Simon&Thomas

Åh, Älsklings katt Sigge är så förbaskat klåfingrigtassig. Nu har den lilla skitungen tagit min hårsnodd. Tror ni jag kan hitta den? Nej. Inte nog med att han snor allt han kommer över, han gömmer det förbannat bra också. Jag blir galen, har letat överallt nu ju.

Var jobbigt att gå upp idag, supertrött. Kanske för att jag har en 10-timmars arbetdag framför mig? Mycket möjligt. Var på Ica Maxi och storhandlade, träffade även...




...Ja, ni ser. Designteamet Simon&Thomas. Kul!

xoxo
Sanzetth

Facebook vs. Lunar

Älskling blir lite sne på att Facebook segar...

"Vafaan va drygt Facebook är, fan skaffa Lunar igen istället!"

Haha, han är rolig, min man.

xoxo
Sanzetth

Bästis 21 år

Igår kväll var Amadeus nya ägare här och hälsade på honom och idag, nu på förmiddagen var Asterix nya ägare här. Busungarna sitter nu och leker med strömsladden till datorn. Skulle egenligen tvättat idag, men jag sov imorse istället. Var jättesvårt att gå upp. För övrigt är alla tissarna nu avmaskade och tiden för vaccinering är bokad.

Nu har jag just ätit lunch och snart bär det av till jobbet. Efter jobbet ska jag hämta Thilda i stan som ska sussa över här. Ska bli skoj. Och vet ni vad? Bästis fyller 21 år idag, glöm inte att gratta henne! (Hennes blogg finner ni här).

xoxo
Sanzetth

Clou - Snowy Wings

Älskling hittade en sjukt bra låt igår. Ett tjeckiskt band vid namn "Clou". Varsågoda, "Snowy Wings":


Iih, rysvarning nästan. I freakin' like 'em! Do you?

xoxo
Sanzetth

Coola USB-minnen

Åh, jag bara älskar de här coola USB-minnena från Inet:




Är de inte sjukt söta? De kostar mellan 124-148kr.

xoxo
Sanzetth

Mission impossible

Todeloo. Har jobbat idag, och tränat. Shoppade även loss på Apoteket för 500 spänn. Köpte bl.a. avmaskningsmedel till kattungarna då de måste avmaskas ordentligt innan de ska vaccineras. Ja, så skulle alltså avmaska dem när jag kom hem = mission impossible. Tog 2 av 4, tar resterande 2 imorgon.

Imorgon kommer förresten Amadeus (förhoppningsvis) blivande ägare. Ska bli så kul att visa dem den söta lilla charmbollen som de änsålänge bara sett på bild. Han är minsann en liten ängel, den killen. Här har ni honom:


Sötig dunboll till maxx, or what? Oh yes.

xoxo
Sanzetth

Tandblekning

Igår köpte jag tandblekning så nu ska gaddarna minsann få sig en omgång och förhoppningsvis bli riktigt vita. Påbörjade kuren idag, så hoppas verkligen på resultat om några veckor! Har ni testat det någon gång? Vad hade ni förnågot och fungerade det?

xoxo
Sanzetth

Tandblekning endast krönor 289,-

Nakenkatt utan päls

Ja, som sagt var vi i Jönköping igår, i deras stuga för att vara exakt. Spenderade mesta tiden utomhus och tidvis försvann solen och det blev riktigt kyligt. Det gick inte så bra för Hanni när hon påpekade att hon frös. Lät såhär:

"Åååh, när jag kommer hem ska jag krypa in i TVn." Okej? Det hon ville ha sagt var krypa ner i sängen/soffan framför TVn, haha.

Hon uttryckte även sina känslor såhär:
"Brr, jag känner mig som en nakenkatt utan päls!"

?... HAHAHAHAHAHA!

xoxo
Sanzetth

Fartfylld dag i Jkpg

Igår vart en fartfylld dag. Sussade över hos Mami fredag till lördag. Såg på "Talang 2010" och drack varsitt glas vin på kvällen. Myspys. Vaknade en halvtimme försent lördag morgon, gick upp och stressade iväg till jobbet. Kom i tid!

