The Sorcerer's Apprentice

Förlåååt alla fina för noll uppdatering idag! Bion vi var på igår, "The Sorcerer's Apprentice", var en besvikelse! Jag hade höga förväntningar och trodde den skulle vara superbra. Men så vart det ikke. Till att börja med var jag kissnödig hela filmen, vilket förstörde stämningen lite. Skämten i filmen var torra och inge kul alls. (Killen som satt bredvid mig garvade dock åt varenda skämt, stackarn). Den kändes långdragen med, var så man satt och kikade på klockan emellanåt och undrade om den inte var slut snart. Nicolas Cage spelade dock lika bra som han alltid gör, så det är ju plus (fast det förväntar man ju sig, så plus är det väl egentligen inte alls).


Well, efter bion gick vi och kikade lite på "Lake Of Tears"s spelning. De var helt ok, och det var massa rockers där och tittade. Drog efter det hem och sov. Jag och Madde hade sleepover i mitt rum^^

Imorse vart jag pigg som en mört, vaknade halv 10. Gjorde kaffe, kollade mailen lite snabbt, plockade ur diskmaskinen och ställde in det smutsiga, rensade kattlådan, gav bebbarna mat och nytt vatten och tog en dusch. Frukosten fick bli denna mycket mumsiga kycklingtallrik:


Dundergott var det. Vid 14-tiden åkte jag över med några Billy's-pizzor till stackars Jay som mådde så dåligt att han inte klarade av att gå till affären. Stackarn såg nästan svimfärdig ut. Krya på dig, vännen och hör av dig om det är något problem, så ska jag göra vad jag kan.

Efter att jag varit där en snabbis (vill inte bli smittad, så det gick ganska fort), så åkte jag hem till Älskling. Hans syskon med barn kom och vi blev bjudna på smörgårdsbord (tog dock ingen bild). Var thékakor med valfritt pålägg. Kändes jättelyxigt med alla god pålägg som fanns att tillgå. Rödbetssallad, köttbullar, mimozasallad, skinka, philadelphia, gurka, ost, majonäs, leverpastej osv. Mumma!

Nu på kvällen har vi suttit och kikat på House och ätit lite godis. Det blev ju ett ganska långt inlägg, men det är iaf vad jag har sysslat med. Fullt upp! Och förlåt igen för den dåliga uppdateringen, nu ska jag skärpa mig för nu hinner jag blogga igen!

xoxo
Sanzetth

Äntligen nätverk!

Jag är hemma, weihoow äntligen nätverk! Nu ska jag och Madde gå på bio. "Trollkarlens lärling" ska vi se! Någon som sett den och tycker den är bra?

xoxo
Sanzetth

Internet härute hos Mami strular fortfaran...

dsc00635 (MMS)

Internet härute hos Mami strular fortfarande. Ikväll ska jag hem igen, så då kommer jag kunna blogga som vanligt. Bjuder (för ovanlighetens skull) på en bild på mig som jag tog för ca 1 minut sedan. Idag ska vi hälsa på mormor och morfar var det tänkt. Ska bli kul, hoppas de är hemma. Vad ska ni hitta på idag? Puss!


Jag får inte nätverket till datorn att fun...

dsc00630 (MMS)

Jag får inte nätverket till datorn att fungera här ute hos Mami just nu. Hoppas verkligen mobilbloggen fungerar igen! Fick dessa fina örhängen av minisyster som hon köpt till mig i Kroatien. Fina, right? Puss!


Chokladpudding...eller?

I förrgår kväll blev jag gottis-sugen, så gjorde chokladpudding till mig och Madde. Sjukt gott, har inte ätit det sen...sen...jag bodde hemma? När jag bodde hemma (flyttade hemifrån för 4 år sedan) så brukade jag och lillasyster äta det.


Precis tagit ut den ur kylen.


Serverad och redo att ätas!


På TV var det Sex and the City, lucky me!


Jag vet att det ser ut som bajs, men jag lovar att det var himla gott! Tyvärr var grädden slut, men fungerade utmärkt även utan.

xoxo
Sanzetth

Jag kom upp i tid!

Godmorgon, jag kom upp i tid! Om 40 minuter bär det av hemåt till tvätten. Efter tvätten är avklarad (ca 14?), så ska jag hem till Mami o company. Ikväll blir det Nelly Fashion Show. Vad har ni för dagsplaner, sötnosar?

xoxo
Sanzetth

Godissuget löst

Godissuget blev som sagt löst. Mycket gott vill jag lova.



Det är bara att välja och vraka, Fröken Bitterfitta ;)

Nu börjar det bli dags för sängen. Ska försöka pallra mig upp ur stora, varma, mjuka sängen relativt tidigt imorgon. Ska tvätta, och behöver verkligen vända tillbaka dygnet. Sov gott, sötisar! Ni vet väl att ni förgyller min vardag med era fina kommentarer? ♥

xoxo
Sanzetth

Bättre sent än aldrig


Mami och company kom hem ifrån Kroatien i söndags, men kortet de skickade i början av förra veckan kom inte fram förrän idag. Bättre sent än aldrig!

xoxo
Sanzetth

Kraftigt godissug

Godissuget är alldeles för kraftigt, jag och Älskling kan inte stå emot. Så nu bär det av till ICA. Shame on me, haha.

xoxo
Sanzetth

Skynda fynda

Om mindre än 2 timmar är Bloppis nummer 2 slut. Skynda fynda! Klicka HÄR för att komma till den. (P.S änsålänge ligger priserna bara på 1 krona)!

xoxo
Sanzetth

Nelly Fashion Show

Fått ett mail igår från Nelly.com om att de har Fashion Show på Åhaga nu på torsdag. Sweet, ska nog fråga Mami och Syster om de vill gå med mig!





Ska ni dit?

xoxo
Sanzetth

Feberfrossa

Godmorgon. Natten var hemsk! Somnade vid 3 inatt någon gång och vaknade halv 4. Kallsvettades och kändes som någon form av feberfrossa. Jag kände att "jag måste äta något annars dööör jag", så jag gick upp och satte i mig 2 smörgåsar och 2 knäckebröd(!) och tog en cigg. Jösses, jag som näst intill aldrig äter på nätterna annars. Gick och lade mig igen vid halv 5 och somnade kanske halv 6.

Vaknade halv 12. Men nu mår jag great igen, fattar inte vad det var för ryck min kropp fick inatt alls. Men sålänge det fortsätter vara bra skiter jag faktiskt i det. Nu ska jag äta lite brunch, sen åka till pojkvännen och förhoppiningsvis sola och bada. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Läggdags

Nu är det verkligen läggdags för mig. Sov gott, sötnosar och tack så jättemycket alla fina som röstat på mig. Natti!

xoxo
Sanzetth

Hiss eller diss?

