Midsommar 2013

Vi hade en fantastisk bra midsommar måste jag säga. Spenderade den med 12 av mina fantastiska vänner i Mamis hus som vi abonnerat. Ett par dagar innan fick jag hemleverans av en jättefin blomkrans (tack älskling!) som dessutom passade klockrent till min klänning.
Vi lekte lekar, satte upp partytält, åt fantastiskt god mat och tårta, drack massa öl, badade och bastade. BF klättrade dessutom upp i ett träd och stukade foten på vägen ner, så för honom fick det bli (och är fortfarande) kryckor resten av kvällen. Sedan dansade vi in på småtimmarna, och spelade spel. Därefter slocknade folk lite här och där, och på morgonen efter åt vi gemensam frukost (och resten av tårtan) och kollade film tills man blev körduglig och kunde bege sig hemåt.

Fantastisk midsommar 2013, den ska jag aldrig glömma. Mina vännor är bäst!

xoxo
Sanzetth

Midsommarklänning

I förrgår beställde jag denna blommiga midsommarklänning från Nelly. Får hoppas att den är lika somrig och fin som på bilden, och att den sitter fint med såklart! Den bör dyka upp imorgon. Med i varukorgen hamnade även denna snygga bikini och ett fint rosa set:
 

Middagen BF bjöd på igår blev himla gott faktiskt, trots att jag inte är något fan av kassler egentligen. Det är pasta med kassler- och paprikasås (finns på tasteline):

 
Idag blir det McDonald's och Big Bang Theory! Imorgon ska BF till havet och segla, jag ska nog hem till Anna en sväng och hjälpa henne att flytta, sedan blir det fix inför midsommar.

xoxo
Sanzetth

GA.MA CP1 Ceramic

Det beställdes minsann en ny plattång igår, fick bli en GA.MA CP1 Ceramic. Den hade nämligen fått snittbetyg 5/5 och i näst intill alla de 40 kommentarer som fanns att läsa var det galet positivt angående just denna plattång:
 
Beställde den från bangerhead.se då de dessutom hade kampanj på den just nu (tajming or what?!). Betalade ynka 449kr för den, och då vart det dessutom fraktfritt. Ordinarie pris var 999kr, så detta vart ju helt enkelt ett riktigt kap!

Nu återstår det bara att testa den när den behagar dyka upp på posten, skulle gissa att det blir på fredag. Någon annan som testat just denna modell?

xoxo
Sazetth

11 Juni 2013

Det har gått över ett halvår sedan jag senast uppdaterade, det är närmre bestämt 11 Juni 2013 idag. SHIT så fort tiden går, helt sinnes! 

Sedan senast har dagarna på jobbet rullat på, det har gått från vinter till sommar (äntligen!) och om en månad  är det semester. Som jag längtar, ni anar inte! Vart det bär av då vet vi inte ännu, blir väl kanske en sista minuten någonstans. Är sugen på Malta, men vi får se.

Tyskland har hunnits med i år änsålänge, en roadtrip till Hamburg med våra fina vännor Fjanton och Elin. Bodde på ett hotell, drack två meter öl, handlade alkohol, promenerade runt i stan en hel förmiddag, gick ut o partade, åt gulasch ur bröd och mycket mer. Kan visa bilder från detta vid ett senare tillfälle (påminn mig gärna).

Har även varit på ölprovning, togaparty, fyllt 24, firat älsklings 30-årsdag, gjort om härhemma, varit på massa andra födelsedagsfester, firat jul, nyår och hängt med mina fantastiska vännor!

Jag har fått en kusindotter (heter det så? det låter rätt) vid namn Novalie. Himla söt liten snutt som vi ska åka hela vägen till dalarna och hälsa på när vi har semester tänkte vi, jag och BF.

Övergivit bloggen en aning (för mycket?) för twitter, men kanske det kan bli ändring på det nu? Har ju fortsatt att ta en himlans massa foton som jag kan bjuda på. Dock orkar jag inte ladda upp dem just nu, men kan ju alltid berätta att dagen bestått av jobb, en sväng på gymmet, träffa Mami, samt att dagens middag blev detta:

Potatisgratäng, marinerad fläskfilé och en fräsch sommarsallad, gott!

Nu ska jag nog klicka hem en ny plattång tror jag, det förtjänar jag!

xoxo
Sanzetth

RSS 2.0