Härligt att inte vara det minsta bakis heller, I like! Om man skulle ta och trycka i sig lite frukost, kanske?...

xoxo
Sanzetth

3OH!3 - Starstrukk

Ah ma gaad, behöver jag säga något?


I don't right? Ok, no comments.

Låt: 3OH!3 - Starstrukk. Synd de satt massa text i videon hela tiden. Sen att jag är full som ett halvt ägg hör iiinte till saket ffs!

xoxo
Sanzetth


Mina fina vänner

Nu har jag kommit hem till Älskling. Spenderade några timmar med mina fina vänner Monkey & Dani, and I miss you guys already! Shoppade kläder till Monkey och fikade:


Nu bär det alldeles strax av till Älsklings storebror som fyller år! Hörs när vi är tillbaka igen.

xoxo
Sanzetth

Brittiskt lyxte för 1 kr!


2 god damn years

Nu sitter jag o dricker morgonkaffet och snart ska jag ner till knalle o träffa min söta Monkey som jag inte träffat på 2 god damn years, craaazy! Nu ringde hon, så nu är de framme. Toodeloo^^

xoxo
Sanzetth

Min fina TH-tröja

Nähe, ni. Nu hoppar jag i min fina TH-tröja, läggdags! Hoppas ni haft en nice fredag och sov så gott.

xoxo
Sanzetth

Right now

Det fick bli det svarta nagellacket! Right now:


Såhär ser det för tillfället ut i min lilla datorhörna. Jag & Madde sitter med varsin dator och ser på Billy Madison (kanalbyte) Big Brother. Vad gör ni för skoj?

xoxo
Sanzetth

Svart eller lila

Som om det ite räckte att Telia ringde o ville sälja på mig skit, det ringde någon el-nisse med. Försökte verkligen förklara att jag skiter fullständigt i elen, jag pröjsar o ser glad ut. Ger han sig? Ähh, nej. Givetvis inte.

Vafan har jag gjort för att förtjäna detta? Har de inget liv på fredagkvällar, eller? Well, nu är jag klar med tvätten o sitter här. Barnprogram på TV, weei...not. Kanske man skulle ta och måla naglarna svarta? Ja, jag tror det får bli så. Det är snyggt, visst? Eller kanske lila? It's up tp you now, svart eller lila?

xoxo
Sanzetth

Telefonen ringde just

Telefonen ringde just...

Jag: Aa.
Hon: Hej, jag heter ***** och ringer fån Telia, jag hoppas jag inte stör.
Jag: Ringer du från Telia?
Hon: Ja, jag hoppas jag inte stör. Vill du kanske att jag ringer tillbaka en annan dag?
Jag: Nejtack, du behöver inte ringa tillbaka. Jag har Tele2 och är skitnöjd.
Hon: Ehh, aha okej, hejdå.
Jag: Hej!

Varför ger de sig aldrig, jag är ju inte intresserad god damnit?!

xoxo
Sanzetth

Heeelg och tvätt

Nu har jag jobbat kvart och det är äntligen heeelg! Jag tvättar för övriigt. 2 veckors tvätt, galet mycket! Stod inför ett litet dilemma om jag ska sussa hemma eller hos Älskling ikväll. Får nog bli hemma, för jag måste trycka i tissen sin medicin och jag sparar ju en tur- och retur med bilen på det.

Så imorgon ska jag gå upp i tid, duscha o göra iordning mig. Trycka i Snöboll sin medicin. Sen träffa Monkey som kommer till Borås, weiihoow! Inte träffat henne på 2 fucking år! Sedan ska jag vara hos Älskling kl. 13 för vi ska åka och fira hans storebror som fyllde år igår.

Blir en fullspäckad dag, minst sagt! Vad ska ni hitta på denna helgen?

xoxo
Sanzetth

Falukorv i ugn

Häromdagen fick jag lite ryck och lagade falukorv i ugn med pommes:


Skurit jack i korven där jag tryckt i ost och ketchup. Yummy! Oj, shit så skev den större ugnsformen är? o.0

xoxo
Sanzetth

Vafan hände?

Ehm... Seriöst, vafan hände? Det vart ju nästan vår och så kommer det massa snö! Gaah, jag önskar mig våren i födelsedagspesent lagom till nästa vecka. Kan jag få det? Snälla?

Nu åker jag snart till jobbet. Ploppar upp ett tidsinställt inlägg här när jag är borta.