Fann dessa skor på Asos. GRÄSLIGA utav bara faan säger jag, vad säger ni...

...Hiss eller diss?

xoxo
Sanzetth

Veckans blogg?

Jag är en av finalisterna i "Veckans blogg" hos Jojjjjoh.blogg.se. Rösta gärna på mig, har jag nummer 6!


Ni kan rösta på mig HÄR. Tack på förhand, sötnosar!

xoxo
Sanzetth

Pizza till lunch

Åkte och köpte pizza till lunch, mums! En kycklingtallrik för mig. Glömde dock att ta den officiella "ta-kort-på-maten-till-bloggen-innan-du-äter"-bilden. Sorry! Men den var himla god och jag är jättemätt nu. Härligt väder idag med, me like! Vad hittar ni på idag?

xoxo
Sanzetth

Sno stilen

Ja, jag erkänner. Jag har fullkomligt snöat in mig på Amanda Jenssen. Men det är ju faktiskt så att hon inte bara sjunger bra, hon är ju jäkligt snygg också!


...Så snygg att jag tänker sno stilen!


Leggings - 99kr, Nelly.com
Klänning - 379kr, SandraGarcia.se
Örhängen - 203kr, saray.se
Läppglans - 155kr, Club4Beauty.se (Lancôme)

xoxo
Sanzetth


Damn crazy

Sorry för dålig uppdatering idag, men spontan-åkte till vänner och grillade, och kom inte hem förrän nu. Var himla trevligt med mycket prat, skratt och annat som jag faktiskt tror jag låter stanna mellan oss som var där. Damn crazy, det lovar jag. Hur har er måndag varit?

xoxo
Sanzetth

Mina bebisar

Lite bilder på mina bebisar ♥

På skrivbordet låg det ett täcke och på det två marknadsballonger. Skulle döda och slänga ballongerna, så lyfte på dem. Gissa vem som låg under?


...Min Maxxi!


Dödade ballongerna. Då dyker min Snöboll upp.


Svårt att låta bli dem för en nyfiken liten dam.

xoxo
Sanzetth

How to make ugly peole

Godmorgon^^ Om ni inte sett denna, do it immediately! How to make ugly people less so:


Hahaha, hur kan man inte älska henne? Klockren brud!

xoxo
Sanzetth

Ingen melon för mig

I onsdags ägnade jag ju dagen till att städa. Efter att ha varit ensam hemma hela dagen och hunnit med att dammsuga samt moppa alla golven, så kom Madde hem.

Jag var sugen på något och öppnade kylen. Fann där en vattenmelon som jag inte visste när hon hade inhandlat. Tog därför ut den, höll upp den och frågade henne om den fortfarande var ätbar. Hon svarade "Det vet jag inte, du får öppna plasten och lukta på den". Jag höll då melonen med en hand och skulle öppna med den andra...


...Hoppsan, så det kan gå. Bloggnörd som man är sprang jag genast och hämtade kamera, haha! Well, det blev att dra fram moppen och skura ännu en gång. Och inte fick man unna sig lite vattenmelon efteråt heller, nej. Nu ska jag sova, natti!

xoxo
Sanzetth

Aftonbladet skyldiga igen

Återigen är Aftonbladet skyldiga till ett epic fail.


Ibland undrar jag vad de tänker när de väljer reklam/artikelbilder på Aftonbladet.se?

xoxo
Sanzetth

Amanda Jenssen

HUR bra röst får man ha? Nu har jag kört denna på repeat i säkert en halvtimme. Amanda Jenssen - No one:


You gotta love her!

xoxo
Sanzetth

Är det ens ett ord?

Fann denna sida i en av mina tidningar:

 

"Najsa"?! Är det ens ett ord? Om man nu mot all förmodan ska försvenska det så borde det väl bli "najsiga"? Tycker ni inte det?

xoxo
Sanzetth

Bloppispåminnelse

En kort bloppispåminnelse, om ca 9 timmar går många av autionerna ut. Skynda buda om ni är intresserade! Min superduper-plattång är bl.a. med. Likaså massa kläder efter garderobsrensningen. Bloppisen finner ni HÄR.

xoxo
Sanzetth

Ösregn

Godmorgon. Idag är jag ju nästan upp med tuppen!... Eller kanske inte. Men Älskling väckte mig strax efter 10. Nu dricker vi kaffe och det står som spön i backen därute. Tråkigt med regn. Ja, utöver att det blir mysfaktor inne då, vill säga. Lite mysigt är det att höra smattrandet mot rutan, men ut vill man ju då rakt inte gå. Har hela Sverige drabbats av detta ösregn, eller har vi bara otur?

xoxo
Sanzetth

Ritter Sport vs. Marabou

Jag köpte som sagt Ritter Sport - strawberry yogurt. Nu har jag smakat och ja, den var god. Dock slår den, enligt mig, inte konkurrenten som har den likvärdiga yoghurt&raspberry.


VS.


Så i kampen Ritter Sport vs. Marabou Sensation vinner alltså Marabou. Har ni testat dem? Vilken var godast? Natti på er sötnosar.

xoxo
Sanzetth

Jordgubbs-smoothie

Kom just på att jag glömt visa hur jordgubbs-smoothien blev som jag gjorde häromdagen blev. Resultatet:


Innehåller:
Massa jordgubbar
Lite blåbär
Banan
Lite mjölk
Lite vaniljglass

Supergott blev det! Vardagslyx med smoothie till frukost. För extra mättnadskänsla kan man ju lägga i lite havregryn/cornflakes har jag hört. Dock kände jag inte för det. Har ni något bra smoothie-recept som ni gärna rekommenderar, kanske?

xoxo
Sanzetth

Shopping på ICA

Ja, det blev som sagt lite shopping på ICA. Inhandlade mat och lördagsgodiset fick bli det här:


Juice
2 äpplen, gröna såklart
Marabou Premium 70% cocoa mint
Ritter Sport - strawberry yogurt

Den sistnämnda har jag aldrig provat, så hoppas minsann den är riktigt god. Skriver vad jag tyckte om den när jag smakat. Favorit-lördags"godiset" från min sida är vanligtvis pistagenötter. Ja, och choklad med såklart. Vad äter ni helst för gottis?

xoxo
Sanzetth

Lördagsgodis

Nu ska vi till ICA och köpa godis hade vi tänkt för jag är superduperjättesugen. Det är ju lördag trots allt!

xoxo
Sanzetth

Jag ser den inte?


