Alingsås i vattnet?

Kikade in på Blocket för skojs skull, för att se om man kunde fynda några snygga möbler. Fann denna annonsen:



Ehh, Alingsås i vattnet? Okej. Kanske en fisk som säljer ett soffbord och en soffa? Who knows, kanske den skulle flytta från stora vattnet till akvarium egen lya.

Om jag hittade något skoj? Nej, tyvärr. Är ute efter en stor svart skinn-hörnsoffa. Har ju nytapetserat i lägenheten och min bruna hörnsoffa passar inte längre. Behöver en svart.

xoxo
Sanzetth

Middag idag: Kycklingtallrik!

dsc00690 (MMS)

Middag idag: Kycklingtallrik!


Galet stolt över dig!

Från Nyheter P4 Skaraborg: 

 



Yes, det är minsann min fina vän Felix. Jag är galet stolt över dig!

xoxo
Sanzetth

Marabou Vinter Vit

Limited Edition-chokladkakan från Marabou för vintern 2010? Varför sätta Limited Edition på smaker som är goda? Marabou Passion vart ju sanslöst god? Vill ha tillbaka.

Well anyway, klart som fan jag vill smaka på nya Marabou Vinter Vit. Du med? (Btw, Marabous sida på FB finner ni här).

xoxo
Sanzetth

Snö i September?!

Kikade in på Aftonbladet och möts av detta:



Snö i September?! 3 decimeter, dessutom! Stackars alla som bor i Vemdalen/Storhogna. Nejtack till snö såhär tidigt. Snön är välkommen i slutet av November och kan mer än gärna försvinna igen i början av Januari, tycker jag.

xoxo
Sanzetth

Blog Awards 2010, ett fiasko?

Har ni sett resultaten för Blog Awards 2010? Ett fiasko? Kul att Egoina vann tycker jag, men det känns som det är fult spel då många som bör fått betydligt fler röster inte kammade hem något pris alls. Fuskade VeckoRevyn?



De nominerade ser ni på www.veckorevyn.com/blogawards. Jag menar, några exempel är ju att Foki borde vunnit årets blogginspiratör. Hon har ju betydligt fler än de andra nominerade. Samma gäller Bella&Tyra show framför Show by Kling (som för övrigt bara var 4 ynka avsnitt). Vilka har flest läsare och därmed störst chans att kamma röster här? Jo, Bella&Tyra såklart. Och Årets Bloggbusiness, borde inte Kenza vinna överlägset med sina ca 150.000 läsare/dag? Jo. Men VeckoRevyn fifflade väl bort rösterna på henne eftersom hon dissat galan?

Vad tror ni om eventuellt fusk, och vilka röstade ni på? Jag tycker Spiderchick borde vunnit både "Roligast i bloggvärlden" samt "Guldpennan"!

xoxo
Sanzetth

Vad jag gör uppe nu?

Vad jag gör uppe nu? Jag somnade vid tyd 22.30, och vaknade 02.30. Kunde sen inte somna om och därmed sitter jag här. Kanske man borde gå och lägga sig trots allt? Mm, jo, jag tror det. Godmorgon Godnatt!

xoxo
Sanzetth

I like Din Sko

I måndags förra veckan var jag och lillasyster på liten shoppingrunda. Vad jag glömde var att visa er var vad jag fick med mig hem!




Dessa fina skor från Din Sko köpte jag. U like? I like.

xoxo
Sanzetth

Vykort från barndomsvänner

Fick vykort från mina fina barndoms-kinna-vänner i fredags. De har spenderat två veckor i Alanya, Turkiet.


Tack sötnosar!

xoxo
Sanzetth

Galet bra investering

I fredags kom min nya datormus, Razer Diamondback 3G. Den är inkopplad och fungerar klockrent. Jag är galet nöjd med min investering!



xoxo
Sanzetth

Fika med pappsen

Dagens "att göra" är klart. Jobbade, hade långlunch då jag och Melina passade på att åka in till stan och äta på restaurang. Gott! Spenderade ytterligare någa timmar på jobbet, för att sedan åka in till Knalleland och träffa pappsen över en fika. Cafét eftermidagen spenderades på fick bli Le Croissant. Det pratades om allt mellan himmel och jord, jobb och familj. Mycket trevligt.