Have a nice day!

xoxo
Sanzetth

Jädrar vilka hängisar

Jag sitter här och försöker slita mig från TVn. TV11 Dr.90210, just nu en som ska fettsuga sig och fixa tuttarna. Jag fattar varför för jädrar vilka hängisar! Jobbigt att duscha med dem, typ okej tvåla in lite här, då slänger vi den över axeln så jag kommer åt under, Haha! Well det är faktiskt läggdags nu...eller i reklampausen? Natti, sönosar!

xoxo
Sanzetth

Semledagen


Den 8 Mars vart det minsann semledagen. På kvällen när jag och Madde jobbat klart blev det 2 äggmackor till middag och en vaniljsemla till efterrätt! Galet mycket godare än mandelmassa. Till det? En kopp jordgubbsthé, gott! Åt ni någon semla? Nu: Big Brother.

xoxo
Sanzetth

Klickat hem

Sommar- och partyklänningarna har kommit in på Sandreas!


De inringade har jag redan klickat hem!

xoxo
Sanzetth


Tokio Hotel - Hey you

Bjuder på en gaaalet bra låt (dessvärre utan video)! Tokio Hotel - Hey you:


Behövde faktiskt bryta av lite för Älskling har spelat Volbeat (bara) i ett helt dygn nu. Allt bra med er idag, btw?

xoxo
Sanzetth

Gratis Spotify Premium!


Säg mig vart?

Fick denna kommentaren:



Snälla, säg mig vart du läste att jag gillar Hello Kitty? Det gör jag inte, och har förmodligen aldrig någonsin skrivit någonting om den katten i min blogg. Blir så trött på sådana här reklam-kommentater.

Får säga detsamma om alla "Ställ en fråga i min frågestund"-kommentarer. Varför ska jag ställa en fråga om jag inte ens läser bloggen? Varför ha frågestund om man måste spamma andras kommentarsfält för att försöka få in frågor? Nä, så trött jag blir. Håller ni inte med? (Ja, alltså ni andra som inte skriver sådanahär kommentarer).

xoxo
Sanzetth

Ätblogg?

Vafan hände med min blogg? Hamnat i nån form av sidorpår, typ matblogg ätblogg? Men vafan, alla äter ju! Jag är sjukt onyttig emellanåt, dock. Har hamnat i en sån period nu, äter och äter... Konstigt att jag inte rullar fram? Kanske dags för detox eller nåt i den stilen ...?

xoxo
Sanzetth

I brist på korv

Berättade aldrig om vad jag och Jennifer lagade för mat när hon sussade över. I brist på korv fick det bli korvisar i bröd...


Med rostad lök, ketchup och senap såklart! Man tager vad man haver.

xoxo
Sanzetth

Hopplöst att slita sig

Gaah, det har ju blivit helt hopplöst att slita sig från TVn. Desperate Housewives kl. 21, Big Brother kl. 22 och Dr 90210 kl. 23. Förresten, den där nya sidan med TV-tablå som är med i reklampauserna, har ni spanat in den? Om inte är det www.kolla.tv and I like it! Dags att stänga av datorn, ska ju faktiskt upp och jobba imorgon bitti. Sweet dreams!

xoxo
Sanzetth

Biobiljett


Idag på jobbet vann jag en biobiljett. Tävlingen pågår hela veckan, så hoppas jag vinner en till =P Om jag lyckas ska jag minsann dra med mig Madde på bio. Går det någon bra film på bio nu som man bara inte får missa?

xoxo
Sanzetth

Maxmålet

Idag efter jobbet svängde jag o Jennifer in på Max och åt mat. Blev maxmålet:


Ja, det behövs 2 ketchup-burkar (med peppar såklart, sweet!)


Sen åkte jag hem o hämtade Snöboll som sagt. Gick bra hos veterinären. Mindre bra att min plånbok är galet naken, dock. Ja, om ni fattar vad jag menar. Lilla snuttbollen har kostat mig 3000kr denna månaden. Men that's life, och huvudsaken är att hon mår bra.

Nu sitter jag o Maddelutten o ser på Big Brother. Idag är det Desperate Husewifes på TV^^

xoxo
Sanzetth

Återbesök

Om en halvtimme ska jag och Snöboll befinna oss på Blå Stjärnan, dags för återbesök. Ska ta bort stygn samt få provsvaren. Hoppas det inte är något allarligt med min lilla snuttis... Uppdaterar om hur det gick när vi är hemma igen.

xoxo
Sanzetth

Spicy Thai

Idag jobbade jag (surprising?...not), well efter jobbet åkte jag in till stan för att luncha med Mami. Fick bli på Spicy Thai. Första gången jag äter där, and i like it!


