> Väcka sötbollen

Jobbat idag. Efter jobbet fikade jag, Mami och minisyster hos mormor och morfar. Mormor fyllde nämligen år! Efter det åkte jag hem till Älskling. Lagade mat, åt och la oss i sängen och kikade på lite anime. Somnade och vaknade nu. Dags för duschen tror jag allt. Ska bara väcka sötbollen därborta i sängen först. Wish me luck!

xoxo
Sanzetth

> Mormor fyller år

Gomorron. Jag gör mig redo att gå ut i denna kylan och åka till jobbet (minus 9,7 grader ute). Sen ska jag till mormor som fyller år. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Inlägg på G

Ett inlägg på G som kommer upp imorgon, hoppas jag. Nu tänkte jag ta och hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon. Får väl gå upp extra tidigt så jag kan dra igång bilen så den hinner bli lite varm i alla fall. Det är iiiskallt ute nu, och kallare ska det tydligen bli inatt. Brrr! Natti :-*

xoxo
Sanzetth

> Don't drink and...

Älskling leker med en barndomsvän, som sagt. Vi kallar honom "M". De sitter vid M's dator och rätt som det är säger M: "Don't drink and facebook".

Så sant, så sant^^

xoxo
Sanzetth


> Älsklings dator paj

NU är jag tillbaka igen! Jag ska förklara hur läget ligger till, tänkte jag. Det tog mig 5 dagar att uppdatera. Varför? Jo, Älsklings dator är paj så han har numera bänkat sig framför min. (Haha, ursäkta, måste bara påpeka att den är sönder, datorn har inte gått och blivit blåbärspaj^^). Jag skulle nu alltså behöva hjälp ar er därute att komma på bra anledningar för att få iväg honom så jag får lite egentid med min älskade dator ;)

...Just nu är han ivägskickad till stan. Lär väl vara tillbaka snart visserligen. Fast å andra sidan är det nog ganska lugnt idag, för M ska sussa här så de två kan väl roa sig själva (åtmonistonde en stund!). Igår försökte jag få honom att tvätta. Gick mindre bra. Vi tvättade däremot tillsammans...

Och sen så har det ju som jag beskrev i förra inlägget varit jul och släkten bor lite här och där i vårt avlånga land, så blev lite åkande hit och dit och några nätter spenderade i andras gästrum. Hur har er jul varit och vad har jag missat i bloggvärlden?

xoxo
Sanzetth


> Julfirande

Här har det minsann stått helt still i några dagar. Nu är jag väl tillbaka i vardagen igen i åtmonstonde några dagar. Varit julfirande flera dagar i sträck. För att matcha in alla släktingar (en del jobbar ju julafton osv), så har det blivit julfirande 24:e, 25:e och 26:e. Nu sitter jag med tandborsten i käften och ska såfort jag borstat tänderna bege mig mot jobbet. Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

> Varför Bingo Lotto?

Hemma hos Mami och company nu. Julgranen står här så fin med julklappar under. Var mycket att göra på jobbet även idag, fast nu är jag ledig tills på lördag.

Ska som sagt sussa här inatt. Skinkan är klar, vi har satt i oss en Paradis-ask, druckit glögg och julmust. Satte på "Anna Ankas jul", men bytte snabbt igen. Sämsta skiten jag sett på länge. Förstår mycket väl att Simon och Tomas tröttnade på kärringen, haha! Att TV kan med att visa sån skit på jul? Glädjedödare, jäkla skräp.

    

Kanske ska se någon film nu eller någonting. Varför har Bingo Lotto helt plötsligt tagit över halva Sveriges ungdomar, förresten? Att det är uppesittarkväll har jag förstått, men vad är grejen?... Förklara för mig, för jag fattar inte^^

xoxo
Sanzetth

> Jag lever

Jag ville bara för andra gången tala om att jag lever. Hela inlägget jag precis skrev försvann. Orka sånt. Min dator har iaf blivit uppgraderad, och när den var isärplockad igår kunde jag givetvis inte använda den. Nu har jag Windows 7, ett nytt moderkort, ny processor, nya minnen och ny kylare i min lilla pärla. Ska fungera utmärkt, men tyvärr hinner jag inte använda den för tillfället.

Nu bär det nämligen av mot jobbet. Efter jobbet ska jag till Mami och company, sova där och fira jul med dem imorgon bitti. Sen blir det julfirande med pojkvän och svärföräldrar. Ska försöka sno syrrans dator en stund ikväll så jag kan uppdatera då. God jul sålänge!

xoxo
Sanzetth

> 2 dagar kvar

Gomorron. Är ni vakna? Nähepp^^. Jag vaknade 10 minuter innan mitt alarm skulle ringa. Vad tror ni händer? Jag tittar på klockan och somnar om igen. 10 minuter senare är jag tvungen att gå upp... Onödigt? Jag hade ju likagärna kunnat gå upp då jag vaknade första gången. Jag hade haft mer tid på mig och förmodligen varit lite mindre trött. Men ikke då, här ska vi minsann sova lite till, om så bara i en minut.



Well, nu sitter jag iaf och dricker morgonkaffet. Sen blir det tandborstning och sen färd mot jobbet. Efter jobbet har förmodligen de nya datordelarna kommit. Älskling ska få bygga dator minsann. Han har sett fram emot att datordelarna ska komma mer än till julafton fick jag en känsla av, haha. Förresten, det är ju den 22 idag. Bara 2 dagar kvar till julafton! Shit, tiden går snuskigt fort...

xoxo
Sanzetth

> Snöoväder gånger 2

Upptäckte precis mig själv sitta med huvudet i nöjesdelen av Aftonbladet (vilket även syns nedan). Älskling sa precis att det skulle bli snöoväder (gånger två dessutom) över Sverige. Hur kunde jag missat det?... Ett olösligt mysterium. Jag kör ju trots allt bil och vill minsann inte bli utsatt för oväder. Jag läser sönder nöjes-sidorna och han kollar nyheterna. Intressant...

Nu tror jag bestämt att det är dags för sängen, faktiskt. Ska ju trots allt upp om 6 timmar och det lär ta mig en timme bara att somna. Men sussa sött, så hörs vi imorrn!

xoxo
Sanzetth

> Avatar värd 2 miljarder


Damn, den var minsann inte billig att göra. Fast det har ingen anklagat den för att vara heller. Den beräknas ju trots allt som världens dyraste. Jag är galet sugen på att se den igen, faktiskt. Trots att jag såg den på bio igår.

xoxo
Sanzetth

> Bad Santa

Tvätten är klar och upphängd. Får torka tills imorgon. Såg nyss "The day after tomorrow". Så himla bra den filmen är! Inte sett den på dölänge, så kände att det var dags nu igen. Den kom ut för snart 6 år sedan. Tiden bara flyger ju iväg! Känns som om det var förra året eller någonting sånt ju.



Häromdagen såg vi "Bad Santa" med. Också grymt skön rulle. Den är från 2003 och har fått hela 7,3 poäng av 10 på IMDB. Och då har 41692 personer röstat, vilket säger en del. Vad tycker ni om dessa filmer?

xoxo
Sanzetth


> Klädsel till jul?

Nu har vi ätit och var faktiskt duktiga och la in två maskiner tvätt nyss. Brukar tvätta söndagar egentligen, men tvättstugan var upptagen igår. Ja, så det var på mitt initiativ vi tvättar idag! Man vill ju ha något najs och rent att ha på sig i jul, liksom? Hur jag ska klä mig till julen vet jag dock inte riktigt än... Vad ska ni ha på er? Jag brukar vanligtvis köra på vardaglig look även till jul, men förra året hade jag klänning och då känner man ju sig genast lite extra fin! Jamena, man använder så sällan klänning och klär upp sig, så man får väl ta de små chanser man får?


Fin och julig under? Hittade dessa söta hotpants som kostar 139 kr/paret. Sidan jag hittade dem på heter Dunken och säljer massor av Kläder med roliga tryck! Annars, varför inte julklapp? Boxershortsen kostar 159 kr.

xoxo
Sanzetth

> Jobbat = stress

Im home. Jobbat = stress stress och återigen stressigt som attan! Efter jobbet gick jag iaf hem till mina morföräldrar och åt lite mat. Mumma, det var makaronilåda. Hann även handla lite mat och godis innan jag åkte hem. Köpte en till liten julklapp till minisyster med.

Har hunnit dricka en kopp kaffe och tänkte göra en så simpel (men god) middag som varma mackor idag. Man ska väl inte alltid behöva stå vid spisen, eller? Yes, så nu ska vi sätta igång med det. Hoppas er dag varit bra?

xoxo
Sanzetth

> Seg morgon

Godmorgon. Idag är en såndär seg morgon. Känns som att jag går i slow motion och allt tar extra lång tid. Katterna håller på och stökar runt i köket. Undrar just vad de hade sönder för en liten stund sedan. Vill helst inte veta, men det brakade till rejält. Älskling vaknade dock inte av oljudet utan sover vidare i lugn och ro. Jag hade med velat sova nu, men man kan ju tyvärr inte få allt man vill här i livet. Jobbdags för mig alldeles strax. Uppdaterar när jag kommit hem. Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

> Snart julafton!

Nu tänkte jag ta och hoppa i säng. Ska ju trots allt upp tidigt imorgon. Iiih, det är snart julafton! Jag fattar knappt det, det var ju inte längesen vi låg och jäste vid poolen under mina semesterveckor i somras, liksom? Jag pratar fortfarande om det som "härom dagen". What's my problem? Nä, nu blir det sängen, som sagt. Ska försöka dra med Älskling också, trots att "han inte är trött"^^ Sov gott!

xoxo
Sanzetth

> R.I.P Brittany


Brittany Murphy
lämnade jorden imorse, tyvärr. Denna fina skådepelare blev endast 32 år gammal och hittades i duschen livlös av sin mamma. Hon fick hjärtstillestånd. R.I.P Brittany Murphy 2009-12-20.

xoxo
Sanzetth


> Betygsatt Avatar

Nu har vi sett Avatar! Kan ju börja med att berätta att det var massa folk på biografen. Lång kö (som dock gick fort) till "biomaterna", där vi hämtade ut våra biljetter. Ännu längre kö var det när vi skulle köpa dricka och lite godis. Efter allt köande skulle vi tillslut gå in och se filmen. Då visade det sig att man fick välja platser själva. Vi var ju långt ifrån först in, så det fanns knappt några platser kvar. Vi fick sitta längst fram. Nackspärr nästa? Kasst får jag faktiskt säga eftersom de platser vi egentligen betalat för var faan så mycket bättre.