Jobbade, åkte hem där Hanni och Älskling väntade på mig. Åkte till Jönköping och firade Bästis som fyller år den 28:e. Mycket trevligt. Åkte alla 8 mil hem, vilka var väldigt plågsamma för halvvägs blev jag superkissnödig. Stannade och åt ute, lämnade Hanni vid bussen, var hemma hos mig. Åkte hem till Älskling och näst intill stupade i säng.


Presenten som hon fick av mig, lillasyster, Älskling och Hanni såg ut såhär (som en stor glassbåt ungefär).


Sussade gott hela natten och vaknade 10.10 idag. Har varit en lugn dag hittills (skönt!). Har ätit en rejäl frukost, druckit kaffe och tagit en dusch. Jag har även svarat på massa mail. Hur har er helg varit?

xoxo
Sanzetth

Bara att bita ihop

Nu beger jag mig strax till jobbet, ska bara borsta tänderna först. Älskling ligger och sussar så sött i sängen och ska inte upp förrän vid 10, lyx! Jag känner mig väl inte alltför peppad att jobba 10 timmar, men det är väl bara att bita ihop. Ska ju dessutom upp tidigt och jobba imorgon med,

Efter jobbet imorgon åker jag, Älskling och Hanni till Jönköping och firar Mandis födelsedag i förskott. Ska bli skoj. Ha en fin dag, allihop!

xoxo
Sanzetth

10-timmarsdag

Jag ska jobba 10-timmarsdag imorgon fick jag reda på idag. Kul... Hela fredagen borta, jag jublar. Tänka sig att jag inte varit hemma innan 19.30 en fredagkväll på typ 1,5 år. Lite tragiskt nästan, tycker ni inte?

xoxo
Sanzetth

Hungrig torktumlare

Jag kom upp och tvättade trots att jag inte kunde somna inatt (dock inte så tidigt som jag tänkt). Men efter dagens tvättande kan jag ju konstatera att mina örngott förökade sig och torktumlaren var hungrig och åt upp en strumpa...

xoxo
Sanzetth

Kläder med roliga tryck!

Insomningsfösök

Här ligger jag och vrider och vänder på mig och kan för allt i världen inte somna. Dessutom kliar det just precis där man inte når på ryggen. Undrar just varför? Förmodligen för att inte Älskling är här och kan klia mig. Damn. Nu ska jag återgå till mina "insomningsförsök". Känner på mig att jag inte lyckas gå upp vid 7 imorgon bitti och tvätta...

xoxo
Sanzetth

Tävlar om 100.000kr

Jag är med och tävlar om 100.000kr! (Synd som bara den att jag inte ser bilden nedan på min dator. nackdelen med Ubuntu)...


Haka på ni också, ni har inget att förlora!

xoxo
Sanzetth


"Tvätt-dag" imorgon

Mailen strömmar fortfarande in. Nu ska jag strax till jobbet. Imorgon är det "tvätt-dag", så jag ska upp vid 7. Kul? Nä. Men jag kan ju inte räkna med att jag kommer upp förrän 9 ändå. Brukar bli så. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Tid, energi och lust

Åh, jag känner mig så stressad. Det är mycket runtomkring mig just nu. Därför jag lagt bloggen lite åt sidan som ni märkt. Tar tag i det när jag har tid, energi, lust och inspiration. Så denna glesa uppdatering får vi leva med ett litet tag. Men jag kan garantera att det vänder. Tålamod!...(har jag dåligt av).

xoxo
Sanzetth

Stress stress

Här sitter jag i vetskapen om att börja jobba klockan 14 och så slår det mig att jag ju börjar 13! Stress stress. Så nu slänger jag i mig lite lunch (resterande tacos från igår).