Nice öppettider btw^^



Våran mat



Jag åt kycklinggryta med gul curry & ananas



Mami åt wokad kycklingfilé med grönsaker & cashewnötter


Bra dag, nu är jag trött som en gnu och ska nog snart gå och lägga mig. Natti!

xoxo
Sanzetth

Förfest och utgång

Godmorgon! Sovit gott? Inte jag, vaknat flera gånger, mardrömmar o skit... Sjunde dagen i rad jag jobbar nu, men än är inte "arbetsveckan" över. Ska jobba måndag, tisdag, onsdag med. Well, money money... Sorry för noll uppdatering igår, men jag orkade helt enkelt inte.

I fredags jobbade jag kväll, sedan vart det förfest och utgång. Harrys blev det, första gången jag vart på Harrys i Borås. Igår jobbade jag med, sedan åkte jag hem till Älskling. Inte setts på hela veckan och ses inte igen förrän på onsdag.

Imorrn ska jag luncha ute med Mami efter jobbet och på tisdag ska jag till Blå Stjärnan med Snöboll igen. Hon ska ta bort stygnen och få svaren på proverna. Hennes sår ser inge vidare ut, alltså. Stackars min lilla sessa. Hon verkar inte ha ont i alla fall som tur är. Och veterinärerna har hon inget emot, hon älskar ju alla människor. Lilla sällskapliga siemesen i henne syns väl. Pratmajan^^

Nu måste jag strax bege mig mot jobbet. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Ringställ och ramar

Shopaholic, antingen noll eller hundra! Körde hundra inne på Ge-Kås. Some more:


2 svarta ramar
Silvrigt ringställ (love it!)
5 söta kort
Dekorationssand

xoxo
Sanzetth

Haremsbyxor

Fortsätter med shoppingen, fick även med mig det här:


Plommonfärgat linne med brottar-rygg
Trosor i Ed Hardy-stuk
Armygrön top (galet fin på!)
Grå haremsbyxor. Kommer formodligen aldrig ta på mig dem då det inte riktigt är min stil. Men om jag skulle ångra mig har jag dem i alla fall. Haha, fail. Vad tycker ni om dessa byxor? Hiss eller diss?

xoxo
Sanzetth

Kaktusdödaren Nicole

Kände att det vart dags att byta upp mig lite. Jag har verkligen inga "gröna fingrar", är helt hopplös på att hålla blommor vid liv. Well, såhär långt hann det gå innan jag pallrade mig iväg och köpte mig en ny:



Har nu haft den i ca en vecka. Den lever, men ser sjukt trött ut. Vad ska man göra för att hålla dem vid liv? Jag fattar inte vad jag gör för fel. Blommor (och övriga växter) verkar hata mig. Jag har tagit död på två kaktusar. Hur är det möjligt?! Ska de inte leva oavsett vad? Får väl se hur många dagar till den här stackaren står sig med tanke på att den fått flytta hem till självaste kaktusdödaren Nicole. Wish me luck (eller lid med den kanske jag ska säga?)...

xoxo
Sanzetth

myHeart.se


Sleepover

Hade sleepover här inatt, Jennifer sussade över. Mys! Nu har jag nyss satt i mig lite frukost och ska snart till jobbet. Vart fan tog våren vägen?! Det snöar förfullt här nu. Gaah, när jag fyller år (den 25:e Mars) ska det vara vår. Några andra alternativ finns liksom inte i min värld...

xoxo
Sanzetth

Tonande dagcreme

Min Nivea Visage Tonande Dagcreme (istället för foundation) är snart slut. Har ju köpt en puderfoundation från Wet n Wild, men OM jag inte gillar den... Vet någon vart jag kan köpa min älskade Nivea-creme då?


Den är skitbra, men jag hittar den ingenstans numera "/

xoxo
Sanzetth

Leggings och sockar

Fick även med mig lite annat hem:


Svarta leggings med snygga detaljer
Svarta sockar i 5-pack
Vita ankelsockar i spets (sååå söta!)
Vita randiga leggings
Klädvårdrulle (ett måste när man har katter!)