MEN för att komma till kritan så var filmen jättebra. Kanonfilm, verkligen! Jag förstår att den är så kritiker-rosad som den är idag. Dock kändes den aningen lång, men å andra sidan behövdes väl de 2 timmar och 41 minuter som filmen höll på för att få med allt.

Som kanske de flesta vet så var även biljettpriset lite dyrare till denna "världens dyraste film". Helt förståeligt, men palla all denna jäkla reklam de visar en halvtimme innan filmen börjar? Jag är inte intresserad av reklamen, har betalt för att få se filmen.



Men iaf, har ni inte sett filmen - gå och se den! Jag ger den betyg 8,5 av 10. Kanonbetyg vill jag lova! Vad skulle ni andra som sett den ge den för betyg?

xoxo
Sanzetth


> Kissemissbebisarna

Sedan jag skrev senast har jag duschat, fönat håret, sminkat mig, läst bloggar och så har kissemissbebisarnas förra ägare varit här och sett hur stora de små pluttisarna har blivit. Kul att visa upp dem, vi alla är ju så stolta över de små liven.


Nu ska vi nog ta och få i oss lite mat innan vi drar till biografen och ser på Avatar! I can't wait, damn. Vad ska man göra och äta då, tro?...

xoxo
Sanzetth

> Bio 17.30

Gomorron! Eller aa, morgon och morgon. Jag vaknade faktiskt för en hel timme sedan. Gjort lite kaffe som jag sitter och surplar på nu. Köpte precis två biljetter till Avatar nu, så det blir visningen 17.30 =D Biljetterna är våra, mouhahaha! (Okej, lite överdrift där med det elaka skrattet, kanske?). Well, nu har jag velat se den så länge så det idag ska det minsann bli av. Yeyy!



Det är för övrigt första gången jag och Älskling går på bio tillsammans. Men, vadå? Vi har bara varit tillsammans i snart 1,5 år?... Haha. Hur ska ni spendera er söndag?

xoxo
Sanzetth

 


> Avatar imorgon

Imorgon ska jag och Älskling gå och se Avatar om det finns platser kvar. Hoppas hoppas hoppas! Jag är sjukt sugen på att se den, tror den är kanonbra!


Visste ni förresten att...
...Avatar är världens dyraste film?
...Skönheten Zoë Saldaña är med i filmen? ->
...Filmen är 2 timmar och 41 minuter lång?
...Det är samma regissör som gjorde filmen "Titanic"?

Jag vill se den, god damnit. Det måste finnas platser kvar, det bestämmer jag nu. Varför går det inte att reservera biljetter för? Kasst...

xoxo
Sanzetth

> Hiss eller diss?

Kate Hudson brukar väl klä sig väldigt bra, annars? Eller har jag bara fått den uppfattningen? Jamena okej att följa modet. Men denna byxdress kanske var lite för "sparkdräkt"?


(Bild: Aftonbladet)


Vad tycker ni, Hiss eller diss? För mig är det definitivt diss, jag skulle aldrig någonsin få för mig att klä mig sådär.

xoxo
Sanzetth

> Snarkar du?

Jag satt nyss och läste Kenzas blogg. Hon har lagt upp en lista med frågor där hon bara fyllt i sina svar. Jag kommer till frågan "Snarkar du?" där hon svarat "Enligt mig? Nej. Enligt min pojkvän? Ja."


Jag läser det högt för min pojkvän och tillägger att det låter ju ungefär som vår situation. Jag kommer då fram till att enda anledningen till att han bara hör mig snarka på natten är för att han drömmer att jag snarkar! Smart, eller hur? Att vi inte tänkt på det tidigare^^

xoxo
Sanzetth

> Snygg, sexig, singel

I'm baaack! Igår kväll proppade vi i oss chips och godis och såg på "Snygg, Sexig, Singel" med Cameron Diaz. Var några år sen man såg den filmen, den är ju från 2002. Men fortfarande gillar jag den!


(Bild lånad ifrån: Ginza)


Idag har jag jobbat. Är skiiitmycket att göra nu precis innan jul. Jag skickade inte iväg något mail till Nelly ang inbjudan till High Heels-partyt då jag trodde jag skulle jobba imorgon. Anar att det är försent nu(?). Hade i annat fall tänkt gå på bio och se Avatar, men det får bli imorgon istället.

Lite senare kommer nog Emelie och Älsklings storebror förbi på blite fika. Myspys. "Storebror" stannar nog lite längre och tar med sin dator med, I guess. Nu ska jag dricka lite kaffe! Vad gör ni denna lördag?

xoxo
Sanzetth

> Snöboll till bil

Nu tänkte jag bege mig mot Mami och company. Ska bara stanna vid Statoil och köpa cigg. Kul, kommer få visa leg för kom precis ur duschen och orkar verkligen inte sminka mig.


Min bil tidigare idag. Nu är det alltså snäppet värre...


Kommer i alla fall sova där tills imorgon då jag ska jobba. Hörs väl efter jobbet imorgon förmodligen, om inte tidigare. Jag ser inte fram emot att sätta mig i min snöboll till bil. Ha en kul fredagkväll!

xoxo
Sanzetth

> Julklapparna

Här kommer en bild på julklapparna! Snodde Älsklings kamera (Nikon P90) eftersom min är död. Faan så mycket bättre bilder än med min kan jag ju tala om! Tyvärr blir ju bilderna sämre när man laddar upp dem här.


Där hade vi dem, alltså! Får hoppas att jag inte glömt någon nu, eftersom jag gömt de på olika ställen tills nu. Vore ju tråkigt om någon stod utan på julafton...

xoxo
Sanzetth

> Knäckebröd med ost

Godmorgon god förmiddag goddag! Oj, är klockan redab så mycket? Oj. Jag är jäkligt seg idag, minst sagt. Satte alermet på 9, men var trött som attan och mådde dåligt, så ställde det på 10 istället. När jag pallrade mig upp mådde jag fortfarande skit. Slemmig i halsen, hostade och kände mig yr. Ringde till jobbet och sa att jag behövde stanna hemma idag också. Efter vi la på tappade jag rösten i en kvart eller något. Tur att jag gjorde det efter och inte mitt under samtalet.

Tog en såndär brustablett som löser upp det värsta slemmet och den funkade. Jag fick rösten tillbaka. Nu har jag kikat lite bloggar och fått i mig kaffe samt frukost. Blev knäckebröd (Wasa husman) med hushållsost och färsk gurka. Så sjukt gott det är!

Ska snart ta en bild på alla julklapparna som nu är inslagna. Sen blir det till att ta en dusch tror jag allt. Vad ska ni hitta på idag?

xoxo
Sanzetth


> Kom-ihåg-lista

Nu tänkte jag ta och hpppa i säng. Måste bara skriva en kom-ihåg-lista till mig själv först. Ska ringa till dessa imorgon:

*Felia
*C
*Alina

Sov sött!

xoxo
Sanzetth

> Önskelista 2009

Hur såg er önskelista i år ut? Om ni skrev någon, dvs. Jag hade först inga planer på att skriva någon eftersom jag inte visste vad jag önskade mig. Mami tjatade och till slut kladdade jag ner några saker jag vill ha och behöver. Min såg ut såhär:

*Nya torkarblad till bilen
*Parfymen Midnight Fantasy by Britney Spears
*Ny Venus-rakhyvel
*Bänkdiskmaskin




Yes, det var min önskelista 2009. Nu är jag nyfiken på hur era såg ut!

xoxo
Sanzetth


> Alla inslagna

Nu är alla julklapparna inslagna. Okej, alla utom till en person, men jag har ju faktiskt inte ens köpt den julklappen än. Kommer iaf bild på alla julklapparna imorgon. Fortfarande har jag ingen laddare till min fina rosa Sony-kamera, så mobilbilder får väl duga då. It sucks, men vad gör man inte?...

Huvudvärken har återvänt (leave me alone!). Tryckt i min lite Alvedon, så hoppas den ger med sig helt snart. Dämpad är den iaf. Min astma terroriserar mig så in i helsike nu när jag är såhär förkyd med. Ska man inte få andas som en vanlig människa baraför att man är förkyld heller? Åh...

Tänkte ta och hoppa i säng snart och (förhoppningsvis) sova bort det sjuka. Ett stycke optimist var det här, ja! I wish. Jomen önska kan man ju alltid, eller hur?

xoxo
Sanzetth

> Promenad i snön

Nyss inkommen efter en snabb promenad i snön. Älskling ville så hemskt gärna ta chansen så länge den ligger kvar. Man vet ju aldrig när den smälter bort igen. Jag ville först inte p.g.a förkylningen, men han körde puppy-eyes, så jag kunde inte säga nej. På villkoret att det bara var en kort promenad. Sagt och gjort. Himla fint ute nu. Min bil (som står ute) ser för övrigt ut som en enorm snöboll.

xoxo
Sanzetth

> Wall44

Jag har hittat en sida som säljer så jäklans snygga tavlor. Love most of them! Jag är ju på jakt efter en JÄTTESTOR tavla (eller plansch, egentligen) som jag ska ha i min nya lägenhet.

Här har de även en kategori där det är direktleverans om man vill ha det innan jul. Några snygga bilder ifrån just den kategorin:







Någonting ni gillar? Så sjukt snygga! Sidan heter Wall44: http://www.wall44.com/affiliate. Ett tips, bara. Julen närmar sig med stormsteg och är det några julklappar som återstår, ge sidan en chans vettja ;) Annars kan man ju alltid beställa till sig själv...

xoxo
Sanzetth


> Vart satt moroten?