Försökte mobilblogga igår, men det funkade inte. Ikväll ska jag hem till Älskling och sussa där, men lyckas jag inte mobilblogga idag heller så hörs vi ikväll. Ha en fin dag.

xoxo
Sanzetth

Sovit dåligt

Sov ca 2 timmar inatt, gick upp tidigt, åkte till jobbet, jobbade. Har pinats av magont och illamående större delen av dagen, ingen höjdare. Efter jobbet var jag en sväng hos mormor och morfar. Träffade Hanni, moster och minisyster. Handlade sedan mat inför kvällen, åkte hem med den. Åkte och gymmade i 75 minuter med Mami. Duktigt!

Hemfärd. Dammsög och städade lite. Lagade tacos och åt. Resten av kvällen har spenderats framför datorn med mailen. Inkorgen svämmar nästan över. Nu är jag trött.

Imorgon bitti ska jag upp tidigt och duscha samt äta frukost. Packa väskan eftersom jag sussar hos Älskling imorgon, Får besök av eventuella kattköpare (som åker ända från Jönköping baraför att få se dem). Ja, så ser det ut just nu. Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

Annons ute

Nu är annonsen på kattungarna ute. Om 6 veckor kommer de inte bo här mer... Inom loppet av 2 timmar hade jag 6 intressenter, så svårsålda är de inte. Men det är väl inte så kontigt? Ni har ju fått se hur bedårande de är.


Amber


Anastacia


Amadeus och Asterix

Sötaste. Får njuta desto mer av tiden jag har de här, de växer ju galet fort. Nu är det dags för sängen, ska ju trots allt upp vid 7 imorgon. Natti!

xoxo
Sanzetth

> Pokerkväll

Igår hade vi pokerkväll här. Skitmysigt med nice sällskap, någon öl och rostade cashewnötter. Jag vann dock inte, det gjorde Älskling. Hur var er lördagkväll?

Idag kommer det nytt avsnitt av Spartacus - blood and sand. Wihoow, härmed lyder veckan såhär: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Spartacus-dagen.

xoxo
Sanzetth

> Älskar "mina barn"

Godmorgon. Ungeför 10.15 vaknade jag automatiskt, kalasbra. Hade en jättehemskt dröm, så det var skönt att vakna. Gick upp, väckte älskling och gick till köket för att göra kaffe. Jag blev helt yr och tvungen att lägga mig igen. Efter att ha legat i sängen och kallsvettats någon minut så var det som bortblåst igen. Det enda som återstod var huvudvärk, men det har jag tagit Alvedon för nu, så hoppas det släpper snart.

För att återgå till drömmen, så hade jag helt plötsligt bestämt mig för att mina tissemissar som varit innekatter i hela sitt liv skulle få börja gå ut själva. Efter en dag ute kom min lilla pärla Snöboll hem och någon hemskt människa hade rakat av henne pälsen och misshandlat henne såpass illa att hon inte ens kunde gå på alla fyra ben.


Min Snöboll


Stackars min lilla ärta, även om det var mina drömmar som spökade för mig så var det en hemskt syn. Jag skulle nog aldrig våga låta mina små "barn", katterna, få gå ute som de ville (jo, kanske om man bor ute på landet, men det gör ju inte jag). Många ser ju även värdet i deras utséende och försöker sälja raskatter dyrt. Det varnade till- och med folk mig för när jag köpte katterna. Tydligen så "snor folk sådana katter hejvilt".


Min Maxxi


Tur för mig att mina tissebarn (Speciellt Maxxi) inte ens vill gå ut. Tar man ut honom (i koppel givetvis), så sätter han sig bara och vägrar i princip gå om man inte bär honom. Jag älskar verkligen mina katter obeskrivligt mycket, de är som "mina barn" för mig, faktiskt.

xoxo
Sanzetth


> Kul och hemskt

Hahahahaha...