Nej, jag ser den inte? Var det meningen att "bilden" skulle vara vit, eller är detta bara ett skämt? Källa: Aftonbladet.se.

xoxo
Sanzetth

Happyland

En av sveriges (enligt mig) bästa artist är utan tvekan Amanda Jenssen! Här med "Happyland":


Like it? Vem är er favorit bland våra svenska artister?

xoxo
Sanzetth

Case 39

Börjar bli dags för sängen. Varit hos Älsklings kära storasyster med familj och fikat idag, sedan åkte vi in till stan. Var hemma hos mig en stund för att sedan plocka upp Jay och handla mat. Lagade ris med strimlade kotletter och currysås. Mycket gott!


Såg på "Case 39" (andra gången jag såg den) och gick en trevlig kvälls-promenad. Bra film, tycker jag. Tyckte att Renée Zellweger var överskattad tills jag såg den här, hon är ju grym! Har ni sett den filmen? Vad tyckte ni isådana fall om den? Nej, nu blir det borsta tänderna och sova. Natti!

xoxo
Sanzetth

Aftonbladet, ffs!

For fuck sake, Aftonbladet. Come on, bättre kan ni!


xoxo
Sanzetth

Katter är söta, men...

Nog för att katter är söta, men det här tar fan priset. HUR in i helvete (ursäkta språket) kan man över huvud taget vilja leva såhär? Psyket nästa? Stackars djur.


Klicka här eller på bilden för att läsa hela artikeln. Vad anser ni om det där? Jag blir helt stum, jag kan knappt fatta.

xoxo
Sanzetth

Sms från Kroatien

Godmorgon. Vaknade varken för sent eller för tidigt idag, sweet. Sen att Honey väckte mig hör inte till saken, right? Haha! Fått dubbla sms med flera dagars mellanrum nu av mami, minisyster o company nu. Jag hade mer än gärna varit med dem i Kroatien, men jag hade ju mötet så det krockade tyvärr.


Får se vad dagen bjuder på idag, stackars Älskling har tandvärk. Han har varit vaken sedan halv 8 och haft ont i sin tand. Det kommer och går, så det gör inte ont hela tiden. Någon som vet vad det kan bero på? Både jag och han lider av tandläkarskräck med, tyvärr (gör väl inte saken bättre, precis). Well, vad ska ni hitta på idag, sötnosar?

xoxo
Sanzetth

Frågor ang. tatueringar

Grillkvällen var asnajs, blev några groggar och god mat med trevligt sällskap. Var väl hemma vid 23-tiden, och så fastnade jag här. Och som ni märker sitter jag fortfarande kvar, haha! Nu är det minsann läggdags för mig, vill ju helst inte sova bort halva dagen imorgon.

Angående en sak till! Jag har fått himla många frågor om mina tatueringar i kommentarsfältet den senaste tiden, så tänkte visa er dem i ett blogg-inlägg. Håll utkik, det lär dyka upp inom en snar framtid!

xoxo
Sanzetth

Dagens Ha-begär

Idag vill jag ha dessa, är de inte bedårande? Utan tvekan de sötaste örngott jag sett.


Finns att köpa för 299kr på myHeart.se.

xoxo
Sanzetth

Bota tröttheten med cola

Nu har jag tvättat och bytt sängkläder. Blev spaghetti bolognese till lunch, vilket var himla gott! Jag är trött och lite orkelös nu i värmen. Ska försöka bota tröttheten med en Coca Cola (lite energi av koffein och socker?) och sen bege mig till några vänner där vi ska grilla. Har ni haft en fin dag och vad hittas på nu ikväll?

xoxo
Sanzetth

2005 vs. 2010

Haha, hittade en gammal bild på mig från 2005. Då var jag bara en liten tonåring, 16 år för att vara exakt.


2005 vs. 2010

Any difference?

xoxo
Sanzetth

Smoothie till frukost

Godmorgon, sovit gott? Det har jag, ganska gott i alla fall. Tänkte göra mig en god smoothie till frukost av sånt vi har hemma. Har plockat upp några jordgubbar ur frysen och tänkte mixa dem med banan, mjölk och kanske lite blåbär. Tror ni det kan bli gott? Det märker man, jag återkommer om hur den smakar^^ För övrigt ska jag tvätta idag också, himla kul...not. Inte för att jag har så mycket emot att tvätta (hatar däremot att diska, thank god för diskmaskin!), och är himla skönt när man är klar sen. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Sno stilen

Visst är väl Rachel Bilson's stil sommarchic och fin?


Dags att... -trumvirvel- ...Sno stilen!


Väska - 149kr, H&M.com
Ring - 79kr, saray.se
Klänning - 159kr, Nelly.com
Örhängen - 395kr, sochic.se
Skor - 299kr, Ellos.com

xoxo
Sanzetth


Min nya klocka

Glömde berätta att min nya klocka jag beställt kom i måndags. Jag är jättenöjd! Tur att jag har en händig kille som kunde förminska den, dock. Den var ganska mycket för stor innan han fixat den.

Men visst är den väl fin?

xoxo
Sanzetth

Detta visste ni inte...

En kul grej, bara. Detta visste ni (kanske) inte om mig...

...Jag är nickel-allergiker, och använder därmed näst intill aldrig oäkta smycken.
...Jag bodde i Skara innan jag flyttade till Borås.
...Jag gjorde min första tatuering när jag var 17 år (vilket var 4 år sedan).
...Jag gjorde även en piercing i tungan i samma veva som gadden.
...Jag jobbade som croupier (Black Jack-dealer) innan jag flyttade.

Kanske visste ni redan innan, kanske inte. Men nu vet ni i alla fall.

xoxo
Sanzetth

Dagens Ha-begär

Idag suktar jag efter dessa rockiga linnen. Vill ha!