Jag och Älskling har garvat en hel del idag, kan man säga. Jag behövde nog det. Innan nere i köket:

Han: "Jag har ett ärr där" (pekar på armen med "det är så synd om mig-puppy-eyes")
Jag: "Ajdå, hahaha" (mitt uppe i föregående skratt-attack)
Han: "Men ska du inte fråga hur jag fick det?"
Jag: "Hur fick du det?"
Han: "Av en kvist"
Jag: "Men du är ingen snögubbe, du har riktiga armar och ska inte försöka trycka dit kvistar"
Jag böjer mig fram och tittar ingående på hans näsa...
Han: "Vad gör du?"
Jag: "Försöker hitta ärr på näsan efter moroten!" 

Haha, jävlar så jag skrattade. Trött sjukling med kass humor? Mycket möjligt. Men skoj hade jag minsann!

xoxo
Sanzetth

> Ny tid 30:e Dec

I'm back! Det gick bra hos tandläkaren faktiskt. Det gick snabbt, de kollade bara bett och kände på käkmusklerna som var bra. Eftersom jag blev lite försenad (hittade ingen parkering i stan) så fick jag en ny tid den 30:e December för att ta bilder i käften med. Hann inte med det idag p.g.a min försening. Så det blir alltså ännu ett tandis-besök denna månaden. Boooring, men that's life.

Efter tandläkarbesöket åt jag och Mami buffé. Jättegott. Ända sedan igår då vi såg på Scrubs har jag tjatat om pannkakor, så till efterrrätt blev den en pannkaka med grädde och sylt till kaffet - mumma!


Efter det gick jag till apoteket och köpte VoltarenT och Alvedon, sen tankade bilen och nu är jag hemma. Dricker lite kaffe och ska varva ner och ta det lugnt. Kanske försöka få de sista julklapparna inslagna när tissemissbebisarna somnar (om de somnar). Så som på bilden ovan ska det se ut! Är förresten Siri på bilden.

xoxo
Sanzetth

> Mot tandläkaren

Nu bär det av mot tandläkaren. Wish me luck!

xoxo
Sanzetth

> Sjukanmält mig

Nu har jag ringt och sjukanmält mig ifrån jobbet. Funkar inte att jobba när jag mår såhär. Lillasyster får hoppa in för mig istället. Får väl se hur kapabel jag är att jobba imorgon.

Nu ska jag snart åka till tandläkaren. Jag vill inteee. Tandläkare är läskiga.

xoxo
Sanzetth

> Febern tillbaka

Godmorgon. Eller god och god vette tusan ärligt talat. Jag ställde mitt alarm på 9, men vaknade vid 8. Vaknade av att jag frös. Febern är nog tillbaka, det känns så. Jag mår sämre än igår. Kanske skulle man ta och stanna hemma ifrån jobbet i alla fall? Jag vill ju egentligen inte, men det känns ju inte som att jag blir bättre av att jobba asset av mig när jag mår såhär... I vilket fall somhelst så ska jag till tandläkaren nu på morgon. Vill inte =/

xoxo
Sanzetth

> Room Service-bilen

Borde gått och lagt mig för länge sesdan, men jag ska det snart. Måste bara berätta först att häromdagen såg jag en vit skåpbil med Room Service-logga tryckt därbak. Jag körde alltså bakom den, så såg den tyvärr inte från sidan. Coolt, någon som vet om de spelar in programmet nu? Vad gjorde isf Johnnie och Mathias i en liten ort strax utanför Borås?...


Idag däremot när jag åkte hem så hade en stackare kört av bilden på den hala vägen. Fy fan så jobbigt för honom. Jag mötte polisen strax efteråt som var påväg mot olycksplatsen. Tur de var på plats relativt snabbt iaf. Bilen vart kvaddad och en blinkers bara hängde. Usch, faan att de inte sandar vägen ordentligt och i tid?! Kasst.

Imorgon ska jag till tandläkaren. (Hata, hata, hata)... Blir väl till att åka tidigt, så man har god tid på sig att köra nu när det är så halt ute. Ska även försöka hitta en ledig parkeringspats i stan, vilket inte är det lättaste här i världen, vill jag lova. Men nu är det dags för sängen! Sov gott.

xoxo
Sanzetth

> What the hell?

Att ögonen rinner när näsan (okej, snoret) rinner vet jag beror på någoting med tårkanalerna. Men VARFÖR slår det lock för öronen när man snyter sig? Ska jag behöva gå runt och varken känna smak eller höra eller vad är det frågan om?! What the hell did I do to deserve this?

xoxo
Sanzetth

> Tagit smaklökarna

I'm so sorry att min blogg stått så still idag (igår?). Jäkligt snålt med inlägg. Jag har helt enkelt inte mått bra och inte orkat hänga framför datorn. Då är det illa, för min dumburk är ju min lilla pärla (okej, min bil och min honey också). 

Tänkte jag skulle trösta mig med lite godis, men inte ens det funkade! Why? Jo, för förkylningen har tagit mina smaklökar ifrån mig =O Jag känner ingen smak. Jag skulle förmodligen kunna sätta i mig bajs utan att klaga just nu. Okej, konstistensen känner jag ju iofs fortfarande. Men låt säga något som jag tycker är himla äckligt då. Vitlök är ett bra exempel. Det luktar apa och det smakar apa, men just nu skulle jag nog inte klaga eftersom jag inte känner smaken anyway.

Antar att min poäng gick (aaatjoo) fram? (aaatjoo! aaatjooo! aaatjoo! aaatjoo!). Men JÄVLAR vad jag nyser. I haaaate it, believe (aaatjoo!) me.

xoxo
Sanzetth

> Massa snö

Jag har hunnit fixa tvätten och få i mig lite lunch. Hinner dessvärre inte ringa Telia nu innan jobbet. Får åka tidigare än vanligt då det är massa snö och jag förmodligen får köra betydligt långsammare än vanligt. Åtminstonde ut till den stora vägen.

Så nu ska jag gå på toa, sen röka en cigg och sedan bär det av mot jobbet. Vad ska ni hitta på för skoj denna onsdag?

xoxo
Sanzetth


> Tandläkarskräck

Imorgon ska jag till tandläkaren. USCH! Jag som har sån hemsk tandläkarskräck, it sucks. Mami får ta flex-ledigt, för jag vet att det bara slutar med att jag inte går dit om ingen typ släpar mig dit? Löjligt. Jag är 20 år och vågar ärligt talat inte gå till tandläkaren själv. Men sånt är livet, alla har vi väl våra rädslor, gissar jag. Vad är ni rädda för?...

xoxo
Sanzetth

> Vad vore livet...

Gomorron. Jag vaknade först vid 9, gick upp och snöt mig för att sedan gå och lägga mig igen. Sov en timme till (hade ställt alarmet på 10). Vaknade dock 3 minuter innan alarmet skulle dra igång. Gott, så jag slapp vakna till oljudet.

Dricker mitt heliga morgonkaffe nu. Vad vore livet utan det? =) Ska pallra mig ner till tvättstugan och hämta tvätten innan jag åker till jobbet hade jag tänkt. Skulle även behöva ringa till Telia (Felia).

xoxo
Sanzetth

> Får sniglar ägg?

Idag har jag skrivit typ 5 inlägg om snor, så nu får det vara bra på den fronten (iaf idag) för ett litet tag så det inte blir för uttjatat ämne. Tänkte ta och hoppa i säng, joina Älskling. Ska se på Scrubs och förhoppningsvis somna.

Jag har bara en fråga... Får sniglar ägg eller lägger de levande ungar? Däggdjur eller äggdjur?^^

xoxo
Sanzetth

> Kenza och Foki


Bild: Kenza

Storbloggaren Kenza ska åka till Thailand, men vet inte vart hon ska åka för att få uppleva det hon känner för där (läs inlägget här). Jag ställer mig då frågan, varför fråkar hon inte Foki?... För det första är Foki därifrån och för det andra spenderar hon tid där just precis nu. Det är mitt tips till Kenza!

xoxo
Sanzetth

> Ingen har klagat

I'm going even more crazy. Aaah! Jag täpper igen den högra näsborren med papper eftersom den är en jäkla vattenkran (dags att byta blandare till en som inte läcker?). Går för övrigt runt och ser ut som en...snigel? (syftar på ena "antennen" i näsan). Ända sedan igår är det den högra näsborren som inte samarbetar. Vad händer? Jo, den vänstra börjar rinna istället!

Jag tänkte att jag skulle vara duktig och slå in lite julklappar, men la den planen på hyllan. Man vill ju inte riskera att snora ner julklapparna?

Jag vet, alla mina senaste inlägg har handlat om snor, haha! Men än har ingen klagat. (Ska jag förvänta mig att alla klagomål ramlar in nu?)...

xoxo
Sanzetth


> Marabou helnöt

Nu sitter jag och äter choklad. Måste ju trösta sig med någonting när man mår såhär. Och ja, jag skulle ju göra allt i min makt för att bli frisk. Men det är faktiskt Marabou helnöt. Det är nyttigt med nötter! Jo, att försöka intala sig att man blir frisk av choklad och nötter går ju faktiskt. Men att det sker sen är en annan sak... Hur blir man frisk annars då?^^

xoxo
Sanzetth

> Nicole dissar

Ny kategori! Hiss/Diss har premiär idag i min blogg! Varför? Jo, för att jag mår inte bra och är på dåligt humör och behöver få ur mig lite dissar. Alltså, Nicole dissar:

*Äckliga kärnor i frukter. Borde vara förbjudet med kärnor i clementiner, apelsiner och vindruvor. Jag satte precis i mig två små clementiner. Den första var perfekt. Den andra hade 3-4 kärnor i varenda liten klyfta. Orka?

*Snor i mängder. Jag blir galen på min jäkla förkylning nu. What do do? Det är ju bara att bita ihop och härda ut tills skiten ger med sig.