Förlåt, men detta är ju bara extremt kul men hemskt på samma gång!

xoxo
Sanzetth

> Födelsedagskalas

Idag har vi varit på födelsedagskalas! Svägerskans döttrar som fyllde år. Det bjöds på grillad kyckling med potatissallad, baguette och grönsallad. Kalasgott! Efter det blev det såhär fina tårtor:




Ja, L har gjort dem själv. De var lika goda som de är fina! Småtjejerna såg ut att vara glada och nöjda över sina presenter. Mycket lyckad dag.

Nästa lördag är det födelsedagskalas igen. Då är det Bästis som fyller 21. Ska bli skoj, dock kommer ju jag och mannen min senare eftersom jag jobbar, och det tar en stund att köra från Borås till Jönköping. Men as they say, fint folk kommer alltid försent! Haha.

xoxo
Sanzetth

> Cirkus

Jag fick hem den här i brevlådan härom veckan:


Rev och slängde med en gång. Jag tål inte cirkusar. Helt ärligt, faktiskt. Djurparker har jag absolut inget emot, men i- och med cirkus får alla stackars elefanter och andra djur sitta inträngda inne i en lastbil hela sommaren och åka från stad till stad. Det för att sedan uppträda med massa konster inför människor som sitter och tittar, vilket ligger helt utanför deras natur.

Stackars djur, säger jag bara. Jag har själv varit på cirkus som mycket liten, både en med djur och en med bara människor. Gissa vilken som var bäst? Den med enbart männiksor som uppträdde! Jätteduktiga akrobater som imponerade på den lilla unge jag då var. Vad säger ni om ämnet?

xoxo
Sanzetth

> Tur i oturen

Jo, när jag skulle diska för någon månad sen. (Alltså, jag har givetvis diskat sedan dess. Låter ungefär som att jag diska någon gång i månaden, men så är inte fallet).

Jag hade världens berg av disk och drog mig verkligen för att ta tag i den. Hoppsan, så det kan gå! :


Ja, jag fick alltså skjuta upp det till dagen efter då jag köpt en ny, för vattnet rann ju ut. Tur i oturen skulle man väl kunna säga^^

xoxo
Sanzetth

> Tyllkjol

Var längesen jag uppdaterade min "Shopaholic"-kategori, så tänkte ta tag i det nu!


Igår valde jag bort mineralconcealern jag brukar ha för en billigare variant och unnade mig en ny kjol! Svart i tyll, supersöt. Vårkänslorna smyger sig på ordentligt nu, alltså. Kjolen - hiss eller diss?

xoxo
Sanzetth

> Workóholic maybe

Nu bär det av mot jobbet. Workóholic maybe... Efter jobbet är det HELG! Härligt, hoppas det fina vädret håller i sig. Imorgon ska vi till pojkvännens syster och hennes familj för att fira småtjejerna, ska bli kul. Ha en fin dag så hörs vi ikväll!

xoxo
Sanzetth

> My secret

Vill ni veta my secret? Har inte velat lägga ut det i bloggen av olika anledningar, men you guys deserve to know, right?





Jag har fyra såhär söta små bebisar hemma. Det är dagis kan jag ju tala om, haha! De är överallt hela tiden. Sanslöst söta. Maxxis ocgh Snöbolls ungar, så de är Ragdoll/Siames/Birma. Blåögda hela bunten och kommer så förbli. Både mammas och pappas ögon är ju det.

Kommer bli jobbigt när de är 12 veckor och ska säljas. Visst är det påfrestande att ha 6 tissemissar i en lägenhet om 79kvm, men fasen så mycket bättre än att ha dem i en liten etta i alla fall!

xoxo
Sanzetth

> Finska namn. Mumin?