Finns att köpa på Dunken.se för 349kr respektive 379kr. Like it?

xoxo
Sanzetth

All alone today


Nu är jag hemma igen. Mötet gick superbra, att knyta kontakter är himla kul. Träffade en jättesöt tjej som jag bytte nummer med! Idag tänkte jag vara himla duktig och städa hemma eftersom jag är all alone today. Visst låter det kul? Inte så, kanske^^ Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Bloglovin'

Godmorgon finaste läsare. Jag har precis tvingat i mig en tallrik med cornflakes och ska bara dricka upp kaffet samt borsta tänderna, sen bär det av mot stan. Latmask är jag dessutom som tar bilen istället för att gå. Måste passa på att tacka er med, det blev besöksrekord igår! Följ mig gärna via Bloglovin'. Nu måste jag skynda mig!

bloglovin


xoxo
Sanzetth

Möte imorgon

Nu har jag nog varit uppe lite för länge iom att jag ska upp tidigt på ett möte imorgon. Så nu är det läggdags för mig. Ska försöka hinna med att skriva imorgon innan jag beger mig in till stan. Fast känner jag mig sjläv rätt så tar jag mig den tiden^^ Ni får sussa så gott så hörs vi imorgon igen. Natti!

xoxo
Sanzetth

Bloppis

Har fått tummen ur och lagt upp nya grejer i min bloppis. Ni finner bl.a. min gamla plattång, kläder och accessoarer, missa inte! Klicka här för att komma till mina auktioner.

xoxo
Sanzetth

Lacuna Coil

En av de låtar som spelas mest i min bil just nu är Lacuna Coil - Circle:


Do you like it?

xoxo
Sanzetth

Konstiga uttryck

Har ni tänkt på hur många konstiga uttryck svenska språket har? Det har minsann jag gjort, tio exempel:

*"Hoppa in i duschen" (hoppa?)
*"Gnällspik" (vart fan kommer spik in i bilden?)
*"Galenpanna" (eeh, panna över ögonen eller stekpanna?)
*"Sovit som en stock" (stockar sover inte?)
*"Envis som en åsna" (är åsnor mycket envisare än andra djur, eller?)
*"Arg som ett bi" (trodde getingar var argare än bin?)
*"Tjatar hål i huvudet" (ehh, okej? no comment)
*"Stavar som en kratta" (sen när skriver krattor?)
*"Ligger en hund begraven" (så det är kusligare att en hund ligger begraven än en katt?)
*"Frisk som en nötkärna" (nötkärna???)

Vad är det för fel på svenska språket? Eller har alla språk sådana här störda uttryck? Jag fattar inte grejen, om någon läser detta med translator lär de ju undra om jag blivit tappad på huvudet som liten...eller något?

xoxo
Sanzetth

Bad vid klipporna

Oj, jag har ju glömt att lägga upp bilderna från när jag, mami och min söta minisyster badade vid klipporna i onsdags (14/7). Här har vi dem:


Vi ror mot klipporna där vi ska bada.



Någon hade ställt en studsmatta på en flotte ute vid vattnet =D



Mini ror båten, mami bakom henne och jag framför henne.



Vi närmar oss sakta men säkert.



Framme!



Mini och Mami gör sig redo att hoppa i.



När vi kommit hem till dem blev det hopp på studsmattan.


En jättehärlig dag (där jag för övrigt inte fastnade på en enda bild, men blir väl så när man är fotografen) som avslutades med grillat. Hoppas det blir så fint väder snart igen!

xoxo
Sanzetth

Kom upp vid 10

Godmorgon. Jag gör faktiskt framsteg, gick upp klockan 10 idag. Imorgon blir det andra bullar för då ska jag minsann upp vid 8 eller halv 9. Angående de sidor jag tipsat om för att få upp bloggtrafiken, så fattade jag faktiskt inte den förra jag la upp (Blogstart.se). Däremot skrev en större bloggare att de bästa sidorna är Bloggtrafik.nu (som jag tidigare lagt upp) och Mer-Trafik.se. Den sistnämnda blev jag själv just medlem på.

Nu ska jag nog brygga lite kaffe så jag vaknar ordentligt. Har i övrigt inte så mycket planer för dagen. Imorgon blir det möte och på torsdag ska jag tvätta. Vad ska ni hitta på idag, sötnosar?

xoxo
Sanzetth


Blogstart.se

Update: Hittade en till sida som ökar trafiken till er blogg så ni får fler besökare. Den heter Blogstart.se! Ett tips, bara - det finns inget att förlora. Nu har jag varit uppe alldeles förlänge och tänkte faktiskt ta och hoppa i säng. Natti♥


xoxo
Sanzetth


Vardagslyx!

Tidigare var jag och min Honey i stan. Han skulle in på Tre-butiken och se om de kunde hjälpa honom med sin nya mobil, men blev tyvärr inte mycket klokare. Problemet med mobilen är att han inte kan ta emot MMS. Sedan hämtade vi den här lilla filuren:


Feeestbooks skapare himself. Man får ju passa på att ses innan han flyttar till Norge! Vi åt mat och satt inne och chillade några timmar för att sedan ta en kvällspromenad. Nu avnjuter vi varsitt glas öl och äter kexchoklad, vardagslyx! I korta drag har dagen varit kanoners. Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

Bloggtrafik.nu

Vad säger ni? Är ni inte sugna på lite fler läsare till era bloggar? Jomen, det tror jag allt att ni är^^ Bli medlem på Bloggtrafik.nu för mer trafik till era bloggar. Det är gratis och funkar galant!

xoxo
Sanzetth

144 miljarder chokladbollar

Har ni läst detta? (Om inte, klicka på bilden så kommer ni till artikeln).


Haha, jag dör! Någon måste vara extremt sugen på chokladbollar^^

xoxo
Sanzetth

Kommentar-reklam nejtack

Snälla söta rara läsare, jag vill tacka er för att fina kommentarer jag får varje dag. Uppskattar de verkligen! Men ni som ständigt sänder "reklam" i era kommentarer är jag inte intresserade av. Jag vill inte spam-kommentarer som lyder "rösta på mig", "skriv i min frågestund" osv osv. Snälla, respektera detta. Tack♥

xoxo
Sanzetth

Allvetare.se


Konstigt, fick samma ålder i ett annat test med. Vad fick ni för resultat?

xoxo
Sanzetth

Stan för ärenden

Godmorgon. Det tar sig, detta med att gå upp på morgonen. En halvtimme tidigare för varje dag. Idag sussade vi "bara" till halv 12. Sitter och avnjuter kaffet nu, mumma! Sedan ska jag göra iordning mig så ska jag och Älskling bege oss till stan och uträtta lite ärenden där. Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Sanzetth

Pastagratäng

Jag och Älskling begav oss till stan och hem till mig tidigare idag. Sedan åkte vi till Ica Maxi och handlade mat. Blev pastagratäng till middag, vilket var himla gott vill jag lova. (Jag vet att det ser ut som en enorm pizza på bilden).


