Det var själva faan

Ja, det var väl själva faan att biljäveln som snodde min parkeringsplats (som jag BETALAR för) igår stod kvar idag med. Blir till att ringa P-lisa imorgon som kan komma och lappa bilfan. Blir så galet förbannad på sånthär. Hyr en egen jävla plats eller ställ dig på ICAs parkering, Volvofittal!

Phu, där fick jag ut lite aggressioner iaf, sorry språket. Fast varför ska jag egentligen be om ursäkt? Det är min blogg och jag skriver vad jag vill.

xoxo
Sanzetth

Bästa repliken

Bästa filmrepliken i svensk filmhistoria?

Jag vet inte hur jag ska säga det riktigt. Jag har kä...du är så vacker, eller snygg menar jag. Och att..nej, men..jag känner att... Det är som en stor jävla boll, en fet boll av kärlek som man liksom knycklar ihop så den blir skitstenhård, som jag bara vill kasta in i dig. Det är som att huvudet ska sprängas och samtidigt som man står på jorden så vill man bara vara kvar, för samtidigt är det som en katapult som bara flyger i rymden som en raket sådär och man är påväg dit, dit, dit och sen så... Fan jag vet inte vad jag snackar om ens... Förlåt... Att man skjuter upp sig i rymden, man vill bara vara där och vara där i din rymd som en konstig rymdraket som åker omkring... Jag vet inte vad jag snackar om längre, jag är helt sjuk i huvudet... Jag bara menar bara att...jag är... Nej, men jag är kär i dig.

Vet ni vilken film det är?

xoxo
Sanzetth
Frossle.com - Tjäna pengar på din blogg, få 50 kr i registreringsbonus!

Julrusch inget för mig

Kommit fram till på senare år att julrusch inte är något för mig. Har därför klickat hem större delen av julklapparna idag. Skönt att bara kunna hämta ut dem på postombudet/Schenker sen. Smidigt och snabbt. Sen att man får betala frakt och vissa butiker skickar i omgångar är smällar man får ta. Det är utan tvekan värt det. Det gick på en slant kan jag säga, är ju några styckern (för många?) man faktiskt handlar julklappar till. Jösses, handeln mår ju gott nu iaf, minst sagt.

För övrigt håller jag på och tvättar nu. Ja, vi hörde rätt, en fredagkväll. Anledningen till det? Jag jobbar imorgon och på söndag -.-

Längtar till nästa helg för då bär det av till IKEA. Ännu mer money ska spenderas, men god damn så himla snyggt det kommer bli hemma. Well, back to the tvätt...

xoxo
Sanzetth


Kan Dee Shop

Klickade hem dessa vackra tröjor från Kan Dee Shop igår. Köpte även en julklapp till Älskling, men lägger inte upp den här nu, man vet ju aldrig...




Like? (Klicka här för att komma till Kan Dee Shop) Känns bra att en del av vad man betalar för kläderna går till välgörenhet med.

xoxo
Sanzetth


Shoppingtime

Lönen kom idag, så nu bär det av till knalleland, shoppingtime! Relativt bra hårdag idag, så jag beger mig till och med ut utan att ha borstat det. Jag vet, intresseklubben sprängs av överbelastning^^

xoxo
Sanzetth

Nicole ringer Elgiganten...

...Jag ringde Elgiganten som jag skrev i det här inlägget att jag skulle göra.


Han: Hej! Du pratar med **** ****, vad kan jag hjälpa dig med?
Jag: Hej! Jag funderar på att köpa den där bamseboxen ni har på er hemsida, stämmer priset?
Han: Hmm, bamsebox sa du? (knappar lite på tangentbordet).
Jag: Ja, precis!
(Han hittar boxen)
Han: Öööh.......hmm.......njaeee, det låter väl lite väl högt.....
(Stackarn låter helt lost)
Jag: Jaa, lite att ta i är det väl.
(Han börjar nog fatta att jag driver nu)
Han: Du kanske kan få den för 98.000?...
Jag: Haha, jag ska fundera på det, du.
Han: Nejmen kan jag ta ditt namn och nr så kan jag återkomma med det riktiga priset?
Jag: Haha, nej det behövs inte, men tack ändå!
Han: Tack, hej!