Bara jag som är trött och extremt lättroad, kanske. Men detta var förbannat kul! (klicka på bilden för att komma till tråden)

Oj, såg nu att bilden blev väldigt otydlig, men det är en helt seriös tråd i ett forum om finska namn. Alla börjar rabbla namn, och så skriver en "Mumin? hehe kunde inte låta bli." Jag garvade som attan, faktiskt. Dags att sova nu? Eh, ja.


xoxo
Sanzetth

> Dragon trainer

Vill tipsa om filmen "How to train you dragon" som går på bio nu. Riktigt mysig och bra film, faktiskt. Jag vill ha den där svart draken efter att ha sett den, haha! Fast det finns mycket här i världen man vill ha, men inte kan få.

Har ni sett filmen än? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

> Vädret på vår sida

Nu bär det snart av till jobbet. Jobbar kväll och ska försöka komma i säng lite tidigare idag än vad jag gjorde igår. Tvättdag imorgon 7-12. Tråkigt som attan, speciellt med tanke på att tvätt-högen växt sig enorm.

Positivt är det i alla fall att vädret är på vår sida. Superhärligt ute med stark sol och många plusgrader. Det gör under för humöret, verkligen. Ni får ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

> Nytt datorfodral

Jag beställde ett nytt datorfodral till min netbook förra veckan. Den kom igår, men var tyvärr fel färg. Tråkigt, för det är ju så jobbigt att skicka tillbaka och sånt. Skulle haft en svart/vit, med vit insida. Fick istället en svart/röd/vit med röd insida, vilket jag tycker var ganska fult. Hur perfektionistisk (finns det något ord som heter så?) jag är då kan ju diskuteras, men så tycker jag i alla fall.

Har nu mailat, och hoppas slippa betala frakten tillbaka om jag får byta den (borde man väl få, eller?). Well, såhär ser de ut.

Den jag beställde:


Den jag fick:


Syns inte på bilden, men om man lyfter på locket är det en såndär knallröd färg som riktigt sticker i ögonen. Hur "perfektionistik" jag än må vara, så är det väl egentligen en jäkla principsak att man ska få det man beställt, eller?

xoxo
Sanzetth

Årets första mjukglass

Idag var jag och Mami lata. Träffades vid gymmet och tränade ca 45 minuter. Dock inte intenivt. Vi brukar vanligtvis träna intensivt i minst en timme, ibland 1,5. Istället avbröt vi passet och åt årets första mjuklass i stadsparken. Supermysigt i solskenet! Lätt värt det. Nästa vecka får vi verkligen köra stenhårt.


Nu sitter jag här med ett glas juice, 2 chokladbollar och en liten mugg med supergod stracciatella-yoghurt. Ser på scrubs, dessutom. Superdupermyskväll, minst sagt. Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

> Nice day!

Spartacus var lika bra och spännande som alltid igår. Nu är det dags för mig att åka till jobbet, efter jobbet ska jag till mormor och morfar och äta lunch för att sedan åka och träna. Have a nice day!

xoxo
Sanzetth

> Marabous nyheter

Smakat på Marabous nyheter "Sensation - Caramelized almonds&seasalt" och senaste "Passion - limited edition". Får säga att båda var himla goda.


Den senaste i sensation-familjen vart dock inte så speciell om man jämför med de andra smakerna, enligt mitt tycke. Jag tyckte ju att "Toffee&Walnut" var döäcklig och "Yoghurt&Raspberry" var kalasgod!


Men den nyaste smaken "Passion - limited edition" var jättegod. Jag älskar den friska eftersmaken av passionsfrukt. Kan ju tillägga att den även innehåller chili som bilden visar. En riktigt stor tumme upp på den. Den förra "limited edition - Vinter" vart ju inte alls god - fy!

Har ni smakat Marabous nyheter? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

Tatueringar o piercings

Nu är det efterfest härhemma. Jag är inte nykter, men dricker enbart vatten sedan cirkus 2 timmar tillbaka. Why? What can I say? I'm a f*cking good girl! Nu diskuteras det tatueringar o piercings. Jag ska joina diskussionen eftersom jag har både och.

xoxo
Sanzetth

> Inlåst post

Jag är stressad. Måste hinna till systemet o köpa lite bärs till på lördag, o sen hem o äta snabblunch. Hade åkt nu på en gång om det inte var för att min mobil var helt urladdad. Måste ladda den några minuter, så den inte dör. Jag har nämligen supersvårt att minnas min pin-kod. Dör den så blir jag skitnervös o tror att jag inte ska lyckas få igång den. Förra gången den gjorde det slog jag fel kod 2 ggr, och på sista försöket gissade jag rätt!

