> Mobilen stendöd

Nu är middagen käkad med (för några timmar sen). Blev kroketter, köttbullar o gräddsås och var gott. Blev dock proppmätt! Och jag som skulle äta min medicin på fastande mage. Gick visst inte så bra... Men huvudsaken är väl att jag får i mig dem. Konstigt nog tycker jag det är jobbigare o svälja tabletterna nu än tidigare. Borde ju vara härdad nu och tycka det är lättare än tidigare, men ikke. Måste t.o.m dela på Kåvepeninen för att ens kunna få ner... Well well, finns ju större problem här i världen.

Nu sitter jag och dricker kaffe. Förvånande, eller? Haha, kaffomanen nummer ett! men det är ju så förbaskat gott, så kan inte låta bli. Detta blir dock sista koppen för idag. Även om man inte känner sig piggare av kaffet, så tror jag faktiskt att koffeinet kanske kan störa sömnen lite. Och jag som redan sover dåligt. Oj, nu slog det mig precis att jag har ju tid hos sömnspecialisten på vårdcentralen på onsdag morgon... Hade jag inte skrivit detta nu hade jag förmodligen glömt det fullständigt med tanke på att jag inte ens skrivit ner det ngnstans (vilket jag ju visserligen har nu).

För två veckor sen då jag bokade tiden hade jag inte sovit ordentligt på flera dygn. Men nu har jag ju varit sjuk och sovit ut ganska så bra får jag nog allt säga. Men bra, då måste jag ju bara komma ihåg detta på onsdag morgon med. Och tisdag ikväll också, så jag ställer alarmet. Får väl se vad han har att säga.


Gamla ut...                                        ...Nya in

Jag borde verkligen köpa mig en kalender så jag har koll på alla tider man ska passa hit och dit. Allt jag skrivit in i mobilen är ju borta också, för min lilla följeslagare SonyEricsson w880i är ju numera stendöd. Lånar en just nu tills jag skaffat mig en ny. Är redan bestämt att den nya ska vara en SonyEricsson w995. Ngn som har den? Vad tycker ni isf? Min lilla w880i har ju vart med förvånansvärt länge. Haft en sån i två år nu. Fick ju lämna in den efter ett år då den gick sönder, men fick en ny. Vad har ni för mobiltelefoner och är ni nöjda?

xoxo
Sanzetth

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har en W508 o jag älskar den. Helt underbar telefon. Bra kamera och grymt ljud i den + att det får plats hur mkt som helst i den när man får med ett 2 gb minneskort. ;)

2009-09-14 @ 22:04:33
URL: http://caaamillaaa.blogg.se/
Postat av: Madeléne

Jag har w995, den är kanon bra! =)

Kameran är suverän=)

2009-09-14 @ 23:12:21
URL: http://whoismadelene.blogg.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0