*Att jag fortfarande inte vunnit miljonen på min julkalender (Bingo Lottos skrapkalender). Faktiskt inte vunnit någontong alls än. Bara 9 rutor kvar att skrapa. Hur ska detta sluta?

xoxo
Sanzetth



> Feber har joinat

Hallu. Förkylningen håller i sig. Huvudvärken håller i sig. Känslan av att vara uppstoppad med bomull håller i sig. Feber har joinat och jag orkar inte med det här. Gaah. Har jobbat och snutit sönder näsan fullständigt idag. Förbaskat mysigt med sår i näsan, INTE. Det gör in i helskotta ont. Sovit bajs inatt och tjurat på jobbet. Så, nu har jag klagat färdigt på en stund =) Hur har er dag varit?

xoxo
Sanzetth

> Kaffet uppdrucket

Glömde visst att kolla klockan. Tur att kaffet är uppdrucket, för nu måste jag borsta tänderna och bege mig mot jobbet. Ha en fin dag!

xoxo
Sanzetth

> Snö ute

Godmorgon. Snorungen har vaknat, haha! Jag dricker kaffe i vanlig ordning (minst sagt morgon-behov). Och guess what? Det är snö ute. Kanske kommer ljuset tillbaka om det nu får ligga kvar? Hoppas går ju alltid.

Idag är det jobba som står på schemat. Sooom vanligt då med andra ord. Har ni roligare planer för dagen än vad jag har?

xoxo
Sanzetth

> Förlora kroppsvätska

Nu ska vi nog ta och hoppa i säng faktiskt. Om man kunde förlora förmycket kroppsvätska genom att snora så borde jag ha kommit till det stadiet nu. I'm going craaazy! Natti :-*

xoxo
Sanzetth

> Vandrande bomullstuss

Jag kunde inte somna om igen, vilket ni förmodligen lagt märke till? Jag känner mig som en vandrande fucking bomullstuss. Huvudet gör ont och känns som om det är uppstoppat med bomull eller något i den stilen. Jag snyter mig hela tiden, men ändå lägger det inte av. Det tar inte slut. Någon form av massproducering av snor i min näsa? Jag snyter mig tills det gör ont och jag blir helt sårig. That sucks. Jag har lock för öronen och har haft mer eller mindre hela dagen. Älskling blir galen på mig för att han behöver säga allt hundra gånger för att jag inte hör. Jo, för att tillägga så fryser jag ständigt med. Har gjort hela dagen.

Fasiken så jag klagar, men kanske blir det bättre då? Eller kanske inte. Men någon kanske i alla fall tycker lite synd om mig?... Jag har inte tid att bli sjuk, save me!

xoxo
Sanzetth

> Nelly High Heels


Kommer ni ihåg det sura inlägget jag skrev om att Nelly High Heels-party inte kommer till Borås? Wrong! Jag fick en inbjudan till den idag. Skitnajs! Måste nästan ta chansen, så jäkla skoj. Någon som hänger på?

xoxo
Sanzetth



> Somnade visst

Oops, vi somnade visst framför Scrubs. Har iaf ätit middag och duschat, så egentligen gör det väl ingenting? Det var skönt att sova, så jag ska nog gå och lägga mig igen. Natti natti.

xoxo
Sanzetth

> Ge mig ljuset

Hallu. Jag är hemma! Så jäklans tråkigt att det är lika mörkt när man kommer som när man åkte imorse, tycker jag. Ge mig sommar!... Eller i alla fall lite snö. Jag vill ha ljuset tillbaka! Efter jobbet var jag hemma hos mormor och morfar och fick i mig lite mat. Efter det åkte jag hem till Mami och company, trots att de inte var hemma. Där hämtade jag min post och lämnade en försenad födelsedagspresent till min plastpappa. Han fick en stor fin flaska glögg och två bärs^^


(Fotograf: Min pojkvän)


Ja, tack! Sån himmel som bilden visar skulle sitta hejdundrans bra! Vad har ni gjort idag?

xoxo
Sanzetth

> Fel håll

Godmorgon! Jag är iordninggjord och har fått i mig lite kaffe, så bara tandborstningen kvar. Tänkte ta tag i den nu, sen bär det av mot jobbet. Frost på bilrutorna såg jag med, fy fasen så  jobbigt. Älskling vaknade nyss, gick upp (zombie-style) till toaletten för att sedan gå och lägga sig igen. Åt fel håll. Nu ligger han alltså utan kudde med huvudet vid fotändad. Knäppis, får väl hoppas att han sover gott iaf för jag ställde hans alarm på 11. Kanske kommer han upp? Man kan ju alltid hoppas. Ha en skön dag!

xoxo
Sanzetth

> Vunnit tävling!

Minns ni inlägget där jag skrev och tipsade om en tävling? Inlägget såg ut såhär (klicka på bilden för att komma till inlägget):


Jo, jag har ju deltagit i så många tävlingar nu runt jul och faktiskt så lönade det sig. Jag har nämligen vunnit den här tävlingen. Skitskoj måste jag säga. Ser fram emot att få min superfina vinst.

xoxo
Sanzetth

> Däggdjur vs. äggdjur

Siri (till vänster) och Sigge (till höger) ni ser på bilden här nedan:


(Fotograf: Min pojkvän)


Jo, det var såhär att Sigge gäspade. Älskling började givetvis spekulera på det här med gäspande.
Han: "Alla djur gäspar nog, tror du inte?"
Jag tänker precis öppna käften och säga att fiskar förmodligen inte gör det, men Älskling hinner först...
Han: "Eller nej, vattenlevande djur gör nog inte det. Inte fåglar heller, för den delen."
Jag: "Däggdjur kanske gäspar, men inte äggdjur?"
Han: "Hahaha!"
Jag: "?"

Jag fattade inte det roliga. Varför? Jo, för att jag under hela min livstid trott att motsatsen till däggdjur heter äggdjur. Älskling (och Hanni över telefon) berättade för mig att det inte finns någonting som heter så. Har jag alltså missat det i snart 21 år? Det är ju logiskt, tycker jag! Vad tycker ni?

xoxo
Sanzetth

> En äkta Zorse

Zebra + Horse = Zorse.


Gud så sött. Ge mig en?

xoxo
Sanzetth

> Roadtrip med Hanni

I'm home! Sen en bra stund tillbaka iofs. Har hunnit få i mig lite mat, slänga i två maskiner tvätt och läst en del bloggar.

Var inte mycket att göra på jobbet idag alls, vilket var skönt. För att uppdatera om igår så åkte ju jag och Hanni till Trollhättan för att hämta mina små tissemissar som jag inte träffat på ett halvår ungefär.


Min bil


Vi skulle egentligen åkt vid 12, men kom inte iväg förrän vid 1. Gott tyckte vi, tills vi nästan var framme. Då ringde Emma och sa att hon hade en körning (Taxi) till Landvetter, så vi fick vänta i Trollhättan på henne i 3 timmar. Åt lite mat på en restaurang och gick omkring i Överby shoppingcenter. Köpte inte så mycket och var ganska drygt att gå där så länge.


Hanni då vi var i Göteborg och shoppade i April 2008 (hittade ingen nyare bild)


När vi kom fram och skulle äta frågade Hanni:
"Vad är du sugen på?"
Jag:"Att få kissa!" (jag hade varit kissödig mer eller mindre hela vägen)
Hon:"Jomen visst, pizza låter gott"
Jag: "Hahaha"...

På våran lilla roadtrip hem igen hade vi ganska skoj iaf. Jag skrattade tills jag fick tårar i ögonen och inte i magen. Kunde inte sluta och det gjorde bara ondare och ondare. Haha.

Jag skulle bl.a. slänga mitt "glasspapper" som egentligen var ett chokladpapper. Vet inte varför jag sa glasspapper, hade väl glass i huvudet just då? Eller nej, alltså jag har ju min hjärna i huvudet, men jag menar glass i tankarna. Skulle sen försöka fantisera fram cola när jag drack loka. Jag skrattade ju som sagt så att tårarna rann och det kändes som att det bubblade upp kolsyra i ögonen ifrån lokan. Så en variant blev att vi skulle börja blanda oboy med huvudet och använda ögonen som espressomaskin/kaffe/choklad-automat. Mysigt, eller hur? Haha. Ja, vi var som sagt väldigt trötta och sega efter en hel dag i Trollhättan.


Busungarna i Juni 2008


Katterna gav inte ett ljud ifrån sig under hela bilresan iaf, vilket var skönt. De har alltid tyckt det var skoj att åka bil när de var mindre, men jag visste inte hur de skulle reagera denna gången. Men det gick bra. Snöboll blev lite åksjuk och spydde en gång då vi kommit fram, men i övrigt åt de som vanligt och verkade trivas. Lilla Maxxi hade dock inte gått på lådan på många timmar när vi hämtade honom, så han kunde inte hålla sig hela vägen utan kissade på sig. Stackars liten. Men nu så ska de iaf få vara hos kusin-vitamin tills jag flyttat in i min nya lägenhet om ungefär två veckor. Ska bli härligt!

xoxo
Sanzetth

> Ställde hans alarm

Älskling sover så sött och jag ska åka och jobba strax. Livet är minsann orättvist. Fast jag ställde hans alarm på 11, så får väl se om han kommer upp. Nu har jag fått i mig lite frukost och en kopp kaffe, så jag ska borsta tänderna och sedan bege mig mot jobbet. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Lördagkvällen

Godmorgon! Det blev en lång dag igår kan man säga. Så lång att jag ville spendera det lilla som var kvar av lördagkvällen med min baybe och inte sitta framför bloggen.

Nu ska jag strax åka och jobba. Först bara få i mig lite kaffe.

xoxo
Sanzetth


> Bil i glasmonter

Inatt däremot drömde jag någonting helt annat. Min bil var i någon form av öppen glasmonter. Under och över var det glas, samt i kanterna som höll ihop hela kalaset. Jag skulle hissa upp den (verkstad?), men något gick snett och glaset gick sönder. Men helt plötsligt var inte glaset till någon monter, utan till karossen. Knepigt. Jag var helt förtvivlad och ringde till Mami. Haha, konstigt man drömmer ibland!

Nu står det för övrigt "återstående tid: 2 minuter" på skivbränningen. Kan ju räkna med minst 5 med andra ord... Strax bär det iaf av mot stan och Trollhättan! Ha en fin dag.

xoxo
Sanzetth

> Skällde ut fel person

Gaah, jag blir galen snart. Är helt klar och väntar bara på att skivan ska bli färdig den med, Men nejdå, här drygar vi så mkt det bara går. "Återstående tid 3 minuter" my ass! Sedan det stod "6 minuter" har det gått en kvart...