Efter det tog jag en sväng in på Komma Hem där jag köpte mig en tavelhylla och 2 tavlor. På Gamestop köpte jag mig en dvd-film som jag tänkte se ikväll. Mår kasst även idag, så det blir till att ta en dusch och gosa ner mig i sängen framför TVn. Krya på mig!



xoxo
Sanzetth

God och glad, Kexchoklad

Kul att vara sjuk när man har en ledig helg -.- eh, nej. Suck! Matlusten har varit som bortblåst, och vi som skulle äta tacos igår. Känner sig så dum när man bara sitter och petar i maten. En liten liten gnutta lust av att stoppa i sig någonting dök i alla fall på mig innan, så jag åt (god och glad) Kexchoklad och drack Coca Cola. Onyttigt, men bättre än att inte äta något alls! Kommande vecka ser ut ungefär såhär:

Måndag: Jobb 8:00 - 16:30, Ev. fika med pappa efter jobbet. Besök av P.H på kvällen.
Tisdag: Jobb 8:00 - 16:30, Tvätt 17:00 - 21:00
Onsdag: Jobb 8:00 - 16:30, sen kl 19.30 ska tissarna till Blå Stjärnan och vaccineras.
Torsdag: Jobb ?:?? - ?:??, Ev. middag med Mami efter jobbet (om jag ej slutar föresent).
Fredag: Jobb ?:?? - ?:??, Träffa Honey♥


Hur ser er kommande vecka ut? Btw, ni följer väl valvakan?

xoxo
Sanzetth

Påminnelse!

Påminnelse! Glöm för helvete inte att rösta idag om ni inte redan gjort det. (Nora skrev ett mycket bra inlägg där jag inte kan göra annat än att hålla med, läs här). Jag röstar rött, vad röstar du?

xoxo
Sanzetth


Bankrånare eller banklånare?


Haha, jävlar vilken duktig bankchef! (Läs hela artikeln här).

xoxo
Sanzetth

Radiance by Britney Spears



Club4Beauty.seNågon som testat Brittans nya parfym? Radiance by Britney Spears heter den. Jag tycker att alla hennes parfymer jag testat varit riktigt nice, faktiskt. Min favoritparfym är fortfarande Midnight Fantasy by Britney Spears. Vilken är din favoritparfym?

xoxo
Sanzetth

Tacos med A&J

Mår inge vidare idag heller. Vaknade med huvudvärk, så det blev att äta Pamol och VoltarenT till frukost. Känns som om jag har hela huvudet fullproppad med bomull, men huvudvärken känns knappt längre iaf, som tur är.

Strax ska jag och Honey åka och handla, sedan hem till mig. Lena kommer på besök en stund, sedan ska vi hem till Älskling och äta tacos. Förhoppningsvis kommer även A&J. Lite movienight idag med, eftersom jag inte orkar något annat och måste ta det lugnt så jag är pigg och alert på måndag då det är jobb som gäller. Hur har ni det, sötnosar?

xoxo
Sanzetth

Förkyld som ett as

Hux flux blev jag bara förkyld som ett as med huvudvärk och skit. Nyss tryckt i mig 2 Pamol och 1 VoltarenT, och nu hoppas innerligt att huvudvärken ger med sig. Sjuk tänker jag minsan INTE gå med på att bli, fuck no! Sånt trams har jag inte tid med - jag har ett jobb att sköta!

xoxo
Sanzetth

Facebook-konversation

KonversationFacebook mellan lillasyrran och en kompis till henne:


Haha!

xoxo
Sanzetth

En påse luft?

Hittade en minst sagt udda Tradera-auktion där någon säljer en påse luft. Eh?! Okej. I listan såg det ut såhär:


När man klickade upp annonsen såg det ut såhär:


Sen att någon dessutom har lagt ett bud är ju en aning...stört? Varför köpa sig en påse luft? Världen är minst sagt full av konstiga människor. (Klicka här för att komma till annonsen).

xoxo
Sanzetth

På jobbet. Någon som suttit vid det här ta...

dsc00674 (MMS)

På jobbet. Någon som suttit vid det här tangentbordet som varit rastlös måhända?


Krait mot Diamondback

Ut med det gamla, in med det nya! Jag klickade hem en ny datormus till mig själv i söndags. Nu är det dags att byta ut min lilla Razer Krait mot en Razer Diamondback. Gamingmöss är de bästa!


Min gamla Razer Krait.



Nya Razer Diamondback.


(För de som är intresserade finns Razer Diamondack att köpa här och en recension av Razer Krait här).

xoxo
Sanzetth

Efter en shoppingrunda med lillasyster är ...

dsc00670 (MMS)

Efter en shoppingrunda med lillasyster är det nu dags för middagen! Flöt i all ära^^


Jag vill vara rik

Jag vill vara rik. Suttit och dreglat över alla skönheter på den här sidan en stund nu. Om ni fick välja ett par, vilka skulle ni välja?

xoxo
Sanzetth

Jimmy Claeson - Idol 2010

Jag har redan en favorit i Idol 2010. Jimmy Claeson - Everyday:


Hoppas han vinner. Eller nej förresten, hoppas han kommer 2:a, andrapristagarna kommer ju nästan alltid mycket längre. Kolla bara Marie Picasso som vann över Amanda Jenssen. Vem har kommit längst? Amanda. Eller han (minns inte ens vad han heter) som vann över Darin. Vem har kommit längst? Darin.

xoxo
Sanzetth

Jobb-konversationer

Konversationjobbet förra veckan då P åkte runt på sin kontorsstol och sjöng 90-talslåtar.