För er som är sugna på att göra denna maträtten kan jag tala om att den innehåller:
Tagliatelle
Bacon
Matlagningsgrädde
Gratängost
Passerade tomater
Lite tomatpuré
Lite ketchup

Vi kryddade med:
Basilika
Oregano
Salt
Peppar

Såhär gör du:
Koka upp pastan i en stor kastrull och klipp samt stek baconen (vi använde 3 paket), under tiden det kokar/steks, så blanda ihop tomatmojset med grädde samt krydda. När pastan och baconen är klara så häll i det med. Smeta in en stor plåt (sådandär djup) med lite flytmargarin och olivolja. Häll alla ihopblandade ingredienser i formen. Lägg på osten och låt stå i ugnen ca 20 minuter. Klart!

xoxo
Sanzetth



Hahaha, kass!

Hahaha, är inte denna förjävla kass egentligen?

"Borde egentligen inte fråga, men jag behöver det verkligen. Har inte haft det på evigheter, kan känna hur den glider in hård och styv. Och hur den kommer ut mjuk och kladdig. Är säker på att du kan tillfredsställa längtan min. Är desperat och behöver din hjälp. Du tycker säkert att jag är fräck men jag kan redan känna hur tungan leker med den o suger ut de söta safterna tills de nästan är borta . Låt mig komma till saken, kan jag få ett tuggumi av dig?"

xoxo
Sanzetth

Ny Burton/Depp film

Yes! Det blir ännu en Tim Burton/Johnny Depp film. Can't wait, de är ju bästa filmteamet ever. Undrar just om Helena Bonham Carter medverkar i denna också?

För att läsa mer, klicka här eller på bilden.

xoxo
Sanzetth

Gratisgodis.se


Blev igår tipsad av Monkey att bli medlem på en sida som man får gratis godis ifrån! Gott att få hem lite godis i brevlådan då och då, tyckte jag. Så jag nappade och blev medlem. Är ni också lite godissugna? Bli medlem här.

xoxo
Sanzetth

Dags att störa folk

Uttråkad? Dags att störa folk...

1. Fråga efter en ”mjölkskak” på McDonalds. Hävda att det heter så, ge dig INTE!
2. Om du är i en klädaffär, samla ihop en stor hög med kläder från olika avdelningar, lägg berget i en kassa och säg att du bara ska hämta ett par strumpor till. Lämna butiken.
3. Svara ”Gärna i en påse” på alla frågor som ställs till dig.
4. På vägen hem i den proppfulla bussen kommer du på att du måste byta ringsignal på mobilen för 589127:e gången (gå igenom precis alla signaler!).
5. Stå och prata med en person helt vanligt, när han/hon ställer en fråga vänd dig om så snabbt du kan börja springa som om du hade eld i baken.
6. Svara ”Bagdad” på alla frågor du får. Om någon ber dig lägga ner, vänta en vecka och säg ”Bombay” istället. (Upprepa detta minst fyra år).

Jo, förresten "alla tips är bra utom de dåliga".

xoxo
Sanzetth

It's alive again!

Godmorgon. Eller god middag kanske man säger? Själv gick jag upp för 45 minuter sedan ungefär. Bättre väder idag än igår, så kanske kan bli ett dopp i poolen eller två? Min mobil har varit död sen igår, för Älsklings laddare fungerade tydligen inte, now it's alive again - weiihoow!


När jag startade den kom ett sms från Madde fram. Haha, galningen skrev godnatt klockan halv 7 imorse! Hon lär ju vara dödstrött idag om hon inte sover hela dagen^^

Jag och Honey ska iaf in till stan idag hade vi tänkt. Vad ska ni hitta på idag, sötnosar?

xoxo
Sanzetth

Norgehistoria

Bjussar på en skön norgehistoria innan jag går och lägger mig.

Två svenskar och två norrmän skulle ut och åka tåg. Norrmännen köpte varsin biljett men såg att svenskarna bara köpte en biljett tillsammans. Norrmännen blev lite fundersamma. Väl ombord på tåget såg de två norrmännen att svenskarna låste in sig på toletten. När konduktören kom knackade han på toalettdören och sa "Biljetten". Svenskarna stack ut biljetten genom dörrspringan. Konduktören klippte biljetten och stack in den igen. Norrmännen såg det hela och blev mycket imponerade. På hemvägen köpte de två norrmännen en biljett tillsammans. Svenskarna köpte ingen alls. Ombord på tåget gick norrmännen och låste in sig på toaletten. Efter en stund kom svenskarna och knackade på dörren och sa: "Biljetten". Norrmännen stack ut biljetten genom dörrspringan. Svenskarna tog biljetten och gick och låste in sig på toaletten mitt emot!

xoxo
Sanzetth

Hur mysigt?!

Hittade en sida som säljer filtar med ärmar på, hur mysigt?!

En sån ska jag nog inskaffa mig. Finns hos theslanket.se!

xoxo
Sanzetth

Pojkflicka.se


Jaha, där ser man. Hur ser er situation ut?


xoxo
Sanzetth

Frankrike förbjuder burka

Läste just i Aftonbladet att Frankrike förbjuder burka (heltäckande sjal som endast visar ögonen). Jag tycker det är rätt, inte kan väl kvinnorna verkligen vilja gå runt i dem? Dessutom är det svårt att prata med någon man inte ens vet hur personen i fråga ser ut.

En jämförelse är ju att det inte är tillåtet i Sverige att gå runt i rånarhuva, varför skulle det då vara okej att gå runt i burka? Det är vad jag tycker, vad anser ni om ämnet? (Klicka på bilden för att komma till Aftonbladets artikel).

xoxo
Sanzetth

Stilikoner of the day

Stilikoner of the day: Olsen Twins






xoxo
Sanzetth

Egen skodesign

Nu kan man tävla på Nelly.com med egen skodesign. Såhär blev mitt resultat:

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Jag blev jättenöjd! Vad tycker ni om mig design?

xoxo
Sanzetth

Kudden pekar finger

Häromkvällen vart jag och Madde uppe en aning för länge(?), ja trött var jag kan jag lova. Garvade åt det mesta, skitflummigt men himla roligt!