Kan ju passa på att berätta att härom natten drömde jag att jag skällde ut någon fullkomligt. Jag minns inte vem det var, men jag vet att det var fel person. Ajdå. När jag berättade min dröm för Älskling så svarade han någonting i stil med:
"Jag vet"
Jag: "Eh, va?"
Han: "Jo, för du väckte mig mitt i natten med ditt mummliga skällande rakt ut i luften"
Jag: "Hahaha"

Ja, där ser man. Pratar i sömnen gör jag inte ofta, men ibland händer det tydligen^^ Brukar ni prata i sömnen?

xoxo
Sanzetth

> En timmes fördröjning

Hunnybunny har jobbat natten till idag , så hon behövde sova lite till. Helt förståeligt, vi har fördjöjt resan med en timme. Det kan ju jag dra fördel av med, som ska försöka hinna med detta nu på förmiddagen (innan klockan 12.30):
*Väcka Älskling
*Dricka kaffe
*Äta frukost
*Borsta tänderna
*Bränna ut en skiva
*Skriva upp ordningen på orterna vi kör igenom så det blir lättare att hitta

Sminket och kläderna är redan på, likaså är håret redan fixat. Så kanske dags att starta på punkt nr ett känns det som. Hur ser er morgon ut?

xoxo
Sanzetth

> Fastnade vid datorn

Godmorgon! Jag kom faktiskt upp vid 9.30, fast har inte fått gjort någonting sedan dess, fastnade vid datorn. Not good, dags att göra iorning sig nu tror jag allt. Vad hittar ni på för skoj?

xoxo
Sanzetth

> Riktigt mycket

Oops, klockan är visst riktigt mycket nu. Ska hoppa i säng och sova till 9.30 var planen. 10.30 ska jag ringa och väcka Hanni och halv 12 ungefär åker jag hemifrån och plockar upp Hanni i stan vid 12. Sen bär det av mot Trollhättan! Nattinatti.

xoxo
Sanzetth


> Laddaren stulen

Kass update, jag vet, sorry. Tänkte bara ta och fråga om ni märkt att bild-inläggen har börjat tyna ut? Det är nämligen så att min lilla fina rosa Sony-kamera är stendöd. Den är i desperat behov av laddning. Dessvärre är laddaren stulen. Så nu vet ni.

xoxo
Sanzetth

> Mot THN imorgon

Nu har jag fått i mig lite av gårdagens kycklingsallad till lunch och ska strax åka till jobbet. Imorgon bär det av mot Trollhättan där jag ska hämta mina bebisar, Maxxi och Snöboll! Daaamn vilken lycka, obeskrivligt. Inte träffat mina små älsklingar på ett halvår. De har bott tillfälligt hos Emma (tack gumman) för att jag inte fått ha dem i min lägenhet. Nu ska de få bo hos min kusin Hanni, som för övrigt också åker med imorgon. Där får de stanna i ca 2 veckor, tills jag kommit in i min nya lägenhet vid årsskiftet. Härligt som attans ska det bli att få hem mina små snuttisar.

Maxxi:


Snöboll:


Ensam vårdnad om dem numera också eftersom mitt ex avsagt sig allt ansvar. It sure works for me! Så ska de äntligen få sluta med att hålla på och flytta fram och tillbaka och får ett fast hem. Härligt!

xoxo
Sanzetth

> Telefonförhör

Godmorgon (god förmiddag?). Jag ställde mitt alarm på 9, men kom faktiskt inte upp förrän strax efter 10. Var skönt att sova! Gjorde iordning mig, fixade kaffe och åt en fralla med kalvkorv och gurka på till frukost. Hade förhör över telefon med polisen.

Funderar på att passa på och slå in lite julklappar nu innan jag ska äta lunch och bege mig mot jobbet. Ska bara betala en (sista?) julklappsbeställning först.

Efter jobbet ska jag hem till lillasyster och bli fotad ihop med henne. Hon ska nämligen förstora upp en bild på oss tillsammans och ge bort i julklapp. Skoj idé måste jag säga. Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Sanzetth

> Sov gott

Nu ska vi hoppa i säng här var planen. Sov gott!

xoxo
Sanzetth


> Elite Dekaron

Nu har jag ätit kycklingsallad, spelat Elite Dekaron med baybe och läst massa bloggar sedan jag senast uppdaterade. Spelet är ganska kul, men att sitta och spela timtals bli för tjatigt så en timme här och där är okej. Nästa gång jag gör en ny gubbe på spelat så har jag bestämt att jag ska döpa den till "Disktrasa". Fantasifullt, eller hur? Haha! Men det är ju skoj om det faktiskt syns att man är svensk.

Såhär ser min gubbe ut som jag spelar på nu. Det är en "Segnale" och den har jag döpt till "Succubus". Fett najs för intressesmurfarna därute som bryr sig^^

Nu är jag seg, för Älskling vill ner och röka. Han slickar på min arm, så är väl bäst att följa med då innan jag drunknar.

xoxo
Sanzetth

> Bilen gick igenom

Godkväll. Nu är jag hemma. Var massor att göra på jobbet. Leveransdag och nära till julen, det märks kan jag säga. Daaamn. Stress, men kul att ha någonting att göra.

Bilen gick igenom besiktningen. MEN jag fick betala 300 spänn. Okej, det kostar ju 300 spänn so what's the big deal, tänker väl ni? Jo, det är såhär att när jag fick min tid och ändrade den till lite senare på dagen samma datum så skulle jag betala in 300kr (inbetalningskortet man fick med) för att bekräfta min tid. Jag har alltså betalat dubbelt nu. 600 spänn spenderat på enbart besiktning av bilen denna månaden. Nej, förresten 860 spänn, förbesiktigade ju med. That sucks. Han i kassan sa att det inte hade kommit in några pengar (var ju ett bra tag sen jag betalade och pengarna har dragits, så vafan dillar han om?). Jag skulle isådana fall få tillbaka mina pengar i Mars som tidigast. Jävla tomtenisse till och säga så till mig, fy fan. Jag behöver ju mina pengar nu.

Varför händer allt detta mig? Vad har jag gjort för att förtjäna att allt i min tillvaro bara skiter sig hela tiden? Åt helvete med slutet av 2009 =/ ge mig 2010 nu, tack.

xoxo
Sanzetth

> På min bekostnad

Nu måste jag bege mig. Blir garanterat inga misstag som igår iaf, haha. Läs gärna gårdagens inlägg om mina missar för lite underhållning på min bekostnad^^ Bye!

xoxo
Sanzetth

> Fruktansvärt misstag

När jag flyttade ifrån Skara till Borås så gjorde jag ett fruktansvärt stort misstag. Misstaget var att skaffa Telia-abonnemang på digita-TV, hemtelefon samt bredband. Inget har skötts bra och jag fruktansvärt missnöjd. Nu ringde jag och sa upp min digital-TV för några veckor sedan, eftersom bindningstiden på den ändå var slut och jag har kabel-TV med bättre utbud i min nästkommande lägenhet.

Allt är frid och fröjd tills igår då jag får ett (två) brev från Telia (Felia) på posten. De skriver en bekräftelse på att jag sagt upp mitt bredband. Vafan, jag har sagt upp DIGITAL-TVn, inte bredbandet. Hur dumma får man egentligen lov att vara? Antingen är de fullkommligt pantade som jobbar där eller så gör de såhär med flit. För hade jag sagt upp bredbandet hade jag fått en fet faktura p.g.a att jag har bindningstid kvar. (Vilket jag nu förmodligen kommer få eftersom de "klantat" sig så in i bomben?)

GAAH, jag sliter mitt hår snart. Strypa någon på Telia av de idioterna jag har pratat med vore fan inte fel, alltså. Helvete. Och alla dessa förbannade telefonköer man måste sitta i för att överhuvudtaget komma fram till dem är ju frustrationsmoment. Finns det överhuvudtaget någon som valt Telia och är nöjd? Knappast...

xoxo
Sanzetth


> Vaken 8.50

Godmorgon. Believe it or not, men jag vaknade 10 minuter innan mitt alarm på mobilen skulle ringa och gick upp! Inga omgjorda misstag att gå och lägga sig igen här, inte. Så jag var alltså uppe 8.50. Sedan dess har jag gjort mig iordning och är typ klar på den biten med. Gott! Mindre stress.

Älskling ligger och sussar så sött, och Sigge (tissemiss) ligger på honom nergosad mellan teckets ändar. Hur sött som helst. Skitbra fotoläget, tänkte jag. Försökte starta min kamera, men den är stendöd. Behöver laddas. Synd bara att min laddare är stulen. Tog därför fram Älsklings systemkamera. Hur tror ni det gick? Jag tog 2 bilder som blev så kassa att man skulle kunna tro att jag tagit dem med webcam. Jag fattar definitivt inte hur en systemkamera fungerar. Blev därför ingen bild, tyvärr.

Nu ska jag försöka väcka min Baybe och sen göra kaffe.


xoxo
Sanzetth

> Fick följa väggen

...Oj, redan gått så lång tid sedan jag bloggade! Fortsättningen på senaste inlägget löd iaf såhär:

Arg som ett bi går jag in i en stor skoaffär för att fördriva lite tid innan jag började jobba. Var ca 1,5-2 år sedan jag var därinne senast och det såg inte alls ut som jag mindes det. Jag gick in igenom vanliga dörren, men kassan var borta. Jag fick följa väggen genom halva butiken för att hitta vägen ut!

Det är inte lätt när det är svårt och jag köpte inte ett enda par skor eftersom jag gick och pratade i telefon under hela "besöket" därinne. Brände alltså inga pengar, goodie.

xoxo
Sanzetth

> Inte min dag

Hallojs. Idag har det minsann inte varit min dag. Inte någonstans alls. Om jag hade köpt en trisslott så hade jag säkert fått minus 50.000 i 25 år eller något. Så illa är det.

Jag begav mig hemifrån vid 12-tiden. Anlände hos lillasyster en halvtimme senare. Öppnade all min post (får ju min post dit tillfälligt nu innan årsskiftet). Hade fått flera julklappar både till mig själv och andra. Fick även ett konstigt okänt brev om ägg? Fråga mig inte varför...