I like! Men mina favvisleggings denna våren kommer utan tvekan bli dessa svarta jag köpte från Sandreas.se. Hur snygga?!

xoxo
Sanzetth

Hårda bud

Det är minsann hårda bud nu, riktigt långa arbetsdagar och många dagar i följd. Vet inte när jag ska hinna med alla mail och annat. Just nu känns det bara som om man går upp, gör sig iordning, äter lite, åker till jobbet och spenderar hela dagen där för att sedan komma hem sent på kvällen, få i sig lite mat, duscha o sen sova. Sen samma visa igen.

Ser fram emot helgen nästa vecka, då ska jag sooova... Ja, och ta tag i alla mail och annat som jag skjuter åt sidan denna veckan. Annars blir det för mycket. Tråkigt när bloggen blir lidande bara. Men håll ut, när jag får lite mer tid ska det bloggas tills figrarna blöder ;P Sov gott!

xoxo
Sanzetth

Maxxi tröttis

Min Maxxi är tröttis:


Bekvämt?



Bekvämare nu?


Min lilla goskille, världens sötaste.

xoxo
Sanzetth

Sweet Applepie

Testat ett nytt thé. Smaken heter Sweet Applepie och märket är Friggs.




Doftade äpplepaj som bara den, men smakade inte så hemskt mycket äpple. Gott vart det väl ändå, tycker jag. Definitivt godkänt! Vilket är ert favorit-thé?

xoxo
Sanzetth

Brittiskt lyxte för 1 kr!


Äntligen vår?

Sussat gott? Jag har. Har hunnit med att ringa Blå Stjärnan och bokad en tid för återbesök åt lilla damen Snöboll. Nu tänkte jag gå ut i solen (äntligen vår?) och ta en cigg. Sedan: Jobb! Ploppar upp lite tidsinställda inlägg här när jag jobbar.

xoxo
Sanzetth

10 dagar i streck

Trött som en gnu är jag... Blev bytt lite jobbtider idag, så jag kommer jobba denna helgen. Med andra ord kommer jag jobba 10 dagar i streck. Well, nice när pengarna rullar in. Dock kommer jag vara helt slut, men sånt är livet. Nu: Sova. Natti!

xoxo
Sanzetth

Accessories

Blev köpt en del accessories med:



Väska med nitar
Liten väska med kedja
Ljuslila plånbok
Solbrillz

xoxo
Sanzetth

MYHYGO Kvinna


Snöboll mår bra

Min lilla Snöboll mår bra, förresten. Glömt att informera er, förlåt. Hon blev nedsövd och de skar bort hud vid ögon och nos på henne som skickades för analys. Hon fick sy under båda ögonen och på nosen. Har änsålänge klarat sig utan tratt, men jag har den i nödfall. Vad det är för fel på henne vet de inte än.


Provsvaren kommer 2 veckor efter besöket och då ska även stygnen tas bort. Återbesök med andra ord. Hela kalaset gick på strax över 3300kr, men som tur var gick försäkringsbolaget in och täckte 1300kr av det, så jag betalade 2000kr. Hoppas det inte är något allvarligt bara. Hon beter sig som vanligt och verkar inte ha ont trots att det ser hemskt ont ut. Väntar till näst-nästa vecka då provsvaren kommer!

xoxo
Sanzetth


Ready

Nu är jag ready och ska strax gå till bilen och möta Jennifer. Sedan blir det jobba i 9 timmar. Har i alla fall hunnit vattna blommorna och diska nu på morgonen. Bättre än inget. Har tidsinställt inlägg som dyker upp här när jag är på jobbet. Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

Sjuk på ett bra sätt

Godmorgon. Har ni sovit gott? Jag har! Drömde en så sjuk dröm inatt, bara. Ja, alltså sjuk på ett bra sätt... Gick nyss upp och ska gå och göra iordning mig inför jobbet nu, tänkte jag. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Klockan närmar sig...

Klockan närmar sig tolvslaget och jag tänkte hoppa i säng nu (hoppa? eeh)...

Imorgon har jag lite sovmorgon, börjar inte jobba förrän 11. Jobb 11-20:15 hela veckan. Vad betyder då detta? Ni vet, va? Jo, just det: Ingen fritid för mig förrän på lördag. Hah! Lucky me?^^ Well, sussa så gott, sötnosar.

xoxo
Sanzetth

Mooot Ge-Kås

Som sagt begav jag och Jennifer oss mooot Sherwoodskogen Ge-Kås i Onsdags. Liten bit av resan:


Vi började med att stanna på Ica Maxi o köpa varsin korv i bröd, samt dricka och godis. Ja, alltså lite proviant för resans gång. Stannade sedan på Statoil för att tanka bilen.