E: "Alltså du och dina jävla 90-talslåtar, du låter som en kass jukebox".

En annan rolig konversation E drog till med, helst seriöst (hon tänkte inte alls på vad hon sa) lät såhär:

"Så kom det en telefonförsäljare och knackade på dörren".

Haha, jag som trodde telefonförsäljade brukade...ringa?

xoxo
Sanzetth

Skillet - Rebirthing

Hur kan man inte älska dem? Skillet - Rebirthing:


Vilken sjukt bra röst han har. Galet bra!

xoxo
Sanzetth

Bra dröm och störig hund

Inatt hade jag en sjuk bra dröm. Jag dömde att jag fick tillbaka det mesta av det jag blev av med när jag hade inbrott i lägenheten. Har försökt lämna det bakom mig då jag ändå inte kommer få tillbaka någonting. Saknar min externa hårddisk med alla bilder på samt fotoalbumen med bilder sedan många år tillbaka i tiden. Bilder som jag aldrig kommer återse. Saknar även mina 2 bilnycklar för nästa gång den ska på service kommer de fråga efter verkstadsnyckeln (eller vad de nu kallar den) och den har jag inte längre. Åh, vilka människor det finns, va.

På tal om något helt annat hatar jag grannens jävla hund. Det hörs rakt in i mitt sovrum när den skäller och har sig. Få tyst på hundfan om ni ska bo i lägenhet, annars kan ni ju flytta till ett hus där grannar slipper störa sig 24/7. Punkt.

xoxo
Sanzetth

Mina bebisar

Bjuder på en bild på mina bebisar som ligger och sussar så gott på hallbyrån.


Maxxi och Snöboll, visst är de sanslöst söta? Nu ska jag också sova, natti!

xoxo
Sanzetth

The OMG Cat

Svärmor visade mig denna klockrena TV-reklam i lördags. The OMG Cat:


Com hem har verkligen lyckats med den reklamen^^

xoxo
Sanzetth

Kawasaki

Klickade hem dessa små Kawasaki-godingar som jag så gärna ville ha. Dock var färgen på dem starkare än på bilden. Sen så vart de någon millimeter för små. Som en 35,5 ungefär. Jag som har 36 får nog istället beställa mig ett par 37or.




Minisyster fick dem, så hon är väl glad kan jag tänka mig. Får nog gå och köpa dem i butik istället så jag kan prova och vet precis hur färgen ser ut. Fina är de minsann!

xoxo
Sanzetth

Lottter? Jaha, där ser man. För övrigt är ...

dsc00667 (MMS)

Lottter? Jaha, där ser man. För övrigt är det Ica Maxi som gjort denna big fail.


China Town

I torsdags åt jag ute med Mami efter jobbet. Blev wokad kyckling med grönsaker, ris och currysås på China Town, vilket var mycket gott kan jag lova. Vart första (och absolut inte sista) gången jag åt där.


Igår åt jag nämligen där igen. Denna gången blev det friterad kyckling med ris och currysås, vilket även det var supergott! Lördagen spenderades med Älskling, som sagt. Hur var er helg?

xoxo
Sanzetth

FashionTrends


I'm in love! Den thailändska butiken FashionTrends har öppnat Tradera-butik och säljer dessa vackra skor till Sverige! (Klicka i kategorierna till vänster för att komma till skor).



Boots med nitar, 239kr




Over-knee stövlar, 385kr


Hur snygga?!

xoxo
Sanzetth

Dubbla regnbågar

I onsdags kväll fick jag en fin bild på dubbla regnbågar. Vackert!



Bara jag som associerar regnbågar till krambjörnarna och My Little Pony?

xoxo
Sanzetth

30 Augusti

I måndags, alltså den 30 Augusti hade jag och Älskling 2-årsjubiléum. Så idag ska vi ut och "fira" lite genom att unna oss middagen ute på restaurang. Mysigt!

Jag älskar dig, Honey♥

xoxo
Sanzetth

Burberry



Denna vackra halsduk från Burberry köpte jag i torsdags. Nu måste jag bara inhandla mig en svart trenchcoat också.

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0