Haha, någon där på Elgiganten som har hand om prissättning som kanske borde få sparken innan jul innan de förlorar alla sina kunder p.g.a deras onödigt höga priser?

xoxo
Sanzetth


Bamsebox 99.999:- FAIL

Jag funderar på att köpa den här i julklapp till barnen^^ Haha, bara 99.999:- för en Bamsebox på Elgiganten.




(Klicka på biden för att komma till annonsen på deras hemsida). Elgiganten förlorat förståndet helt? Jag funderar på att ringa dem och fråga. FAIL, haha. Jo, jag ringer. Håll er uppdaterade, skriver i bloggen vad jag fick för svar från dem!

xoxo
Sanzetth

IKEA-needs Livingroom 2

Kom på att jag missat 2 grejer till vardagsrummet. Förmodligen sista IKEA-needs inlägget. Livingroom:


Ljuslist, DIODER.
































Sidobord, LACK.

xoxo
Sanzetth

Inte så nya

Inte så nya skor då jag köpte dem för flera månader sedan, men jag har glömt att visa er. Galet sköna, tänkte jag skulle variera mig lite då jag nästan alltid använder svarta skor. Dock har jag änsålänge bara använt dem en enda gång.

 


Köpta på nelly.com, hiss eller diss?

xoxo
Sanzetth

Tjäna pengar på att blogga hos Joddler!


Ny klösmöbel

Köpte tissarna en ny klösmöbel för ett tag sedan.



Såhär lycklig blev Maxxi!

xoxo
Sanzetth

Årets snögubbe?

När jag kom hem häromkvällen kunde jag inte hitta Maddelutten. Efter att ha kikat i alla rum fann jag henne på balkongen. Hon vände sig om med ett smile och visade stolt sin lilla snögubbe hon gjort på balkongräcket. Haha, klockrent!


Årets snögubbe?^^

xoxo
Sanzetth

Broadway Side Show

Bloggpaus officiellt slut. Anledning? Den här damen (känn dig hedrad, Honey).

Igår gjorde jag och lillasyster något annorlunda. Vi bokade in musikal att gå på en lördagkväll (likt ett pensionärspar?). Broadway Side Show för att vara exakt. Började kvällen med att hämta upp henne vid tåget då hon kom från en Lady GaGa-konsert i Malmö.

Drog till Peking för att äta god mat. Såg ut ungefär såhär:


Min mat


Syrrans mat


Galet gott kan jag lova.

Efter det bar det av mot Åhaga. Inte nog med att biljetten kostade 495kr, så skulle man betala garderob och fika också. "Vill ni ha ett programblad?" frågade en tjej i entrén. "Ja, visst", sa vi. "Det kostar 50kr", sa hon då. 50 spänn för ett litet häfte med bilder, my ass. Vi köpte inget programblad.



Efter att ha stått ut i 1,5 timme var det paus. Vi himlade med ögonen åt varandra. Galet långsamt när de sjunger om en jäkla kyss i 20 minuter. Gaah, så ja, vi gick alltså därifrån. "Vafan de bara sjunger hela tiden ju!", sa syrran. Haha! Ja, jädra musikal. Det är nog inte riktigt min grej. Tacka vet jag Sweeney Todd, den är bra. Men sen räcker det.

Vi drog in till ICA Maxi och så småningom kom syrrans pojkvän och hämtade henne. Jag drog hem till Älskling.

Angående bloggpausen tänker jag inte dra varför det blev så. Inte nu i alla fall. De närmsta vet redan, och jag tycker att det räcker.

xoxo
Sanzetth

Bloggpaus

Tar mig en bloggpaus nu, kanske ni märker. Orkar inte skriva för tillfället... Återkommer när saker och ting känns stabila igen.

xoxo
Sanzetth

Ny soffa

Igår införskaffade jag mig en ny soffa. (Med andra ord skulle man kunna säga att jag spenderade resten av vad jag hade kvar av min lön, vill ha nästa nu nu nu).