Jennifer passade på att spänna fast jackan i bilen. Haha, synd vi inte hade en barnstol i bilen med!


Fotade våra kundvagnar ifall att man skulle tappa bort dem (mitt lokalsinne är inte alltid det bästa).


Efter några timmar ägnandes åt att fylla vagnarna gick vi till restaurangen. Därinne ser det i princip exakt ut som restaurangerna på IKEA. Vi åt klyftpotatis med grillad kyckling och mangosås. Till efterrätt blev det strawberry-cheesecake. Gott!


Två välfyllda kassar fick jag med mig hem. Det garvades dessutom så man fick ont i magen. Vissa kommentarer Jennifer klämmer ur sig är verkligen oslagbara. "Åh, så billigt... Jag tar två!" Haha, det vart ett linne. Vad man ska med dubbla till kan man ju undra?

Måste bara bara nämna med att min söta vän har en katt vid namn Brisse. Ja, och en pojkvän vid namn Jesper. Vi står vid husdjurstillbehören och Jennifer kommer med en burk geggmat. Tittar på den en stund för att sedan säga "Äh, jag lägger tillbaka den jag tror inte Jesper äter den ändå" Haha, så hon matar sin pojkvän med kattmat? Well, bra dag!

xoxo
Sanzetth

Wet n Wild

Tänkte visa vad jag fick ned mig hem från Ge-Kås i Onsdags när jag vart där med Jennifer. Vad säger ni om ett shopping-inlägg om dagen några dagar framåt? Vi kan börja med sminket:


Wet n Wild Megaliner, liquid eyeliner
Wet n Wild CoverAll, concealer palette (Blondinbellas favorit)
Wet n Wild Ulimate Minerals, powder foundation
Claudia, eyebrow pencil
Wet n Wild ColorIcon, kajalpencil

xoxo
Sanzetth

Få ett Makeup-kit för 0 kr


Korkat upp

Idag har vi tagit det lugnt som bara den, I like! Var ute och promenerade en stund i solen med lilleman då det är barnas helg. Sedan åkte jag med min söta svärmor in till stan. Vilket härligt vårväder det varit idag, man blir ju varm i hela kroppen!

Nu har jag korkat upp vinet och sitter och avnjuter det. Såg på "Robots" innan och nu sår filmen "Surfs Up" igång.

xoxo
Sanzetth

Puck Turk?

Godmorgon! Har ni sussat gott? Jag vaknade vid 11 och hade då sovit ca 9 timmar, välbehövt! Vaknade bara 2 ggr inatt, varav en av dem låg jag vaken ca 1 timme. Måste bara visa er den här bilden, tagen på Ica Maxi i Borås:


Puck Turk, haha där fick de till det!

xoxo
Sanzetth

Klippt av mig håret

Klippt av mig mitt långa hår, oh my god!

Före:



Efter:


Galet nöjd är jag i alla fall, trots att jag klippte av jättemycket. Klippte mig gjorde jag idag på Salong Cri. Vad säger ni om min nya frisyr?

xoxo
Sanzetth

Få ett Makeup-kit för 0 kr


Café Bakgården

Sorry för så hemskt dålig update, men jag är typ världens tröttaste människa. Har varit uppe kl 5 på morgonen måndag-idag, och sovit ca 4 timmar/natt. Det tar på krafterna kan jag lova. För att börja någonstans kan jag ju uppdatera om gårdagen.

Jag började dagen med att jobba. Efter jobbet lunchade jag med Mami, thaibuffé på Golden Elephant blev det. Efter det gick jag till barnmorskan för att förlänga receptet på minipiller. Gick snabbare än jag trodde så åkte sedan hem en liten stund. Vid 15-tiden mötte jag upp Anna på en fika.


Café Bakgårdens berömda morotskaka med kaffe, mumma! Åkte tillslut hem och tvättade hela kvällen. Nu ska jag se på ett avsnitt av House tänkte jag.

xoxo
Sanzetth

Trött bebis

Min bebis är trött...



Nice sovposition! Ser ju otroligt bekvämt ut...eller inte^^

xoxo
Sanzetth

Hoppbollsinvasion

Hoppbollsinvasion i Barcelona:


How cool?

xoxo
Sanzetth

Ginger's breakfast

Jennifer visade mig den här videon, sjukt kul! Ginger's breakfast:


Haha, jag dör lite varje gång jag ser från 0:55 då den inte kan hitta skeden!

xoxo
Sanzetth

Ankrace?