Denna var en av de andra helt olika saker jag garvade åt. Himla fin kudde från IKEA^^ Jomen visst såg väl handen ut sådär när jag köpte den? Jo... (tejpen räknas inte)... Eller... Kanske inte. Men what the hell, det roade mig ett bra tag i alla fall!

xoxo
Sanzetth

Bröllops-dröm

Godmorgon, jag sov lääänge idag! Vaknade vid 9-tiden, men somnade om och vaknade sedan 12.30. Skönt vart det i alla fall. Hade en jädrigt konstig dröm med. Drömde att jag skulle gifta mig, och jag som drömt om det ända sedan jag gick på dagis förväntade ju mig givetvis den där lyckokänslan. Guess what? Efter att det blivit "bestämt" ville jag inte, jag ville bara fly fältet. Var i panik o typ "Ooh noo, jag vill inteee! Vafan har jag gett mig in på?". Haha, konstigt^^

Det har regnat som attan här, men nu verkar det hålla upp. Kanske min smutsiga bil blivit en aning renare? Man kan ju alltid hoppas. Vad har ni för planer idag?

xoxo
Sanzetth

Sandragarcia.se

Denna ljuva lilla "bakelse" kom idag (igår) med posten. Visst är den underbar?


Från Sandra Garcia. De har massa fina klänningar, sidan är definitivt värt ett (eller flera) besök!

xoxo
Sanzetth

Hurgammal.se

Haha, hur kul är inte detta?


Sweet, jag blir en riktigt gammal käring alltså^^ Har ni testat er själva? Hur gamla blev ni?

xoxo
Sanzetth

Hemmagjord kaffedrink

Igår bjöd Madde mig på en supergod hemmagjord kaffedrink. Visst ser den himla god ut? Den är faktiskt precis lika god som den ser ut!


Innehåller:
2dl vaniljglass
1dl mjölk
1dl starkt kaffe/espresso

xoxo
Sanzetth

Sno stilen

Eva Longoria Parker är så gorgeous att jag skulle kunna äta upp henne.


Time to sno stilen!


Halsband - 39kr, saray.se
Klänning - 369kr, sandragarcia.se
Platåpumps - 399kr, halens.se

xoxo
Sanzetth


Little less of a man

Det var jättejobbigt att lämna ifrån mig Maxxi, men det har gått bra och han är nu hemma igen, utan bollar visserligen. Little less of a man^^ Men han fick iaf vara "man" i lite mer än 3 år.

Angående resan jag skrev om igår, så bokade jag den. Dock fick den avbokas idag för jag kom på att jag ska på möte den 21:a. Attans också, att det skulle vara just på det datumet.

Nyss var jag duktig och drog fram dammsugaren, goodie goodie. Funderade på att dra på torsdagkvällen i stan idag, men vet inte om jag orkar det, är helt slut. Gick in på trafikverket idag för att skaffa mig lite mer info om taxileg. Det lockar fortfarande. Vad har ni hittat på idag och vad händer ikväll?

xoxo
Sanzetth

Maxxi till veterinären

Godmorgon! "Vad sjutton gör du uppe nu?" anar jag att ni tänker^^ Det ska jag minsann förklara. Jag känner mig som världens elakaste för min tissebebis Maxxi ska kastreras. Han har inte fått äta mat sedan innan kl.18 igår kväll. Stackaren är vrålhungrig. Nu ska vi åka in till veterinären snart, han ska lämnas 8.15.


Sedan får jag inte hämta honom förrän efter kl.15. Jobbigt att lämna honom ifrån mig, speciellt med tanke på att han inte är något vidare fan av veterinären.

Well, under tiden tänkte jag"roa" mig med att tvätta, duscha, posta på ett brev och ringa ett viktigt samtal. Är ni förresten nyfikna på om det blir någon resa eller inte? Vi drar på det lite till, så får ni veta senare^^

xoxo
Sanzetth

Beslutsångest

Jag har total beslutsångest gällande en resa på 1 vecka-8 dagar till Kroatien. Vet inte om jag ska haka på eller inte... Gaah, svårt som attan. Att det är sista minuten gör det minsann inte lättare. Jag har en halvtimme på mig att bestämma mig och resan avgår redan nu på söndag! Har eksem som ja är rädd blir värre om jag badar hur mycket somhelst och har även dåligt med pengar. MEN "haken" är att Mami bjuder mig på flygresan tur/retur. What would YOU do?

xoxo
Sanzetth

Strulig mobilblogg

Hela dagen (sedan förra inlägget) har spenderats med Mami och Minisyster! Försökt mobilblogga, men det strular fortfarande. Någon mer som har problem med det?

Idag har vi iaf badat från klipporna, vilket varit himla härligt! Glömde kameran i bilen, så fick fota med mobilen. Dock hittar jag inte min mobilsladd till daton, så får ladda in dem när jag är hos Älskling istället för jag vet att han har en. Åt även färskpotatis med grillad korv hos Mami o company, himlans gott.

Oj, nu fick jag sms från Madde som behöver bli hämtad. Hörs senare igen, hoppas er dag varit lika fin som min♥

xoxo
Sanzett
h

Svampen herself

Godmorgon. Här sitter jag och avnjuter en kopp kaffe, likt alla andra mornar^^ Dock är jag (som kan ses) svampen herself när det kommer till kaffe, det tar slut himla fort.


Älskling brukar fråga om jag ens hann känna smaken. Svaret är ooja, det gör jag. Mums! Efter kaffet ska jag göra iordning mig och ringa min förra chef. Fick nämligen tillbaka papper från A-kassan som behöver kompletteras och skrivas under igen. Får hoppas han befinner sig på kontoret så jag kan få det fixat idag. Sucks däremot att behöva sätta sig i bilen och åka 3 mil bara för en underskrift (6 mil fram- och tillbaka).

Well, gott folk, nu är kaffet slut och jag har inte längre några ursäkter att sitta kvar här. Uppdaterar senare!

xoxo
Sanzetth

Micrad ostsmörgås

Till kvällsmat blev det micrade ostsmörgår (varav den ena även med skinka) vilket var himla gott. Ja, alltså jag vet att det inte ser så hemskt aptitligt ut på bilden, haha^^


Nu har klockan blivit mycket igen. Fattar inte att den får ben och springer iväg såhär på nätterna. Well, nu är det nog läggdags för min del. Natti!

xoxo
Sanzetth

Taxiförarlegitimation

Jag funderar på att skaffa mig taxiförarlegitimation. Då är man ju näst intill garanterad jobb, iom att taxichaufförer alltid behövs. Dessutom finns det ju många stora taxibolag i Borås. Jag är sick and tired på att inte ha något jobb nu. Har varit arbetslös i snart en månad och är redan rejält rastlös.


Någon som har taxileg och har lite info till mig måhända? Har försökt googla mig till en del (google är minsann min bästa vän ibland). Tänkte gå in där jag skrev mitt teoriprov för körkortet (jösses, det är snart 3 år sedan - tiden går fort) och höra med dem hur man går tillväga.