För att övergå till någonting helt annat så håller de på att byta ut våra ytterdörrar hemma. I de nya dörrarna är det inte postlådor, utan man har ett låst fack på första plan istället. Jag o Madde har reagerat lite på att posten avtagit hemskt mycket den senaste veckan. Igår kikade hon in i den låsta lådan, och den var proppfull!

Det förklarade ju en del, men eftersom vi inte fått nycklarna till den lådan än, kommer vi inte åt den. Jag som beställt en laptopväska som jag väntar på. Den ligger förmodligen inlåst i lådan. Jag har gått o väntat på mina deklarationspapper hela veckan. De ligger förmodligen också inlåsta i lådan. Dagens I-landsproblem? OJA.

Nu får jag hoppas mobilen hunnit ladda sig lite, för nu stänger jag av här och åker in till stan. Trevlig helg, allihopa!

xoxo
Sanzetth

> Fel dörr!

Jag träffade Sessan igår. Hittade inte i tätorten jag växt upp i bott i 17 år, haha. Fick ringa henne och få vägbeskrivning till lägenheten (jag har bara varit där en gång tidigare) efter att ha kört fel. Avslutade samtalet då jag parkerade bilen, och detta bostadsområde har flera likadana hus/lägenheter, så hon säger att hon lämnar dörren på glänt så jag ser vart det är och bara kan gå in.

Första bästa dörren jag ser som står på glänt går jag ju givetvis in genom. "TJOHOO!" säger jag och stänger dörren bakom mig. Kikar in och i soffan sitter någon buddha-liknande filur, det var fel dörr! Jag blir livrädd, för människan ser verkligen sjukt creepy ut. Tittar inte ens åt mitt håll, men jag vänder på klacken och skyndar mig därifrån.

Ringen Sessan igen och hon kommer ut. Blev alldeles för kort visit denna gång då jag fastnade i trafiken p.g.a en olycka på riksväg 41.

Idag har jag (okej inte jag, utan Mamis sambo) bytt till sommardäck! Intressant, eller hur?^^

xoxo
Sanzetth

Vafan glor du på?

Fikat med vänner till klockan 22 idag. Mycket mysigt och jäkligt roligt. En av många roliga konversationer löd såhär:

K eyeballar Hanni.
H: Vafan glor du på? Har du ingen TV hemma, eller?
B: Det har han! Men han har inte Animal Planet.

Alla brister ut i gapskratt.

xoxo
Sanzetth

> Plugga vidare

Godmorgon. Vaknade för en halvtimme sedan och sitter nu och dricker morgonkaffet. Ska göra iodning mig såfort jag druckit upp, sen få i mig lite frukost/lunch. Får se om minisyster följer med mig hem idag och sussar över.

Imorgon bitti ska jag tvätta. Skulle förresten skicka in mina val till högskolan igår kväll. (Yes, jag funderar på att plugga vidare). Dock gick inte detta så bra eftersom de utbildningar jag vill gå har minst G i Matte B som förkunskapskrav. Jag som inte läste den kursen på gymnasiet. Har jag inte en chans då?

