Lucka sju

Dags för lucka sju! Gissa vad som gömmer sig här? En tävling igen, denna gången tävlar ni om en länk i morgondagens lucka. Och hur gör man för att vinna? Man skriver sitt bästa julklappstips! Lycka till.

xoxo
Sanzetth

Kommentarer
Postat av: Angelica

när det blir svårt att komma på vad man ska köpa till folk brukar jag tänka på saker man sällan unnar sig själv. Kanske en hårinpackning eller choklad av den lite lyxigare sorten. Sådana där saker som alltid går åt är också en bra basjulklapp. Kanske en flaska glögg med en rolig smak eller shampoo som inte är av den billigaste sorten.

2010-12-07 @ 12:44:15
URL: http://gelix.blogg.se/ny
Postat av: Cajsa

hejsan hoppsan! :D

allt bra med dig idag? :)

Fråga du inte behöver svara eller gå med på men vill du följas på bloglovin? :)



Jag har en tävling som går ut på söndag om du vill vara med. Själv skulle jag vilja vinna detta men jag får ju inte vara med i min egen tävling. :P http://cajsa1.webblogg.se/2010/december/presentkort-300-kr-tavling.html#comment

2010-12-07 @ 13:45:03
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Tilda

Jag brukar oftas inte har speciell svårt med att hitta julklappar eller presenter till folk. Hemligheten är att vara uppmärksam. Om en kompis pratar om hur goda morotskakor de har på ett ställe hon fikade - köp ett presentkort där och skriv att nu kan hon få äta hur många morotskakor som helst. om när du frågar personen vad han/hon önskar sig säger ex en ferrari, think outside the box och köp något fyndigt - som en påse ferraribilar! Kostnaden på presenten spelar absolut ingen roll så länge man har en tanke bakom. Funkar varje gång!

2010-12-07 @ 17:53:23
URL: http://whatews.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0