Vad jag fått reda på hittills är iaf att man:
Måste ha fyllt 21 år 
Måste ha haft B-körkort i minst 2 år (sammanhängande tid) 

Ni fina läsare... Pluggar ni eller jobbar ni? (Eller kanske är jobbsökande, precis som jag?) Om jobb, vad jobbar ni med?

xoxo
Sanzetth

Flaw - Turn the tables

Ääälskar denna, så himla bra! Flaw - Turn the tables:


Jag har bästa musiksmaken, jag vet^^

xoxo
Sanzetth

Akinator


Via Egoina hittade jag sidan Akinator, och den där lilla buddha-filuren är lite creepy faktiskt. Den gissar ju rätt person nästan varje gång, galet! Har ni testat?

xoxo
Sanzetth

Goodiebag.nu

Fick lite rolig post idag för en gångs skull! Denna fina bag ifrån Goodiebag.nu hade anlänt i brevlådan:


Innehöll detta:


2 häften med "info"
Rabattkupong på Nivea Soft
Body&face-creme från Nivea
Dagcreme med vitamin C+ från Lumene
Parfymprov från Calvin Klein "One"

xoxo
Sanzetth

Bortförklaringen?


Bortförklaringen till detta?
Jo, det är ju såhär att det har varit mycket varmt (läs hett) idag, och då svettas man. Alltså är chipsen bara påfyllning av salt i kroppen. Smart ja, jag vet!

xoxo
Sanzetth

Jordgubbar + vaniljvisp

Har badat hela dagen och jag har bränt mig! Ser lite ut som en kräfta. Det vart i alla fall himla härligt att spendera några timmar vid stranden och sjön (förutom att jag knappt kan sitta på solbrännan jag solen åstadkommit på mina skinkor då). När vi kom hem gjorde Madde pannkakor och till efterrätt blev det:


Yes, jordgubbar med vanijvisp - mums! Vad har ni gjort idag, sötnosar?

xoxo
Sanzetth

Antagen till kurs

Godmorgon. Okej, jag har varit upp sedan halv 10, men anyway. Kikade nyss in på studera.nu och såg att jag blivit antagen till en av de två kurser jag sökt in till. Den andra hade blivit inställd. Blev även reserv till en 2-årig linje "Webbredaktör". Vet inte om jag vill gå, bara. Sökte ju egentligen in till högskolan just in case. Får fundera på detta idag.

Det är varmt och jag är badsugen, så kanske blir det en tripp till stranden. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth

Fyra kuddar

Nu tänkte jag faktiskt ta och pallra mig iväg till sängen som står alldeles ensam och övergiven i sovrummet och väntar på mig. Just nu har den endast sällskap av ett täcke samt fyra kuddar. Hur många kuddar behöver ni för att sussa som gudinnor? Godnatt sötnosar!

xoxo
Sanzetth

Sno stilen


Var längesedan jag uppdaterade "Sno stilen", så idag tänkte jag att vi skulle inspireras av Drew Barrymore och dessutom satsa på att klara oss på budget under 500 kronor. Tror ni vi fixar det?


Klänning - 99kr, HM.com
Skor - 299kr, Nelly.com
Läppglans - 35kr, Nelly.com
Armband - 59kr, saray.se

Det gick! Den totala summan blev 492kr.

xoxo
Sanzetth


Bada bada badkruka

Vi badar varje dag nu! Igår var vi vid en sjö vid namn Texlasjön och åt lite mat med vänner och tog ett dopp. Jättehärligt i vattnet! Idag har vi legat ute vid poolen hela dagen typ. Varmt som bara den är det också. Ska antagligen bada i sjön senare med.


Konstigt att jag skiter i värmen på vattnet numera. För några år sedan vart jag lite av en badkruka (kruka?), men inte nu. Kanske pga att man blir äldre? Vill ju inte missa något när tiden går så himla fort, right?

xoxo
Sanzetth

Bilder från Jönköping

Här kommer de härliga bilderna som togs när jag "semestrade" i Jönköping med Bästis och min kära Mami.

Började med att åka till stugan och bada - lovely!


Simmade långt ut!



(Censur av anledningen att jag inte vill hänga ut någon som ev. inte skulle tycka det är okej).




Dag 2 åt vi jordgubbar vid vattnet i stan.
Kikade även in någon matfestival med, men tog inga bilder där.


Vi hade himla mysigt och lite färg fick jag allt. Hur spenderar ni er semester?

xoxo
Sanzetth


Minisyster 13 år

Natten till idag sussade jag och Älskling hos mig. Sov ända till 11.30 ungefär, gick upp och gjorde iordning oss för att bege oss till firandet av minisyster som idag fyller 13 år, grattis! Gå gärna in på hennes blogg och hälsa grattis^^

Av oss fick hon 2 badbiljetter med fritt inträde till det lokala badhuset där hon bor, ett sött kort, krokar med "My Favourite Things" från Lagerhaus, samt ett presentkort även det från Lagerhaus.


Har sedan vi kom hem till Honey för en stund sedan badat i poolen och ska snart möta upp några vänner vid sjön. Vilket vattendjur man blir när det är såhär varmt. Fast det är klart, man smälter väl annars?

xoxo
Sanzetth

Hem ljuva hem

Nu har jag lämnat Jönköping för Borås. Ska åka och hälsa på Älsklings storasyster med familj en stund, sen bär det av hemåt. Hem ljuva hem.

Imorgon fyller minisyster tonåring, så då ska hon minsann firas!

xoxo
Sanzetth

Fresita strawberry

Hej från Jönköpig! Jag har mobilbloggat, men verkar inte som att något av inläggen kommit fram. Det var märkligt.

Well, igår så badade vi i västersjön, vid stugan. Riktigt härligt var det! Sedan åkte vi och handlade mat, lagade mat och åt (surprising, huh?). Efter det gick vi en promend för att sedan hoppa in i bastun. Jag pallade kortast tid i bastun, trots att vi har finska rötter allihop^^

Satte oss sedan på altanen med varsitt glas vin och choklad. Vinet var rött och hette Fresita strawberry och smakade  (färskpressade?)jordgubbar med lite bubbel i. Utan tvekan ett av de godaste vinerna jag druckit. Såg sedan två avsnitt av Sex and the City och gick och lade oss.

Mandi är på jobbet just nu och vi ska snart åka och hämta henne där och gå en sväng på stan. Passar på att låna hennes dator nu när hon jobbar eftersom jag lämnade min lilla netbook hemma. Trevlig helg, förresten!

xoxo
Sanzetth

Sol, öl och Jkpg

Godmorgon gott folk. Igår blev det häng i parken och njuta av solen på eftermiddagen, på kvällen sedan blev det pizza och öl med goda vänner. Spelade lite poker också, vilket var kul.