Får fixa det på fredag då jag sussar hos Mami istället. Hon bör veta eftersom hon jobbar på Högskolan jag tänkt gå på...

xoxo
Sanzetth

Telia vs. Linux

Work today. Ringde Telia Felia och satt i telekö i en halvtimme i förmiddags. Det trådlösa nätverket fungerade nämligen inte. Visade sig att Telia inte stödjer Linux, så jag kan inte ha det alls om jag inte skaffar Windows 7. Madde däremot har 7:an, så på hennes funkar det. Hon sitter på det trålösa och jag har sladd. Lite sunkigt för mig. Men jag har ju min personliga datasupport Älskling som fixar mina små dataproblem, lucky me!

xoxo
Sanzetth

Världens sötaste ärta

Ja, här sitter jag och Madde (probably the best room-mate in the world) o nördar oss framör varsinn liten vit laptop. Sött, jag vet =P Ser dessutom på Scrubs (love).

Imorrn måste jag ringa Telia eftersom det trådlösa bredbandet strular. Palla sitta här med varsinn sladd, liksom. Ska dessutom jobba imorgon. Jag och lillasyster (som jobbar på samma företag som jag) ska ta hand om hela butiken alldeles själva hela kvällen. Coolt, jag vet^^ Superansvar, minst sagt.

Bredvid mig ligger världens sötigaste lilla ärta, min Snöboll. Tissemissen, alltså. Inte lagt in mina bilder på nya datorn än, så kan tyvärr inte visa henne. Kanske kan jag visst det, förresten. Om jag kikar i blogg-arkivet. Yes, på den understa bilden i detta inlägget finner ni henne. Vad hittar ni på för skoj, btw?

xoxo
Sanzetth

> Hyr en pensionär

Förlåt, men HAHAHAHA!


(Klicka på bilden för att komma till annonsen).

xoxo
Sanzetth

> Operativsystem Linux

Godmorgon. Vi blev faktiskt inte väckta imorse, utan kom upp vid 10-halv 11 ändå. Sitter och pillar på nya laptopen och enda nackdelen med den är operativsystemet Linux. Egentligen är det väl ingen nackdel utan bara jag som är ovan. På min stationära dator har jag ju Windows 7, vilket jag är van vid.

Finns inte vanliga msn-messenger på Linux, utan istället är jag en messenger vid namn "Pidgin". Söt liten pingvin som sitter där på skärmen och tittar på mig, men jag fattar inte hur jag får in mina msn-kontakter i den? Om det över huvud taget går, vill säga. Vad har ni för operativsystem på era datorer?

xoxo
Sanzetth

> Morgonpigg bonus-son

Nu är det nog snart dags att skutta i säng, för imorgon lär vi bli väckta supertidigt eftersom äldsta bonus-sonen är här. Han är morgonpigg, vilket definitivt inte jag är. Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> Fraktat liftande gran

Måste bara skriva om en sjukt rolig händelse vi (jag och älskling) var med om idag (igår). Vi körde på Riksväg 41 och rätt som det är dyker en liten minigran upp mitt i vägen. Jag hinner inte svänga undan, utan kör över den. Tittar i backspegeln samt sidospeglarna, men den dyker aldrig upp bakom oss.

Vi svänger in på Riksväg 27, och jag stannar på närmsta busshållsplats. Hoppar ur bilen och kikar under den. Där satt den jäveln vid hjulhuset. Vi har idag alltså fraktat en liftande gran från 41:an till 27:an, haha!

xoxo
Sanzetth

> Såld på blocket

Sent igår kväll la jag upp en annons blocket. Tänkte nämligen att jag skulle sälja min 90-säng som ändå bara stod i vägen hemma. Jag fick ju en dubbelsäng i födelsedagspresent (tack mami o mamis sambo)!


Annonsen dök upp vid 8-tiden imorse och 3 timmar senare hade jag sålt den för 750kr. Kalasbra tycker jag! Nu slipper jag åbäket som bara stod och tog plats i vardadsrummet. Att det skulle gå så otroligt lätt att sälja den gjorde mig både förvånad och glad. Perfekt!

Har ni sålt något på blocket?

xoxo
Sanzetth

> Inget planerat

Godmorgon! Trots att jag har sovmorgon vaknade jag nu, men det kan väl kanske vara skönt? Dagen lär ju kännas längre än igår iaf. Får väl se vad dagen har att erbjuda, för jag har inget planerat änsålänge. Vad ska ni göra idag?