Denna blev det för att vara exakt. Finns på Jysk. Kalasmjuk och skön kan jag tala om. Happy!

xoxo
Sanzetth

IKEA-needs Hallway

IKEA-needs invaderar snart min blogg. Men det är lika bra att ha shoppinglistan fädig när det bär av nästa månad, skulle jag tro. Next up: Hallway.


Spegel, UTSIRA. Plastblommor, SNÄRTIG.


Matta, HALSTED. Dörrmatta, HALSTED.

Tavelhyllor, RIBBA.

xoxo
Sanzetth
The Slanket

Överbemannat på jobbet

Hemma hos Honey nu som jag egentligen inte skulle få träffa förrän på fredag. Anledningen till detta? Jo, vi var överbemannade på jobbet så jag fick gå hem^^ Sweet, har varken compat eller varit sjuk en enda dag sedan jag började, så 3 timmars frihet tyckte jag allt att jag kunde unna mig. Har dessutom tjänat över 700 spänn i provision på en vecka så jag förtjänade det! Go me.

xoxo
Sanzetth

IKEA-needs Necessary

Förtsätter på shoppling-listan med IKEA-needs: Necessary.

Sopset, BLASKA. Korgar, BÖLSNÄS.


Garderobsförvaring, SKUBB. Verktygsset, FIXA.

xoxo
Sanzetth

Marabou Vintervit

Jag har provat Marabou Vintervit nu. Dock får jag tyvärr säga att jag blev besviken. No way in hell att jag skulle välja den framför vanlig hederlig mjölkchoklad. No way. God, men inte jättegod.


Har ni testat? Vad tycker ni om Marabous nyhet?

xoxo
Sanzetth

Gratisspotify.se


Pistacchio

Efterson jag älskar både pistagenötter och choklad var jag ju givetvis tvungen att testa nya Bisca Pistacchio. Brownies med pistagesmak:


De var goda, men inte så goda som jag hade föreställt mig. Betyg 3/5 får de av mig. Har ni testat dem? Vad tyckte ni?

xoxo
Sanzetth

Tjäna pengar på att blogga hos Joddler!


Mysa gräs?

Fann detta täcke på IKEAs hemsida:


Mysa gräs? Ehh, okej...

xoxo
Sanzetth

Vad är det i kassen?

En kasse på golvet! Vad kan det vara i den?...



Kan det vara?...Hmm...



Min lilla beeebis! Med röda ögon =O



Sötbollen himself. Fattar inte att han tar alla chanser han får att lägga sig i diverse kassar, papperspåsar och lådor.



Jag älskar dig, Maxxi ♥

xoxo
Sanzetth

myHeart.se


H&M-shopping

Blev lite H&M-shopping i måndags. Detta fick följa med mig hem:



3-pack trosor (minns ej vad de kostade? Typ 99kr eller 149kr eller nåt)
2 par Overknee-strumpor, 79kr
Söt BH, 149kr

xoxo
Sanzetth

3 par damstrumpor för 1 kr!


IKEA-needs livingroom

Det planeras på en tripp till IKEA. Gör därför en liten lista på IKEA-needs, börjar med: Livingroom.


Gardin, LILL. Gardinstångset, IRJA.


Matta, GISLEV. Vägghylla, LACK.

Det var det viktigaste jag kom på just nu. Sen blir det förmodligen så att jag kommer på något mer i efterhand. Vet inte riktigt vad jag ska ha på väggarna än. Om man ska upp med några tavelhyllor och ställa tavlor på dem eller om man ska upp med en ENORM tavla över soffan. Tanken är ju att jag ska ha en svart hörnsoffa och inte den bruna jag har nu. Dock är det ju svindyrt med soffor. Jag måste ju ha en i skinn med, annars har jag ju katthår som riktigt suger sig fast och det gillas inte. Inredningsförslag?

xoxo
Sanzetth

Saltopeppar.se

RSS 2.0