Idag ska jag bege mig till Jönköping där jag ska träffa Mami och Kusin. Sussar över där tills imorgon, så min update blir nog lite låg. Ska dock försöka kompensera det med lite härliga bilder imorgon/i helgen. Ha det fint!

xoxo
Sanzetth

Mina stylade naglar

Madde förlängde mina naglar igår. Stylade dem gjorde hon också. I min favoritfärg (efter svart) - rosa! That's hot, jag är jättenöjd. Tack, Madde!


What do you think?

xoxo
Sanzetth

Gör som oss

Gör som mig, Kenza, Blondinbella, Elin Kling och 2892 andra personer och skriv på här: http://veckorevyn.com/ideal

xoxo
Sanzetth

Seg dag

Himmel och pannkaka vilken otroligt seg dag. Har tvättat tre maskiner och... Ja, typ ingenting mer? Blev jätteglad när nya VeckoRevyn anlänt i postlådan för då hade jag ju i alla fall någonting att göra. Men nu då? Hm. Igår kväll fack jag t.o.m ryck och lagade mat att värma idag för att jag var uttråkad. Då, mina vänner, är det illa. Jag som drar mig för att laga mat annars.


Tvättkorgen som jag köpte på Ge-Kås i Ullared


Önskar så innerligt att jag hade ett jobb att gå till. Blir sjukt rastlös annars. Att dessutom inte ha några pengar att roa sig med suger ju mer än något annat. Kanske jag ska gosa ner mig i sängen och se en film eller något. Lilla-J har haffat TVn i vardagsrummet, så den kan jag ju inte se på. Så länge jag inte önskar se barnprogram då vill säga. Och det gör jag ikke.

xoxo
Sanzetth

Dagen spenderas med Madde och lilla-J på L...

dsc00593 (MMS)

Dagen spenderas med Madde och lilla-J på Leo's Lekland. I bollhavet som ni ser på bilden försvann min mobil och var borta någon timme. Dock hittade jag den igen och är nu överlycklig. Nu ska vi leka lite till, haha! xoxo


Just like heaven

Igår var jag duktig och städade ur garderoben litegrann, möblerade även om en aning i mitt sovrum. Blev bra. Såg en av mina favoritfilmer på TV, Just like heaven. Sanslöst bra rulle må jag säga!

Idag tänkte jag vara mer duktig och dammsuga lägenheten samt få ordning på alla mina papper som ligger här och var. Har köpt mig ytterligare en pärm för att få lite struktur på det hela. "Ordning och reda". Vad hittar ni på för skoj idag?

xoxo
Sanzetth

Badade i sjön igår

Vad gör ni sötnosar? Själv är jag ensam hemma nu, sitter och ser på Tough Love och är allmänt sugen på choklad^^ Igår spenderade vi dagen på stranden, därav den dåliga uppdateringen. Jag badade också, vart ju ite alltför varmt i sjön, men det dög. Har ni badat ute än?

xoxo
Sanzetth

Hultsfredsfestivalen


Jag vet att jag är sen att påpeka det här med Hultsfredsfestivalens nedläggning, men känner att jag måste säga mitt ändå. Jag besökte festivalen 2007, mest för att se Evanescence live vilket var en otrolig upplevelse! Vädret var på topp och vi trodde verkligen, på allvar, att vi skulle slippa leran som man sett på alla bilder.

Natten till sista dagen spelade Evanescence. Nästan 45 minuter innan hängde vi vid scenenen, liksom många andra, för att få bra platser. Näst längst fram stod vi under hela konserten och jag hade rysningar i hela kroppen. Sent på natten/tidigt på morgonen gick vi och la oss i tältet. Det började spöregna! Haha, den där leran infann sig och på morgonen blev det så jobbigt att packa ihop tält, sovsäckar, liggunderlag och allt annat som blivit dyblött under natten att vi faktiskt var så fula och dumpade av en del där.

Efter en otrolig festivalupplevelse begav vi oss hem mot Skara (där jag då bodde). Stannade i Vimmerby och åt mat, gick runt och kollade lite butiker under väntandet på tåget eller bussen, minns inte riktigt.

Jag är i alla fall otroligt glad att jag fick uppleva Hultsfredsfestivalen nu innan det lade ner för gott, vilket känns sorgligt. Jag hade otroligt kul där kan jag lova! Har ni besökt festivalen? Om ni har, vilket/vilka år var ni där?

xoxo
Sanzetth

Solsting i fötterna?

De senaste två gångerna jag duschat har jag haft en brännande känsla under mina fötter. Solsting måhända?^^ Och jaa, jag veeet att intresseklubben antecknar!

xoxo
Sanzetth

Hissar och dissar

Nicole hissar:

*Nelly's kommentarsystem på varorna
*Dragkedjor på skor - Orka öppna/knäppa alla remmar?!
*Dietorelle fruit - Underskattat godis, de är skitgoda och innehåller dessutom äkta fruktjuice!



Nicole dissar:


*Internet Explorer - Varför använda sig av det när det finns Opera?
*Marabou passion endast i limited edition - Why? Den är ju skitgod!
*Gummistövlar - Säkert jättebekvämt? I don't know, men fint är det då rakt inte!


Kommentarer?

xoxo
Sanzetth

På minisysters begäran har vi nu bakat cho...

dsc00585 (MMS)

På minisysters begäran har vi nu bakat chokladmuffins med minimarshmallows i. Dags för provsmakning! Tror ni de blev goda?


Solskyddsfaktor

Tänkte höra vad ni använder för solskyddsfaktor! Själv använder jag dessa:


Nivea Sun, SPF 10 low - 109kr, Lindex
Malibu Babes, SPF 30 high - 149kr, Nelly.com
Malibu Babes, After Sun - 99kr, Nelly.com

Är otroligt nöjd med de allihopa.

xoxo
Sanzetth

Tack syster!

Fick en ny bikini av min lillasyster som hon köpt och kommit på att hon nog ändå inte ville ha. Jag tackade givetvis och tog emot när hon erbjöd mig den. Jättefin tycker jag!


Överdel - H&M
Underdel - Stadium

Tack syster!

xoxo
Sanzetth

VadFanSomHelst

Hittade en kul sida som säljer...ja...vad fan som helst. Det säger väl sig självt?^^ VadFanSomHelst.se

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0