Skulle sedan till Bilprovningen för att besiktiga bilen. Vad jag inte visste var att de hade bytt lokaler. Jag gick in och sa att jag skulle in med min bil 13.10 och de i kassan tittade konstigt på mig.
"Du har väl ingen tid här?" frågade de.
"Jo, det har jag." sa jag självsäkert.
"Vad har du för bil?" frågade expediten.
"En Toyota" svarar jag.
Hahahaha!...

Jag hade ju gått in på Volvo. Ingen kommentar... Vafan, det var ju bilar och en verkstad o massa grejer. Okej, jag erkänner att jag borde tänkt på att det bara var massa Volvo-bilar...



Well well, jag fick en vägbeskrivning till Bilprovningen, åkte dit. Där skulle jag logga in med mitt reg-nummer, men det gick inte. Jag frågade en verkstadskille varför det inte funkade och han skulle kolla i datorn.

Han: "Vad hade du för reg-nummer sa du?"
Jag säger mitt registreringsnummer igen...
Han: "Och du hade tid 13.10?"
Jag: "Ja"
Han: "Men de bilarna som skulle in 13.10 är redan inne"
Jag: "Ja, jag är 10 minuter sen, jag vet. Hittade inte hit först"
Han: "Men du har ingen tid idag, du har ju tid imorgon 13.10!"

Crazy day, huh? Fortsättning följer, ska bara få i mig lite sen middag först.

xoxo
Sanzetth



> Nu ska jag

Nu ska jag bege mig. Ha en bra dag, allihopa!

xoxo
Sanzetth

> Evenemang i present

Listan på saker som ska fixas innan jul är uppdaterad (se här). Weii, det går sakta med säkert. Och framåt, viktigast av allt. Jag har 1½ julklapp kvar att köpa och sedan ska allt slås in med. Väntar fortfarande på sådant jag köpt i julklapp som är hemklickat. De har alltså inte anlänt på posten än. Hur går det med er julklappsinhandling?

Igår när jag och Mami var inne i stan köpte hon även födelsedagspresent till sin sambo, min plastpappa. Han fyller nämligen år på lucia. Jättebra present köpte hon, 2 biljetter till Sissela Kyles "Dina dagar är räknade" (parodi-revy-monolog) som visas i Göteborg (Lorensbergsteatern) den 15-16 Januari. Nice och kul med biljetter till ett evenemang i födelsedagspresent/julklapp. En upplevelse så att säga. Fantasifullt tycker jag, så det kan ju bli ett tips för er som inte vet vad ni ska köpa!



Kan ju tillägga att för er som är sugna att se Sissela Kyle visas föreställningen i olika städer över hela Sverige. Information finner ni på: http://www.sisselashow.se.

xoxo
Sanzetth

> Väckte systeryster

Ringde precis systeryster, och råkade väcka henne. Hemskt schysst!...Inte^^ Men vafan, man kan ju inte sova bort hela dagen? Haha. Ska iaf träffa henne om ca 1,5 timme. Äta lite, lämna ett par jeans till Mami och hämta min post. Sen ska jag besiktiga bilen o sen jobba. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Vaken sen 9

Godmorgon! Jag har iofs varit vaken sen 9 - halv 10 men ändå. Nu på morgonen har jag vikt kläderna som hängde kvar nere i tvättstugan sen i söndags då vi tvättade. Och så har jag druckit kaffe och ätit frukost. Försökt väcka Älskling sen halv 10 - 10 men utan resultat...tänkte jag skriva. Men nu kom han upp!

xoxo
Sanzetth


> Fina kloakråttor

Det tog mig en kvart innan jag satt med tandborsten i käften (vilket sker just nu). Undrar hur många andra därute som sitter med tandborsten i käften just precis i denna sekund som även jag gör det? Okej, lite väl deep, kanske.

Nu ska jag spotta ut tandkrämen och skummet och spola ner det till kloakråttorna. Även de måste ju hålla sig rena och fina i käften. Godnatt!

xoxo
Sanzetth

> Roligare vaken

Okej, jag erkänner. Jag tog min sömnis-tabluttis runt 21.30. Varför ligger jag då inte och sussar sött i sängen? Jo, för såhär är fallet: Jag sitter och gluttar in i datorskärmen, ignorerar trötthetskänslan och gör allt jag kan för att vara vaken. Varför? (ohörbart mummel).. För att det är så mycket roligare att vara vaken!

...Men jag ska ta och fila mina stora, vassa, farliga, vita gaddar. Vad gör ni uppe nu? Bolibompa är slut!

xoxo
Sanzetth

> Höger och vänster

Jag: "Höger och vänster är inte min starka sida"
Eftertanke: Ops, jag består ju av en högersida och en vänstersida. Betyder det att jag inte har en stark sida?
Älskling: "Det är ett under att du ens kan skilja på upp och ner"

Haha... Blev jag precis ägd?

xoxo
Sanzetth

> Lejon som husdjur

Såg denna video för längesedan, men måste bara dela med mig här känner jag. Så sjukt underbar!


Jag ska nog skaffa mig ett lejon som husdjur i framtiden! Det verkar ju så mysigt...

xoxo
Sanzetth

> Jag blir så trött

Update, finally! Har jobbat idag. Jag postade faktiskt på breven innan jobbet, jag kom ihåg det! Eloge till mig, haha. Dagen började med att man kunde gå in genom dörren på framsidan på jobbet. Bokstavligt talat igenom alltså, man behövde inte ens öppna den. Det hade nämligen varit något jävla rötägg som inte fattade att mitt är mitt och ditt är ditt. Inbrott med andra ord. Men fegisen stack när larmet gick. Jag blir så trött! Fan att inte folk kan hålla sig till sna egna grejer.

Efter jobbet åkte jag till Statoil och hämtade ut ett paket. En julklapp till lillasyster för att vara exakt. Efter jobbet åkte jag in till stan, till Mamis jobb. Hon hade redan skrivit ut kompletteringen till polisen, så vi begav oss till polis-stationen. Vilket ägg till snut vi träffade sen då. Han bara tog upp våran tid utan att göra ett jävla piss. Så lågt. 

Han fick namn, adress, personnummer och mobilnummer till de som stal mina saker ifrån lägenheten serverat framför sig. Fine om de hade behövt leta upp det först, men jag fixade ju allt sånt. Ändå gör de ingenting. Jag säger det igen; JAG BLIR SÅ TRÖTT! Vafan är det för ett jävla samhälle vi lever i? Repeat: Jag blir så in i helvete TRÖTT! , nu fick jag ut lite aggressioner.

Nu vill min Baybe att jag ska spela Elite Dekaron med honom, så jag får väl ställa upp en stund då. Puss på er, sötnosar!

xoxo
Sanzetth

> Billy's och kaffe

Har kommit hem, ätit middag (Billy's) och druckit kaffe. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen uppdaterar jag om min dag!

xoxo
Sanzetth

> Breven på lådan

Gooodmorgon! Nu är jag minsann vaken och (nästan) klar att åka till jobbet. Vaknade 06.40 helt av mig  själv. Inbyggt väckarklocka? Jag börjar undra, alltså. Men ni tror väl inte att jag gick upp baraför det? Nähehe. Jag tog mobilen ställde om mitt alarm från 06.45 till 06.55. Tänkte att en kvarts sömn till skulle hjälpa mig att bli piggelin. Hjälpte inte. Är iofs inte lika dödstrött som igår morses.

Nu ska jag fila gaddarna och sen när jag anländer in the city my work is så ska jag försöka komma ihåg att lägga breven på lådan så de kommer iväg. Hur det blir med detta lilla uppdrag får vi väl se... Ha en bra dag, allihopa!

xoxo
Sanzetth

> Schenker och Posten

Jag: "Ja, och så ska jag hämta ut ett paket från Schenker på Statoil med. Vart ligger Statoil? Har inte det lagt ned?"
Lillasyster: "Okej. Hmm, jag vet inte riktigt, men har du inte fått ett såntdär kollinummer?"
Jag: "Jo, men vad hjälper det?"
Lillasyster: " Då kan du ju bara gå in på Postens hemsida och kolla vart det ligger?"

Haha, jo, för Schenker och Posten samarbetar? Sen när? Knäppis, de är ju typ konkurrenter!

Nu ska jag hoppa i säng (lägg märke till att det är innan klockan 00:00). Nattinatti alla därute!

xoxo
Sanzetth

> Kvinnor

Älskling tidigare idag:
Men hallå! När ni kvinnor säger "sen" så är det beräknat till ungefär ett dygn, "snart" betyder typ 4-5 timmar, säger ni "strax" så är det väl ungefär 2 timmar och "NU" brukar väl hålla sig till en halvtimme.

Jag fyller i:
Haha, ja lite så är det kanske. Glöm inte att "häromdagen" kan vara för ett halvår sen!

xoxo
Sanzetth

> Hela 5 sidor

Har skrivit klart kompletteringen till polisanmälan idag (blev 5 hela dataskrivna sidor!), så tänkte ta och skriva ut den ifrån Mamis jobb imorgon. Har även pratat med lillasyster i telefonen, betalat lite räkningar och julklapps-beställningar, fyllt i Adressändring-papprena (var 2 likadana?) och läst igenom en hejdundrans massa bloggar.

Städade även igenom min väska en snabbis, tog bort sminket och bytte om till myskläder. Fått en del gjort idag iaf, vilket är himlans bra.

Imorgon ska jag försöka komma ihåg att posta på breven till Svensk Adressändring innan jobbet (får väl se hur det blir med det?), jobba, efter jobbet ska jag till Statoil och hämta ut ett paket, sen in till stan och antagligen till Mamis jobb och fixa klart polis-papprena.

Hur har er måndag varit och vad har ni för planer inför morgondagen?

xoxo
Sanzetth

> Beslutsångest

Jobbat idag, i vanlig ordning. Efter jobbet gick jag till mormor och morfar och åt lite mat. Blev makaroner med hemmagjorda köttbullar, mums! Sen drog jag och kollade en julklapp. Hade tyvärr sådan beslutsångest att jag inte kunde bestämma mig. Gick därifrån utan någonting och hoppas jag har bestämt mig tills imorgon.

