Ensam hemma

Sitter hemma ensam nu för första gången på länge.

Jobbat idag, men fick gå hem en timme tidigare då vi varit så duktiga (jag säger ju, jag har världens bästa jobb!). Körde hem Sasha för att sedan lämna bilen och Boyfriend hemma och promenixa in till stan. Träffade Ninis, Esmeralda och Pirri. Trevligt!

Råkade spontanshoppa ett par skor, åt middag med Mami på Brassan och eftersom jag promenixade in till stan drack vi även några öl. "Råkade" öppna en öl när jag kom hem med då jag vart så galet taggad! Är fortfarande det och känner bara för att gå ut, men är någon ute? Hmm... Kanske, kanske inte. Och kände inte riktigt för att gå in på krogen ensam heller.

Nu gör jag inte så mycket, dock. Lyssnar på lite musik och dricker min öl. Ska nog ta en cigg och sen hoppa in i duschen, tror jag allt. Sen kanske lägga mig i sängen o kika på New Girl. Baraför att det är en så härlig serie! Gillar den galet mycket, faktiskt. Har ni något bra tips på bra serie, btw?

Lill-lördag i Borås kan jag ju tillägga är på torsdagar, och inte på onsdagar som i alla(?) andra städer. Imorgon drar dessutom sommar-torsdagarna igång (Loreen är först ut) och då blir det party för hela slanten, kanske. Eller så ringer jag Anna eller Sofia och beger mig på musik-quiz istället. Utgång lär det ju iaf bli. Om jag känner mig själv rätt. Och tro mig, det gör jag. Vaaad hittar ni på en onsdag som denna då, gott folk?

Och nej, jag orkar inte ladda in bilden på maten, fast jag faktiskt fotade den, sorry,

xoxo
Sanzetth

Gotye ft. Kimbra - Somebody...

Helt såld på den här låten alltså, lyssna och njut:


Gotye feat. Kimbra - Somebody that I used to know. Gillar ni?

xoxo
Sanzetth

I ♥ you

Ville bara skriva... Honey, I ♥ you!


xoxo
Sanzetth

RSS 2.0