Blog Awards 2010, ett fiasko?

Har ni sett resultaten för Blog Awards 2010? Ett fiasko? Kul att Egoina vann tycker jag, men det känns som det är fult spel då många som bör fått betydligt fler röster inte kammade hem något pris alls. Fuskade VeckoRevyn?



De nominerade ser ni på www.veckorevyn.com/blogawards. Jag menar, några exempel är ju att Foki borde vunnit årets blogginspiratör. Hon har ju betydligt fler än de andra nominerade. Samma gäller Bella&Tyra show framför Show by Kling (som för övrigt bara var 4 ynka avsnitt). Vilka har flest läsare och därmed störst chans att kamma röster här? Jo, Bella&Tyra såklart. Och Årets Bloggbusiness, borde inte Kenza vinna överlägset med sina ca 150.000 läsare/dag? Jo. Men VeckoRevyn fifflade väl bort rösterna på henne eftersom hon dissat galan?

Vad tror ni om eventuellt fusk, och vilka röstade ni på? Jag tycker Spiderchick borde vunnit både "Roligast i bloggvärlden" samt "Guldpennan"!

xoxo
Sanzetth

Kommentarer
Postat av: Svorskan

Man kan aldrig utesluta att det KAN finnas fusk, men jag tror också att många tror att de inte behöver rösta på de riktigt stora "för de vinner ju ändå" och sen går lite mindre bloggare bort och tar priset. Så det är alltid viktigt att man röstar på den man tycker om oavsett om de är små eller stora.

Sv: Tusen tack! Det är otroligt roligt att hon vann.

2010-09-26 @ 12:37:58
URL: http://svorskan.se
Postat av: noemii

håller med dig.

2010-09-26 @ 19:38:39
URL: http://noemii.blogg.se/
Postat av: Anonym

FAN HELLER! foki e ju inte med!!! :@

2010-09-27 @ 18:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0