Jag är iaf inte värst på det där beslutsångest-momentet. Det är min Mami. Hon kan dra med mig in i en klädaffär gå runt och plocka åt sig en massa klädesplagg för att sedan sortera ut hälften innan hon ska in till provrummet. Hon tycker nämligen det är skitjobbigt att prova. Låt säga att hon provar två plagg men fortfarande är osäker. Står och velar ett jädrans tag för att sedan gå ut ur butiken utan ha köpt någonting! Haha, slöseri med tid?^^

xoxo
Sanzetth

> Morgonkaffe

Godmorgon. Sovit gott? Nu sitter jag och dricker morgonkaffe. Ska bara dricka upp, sen borsta tänderna och åka till jobbet. Efter jobbet blir det lunch hos mormor och morfar. Kanske kolla en julklapp inna jag åker hem med, får se. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Ny arbetsvecka

Är faktiskt trött, så tänkte ta och hoppa i säng alldeles strax. Ni får sussa så sött. Ny arbetsvecka börjar imorrn...

xoxo
Sanzetth

> I Love Plexi

Jag är med och tävlar om namnhalsband ifrån I L♥ve Plexi hos Millah. Till dig själv eller den perfekta julklappen. Tävlar gör du här. Lycka till!

xoxo
Sanzetth

> Pressad smurf

Kom precis ur duschen. Härligt! Är även duktig och kör 2 maskiner tvätt. Det behövdes kan jag säga. 2 hela tvättkorgar fullproppade. Nu är de iaf bara halvfulla. Bättre än tidigare.

På tal om duschen så använder Älskling någon "sport"-duschcreme som är blå. Vi kom fram till att det är pressad smurf. Jag ville ju givetvis inte vara sämre så jag sa att mitt nya schampoo minsann var rosa! Jag skulle klämma ut lite i handen och upptäckte att det bara var flaskan som var rosa. Duschcremen var genomskinlig. Fake... Stor besvikelse, måste jag säga!

Hur har er söndag artat sig?

xoxo
Sanzetth

> Klockren

Haha vadå KLOCKREN?! 

xoxo
Sanzetth

> Navelludd?

Det nya heta för er som är piercade i naveln är färdigt navelludd (fluff) redan klart på piercingen. Går nog till och med att välja färg på fluffet. Nice, eller hur?^^



Jag själv är enbart piercad i öronen och tungan, och tungfluff hade nog inta varit någon bra idé...

xoxo
Sanzetth

> Miljonär innan jul

Jag vann ingenting på min julkalender idag heller, fast jag var varit ett nummer ifrån att vinna en storstadsweekend 2 gånger och en platt-tv 1 gång. Får väl se om jag blir miljonär innan julafton, haha. I wish!

För övrigt har jag åkt på en dunderförkylning. Jag sa till Honey att jag likagärna kan sitta med papper upptryckt i näsan istället så jag slipper springa och snyta mig hela tiden. Han tyckte att en tampong vore ett bättre alternativ. Men med tanke på hur den sväller kanske jag aldrig får ut den därifrån sen? Haha.

xoxo
Sanzetth

> Andra advent

Godmorgon! Andra advent var det idag, ja. Bara två kvar sen är det jul på riktigt. Damn, det var ju inte längesen den var Januari och vi var ute och åkte pulka... Tiden går så sjukt fort! Jag hinner knappt med i svängarna, haha. Kom även att tänka på häromdagen att jag flyttat 3 gånger under loppet av 1,5 år. Snart en fjärde gång. Herregud, sanslöst. Hur orkar jag? Nej, just det ja, det är ju det jag inte gör. Men nu har jag min fina 3:a den 1 Januari och då ska jag tapetsera, måla och inreda helt i min egen smak och förhoppningsvis inte flytta därifrån på väääldigt länge!

Ja, just det ja, det är ju ny dag idag, den 6:e December. Betyder att jag får skrapa en ruta i min julkalender. Hoppas jag vinner en miljon idag! Wish me luck.

xoxo
Sanzetth

> Sova-trött

Nu är jag trött TRÖTT, sova-trött på riktigt. Ögnolocken vill inget hellre än att få blunda. Ja, jag vet det. Ögonlocken sa det till mig.

Natti!

xoxo
Sanzetth

> Snyter sönder näsan

Gah, uttråkad. Här sitter jag hemma en lördagkväll och snyter sönder näsan. Mindre roligt. Har jobbat 6 dagar den här veckan och min enda lediga dag är imorgon (idag), söndag. Kommer förmodligen snora sönder även denna dag, förmodligen. Och vi som var barnlediga och allt, haha. (Om man inte räknar bebis-katterna, alltså).

Det är inte lätt när det är svårt, minsann. Vad gör ni denna lördagkväll? Ute och partajar, movienight med vänner, bio, eller något annat skoj?

Fördelen med att sitta här och snora är ju att man slipper vara bakis imorgon. Optimist javisst!

xoxo
Sanzetth

> Moonwalk fail

Hahaha, jag dööör! En snubbe försöker sig på moonwalk men det blir big FAIL! Enjoy:


Grym på moonwalk, right?

xoxo
Sanzetth

> Julmust och snor

Nu sitter jag här och är trött. Trött för att inte orka göra någonting, men inte trött för att sova. Dricker julmust och snorar som bara den. Mums!...Inte. Usch, fy fan för att vara förkyld.

När jag var liten lurade någon i mig att för varje gång man snyter sig försvinner lite hjärn-substans. Tror ni att jag gick på det? Haha, hell yeah! Minns att jag trodde det i flera år. Född blondin? Låter det vara obesvarat.

xoxo
Sanzetth

> Rosa gaytandkräm

Jag bor ju lite tillfälligt här hos min pojkvän nu mellan mina lägenheter. Får ju inte den nya förrän 1 januari och är redan ute ifrån den gamla. Detta har givetvis medfört att mina produkter åkt in på toaletten här. I princip hela hyllan innehåller bara mina produkter. Ingen reaktion från älsklings håll, tills jag bytte ut tandkrämen.

Bland alla rosa flaskor (hårmousse, hotstraight m.m.) stod även min rosa tandkrämstub "design edition". Först då den intog sin plats i hyllan fick jag en kommentar från min babe:

"Haha, en rosa tandkrämstub. Så gay!"

Ja, så kan man väl också se på saken, kanske? Haha, knäppnisse han är ibland. Han har däremot aldrig reagerat på alla rosa schampo- och balsamflaskor som invaderat dusch-hyllan...?

xoxo
Sanzetth

> Snygga strumpbyxor

Haha, klockren bild på Lotta "Vimmelmamman" Gray och Zübeyde Simsek. (Bild lånad från alltforforaldrar.se/vimmelmman).



Måste också påpeka att Zÿbeydes strumpbyxor/leggings var vrålsnygga! Vart får man tag i sådana? Någon som vet?

xoxo
Sanzetth


> Kan Dee Shop

Spontanklickade precis hem ett linne från Kan Dee Shop. Tittat in där flera gånger, men inte fått tummen ut att beställa förrän nu. Fastnade för en annan tröja först, men den var minsta storleken small och den var inte liten i storleken stod det, så jag tror faktiskt att den hade blivit för stor, tyvärr.

Men denna gången hittade jag det vita linnet "Jane" som var liten i storleken. Yeey! Fanns ett enda exemplar kvar, och det är mitt nu. Längtar tills jag får det. Älskar hennes bilder, sjukt snygga!

Linnet jag köpte ser ut såhär:



(Bild: Kan Dee Shop)

Snyggt, eller hur?

xoxo
Sanzetth


> She made my day

Jobbat idag. Imorse kom det in ett äldre par och jag tror bestämt att tanten flirtade med mig. Jag satt i kassan, vi hade nyss öppnat och det var fortfarande lugnt i butiken. De handlar, men mannen kom på att de skulle ju köpa två julstjärnor med, så kvinnan väntar vid kassan (där jag sitter) medan mannen går och hämtar det han ska ha.

Hon packar i varorna och står och tittar på mig (like crazy) en längre stund när hon packat klart. jag möter hennes blick och hon säger till mig:
"Du har så otroligt fina ögon"
Jag: "Ööh, jaha, tack så mycket"
Hon: "Jag skojar inte alltså, de är verkligen jättefina"
Jag: "Tack så mycket"
Hon: "Det är så trevligt att komma hit och handla, du har ett sånt trevligt bemötande"
Jag: "Tack igen, kul att höra!"

She made my day. Även om det kändes lite som att hon flirtade, haha. Man behöver få beröm ibland, tror jag. För att orka vardagen. Fast när hon sa det där sista ploppade ju alla mina dåliga dagar upp i huvudet. Dumt, egentligen. Jag håller mig oftast och fejkar ett smile ändå, Fast är någon otrevlig mot mig då jag har en dålig dag, så drar jag mig minsann inte för att vara otrevlig tillbaka. Dåligt bemötande speglar tillbaka.

Worko'holic var det här, ja. Men imorgon är jag minsann ledig och då ser jag fram emot att göra absolut ingenting. Får väl se hur det går med den icke-planen. Förmodligen i stupet, as usual.

xoxo
Sanzetth


> Opera VS. Explorer

Måste bara påpeka att jag sitter vid lillasysters laptop nu och eftersom hon inte har Opera Browser installerad sitter jag på Internet Explorer. Måste bara fråga er som sitter vid Explorer i vanliga fall; Ser min blogg alltid fucked up ut för er? Det gör den nämligen för mig nu.

Tacka vet jag Opera, that's the shit! Skulle aldrig tänka mig att byta nu när jag är så van vid den. Och hur ser det ut för er med Mozilla Firefox och Safari förresten? Maila mig hemskt gärna en Print Screen på min blogg och skriv vilken webbläsare ni använder. (Min e-mail: [email protected]).

xoxo
Sanzetth

> Överskattad pizza

Jobbade idag och efter jobbet bar det av till pizzerian för att äta tillsammans med barndomsvänner. En väldigt populär pizzeria som ligger i kommunen jag kommer ifrån (och mina vänner bor i). Överskattad som apa, dessutom. Jag beställer alltid barnpizza eftersom jag inte äter mer. Hemma i Borås brukar en barnpizza kosta mellan 40 och 55 kronor ungefär. Idag fick jag betala 70 spänn och då ingick inte ens dricka. Jag har väl råd, men tycker det är lite löjligt dyrt bara. Var inget speciellt alls med den pizzan. Jag har ätit betydligt godare i mina dagar...