Förlåt, rättning! En sak planerad har jag ju faktiskt. Spartacus går ju på söndagar, (en av veckans höjdpunkter) så det kan jag ju bara inte missa.

xoxo
Sanzetth

> Asus Eee PC900

Det blev som jag ville och jag köpte mig en liten netbook. Det blev en vit Asus Eee PC900. Skitsöt med bara 8,9" skärm som inte ens väger 1kg. Jag tror jag är lite kär i min nya lilla följeslagare^^ Här är min nya lilla älskling: 



Har ni någon laptop, isådanafall vad för modell?

xoxo
Sanzetth


> Köpa mini-laptop

Idag är det väl en "vanlig lördag"? Jag menar med butikernas öppet-tider och sådant. Jag ska nog bege mig ut och köpa en liten laptop nu, "netbook". Funderat på det dölänge, men med beslutsångesten (som jag ärvt av Mami) är det ju himla svårt att bestämma sig. Nu har jag iaf gjort det och tror att det är en bra investering. Att kunna ta med datorn i handväskan är ju guld värt.

Jag hade en liten plutt-laptop innan som sagt, som jag sålde. Har nu kommit på att laptop är en bra grej. Man tar ju inte direkt med sig den stationära datorn på semester liksom. Min gamla laptop var på 12,1" och den nya jag tittat på är på 8,9" (skärmstorleken alltså). Den är med andra ord i minsta laget, men det är säkert bra. man vänjer sig nog^^

xoxo
Sanzetth

> Sovit ut

Godmorgon! Jag har /för att vara mig) sovit ut riktigt ordentligt idag. Vaknade inte förrän vid 11. Idag ska vi hem till mig en sväng, och i eftermiddag/kväll kommer förmodligen Älsklings yngsta son hit och sover över. Myspys och mycket bus, med andra ord. Nu ska jag göra iordning mig!

xoxo
Sanzetth

> Såhär att bli vuxen?

Det vart en lyckad dag måste jag säga! Som planerat var dagens höjdpunkter det otroligt mysiga sällskapet, den goda maten, fika med kaffe och tårta, påskgodis samt öl. Mumma!



Förresten jag har tänkt på en grej. Sedan jag fyllde 20 har jag varken fått julkalender eller påskägg. Är det såhär det är att bli vuxen? Nu vart det visserligen över ett år sedan jag officiellt blev "20+", men man saknar faktiskt de där små (egentligen fjantiga) grejerna man blev så otroligt glad över när man var yngre! Håller ni inte med?

xoxo
Sanzetth

> Älskling byter om

Älskling byter om...

Han: Vart är de svarta jeansen?
Jag: Här.
Han: Jaha. Vart är det rosa linnet?
Jag: I tvättkorgen.
Han: Varför ligger det där?
Jag: För att det är sketet.
Han: Du är sketen, varför ligger inte du i tvättkorgen?

Haha, för det första är jag INTE sketen och för det andra tvättar man inte mig i en tvättmaskin!

xoxo
Sanzetth

> "Fira påsk"

Kom upp vid halv 11-tiden, drack kaffe och tog en dusch. Nu står pastagratängen i ugnen och vid 15-tiden kommer folket och då ska vi "fira påsk". Inget jag vanligtvis brukar göra, påsken är väl mest en anledning för att vara ledig från jobbet (jag klagar inte), supa huvudet av sig och äta mängder med godis.


Idag ska vi i alla fall äta god mat, träffa trevligt folk, kanske klämma en eller annan öl, fika och ha det allmänt mysigt. Vad hittar ni på i påsk?

xoxo
Sanzetth

> Bäst citat idag

Bäst citat idag: "En cigarett förkortar livet med 2 minuter, en flaska vin förkortar livet med 4 minuter, en arbetsdag förkortar livet med 8 timmar"...

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0