Ankrace? Haha!


När jag ser den kommer jag att tänka på en liten ankmamma med hennes små duniga bebisar gick över vägen. Var hastighetsbegränsning 90 där och de som låg bakom mig när jag stannade måste ju undrat vad jag fifflade med tills de fick köra vidare.

xoxo
Sanzetth

Johnny Cash

Jag tänkte köpa mig lite snygga bandtröjor att sova i. Ogillar nattlinnen och är så galet frusen av mig så vill helst ha en T-shirt att sussa i. Just nu har jag gräsliga gamla enorma T-shirts från mamis sambo och pappa. Not cool. Beställde därför denna med Johnny Cash:



Tänkte köpa mig en Tokio Hotel med, sen kanske nåt mer kul... Vad brukar ni sova i?

xoxo
Sanzetth

Underkläder.se


4 timmars sömn

Nu har jag unnat mig hela 4 timmars sömn. Men jag harju faktiskt bara mig själv att skylla. Det kommer bli en lång, men rolig dag. Ska göra iordning mig nu för att sedan bege mig mot jobbet. Sedan Ge-Kås med Jennifer, ska bli kul! Och ikväll hämta snutten från veterinären då som sagt. Med andra ord kommer jag vara helt död ikväll! Ha en fin dag allesammans. (Jag har tidsinställt några inlägg som poppar upp här då jag blir borta hela dagen).

xoxo
Sanzetth

Självdisciplinen?

Vart fan är min jävla självdisciplin? Jag måste ju ärligt talat ha serösa problem med att gå och lägga mig. Mitt mål var att ligga i sängen kl 22, för jag ska upp vid 5 imorgon. Hallå? Vad fan hände? Nu är klockan nästan halv 1. Har jag gått och lagt mig? Nej. Istället sätter jag mig och knappar framför datorn. Oh my god. Nu måste jag verkligen sova, ska ju faktiskt upp om 4,5 timme. Godnatt!

xoxo
Sanzetth

Snöboll @ Blå Stjärnan

Nu är jag hemma från Blå Stjärnan. Utan tisse "/ känns ju mindre bra. De ville behålla henne ett dygn. Imorgon ska hon sövas och de ska skära ut en bit av huden vid ögat som sedan ska sickas för analys. Det är tydligen ganska vanligt att de får sår över ögonen, men tydligen aldrig under (som Snöboll fått). Så de hade ingen aning om vad det var.

Jag saknar min lilla ärta och ser fram emot imorgon 20:30 när jag får hämta hem henne! Imorgon står jobb på schemat och efter det ett besök på Ge-Kås. Ja, och som sagt sen får jag äntligen hämta hem lilla hjärtat!

xoxo
Sanzetth

Försov mig, paniiik!

Försov mig imorse. Skulle upp vid 5, men vaknade inte förrän 6:15. Paniiik! Slängde på lite smink och sprang ut till bilen där Jennifer väntade på mig. Jobbade, sedan åkte jag och J till McDonald's för lunch. Åkte efter det till Älskling och har varit här tills nu.


Min lilla Snöboll


Nu ska jag bege mig hemåt för att hämta min lilla snuttboll. Vi ska nämligen till veterinären. Fan, har inte råd med sånt just nu. Tur hon är försäkrad... Well, får hoppas mitt lilla hjärta blir bra snart och såren försvinner, att det inte är något allvarligt med andra ord. Det märker vi... Stay tuned!

xoxo
Sanzetth

Kidrex

Google har lanserat en ny sida vid namn Kidrex.org:


Den fungerar precis som Google, men rensar ut allt "vuxenmaterial" bland träffarna. Hur smart?

xoxo
Sanzetth

Lunchlåda?

Haha, hittade denna i kylen:


Luchlåda? Innehåll: 4 köttbullar. Det vart nog den minsta burken jag sett nästan^^

xoxo
Sanzetth

Zebra?


Vart bara tvungen att visa den här annonsen. Gomorron?! Vad får hon Zebra ifrån? Skulle snarare säga leopard. Men det kanske bara är jag? Kanske jag gått och blivit färgblind mönsterblind?...

xoxo
Sanzetth

Shopping, Din Sko

Glömde visa er skorna jag shoppade i fredags:


Från Din Sko. Gaaalet snygga om jag får säga det själv!

xoxo
Sanzetth

2 Par Strumpor för 1 kr!