Nu kom jag nyss ur duschen och tänkte ta och borsta tänderna och hoppa i säng. Ska ju trots allt upp jättetidigt och jobba imorgon. Nattinatti på er.

xoxo
Sanzetth

> Barndomsvänner

Nu är det time to go för mig. Ikväll ska jag möta upp några gamla barndomsvänner, så ska vi äta tillsammans. Ska bli mysigt. Efter det ska jag hem till Mami och sova där inatt. Ska försöka blogga igen ikväll. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Förvirrad?

Min chef frågade mig igår om det var jag eller min syster som skulle jobba lördag. (Vi jobbar på samma ställe och lägger upp schemat över våra lördagar själva). Jag sa att det var jag.

Vi stänger butiken och innan vi hoppar in i våra bilar säger min chef:
"Vi ses imorrn!"
Jag: "Eeh, nej?"
Han: "Jasså, inte det?"
Jag: "Nej, du är ledig imorgon?"
Han: "Va?"
Jag: "Ja, det är ju lördag imorgon."
Min chef stannar upp och tittar på mig med förmodligen världens mest förvånade ansiktsuttryck...
Jag: "Eller nej, just det, det är ju fredag imorgon, ja. Okej, vi ses imorrn!"
Min chef börjar skratta och vi säger hejdå.

Så det kan gå. Det är ju alltid han som frågar mig vad det är för dag och datum och sånt, så fattar om han blev förvirrad. Dock kanske inte lika förvirrad som jag. Det är inte lätt en sen torsdagkväll att veta vad kommande dag ska bli för en dag!^^

xoxo
Sanzetth

> Bingolottos julkalender

Jag gick inte och la mig innan som jag funderade över. Var nog tur det. Drack en stor kopp kaffe och åt lite frukost istället. Blev två smörgåsar med jordgubbsmarmelad. Hur nyttigt det är kan väl diskuteras, men gott var det iaf.

Har precis gjort iordning mig och skrapat ruta 4 på min julkalender. En såndär skrap-kalender från Bingolotto för 50 kronor. Man riktigt längtar till nästa dag när man får skrapa nästa ruta. Kostar lika mycket som en dubbeltriss men mycket roligare när man har vinstchans varje dag. Idag var jag ett nummer ifrån att vinna en platt-TV. Damn! Iofs har jag redan en, men skadar ju inte med en till?

Har ni någon julkalender i år? Vad för någon isf?

xoxo
Sanzetth

> Lägga mig igen

Jag är så trött så jag funderar på att gå och lägga mig igen... Kanske är onödigt?

xoxo
Sanzetth

> Uppföljning

Här kommer uppföljningen till olyckan jag skrev om igår kväll. (Läs här och här). Borås Tidning:



Det var alltså tre hästar som jag såg, mycket riktigt. Hästen som blev påkörd (2 ggr) fick avlivas och förarna klarade sig.

xoxo
Sanzetth

> Jädrans förkylning

Idag är jag minst sagt uppe med tuppen. Gick upp för en hel timme sedan, dessutom! Lagade lite mat igårkväll, blev taglietelle med ost. Enkelt och gott. Efter maten la jag och Älskling oss och kikade på House. Slutade med att vi somnade tidigt båda två. Skönt, faktiskt. Han vaknade före mig nu imorses, till och med.

En jädrans förkylning har börjat smyga sig på och jag springer och snyter mig stup i kvarten känns det som. Har niagarafallen påbörjat verksamhet i min snok, kan man undra?... It sucks. Det kan jag iaf konstatera. På tal om det måste jag gå och snyta mig nu. IGEN.

xoxo
Sanzetth

> Hästolycka

Här kommer en bild från hästolyckan på Riksväg 41 som jag skrev om i tidigare inlägg.


Rejält skadad häst.


BT.se

(Bild: Joakim Eriksson för Borås Tidning)

Var visst fyra hästar på vägen. Jag såg tre av dem. Veterinär var påväg stod det även i Borås Tidning. Får kolla vidare imorgon eller senare ikväll om hur det gått.

xoxo
Sanzetth

> Riksväg 41

Nu är jag hemkommen från jobbet! Var kaosRiksväg 41 åt båda hållan. Hade hade tur som åkte från Marks Kommun mot Borås och inte tvärt om. Började först undra om det var någon slags "varningsblinkersens dag" eftersom alla hade den igång. Trodde sedan det var en seriekrock, sedan trodde jag det var en människa som låg död på vägen, sedan trodde jag det var en älg. MEN det visade sig vara hästar på vägen.

Inte en aning om huruvida skadade (avlidna?) människorna som satt i bilen blev, men hästen såg då rakt inte ut att må bra. Lyfte på huvudet så gott det gick, men inga mer livstecken. Stackarn. Var även två små föl (tror jag?) som gick och promenerade helt på egen hand på den stora och väldigt trafikerade vägen.

Jag joinade alla andra bilar på min sida av vägen och drog igång min varningsblinkers för att varna mötande trafik. Det är 90-väg, men folk brukar ju köra i typ 120 där (farligt).

Jag måste säga att det förvånade mig att inte polisen var på plats. Jag mötte en blinkande polisbil när jag nästan var framme i Borås. Och olyckan skedde närmre Marks Kommun än Borås. Polisen borde varit på plats betydligt tidigare. Dåligt... ***VARNAR ALLA TRAFIKANTER ANG. RIKSVÄG 41***

Sitter och uppdaterar Borås Tidning's hemsida som en galning, men än har inga bilder kommit upp där. Uppdaterar när det finns bilder att visa.

xoxo
Sanzetth

> Time to go

Nu är det time to go. Jobbdags. Hemma ikväll någon gång... Damn, måste på toa först känner jag nu. Ha en bra dag!

xoxo
Sanzetth

> Fixas innan jul

Det är mycket nu. Passande att allt ska fixas innan jul. Eller inte, stressande som bara den...

*Alla julklappar ska inhandlas och slås in.
*Polisrapporten ska fixas klart och skickas in.
*Besöka min nya hyresvärds kontor ang tapeter.
*SMS:a/ringa de som hyr lägenheten nu ang nycklar.
*Kolla posten i min gamla lägenhet.
*Lämna in nycklarna?
*Hämta ut ett paket på Schenker.
*Besiktiga bilen nästa vecka.
*Hämta katterna nästa vecka.
*Tandläkaren näst-nästa vecka.

Ja, det är vad jag kommer på just nu. Kan förmodligen göra listan ännu längre om jag får lite tid att tänka. Men den tiden har jag inte just nu för jag ska göra lite mat så jag får någonting i magen innan jag ska jobba.

xoxo
Sanzetth

> En del inslagna

Nu är en del av julklapparna inslagna. En väldigt liten del, men det är ju alltid något! Ni kan få en liten tjuvtitt på julklapparna till folk jag vet inte läser min blogg.

Glömde fota det jag köpte till Mamis sambo innan jag slog in det. Innehåller iaf:
*En vit/ljusgrå/ljusgul-rutig skjorta, 189kr H&M
*3-pack strumpor "triple colours", 30kr La Mote



Fint, eller hur?

"Svärfars" julklapp ser ut såhär:
*"Lillebrors bästa kolablandning"  stor godislåda, 50kr (välgörenhet)
*1 Trisslott "christmas edition", 25kr
*3 Tianlotter "stjärnvinsten", 10kr/st

Innehåll:


Inslagen:


Fixade även Pappa&A's, men vet inte om de kikar in här någon gång? Så kanske bäst att strunta i att lägga upp det, just in case.

Nu är jag trött och tänker gå och borsta tänderna.

xoxo
Sanzetth

> Julklappsköpande

Haaaj! (Alltså haj som i hej, inte haj HAJ ). Hur har er dag varit? Bra hoppas jag! Jag har jobbat i vanlig ordning. Känner att min energi är ganska bortblåst. Det är kallt och mörkt och både julkänslan och höst/vinterdepressionen börjar infinna sig.

Har läst igenom alla miljoners-miljarder bloggar nu ikväll. Lite överdrivet kanske, men känns så ibland. Farligt att vara medlem på bloglovin'. (Förresten, om ni gillar min blogg: bloglovin ).

Har även hunnit med att duscha och tvätta håret (underbart), ätit lite och handlat/kompletterat lite julklappar idag. Hur går det med ert julklappsköpande? Jag har fortfarande lite kvar, men är på god väg. En person jag behöver lite hjälp med, bara. Vad ska jag köpa till storebror i julklapp? Han är 24...

Känner att min ekonomi minsann inte är den bästa den här julen. Tur man får nästa lön innan julafton, det lär jag behöva.

Funderar faktiskt på att börja slå in lite av det som faktiskt är klart. Kanske kan få ihop åtminstonde en nu? Wish me luck!

xoxo
Sanzetth


> Stuvade makaroner

Dålig update, jag vet. Igår efter jobbet åkte jag in till stan. Köpte mig en ny mascara och eyeliner precis som planerat. Men köpte även två julklappar. Gott! Så nu är det färdighandlat till: Mami, Nicke, Lillasyster, Minisyster och "släkt/spel". Halva "svärfars" är fixad och jag tror hela svärmors var helt klar med. Inte så mycket kvar med andra ord, vilket är skönt.

Nu ska jag värma lite av maten vi gjorde igår tror jag allt. Måste få i mig lite lunch innan jag jobbar. Blir isådana fall stuvade makaroner med falukorv. Vad hittar ni på?

xoxo
Sanzetth

> Förbjudet stiga upp

Vissa dagar känns det som att det borde vara förbjudet att stiga upp snuskigt tidigt när man somnat så sent. Idag är en sån dag.

Jobba som står på schemat. Efter jobbet måste jag nog faktiskt svänga in på H&M en snabbis och ladda upp med en ny mascara och eyeliner. Min mascara är nästan slut och eyelinern jag köpte senast var kass. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Sanzetth

> Nattugglor

Är uttråkad, rastlös. Men inte trött. Kanske skulle börja pallra mig mot sängen trots allt? Vad gör ni andra som är nattugglor liksom jag?

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0